България изпраща днес три генератора за ток на границата с РСМ

Иска ми се македонската страна да разбере, че пътят към добрите добросъседски отношения и пътят към Европа преминават през действия, а не през думи, заяви Иван Демерджиев

Обратно в новината

Коментари - България изпраща днес три генератора за ток на границата с РСМ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе Демерджиев , не генератори , две катушки с по-дълъг кабел нямаха ли ,че да вземат ток от там , където потокът не спира - Северна Македония - България.Разбрах,че в тази посока проблем не е имало . Пак сте им пуснали нещо в гагите на макетата. Докога ще ги обикаляте.Сигурно има махали в планината без електричество , но за тях не ви хрумва .Не генератори, соларен парк да им монтирате, пак ще въртят номера , щото това ги кефи.

Те нямат проблем с тока,а имат проблем с главите ,вследствие на с години провежданата антибългарска пропаганда.,подстрекавани от сръбските мекерета в Македония.

Една Жаба им призна незаконната държава, а един Сиган им подари едни танкове и сега виждаме резултата. До кога, бе?! Има един лаф Кучето скача според тоягата, останалото го тълкува като слабост!

ДОКОГА ????? Поредната гавра с всичко българско, от страна на БЮРМ-ите, и поредната мерзка проява на Българската политическа класа. На всички е ясно, как започна войната в Украйна,нали? По-малкият брат джафка срещу по-големият брат ,през един презокеански рупор! На всички е ясно, че същият сценарий се разиграва и между България и БЮРМ! Само дето ние няма как да изпълним този план - няма нито армия , нито политическа воля , нито държава! Не чухме мнението по тремата на Вожда, на Слънцето от Банкя- защо? А и на каскета - или те са заедно на Малдивите ! Нали е нашият водач? Той , и само той може да накара земното кълбо да се завърти наобратно!

на всяко КПП на границата със СРМ ги посреща от българска страна транспарант с лика на Гоце Делчев с написаните от него думи: „…Што да правиме кога сме Бугари и сите боледуваме од една иста болест…“ (Писмо напишано од Гоце до војводата Никола Малешевски на 5 јануари 1899 година.)

Само че да стоят от нашата страна на границата за да не се окажат следващия път повредени.

Какво им изпращате оставка на Демерджиев некадърник поругаха България тоя се мазни баси наглостта вънка

С чии пари правиш подаръци на приматите?

айде стига сте пращали навсякъде само некакви генератори , сигурно на някоя митница сте конфискували цял контейнер китайски генератори и сега раздавате наляво и надясно ...

Баси и путьовците! Направо ме е срам от такива политици!!!!!! Онези му се подиграват и го плюят, а той вика, че дъжд вали!!!!!!!!

Да им бяха пуснали един удължител от българското КПП, та да си имат ток макетата.

Давай си оставката другарю!!! Радев също!!! Срам сте за България!!!!

Къде е ВМРО, къде е евродепутата Джамбазки дето викаше че никой не можело да го спре и щял да ходи когато си поискал. Покриха се като мишки, както направиха когато трябваше да се гласува френското предложение. Само на приказки са големи, когато трябва действие никакви ги няма.

Егати гаврата!!! Не само че са били български депутати, ами накрая са се подиграли че причината е че нямало ток - демек не сме им дали тока на време. Кой взима решенията в България? Как може да се държим като такива подлоги на международно ниво?

Меката Мария Дерменджиев ! Не ставаш за селски падарин,а министър си станал ! Генератори ще им праща ?!

Продажни мекерета продадохте държавата

КАТО ИМ КЛЯКАШ, НА КАКВО СЕ НАДЯВАШ БРЕ, ДОБИТЪК ? ДА НЕ ТЕ РАЗБЕРАТ ЩО ЗА БАЛАМА СИ ? Поне досега няма дUпедавец, заслужил уважените с тази си практика ...

А бе Дерменджиев, ти тъп ли си наивен ли си или и двете та да им подаряваш генератори?Има един куп места в Бг където храта имат нужда от това а ти се правиш на интернационалист и подаряваш българска пара на ти ла..на! Пълен бойкот на тях, стига сте ги търпели като мекльовци!!!

Май не разбирате от сарказъм и подигравка - това са трите генератора. Нали отказаха да пускат хора през ГКПП-то, защото нямало ток и не им работели компютрите.

да им праща и гориво, че то само генератори??

ДА им пратим и 3 дървени танка Т72, защото тия дървени (северно) македонски философи не заслужават друго!

Пратихме им 150 истински, ама май трябваше да ги пратим с боеприпаси (македонците ги наряали, защото нямали боеприпаси изпратени с танковете) и с екипажи...

не е ли по добре вместо три генератора да изпратите три булдозера и Деве байр да го направят Деве ливада :))) С тая политика която водите С. Македония ще се ебава с нас колкото си иска и до когато си иска :

Да си министър не се изисквало да си умен и интелигентен ,единственото изискване е на килограми да го докараш ! Нашите мили ,красиви,умни .......министри барабар (заедно)с шефа си го докарват, даже и задминават ! Какво било учудването на чистачката, когато влязла в министерския кенеф(тоалетна), а министъра на външните работи тъкмо излязал от там ! Почти двойно го бил докарал на грамаж ,само къде било рядко !

Ей смешник и тридесет и три генератора да изпратиш тая си е ...

Наистина сме си един народ български, макар и някои да се мислят за част от друга, измислена политическа нация. Но нека да не си приличаме по простащините и балканските тарикатлъци: ако тамошните наши заблудени сънародници са прихванали сръбската шовинистка лудост, безкултурие и просташко пушене, ние (надявам се...) все пак сме се опазили от тази деградация. Как пък никой тук не разбра, че министърът не подарява нищо, а изпраща генератори на ГКПП. А там с тях ще работят българските гранични служители. Разбира се, тук има и ирония, и малко дипломация. Ако ония сърбомани не разбират, още по-зле за тях: в Европа се постъпва така! Щом не искат и не разбират, да си живеят във фантазната Югославия. Там беше така. Това време отдавна мина, Титовци, Темповци и Колишевци са на бунището на историята. Ако вървят по техния път, това ги чака!

Егати тъпата реакция!

Да бяхте пратили и някой с гол задник да го опънат!

Бати педалската държава сме Я им затваряйте на тия КПП-то и да ги приключваме .

Вие не разбрахте ли, че така са разпоредили от Козяк! Смее ли някой да се противи на господарите?!

При посещение в Македония всеки българин вече ще трябва да си носи вазелин и да не се съпротивлява като го напънат. Не трябва да дразним братята македонци.

Малоумници такива генератори ще пращат пратете им дървени сопи на тези измислени македонски негодници какво още да стане че не взимате ответни мерки

Тази работа, ми намирисва на Оная,.. която се случи в Югославия в началото на 90-те години , и на тази,.. която СЕГА се случва между Русия и Украйна ,...тоест Народи с еднаква култура и говорещи един език ,....Живеещи от Деситилетия ЗАЕДНО ...мирно ...хора които са създавали СЕМЕЙСТВА и деца помежду си ,....ги Сбиват и ги правят врагове за векове , ВЪПРЕКИ, че на Целият Свят му е ясно ...ОТКЪДЕ ..идват... и КОЙ ги ПРАВИ тези БЕЗУМИЯ !!;)

Проста... ци боклу ...цииииииии иии Тъп...анариииии

Абе Умнико? Кой Умник те направи министър? Нали утре тези генератори ще се "развалят"? Толкова ли няма на кого да ги подариш в България, та да има някаква полза от теб?

ГЕНЕРАТОРИТЕ ДА ВЪРВЯТ В ТУРЦИЯ, БЕ, ПЕДЕРАСТИ МРЪСНИ! ТУРЦИЯ ИЗХРАНВА И ЛЕКУВА ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ, ДОКАТО ВИЕ СЕ ШИБАТЕ С МАКЕДОНЦИТЕ, ИЗРОДИ ДОЛНИ! ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ! ПРОКЛЕТИ!

ПРОста .....ци

А защо никой не попита и двете страни: Разделянето на делегациите предварително ли е било договорено за различни часове? В това ли се с е състояла гаранцията за "да няма проблеми"?

Естественно иначе кат съ запънат 2 те делегации ши има кютек

и кой ша ги плаща? Баси просяците!

Жалки момиченца веднъж постъпете като мъже

Не обаждай момичетата! Всички простотии до тук са извършени от мъже. И от двете страни!

естествено за фалшивата ни държава! а колко хора са без ток в Северозапада? за тях генератори няма, нали така, а? и що да има? важна е македонията!

Другия път ще кажат, че дизела за генераторите е свършил.

Те ни е""" т,а ние ги целуваме.Ебахти и курвенската държава сме.До кога бе господа продажници???

Луда работа.

Не е зле да последваме примера на братска Русия и да хванеме да ги изгърбиме тея лекета макешки

Радев защо пак назначи дебелог... зия за министър!? Какво разбира от служби и МВР!?

ОТКЪДЕ ,НАКЪДЕ СЛУЖЕБНИТЕ ДА ПОДАРЯВАТ.ЕЙЙЙ УРОДИ КАК С НАШИТЕ ПАРИ ЩЕ СЕ ПРАВИТЕ НА САМАРЯНИ,ВИЖТЕ ТЕ КАК СЕ ОТНАСЯТ С НАС.

Демерджията трябваше да изчака на границата да преминат хората и да мине последен с другите костюмари! Всички очакваха нови провокации, само той изненадан! Докога ще им давате ток без пари!? Цената трябва да е еднаква за всички, не най-ниска за тези, които ни мразят и провокират!

Те ни плюят в лицето, ние се правим на тъпи и викаме дъжд вали. На генераторите им трябва поддръжка. Бас държа, че при следващият "токов удар", ще се окажат и те неизправни.

Върнахме посланика, сега генератори им пращаме? А те ни бият, обиждат и крадат историята ни. Каква полза имаме от такъв на род в ЕС, след като подобно на сърбите те никога няма да се променят, защото са посърбаци! Това правителство взима решения, които унизяват държавата и народа ни!

Абе какви генератори, единствената правилна стъпка е да се спре подаването на ток от АЕЦ Козлодуй към Македония, (при това на преференциални цени)

престанете да плюете пак това е добре.за да не си намират оправдение пак:).

Помогни да ги занесът И им напрай по 1 свирка на граничарите да останат доволни

Три бронетранспортьора трябваше да изпратите и да затворите границата с България, само така могат да разберат, че са на погрешната страна... ЕС, в Русия- няма!

Тия мишоци комунистите безобразията им нямат край постоянно предават интересите на България