Коментари - Българин за дерайлиралия влак с амоняк: Беше ад, всяка секунда си мислех, че ще умрем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Последствията от такова вдишване са свързани с увреждане на мозъка!

И престанете циганите да ги наричате българи.

""боса, по чорапи, без горни дрехи, с дете", връща се от Франция . това някакъв катун ли е ? А, ясно , благодаря че сте пуснали снимка.

Да и аз това не го схванах? Така звучи дори все едно е била на работа и е хваната по време на акт. Само мангалка ще се вози гола и без обувки, каква е тази гнус.

Просто когато пътуваш дълго не носиш обувки.

Да ако си прост селяк. Аз също съм пътувал с кола из Европа и то със сако, вратовръзка и боти. Е да малко разхлабваш вратовръзката ама това е нормално. Но на си бос и гол - Това не е до удобство само ами до култура, възпитание и хигиена. Викаш да се съберем в колата, да си попърдим едно хубаво, да се оригнем, да поплюскаме дюнери вътре, после да запалим цигари и да потръскаме вътре. Да се съблечем до кръста, че много жега и да си свалим обувките да ни замирише едно романтично. Изключително културно звучи, нали? Какви каза, сър?!

Катун е ми, нали се виждат на снимката.

,, чука звънеца, звъни вратата отварям нинджа",да ви ЕПМ циганска. Амоняк в казармата имаше във всеки противогаз и той е против повръщане. Тези бегали и даже усещали, как умират. Така, че в газовата камера, че им се вижда рай.

Ако са тия отрепки от снимката, да бяха си останали там....

Младежа е симпатичен, без значение джипси или не. Бих го наела да оре лозето. Хубаво че са се отървали!

В България останаха само мързеливи, некадърни и неспособни. Естествено това включва и политиците.

Празнували във Франция, ама много важни бее, джипси научи ли химията

Тези лица при преброяването не пишат че са българи! Само по паспорт се водят такива и лъжат на запад пе българите имаме повече тен ..

....имаш ли какво да кажеш ? Да те пази Бог да не ти се случи, че тогава ще ти се изясни, кой какъв цвят е, от коя партия е, кое поколение софиянец е и всички темподобни фактори.

Пръдваш и дишаш чист въздух от пръднята. Така се прави.

Страшното бе за няколко часа после се опрви - Като няма видимост венага се спира на авариини не се кара с 150км даваха по телевизията как едни кимион на моста се връща на зад и не попада в мъглата и те можели да се върнат-

Неграмотните цигани работещи или просещи и крадящи в ЕС като се върнатнв България добиват есно странно самочувствие и наглеят и се оравят на европейци :)) но изобщо не разбират че парата която са донесли не ги прави ниро по умни нито по успели. От терлика маратонка не става!

Па да бехте умрели, кво само го мислехте. То само с мислене не става, трябва и желание!

Що за долни кретени сте бе това са хора и да имате отношение към циганите и яз имям но тук надделявя състраданието..тъпяци ще цивритехзяпвешите нали

мръсни ш* мангали.

Смърт на мангалите

Цветнокожите и отровен газ не ги мори. Като хлебарките са. Даже и при ядрена катастрофа ще оцелеят

Значи имат хубав ген. Не са кекави като нас.

Lekari sne.. v GB.. . plashtame si danatzite... detzata ni sa studenti v Liverpool. Glavnoto e da badem dobri hora. A ne MASIVNI IGNORANTI kato pisheshtite tuka. Pove4eto tuka se zadahvat ot zloba.

Пиши на български бе, джипси

Сера ти в устата глупав турчин-циганин

Къде загуби кирилицата

Повярвах ти, че си лекар да знаеш. Цинго колега съм виждал сигурно веднъж през живота си, да не си бил ти? Вие нямате толкова търпение и акъл да учите като говеда години наред.

"Аз бях боса, по чорапи, без горни дрехи, с дете." Но е спасила живота си и на детето

ЕС е полезен поне с това, че прибра циганьора от нас, е не целия, но повече от половината. Пътувах до Париж, самолета беше пълен с неколко смрадливи катуна, потах един цигански лорд какво ще правят във Фанця, отговори: “шъ лапаме без пари - на цоцалка, брато”

И сега живеят по-добре от тъпаците с големите претенции, въздишащи по соца :)

Виз е винаги плъен с цигани :) Виж Еър Франс не :) Сега разбра ли нивото ти какво е? На поредния шалварест нищоставащ.

Заради 12 години крадене от борисов и герб релсите са в такова състояние. Заради тях се случва тази катастрофа !!! Корупцията УБИВА !!!

В ред ли си? Борисов бил виновен за състоянието на релсите в Сърбия? Пробвай с Вучич.

Спри ги тези наркотици, а?

Циганьори или помаци или турски мангали???

АМОНЯКА Е СТРАШЕН КАТО ХЛОРА , ХЛОРОВОДОРОДА , И СЕРОВОДОРОДА .... ГОРЯТ КОЖАТА , ОСВЕН И ДРОБОВЕТЕ .... ПРЕДИ 20 ГОДИНИ. ПОНЕ ЕДИН ПЪТ В СЕДМИЦАТА . . ЖИВОТА МИ ЗАВИСЕШЕ ОТ DRAGER , НАЙ-ДОБРИТЕ АПАРАТИ , НЕМСКИ .... И НЕ Е СРАМНО ДА ПОВЪРНЕШ :)) ....

Заради такива “българи” от етноса не ни пускат в Шенген

Прав си, но го има и другото. Замина в чужбина и се престори поне, ако не и да стане наистина човек.

Давайте превод, когато цитирате българи, които трудно говорят български. Не, че имат какво да кажат, ама подрастващите ако го прочетат и може да решат, че това е български...

четирима си га ни дето го карат на помощи във франция с български лични карти се опитваха да обяснят на развален български как "влезли във въздух", щото иначе нямало. водещата сто пъти повтори че ни били "сънародници"

Всичко е наред, можеха да кажат и че мъглата ги е спукала от бой.

Мощно помакето от гурбет, 5 урода натъпкани с преливащ багажник

Голяма "драма" - все едно атомна бомба паднала.

еб ем у пияниците да ви е бем

Гледах репортажите на БТВ : пълна немощ ! Въпреки , че бяха пратили ЦЕЛИ ТРИ екипа “информацията” накрая се базираше на несвързаните обяснения на група гастарбайтери от Франция. Абсолютна пародия на отразяване на събитие !