Коментари - "Българите в конституцията е предателство", гласи надпис на кея на Вардар в Скопие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а циганите не са предавство? да ви * боклуците вардарски!

СРМ В Европейския съюз е ГЛУПОСТ !

Решението с макетата е само едно. Денацификация до последния маке-нацист!

Тия селяни скоро ще пишат по стените на албански.

Какво става в Македония ни е все едно защото по зле е Естония която нарушава правата на 30% от населението...

Мисълта ми е че номоже да търсиш принцип като нямаш личност....

Мерисайте си Македонските лайна, оти са по-убави от нашите!

Отдавна проблемът не е България, а че ще трябва да се пренапише цялата история на Европа, ако ще се допускат брътвежите на РСМ. Византия не са и подозирали и са били крайно заблудени с векове, франки, маджари, печенеги, цяла Европа не подозирала, че са били в невидение и заблуда за Македонскиот народ и дръжава. Ватикана ... каква библиотека, какви източници са следвали толкова години. И да оставим историци и хора на науката, ама за капак и всичките държави ще трябва учебниците си да променят, че да поправят туй чудо РСМ, дето не са отбелязвали по история. Тая пуста червена каруца, дето си е изгубила колетото със златни спици и се е изтъколило на знамето им. Они са изнамерили и джантите да знаете.

И ние трябва да си спретнем надпис пред прощада на президентството : Северна Патагония у Европската уния е Предавство!

Промитите мозъци в Македония от великосръбската пропаганда са забравили историческия факт че по време на балканските войни Сърбия анексира Македония и започна терор и убийства на всички които се смятаха за българи а не за южни сърби, а Коминтерна продължи тази линия и ги превърна в македонци.

Не минава ден, в който да се сещам за съществуването на измислената им нация и народ. Напълно са ми безразлични, но за тях всеки ден е ад от злоба и комплексарщина по наш адрес. Нещо подобно беше и в Украйна. Насилие и тормоз на официалната украинска власт към руснаци. Само че Русия не е скопена България. Това е разликата...

в един момент ще последва доста здрава и основна денацификация...

Да се давят я собствените си ла.на тия сърбопитеци,няма вече кой да им помага.

Бугари. Защо ли??

обикновено преблемът е у мразещия, а не у мразения! И кои са тези "всички" - малоумниците като тебе ли? Я отиди в библиотеката или музея и виж няколко снимки на Скопие от 1940-а година - забележи на какъв език са изписани надписите по витрините на магазините!

за хората, които мразят родителите и роднините си? Че са много читави хора ли?

Прочети нещо от Димитър Талев! Дедите ти щяха да се срамуват от такива като теб!

Е'ати помиярчетата са тези!! Стево Пендаровски събрал мàкедонскиот народ и рекол: - Македонци! Ние най-велик народ ли сме бре? - Даааааааа! - Е тогава, оти немаме атомна бомба? - Ми... да си направиме!!! Взели и отсекли най-високото дърво в Шар планина. По стара сръбска рецепта направили план и скица. Сърцевината на дървото я изчоплили с брадви. Изчопкали барута на един тон кибритени клечки и осигурили барут. Натъпкали яко ракетата. Пуснали един дълъг фитил от гайтаните на незнаен комита и таман да го запалят, и се сещат: - Къде ке я стреляме бре??? - Как къде, то се знае - по София!!! - Оти па по София бре? - Оти, оти..., оти са гнасни татари, окупатори, фашисти, не си я дават историята да я ползваме и ние... Така и направили - написали "По София!" на ракетата и палнали фитила, събрали се наоколо, гледат... Чува се БУУУМ!... Дим, пушек, всички се търкалят по земята... Пендаровски, без ръка, без крак се надига, гледа и вика: - Баси мамата! Щом чак до тука така яко думнà, представяте ли си сега у София какво е?!!!...

ех поне да имахте собствен език да го напишете на него :)

Най-добре да не влизат в ЕС. Силно се надявам. Така поне ще им се объркат плановете на западняците. То и да не беше френската рамка, те щяха да си измислят друг проблем.

Каквато им е "нацията", такава им е и "писмеността"... Защо продължаваме да се занимаваме с тях? Ка то не става - не става...

Сменили едното "и" с " ï ", и вече нов език и нова писменост направили! Направо развален и омазан български - "община" пишат с "п"... :)

Ще дойде мачка за погачка, ама да не е късно после...