17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как така бе море в Гърция !?!? Нали Фатмашкото правителство и протестиращите всеки ден ни обясняват как ГЕРБ са докарали народа до просешка тояга !??

Българинът е богат! Бойко Борисов направи българите богати. Българите имат пари. Ходят на почивка в Гърция, Турция , Северна Африка. Това е истината.

Манерка

По тези дестинации. Ама явно тогава не си бил на хранилката понеже си некадърен, та затова си бил и беден.

Повечето за първи път отиват и за голяма част втори път няма да има бъдете сигурни

Ако ги питаш защо отиват в Гърция няма да могат да ти отговорят ! Стадо мърша !

Щом и циганите се натискат за Гърция никой нормален българин не би отишъл там !

Илианчо,Илианчооооо много си заблуден много

Абе, ти нормален ли си?

Веднага ти отговарям - щото морето е 10 пъти по-чисто, храната 10 пъти по-хубава, има 100 пъти повече място и всичко това срещу почти същите пари. Няма бетон и лайняни тръби. И гърците не се държат все едно ти правят услуга, че ти вземат парите. И още - няма ги българските мутри. Скоро ще дойде време да събаряте хотелчета и да чистите бетона, ама не ви увират главите чугунени.

Напълно прав е онзи професор за 80%!Само че не са 80%, а цели 99.9%! Няма такава идиотия - половината ти почивка да мине да висиш по митници, граници и километрични опашки! Гърция, Турция, Македония - любимите дестинации за средностатистическия булгаропитек!:-))))))

((.))

Като започнете да виждате опаковки от вафли, вече сте в Гърция. По голямата част от Вас не са и стъпвали на нашето Черноморие или имат някакви откъслечни спомени от чалгата на ЮГ от Бургас..... С нищо Гърция не е по добра, особено тази част която е "близко " до БГ - по джоб и дестинация!

Марш бе ,гербер !!!

Само цървули сте тук! И това е в следствие на геноцида над интелигенцията след 09.09.1944.....Жалки сте , Муньо ще Ви оправи така , че и Гърция само през крив макарон :)

Цървулите сте на хранилката на Боку и Сорос !!! Иначе ще умрете от глад !!!!!!!

Не лъжи

Естествено, че ще предпочета ОТНОВО Гърция! Дебилите, които са ходили само на мутренското Бетономорие няма как да коментират. След като веднъж си изкарат почивката в Гърция ще видят ОГРОМНИТЕ разлики и ще искат да почиват само там!

Ще летя до Гърция ,без да се ваксинирам ! Спете , спокойно ,деца !

Българина ходи където си иска!

Ще ходят, ама само държавни служители. Ако работиш в частна компания за 3-4 хиляди лева заплата, семейството ти ще гледа морето само на картичка, защото доста трудно ще си позволиш да ги заведеш на море.

Другата седмица заминавам за Тасос, кеф! :) Ваксинирана съм и със сертификат, тъй че писиар-и не ми трябват, една опашка все ще изчакам, макар че съм набелязала за ден на тръгване вторник и се надявам да е по-рехаво откъм превозни средства. :) Нямам против нашето море, на Царево ще ходя пък през втората половина на юли, но в Гърция и Турция ми харесва повече, ако трябва да съм честна.

ама как тъй ще отслабваш , ти и така си ставаш !?!?

То щото до Бургас няма опашки по Тракия…. На всичкото отгоре и по самата магистрала е препълнени вече. Тия последните ремонти трябваше да са за разширяване с още в платна, не мантинели и черти само…

К У Р за мутрите и червените феодали с бетонните коптори кенефи по морето. Да си заграждат и с три телени мрежи Лайноморието. Все едно в Освиенцим на море.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Не само, че ще ме откаже, а и втора година няма да ходя в Гърция.

Лапай го на БокУ !!!

...ходят където искат!само да не ме занимават всеки ден по всички медии,че висяли на опашки!никой не ги е карал насила!