Обвиненият за опит за преврат в ОАЕ Юрий Байрактаров: Външно да ме извади от затвора в Дубай

46-годишният българин получил присъда от 10 години затвор по обвинение, че готвел преврат в ОАЕ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мазен,черен, кръгъл, и другите описания каква връзка имат с ОБВИНЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ! ? Нищо лично, ама чак още на изхода в контролния салон да те наскочат -дори и на най -мразещите черните, мазните, кръглите и прочие не пожелавам. Бисер Ангелов от екипажа на кораб "България" е влязъл с такси в пристанище Александрия -взима си цигари и пари от каютата -таксиметровият шофьор на изхода е проверен и в багажника намират бакс с цигари за които твърди че Бисер му е дал. Отидохме да разберем какво става. Полицаите казват "ЩОМ Е ИМАЛ ЖЕЛАНИЕ ДА ПРОДАВА ЦИГАРИ, ТРЯБВА ДА ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА ПОСТОИ В КЛЕТКАТА! ДОБРЕ ЧЕ НЕ СТАВАШЕ ВЪПРОС ЗА АЛКОХОЛ В ЛИБИЯ. Та се чудя де как арабите са обяснили на Байрактаров че е терорист.

Кой нормален отива да работи при тия камилари....

Каква работа е трябвало да върши, след като не знае арабски? Да не си е мислел, че те ще проговорят български? Ако пък ползва английски, едва ли е щял да срещне трудности. Май налазхме по света с тарикатските си номера и си мислим, че хората трева пасат!

нещастието да си българин, тоя иска помощ от "милата родина", те му показват среден пръст... и дург път като се захласнете по булгарщината, спомнете си за тоя нещастник в Дубай!!!

Пари ще събираме ли за този?

Какво върши българския посланик в ОАЕ, Щом с него не могат да се свържат близките на задържан българин. Този трябва да бъде уволнен незабавно като посланник. И трябва да му бъде забранено доживот да работи в държавната администрация.

Този мазен циганин е подъл и безскрупулен търгаш.

Търгаш, търгаш ама какво общо между търгашеството и участие в преврат; да не би да стане шейх на ОАЕ

Да се провери плащал ли е данъци този. Ако не е ....

Нещо не разбирам! Обвинението е много сериозно! В същото време се иска НАМАЛЯВАНЕ НА ПРИСЪДАТА, а не отмяна.?!? Това означава, че не е станала грешка или някакво недорозумение, А обвинението е реално. В какво точно го обвиняват и на какво основание? Да не е от МОСАД?

байрактаров от килифарево - ще рече помак юрий, и евгения - руски имена тоя е резултата от помашкоруската дружба! баща му със сигурност е мил дърводобивник в коми! да пишат на лавров

Баща му се казва Тодор, а майка му Росица - някакъв негов документ циркулира из интернет, не че това трябва да има значение...

Както се пееше.. Бате Гойко индианец, но от нананана, може ида няма ланец но пак е кръгъл нанана.

Настоявам Външно да ми осигури проститутки докато лежа в затвора,а за делото да ангажира адвокат Мръвковски.След като ме пуснат да ме снабди с билет за избрана от мене дестинация.И всичко да е безплатно разбира се.Иначе ще съдя България в Страсбург.

Какво става с крадливата фризьорка? Липсват драми,циркове,екшън изпълнения.Както и мъдри изявления на адвокат Мрънковски-Свинчовски. Ежедневието става скучно,еднообразно,монотонно,липсват основания за смях!

ще ти я навра в тролското гърло от обратната страна.

Да се обърне към ББ, той познава всички шейхове по емиратите.

Няма какво да се обръща към мене.Щом се е оставил да го хванат,може само да ми диша пръднята.Аз какви далавери въртях още като млад и въобще не успяха да ме спипат!

селска алчност и простотия.

Този нашенски цървул си разрява байрака чак там, със сигурност не като айти специалист, пък сега реве да го спасява държавата. Стотици хиляди българи вече пътуват по света, невинни не ги задържат. Надробил си каша, сега ще я духаш. Съсипахте имиджа на страната навсякъде по света, боклуци такива, дано въздухът тук се пречисти малко от липсата ви, а вие си плащайте цената.

Каквото е търсил е намерил , селфаджията ! Толкова ли няма нормална снимка на този човек , че селфи сложихте !

Ти да не би да си едър бизнесмен или пък VIP-персона,че да се задействаме заради тебе бе мизерник! Хора от простолюдието не ни интересуват,да се спасяват сами.

сестра ми, на политическа основа ни обвиняват!! ни! него и още някого!!

байрактаров ,външно ли те прати в Дубай да си развяваш байряците? Престъпници като тебе ,създават неверен облик за българите.Изгний там ,за какво си ни.

Аман от глупости!

обаче пак ходят там

Бай Ганю от алчност е готов и задника си да даде под наем.

Scott, ако това което казваш е така, означава, че Юрий казва истината. Ами вярно е отишъл в ОАЕ за сделки с недвижими имоти. Ми човека си иска полагащата му се част от царството! А това, че дъртия мангал го тикнал в панделата за преврат означава, че той няма други синове и Юрий се явява единствен и пълноправен наследник на ЦЯЛОТО царство! Заедно с мангалките в него. Де юре, ОАЕ се явяват квартал на Пазарджик и външно трябва с всички сили да подкрепи нашия сънародник. А на дъртия шейх му е ясно, че а е признал Юрий за свой син, а трябва на момента да имигрира я към Сибир, я към Чукотка. Щото Юрий веднага ще му резне тиквата задето е зарязал заплодената му майчица и сега го е тикнал в затвора. п.п. Не си прав за греха, напротив. Корана насърчава секс и дори изнасилване на невернички. Евентуалните деца, както в случая с наш Юрий, са по право мюсюлмани.

евалла. разсмя ме. ного си як.

И Таки се занимава с имоти и си живее живота в Дубай много години, далеч от Цацарата и великото ни правосъдие. А тоя чиляк нещо не е сгъбясал коците.

Аха....точно с имоти се занимава!Брокер е да знаиш!И оная фъфлещата миска Ивайла и тя брокер се бара.Абе всичкото бугари у Дубай имот продават.

Дико и Перата да се учат, как стават някои работи.Гледай как е в ОАЕ-частен затвор.какво са тръгнали да ги ловят и вързват със свински опашки.Правиш един частен затвор, барваш няколко арабухтера с рокли и много мангизи и започваш да ги щавиш.Гледайте каква е практиката е частните затвори-да не се дава информация.Ами правете и вие така бе.А нашите тръгнали да съдят Динко, Перата и граничарите.Значи онези могат, а ние не-така ли.Да ти пикая на държавата тогава.Още днес трябва да се позволи-частен затвор за арабски хлебарки.А този нашия да си е затварял устата-шейха му бил баща, а.Сега и майка ще му стане.

Образованието - сринато, здравеопазването - почти отсъстващо, армия - липсваща, границите ги пазят чуденци, а скоро и собствена валута няма да имаме. Коя ни е държавата?

Ся Мегз да не я арестуват там за секс революция?

Да пътуваш винаги е рисково, дори на екскурзия, а при определени дестинации рискът скача неимоверно. Арабите са друга култура и законите там са различни. Когато не познаваш местните нрави, за законите да не говорим - може да бъде повече от опасно. То и България се смята рискова дестинация, де, даже повече от ОАЕ.

Хахаха"Арабите са друга култра".Каква култура в тези свини бе.Свини са това не хора.Араби.

Древна, далеч по-древна от европейската, например. Докато тук по дворците са се мънчали въшливи и сифилитични, там са били доста напред с материала. Смяташ, че арабите нямат интелигенция ли? Смяташ, че в една страна като Сирия, например, която новите и старите братушки сринаха почти до основи, преди събитията не е имала повече хора с висше образование на глава от населението от нас ли? Не ставай смешен! А сганта си е сган ия има навсякъде - и у нас и при арабеските и при янките и при китайците и при швабите и т.н.

И какво има да се занимаваш с имоти в Дувай като почти нищо не е за продан там? А 10 години не се дават за големи престъпления като преврат, така че явно е някой дребен тарикат. Това не е БГ. А и там грешки не стават.

направих справка у гуглето. тоз, юрий, гоеум смешник! отишъл да топи некъв шейх, че му е баща. Обаче, това би означавало шейха да признае публично и пред свойте хора, че е правил секс с неверница. Че и да припознае дете от нея кат наследник на престола! Това върви у България. Чукаш, ма не е грях.....в оае ше даде основание да те лишът от престола поради погазване на корана. та,тоз убавец верно е искал да праи държавен преврат. Ше си умре там. От простотиа и идиотизъм. заслужил си го е.

Не той, а друг изчезнал - Даниел Делчев.

Защо е подписвал документи на арабски като не го разбира ? Ами е ако е подписал признание ? Как ще го измъкнат?

и на кво основание да вадиме боклука? пътувал си до мусулманска страна: вкусвай от техните закони.

По полека бейби.Да допуснем, че тва в което го обвиняват е вярно.Тогава защо няма кореспонденция с нашето външно, поне истината да знае. Иначе ревем за правата на тези мангусти, които благодарение на петрола вирят човки.Този човек е не само българин, а и европейски гражданин.Ако се спазват моралните норми, поне 50 такива арабухтера с роклите трябва да са в кауша в Европа с обвинения в тероризъм.Ей за това Орбан не им кляка, а онези си показаха истинското лице.рептили , платени с мщсщлмански пари и поставени с еврейска злоба и подлост начело на ЕС.Както са я подкарали, ще докарат някое европейско партизанско движение.А бти Путя само това чака.Така е.Едно куче като не знае да лае, вкарва вълка в кошарата.Искаме истината за този арабухтерски вандаизъм.Меркелице, къде си, да ги видиш любимите ти мюслаци какви ги вършат.

истината лъсна. у биг брадър споделял, че некъв шейх му е баща и ше отида да настоява за припознаване и днк тест - там. получава по умъ и действията си.

Скоти това истина ли е, или се шегуваш.Защото ако е така, нека го пробват и друг път да не си прави ташак.

мога да ти пусна още, а и ти мож да си потърсиш. с един клик.

мога да ти пусна още, а и ти мож да си потърсиш. с един клик.

Помаци от по света и у нас, заповядайте на "семинар" в СА, на тема "Що е то салафизъм и има ли почва у нас"

То е ясно, че е правил някакви далавери, то хората току така няма да го задържат, че и осъдят. Нека не се забравя, че там не е БГ да си прайкаш каквото искаш безнаказано. А пък относно семейството му да се оправят както си искат , не ме интерисува. Като е правил мизериии негов си проблем, БГ държава защо трябва да го защитава???? И откога българина стана такъв голям специалист търговец на имоти точно там???? Аааа, като специалистката Бакв*а, ама нея поне я знаем от какво разбира.....Тя е в друг бранш.

Външният вид говори много...

Ако е така, то всички скакалци в лодките към Италия са за директен пандиз.Очарователен израз със супер злоба в зъркелите имат всички арабско-африкански диваци.

petrovito

и аз не съм красив, ама това не ме прави виновен

Дай доказателства....а и не става въпрос за красота, а за лъхащ примитивизъм.

Обвиненията на страна, как ОАЕ си позволява да задържи и осъди гражданин на чужда държава, че и на Европейския съюз, без да предупредят когото и да е от респективните органи ? Това ми звучи малко нелепо.

Аз съм ходил в Дубай 2 пъти.Единият в началото на 90 те на куфарна търговия и преди 2 години заради жена ми и дъщеря ми .Вежливи ,услужливи хора. За да има тези проблеми въпросният господин вероятно има основателна причина. Българите с проблеми там обикновено са замесени в кражби,наркотици и източване на кредитни карти.Проституцията я изкючвам в случаят!

за нарко-трафик в Арабският свят и страни като Тайланд , Индонезия ..масово има или доживотен затвор или смъртна присъда. 10 години за такова нещо там не дават

Да бяха арестували пеевски

абе тези били много демократични. За опит за преврат в другите държави падат глави.

Със сигурност има нещо мътно в това с което се занимава, или причината му за ходене до Дубай. Нека първо да каже, с какво точно се занимава, и защо отива там, и тогава да търси защита. Само за информация, много хора прикриват далаверите си, под предтекст че се занимават с имоти. Имотите са просто една удобна фасада за далаверите които вършат.

Точи карти

Ако наистина е точил карти, сега ще има време да преосмисли постъпките си. Точенето на карти, е един много вкусен бизен, ограбвайки хиляди хора, които са изкарали парите с труд. Но разберете че лесните пари, си имат своя данък, който рано или късно се заплаща, и той е много по-солен отколкото очаква човек.

Не се чу да е имало преврат в ОАЕ?

Байрактаров, майка си ли търсиш там?

Не, баща си.

10 години дават за точене на карти.

Хайде аз да попитам, кой нормален българин отива "по работа" в Дубай. Каквото и да е, той няма да каже. Освен това да попитам чий го дири този при тези гнусни арабески в този префънцунен Дисниленд. Дубай е един изкуствено създаден град (по-точно част от града), с цел да събират парите на баламите. И колкото и да е шикозен, джиджан и т.н. в основата му седят тарамбуките.

Братуха незнам за баламите ама що не напрайш справка в Дубай кога е създаден и от кога там е въведено ДДС и колко е то па после помисли колко пъти отгоре ти го слагат в ЕС ? Иначе преди около година по БТВ показаха филм за един Български инжинер който живееше от 7-8 години в Дубай и там си работи. Това че Дубай като част от ОАЕ е страна от Арабският свят не означава че всички за терористи а и много малка част населението на Дубай са араби това също може да го провериш. 4 от най-големите нощни клубове в Дубай са собственост на Руснаци а най-големите автомобилни концерни в Европа също имат представителства там , полицията си движи с мерцедеси и ламборджини , законите не прощават на никой за разлика от Европейска България където за едни може а за други не. Хората в Дубай правят идеално асфалтирани пътища в путинята а Боце прави всяка година магистрали за милиарди които се ремонтират отново всяка година ..а бе смешна история

всъщност много хора ходят и това е още от времената на комунизма. Търговийката е добра.

Семейството има доста изисквания към външно министерство - да му осигурят адвокат, да го извадят от там и т.н. Но ми се струва, че са доста пестеливи от към информация какво точно е работил там господина. Щото това с преврата и политическите причини ми звучи малко фантастично, да не става дума само за някоя имотна далавера ... Дубай не е България и такива неща не се разминават.

са наясно че Външно не си мърда пръста за сънародниците ни в чужбина,независимо какво се е случило и в какво са замесени.Задействат се само ако пострадалият е известна личност или има връзки с управляващите.

А докато точаше кредитни карти не рева, а? Сега външно да ме извади, хахахах. Скапан картаджия.

Цитат: "...Евгения се опитала да си запиша приемен час във Външно министерство, но ѝ отказали..." След което консула в Дубай е преметнал топката отново към онези в София които са и отказали приемен час т.е идеята е запишете си час при Поп-а в някоя черква или манастир за да ви опее като здадете богу дух , защото мързела да завртиш 2 телефона и да помогнеш на някой на който по закон си длъжен да помогнеш е направо невероятен Ето ти брилянтен пример за мърлявщина.

Не ти ли се струва че те имат доста информация по въпроса и че знаят повече от тебе.

Аврам , 100% имат повече инфо от мен, защото на мен това не ми е задължение а на тях Външно им е задължение по закон. Аз казвам че прехвърленто на топката обади се тук а от там после обади се другаде и никой да не ще да приеме български гражданин във външно за да разбере и другата гледна точка е тъпо

кой го би ходи в Дубай?

е що пък да не ходи човека в Дубай, да не е забранено ?

Стой си там братле, сигурно в затвора там е по хубаво от колкото в БГ-то

Ай на бас, че тоз младеж е от малцинствата и "работи" като сводник...

сводник или превратаджия.........карай да върви