Българин в Шанхай: COVID в Китай се завръща, не се говори за конфликта Русия-Украйна

Голяма част от населението е ваксинирано с три дози, мерки се спазват и отново има заразени, но никой не задава въпрос защо има толкова болни, обясни Димитър Владиков

Обратно в новината

Коментари - Българин в Шанхай: COVID в Китай се завръща, не се говори за конфликта Русия-Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Китай ще има "избори" и императорът върти номера на опозицията.

Чайниците ще видят сметката на ватниците и ще им вземат Сибир! Пишат се дружки , а всячески гледат да ги закопат с тази изолация сега, а и промяната към зелена икономика чрез фотоволтаични системи и вятърни турбини, която беше заявена от официалните власти в Пекин преди две седмици!

ㅤ

После пак вярвайте, че "ваксината ще ви направи свободни"! Ще имате свобода да ходите по чехли и болничен халат. Боцнете си още по 3 катализаторчета ... Опа - бустерчета - и фър-фър-фър към вечните ловни селения!

Направили са им специални концлагери за "болни". Добре дошли в новия прекрасен свят. Скоро и в останалите държави. Нашия гей-педераст министър Кире искаше да прави съшото. Хората даже му се радваха, ама после да не ревете

Магъров го каза: "Всеки регион временно затворен, после ще пламне с нова сила." Затова и Китай няма да се пребори с тези мерки, а само ще загуби време и икономически. Вирусът няма да си отиде, преди да мине над 80% от населението на земята. Едва тогава хората ще имат естествен имунитет и ще го преборят. Определено ваксините са безполезни в тази битка с вируса. Смъртността намалява, т.к. самият той мутира и отслабва. Но жестокото е вече медииното пресиране! Сега за всеки грип ще ни говорят за Ковид и че е негов вариант! Ех, а колко лесно си живеехме преди! Всяка есен нов щам на грип, но си знаеш - за една седмица минава с лекарства, а може и за седем дни без лекарства! :-) Стига да си спокоен и имунно силен - т.е. без да те стресират по всички медии, както е сега! Това убива човеката защита и води до плачевните резултати! Като кихне човек му се казваше "Наздраве", а не да се гледа като терорист!

А прав ли беше Мангъров, за това че трябва да мине през 80% от населението още преди смъртността да е намаляла, т.е. още преди да е мутирал и отслабнал?

Той неизбежно мутира, като премине през голяма част от населението! В началото бе най-силен, да! Затова благодари на американците, защото това е модифициран грипен вирус! Хем лесно да се разпространява като грип, хем да има по-голям поразяваш ефект! (да намали населението на планетата за да има повече ресурси за алчните!)

3евзек

Г-жо да, Защо лъжеш бе? Коронавирусите са друго семейство вируси. А след като в началото бе най-силен, защо в България мина най-леко? Да не би да е защото БЦЖ-то ни пазеше от силните вируси? Или просто защото мерките работеха? През това време Мангъров искаще да зарази цялото население. И това се случи, но есента на 2020 и ясно се видя големият му резил без каквито и да е било нови мутации, които да надделеят над оригиналния вариант. Също така представата за ресурсите ти е тотално сбъркана. Богатството на алчните се генерира от консуматори и от работна ръка. Не просто ей така от притежание на нефт, газ или желязо. Те нито се ядат, нито носят полза, ако няма кой да ги купува.

Има ли от ОНЕЗИ самолети с ОНЕЗИ черти в небето?

Над облаците има колкото щеш.

Руската антиваксърска пропаганда си свърши работата в България: здрави сме.

ㅤ

Бива да си прост, ама това твойто надминава пределите на математиката!

Уханската карантина през 2020 за няколко дена се разпростря и върху Хуанганг, Ежоу, Чиби,Кианджианг... и така докато стигна да агломерацията Шанхай и дори да Тианджин, което си е направо Пекин, така че, професоре, през 2020 нещата въобще не се ограничиха само с Ухан.

Ооо, не, не! От една година обяснявам как само глупавите евроджендърите са ваксинирани пък то се оказа че и едномилиарден Китай също били ваксинирани. Ох чакай, той и Путин май се ваксинира - няколко пъти...

И ? Вижда се, че няма никакъв положителен ефект от тия субстанции, наречени "ваксини". Само фатални странични последици за "ваксинираните" и трилиони печалба за фарма мафията....

3евзек

Какво не виждаш? От началото на годината Китай има само двама починали, а тук са 6000, сякаш българското население е осем трилиона.

Уф, аман от тоя вирус, от тоя безконечен терор и тормоз. Няма да ни оставят на мира. Вече посвикнахме с маските, като намордници, запушват ни устите така, не си познаваме лицата, отчуждават ни... Никой никакви въпроси не задава. Медийните проститутки послушно следват линията на Партията. Сега, при нас в Европа, има война и не ни занимават толкова с тоя вирус, но приключи ли военната истерия, почват да ни плашат и бомбандират с вирусната истерия. Няма край тая гнусна либерастия ! Аман от американското зло с неговите войни и няколко десетки био лаборатории за производство на точно такива вируси. Аман и от самодоволните богати свине като психопата Бил Гейтс, който се е взел за Господ и сее злото.

Колега , стига писал , Имаш адрес

Таксиметърджия, не съм ти колега. Вие, бакшишите, сте като циганите, за тях всяка жена им е кака... Карай си по пътя към Обеля, да не стане някой сакатлък. И намали чалгата, че чак тука я чувам.

Майсторски пак намеси американците, ей! Печелиш десетки рубли-по новия курс.

Колко да е майсторски ? Чии се оказаха био лабораториите в Украйна,30 фабрики за смърт ? Произвеждат ефикасно смъртоносно био оръжие срещу твоя геном, малоумнико ! Това, че с овчия ти мозък не можеш да зацепиш, си е само твой проблем. Като ти дойде до гъза, може и да разбереш. Вие и за много други неща се подигравахте и ни убеждавахте, че са конспирация, но те са вече част от живота ни... Чия се оказа и био лабораторията в Ухан, откъдето тръгна тая истерия ? Кой ни заплаши, че тепърва предстои по-страшна пандемия ? Бил Гейтс врачка ли е ? Или има такива био лаборатории, където спонсорира производството на смъроносни патогени ? И все силно редуциране на населението му е меракът на тоя откачен изрод...

Овцете слагат минуси, те и затова са тъпи овце, идеални за послушно либерастко стадо, но истината е тази. Така ще е. И това го предрече психопата Гейтс.

Другарят Си трябва да получи Нобелова награда, за мир, защото спря войната в Украина за 24 часа.

"Относно конфликта между Русия и Украйна, преподавателят каза, че в Китай няма дори новини за това, а правителствената позиция е по-скоро неутрална." Ето най-важната новина за света! И защо да ги е грижа за случващото се? Все пак си имат Тайван и ще постъпят с него далеч по тежко от колкото Русия с Украйна. Саме дето НАТО няма да посмее да им налага санкции и да им се дърви както правят с Русия.

Те и Сибир ще си имат

Ваксинирани идиоти сър!

Тъмният балкански субект Новак Джокович се оказа ясновидец и пророк. https://au.sports.yahoo.com/tennis-2022-viewers-shocked-bizarre-miami-open-carnage-004007552.html?guccounter=1 "Яху Спортс" публикува статия, озаглавена "Какво се случва": Светът на тениса зашеметен след откритата касапница в Маями." По време на" Маями Оупън " петима мъже с пълно Ваксиниране трябваше да се оттеглят от състезанието. Сред тях са Matt Moraing (Germany), Holger Rune (Denmark), Jan-Lennard Struff (Germany), Reilly Opelka (United States) and Sinner .Имаше общо 10 жени (също напълно ваксинирани), които трябваше да се оттеглят. Сред тях са Maryna Zanevska (Belgium), Caroline Garcia (France), Clara Tauson (Denmark), Dalma Galfi (Hungary), Anna Kalinskaya (Russia), Karolina Muchova (Czech Republic), Katerina Siniakova (Czech Republic), Victoria Azarenka (Belarus), Anhelina Kalinina (Ukraine) and Badosa.

"Голяма част от населението" - това нищо не значи като факт, защото "голяма част от населението" и в България е ваксинирано. После доколкото си спомням китайските ваксини не бяха толкова ефективни.

Ами аз невиждам ефективни ваксини! Завсяка казват, че иманужда от трета доза, и после бустерна доза до откат сигурно. т.е. може да имат ефект само краткотрайно. Жестокото спрямо хората е, че за да продават ваксините, въобще не искат да се говори за естетвеният имунитет, придобит след преболедуване! А само той е истинският!

Гурото на ваксърите Георги Маринов от Станфорд даваше именно Китай за пример досега.

Всъщност той казваше че вируса няма просто е така да си изчезне и че ваксините само не са достатъчни.

Казваше да се затвориш в бункер и да се ваксаш през 6 месеца...

Ами то и тука в Англия върлува ковид даже на по-високи нива от миналата година по това време, ама ооо някаквовеликденско чудо стана и го третират като грипче -официалната препоръка е да си стоиш в къщи 5 дни , ако си дете 3 дни...няма истериии вече, няма изчезваща тоалетна хартия и карантини и маски, няма масова пропаганда 4, 5, 6 -та бустерна доза, дори спряха да реват по медиите и за ваксинации

Ваксинираните нации не умират от К19. Да видм в неваксинирана България как ще е.

Нормално на нас пука ли ни за войни в Азия :).

А , на на нас ни пука , как да не ни пука, я си спомни тълпите от инженери сирийци , афганистанци, та даже и от Африка прескочиха до назе и какъв див рев на радост надавахме по посрещането им. На китайците не им пука, щото нема опасност за такава радост за тях.

Новият световен ред - Русия, Китай и приятели - срещу гнилия западен капитализъм

Така ни учехте 1989та. Очаквахме всеки мимент загнилия капитализъм да колабира и да се спомине. Спомина се СССР, СИВ и Варшавския договор. Ама не си взехте поуката и сега ще се спомине и РФ.

През 1983 година САЩ и Китай сключват договор за военна взаимопомощ... Китай и САЩ гласуват в различините инстанции на ООН заедно против СССР още от 1971, когато по искане на САЩ Тайван е изхврълен от ООН и неговото място заема Китай. Тъй че през 1989-а година няма как някой да е разчитал че съюза между двата големи по онова време врагове Русия и Китай са могли да гътнат САЩ-)

Хобот за хобот през вековете! Колко гадно звучи думата "капитализъм". Аз все още помня как имаше само първа програма, магазините бяха празни, чакаше се за купуване на Лада по 10години... Не искам да се връщам в тези мракобесни времена...

В Кореком имаше всичко.

По-гнил от капитализъм от тоя на Путин , Абрамович , Усманов и Ротенберг трудно ще намериш , Трябва да си пълен шизоф..ник за да си комунист и поддръжник на системата в Русия

Явно вече много ви боли мурзилки, щом се налага да му го лъскате и тролите за "специалната операция" дори под теми за К19.

Има разболели се, които оздравяват и не искат да мрат. Това е ефекта от ваксината. Няма да коментирам, че починалите в Китай са 4 600 души от началото на пандемията. Което прави с около 32 000 починали по-малко, от горда антиваксърска България.

Ама в Китай заразените заради тъпите локдауни са по малко и от тук,а сега тепърва ще се заразят поне 800 000 000 китайци и смъртността ще нарастне главоломно...

Викаш на третата година от пандемията, ще измрът. Нека им е.

С политиката си за нулев ковид ще е така,Китай стъпи на криво! Ако ще и с по 50 ваксини на ден да се бодат,не изкарат ли вируса 80% от китайците, няма как този вирус да изчезне там! Китай с тази политика сами си го сложиха... В момента Европа и Америка придобиват естествен имунитет,докато Китай е много много далече от него и тепърва там ще пада заразяване,поне ще е Омикрон и няма да е толкова опасен...

Раша - фашисти

Нацизъм се казва слънчице, фашизмът е бил при Мусолини в Италия. Душица мамина експертна.

Препоръчвам ти първо да научиш граматиката и после да правиш коментари. Това точка, запетая, главна буква - за теб не съществува. Ама там нещо клянкаш, правиш коментар и си велик в собствените си очи.

този "българин" е руски трол

Тук се изпълнява всичко, наложено от правителството", допълни преподавателят......То пък тук не се изпълнява каквото Урсулка нареди. "Относно конфликта между Русия и Украйна, преподавателят каза, че в Китай няма дори новини за това, а правителствената позиция е по-скоро неутрална." Владиков си го обяснява с близките отношение между Китай и Русия. А защо не си го обясни с мозъкът в главата на правителството?

Е, как ще се говори за войната в Украйна, като Китай подкрепя русия? На Китай не му изнася да коментира за това, защото и те имат апетити към Тайван, ако не се лъжа.

Както САЩ имаха апетити към Ирак, Либия, Сирия, Уганда, Сомалия, Пакистан, Йемен, Афганистан, Югославия, Пахама, Ливан, Камбоджа, Виетнам.....може и още, ма на много не им изнася.....

нещо и за Путлер и путлеристите 80% от руснаците. Похвали ги де.

Само да попитам, САЩ анексираха ли някоя от изброените от вас държави. Май, не! За други разлики няма да говоря. Но любимите ви руснаци го правят, окупират, "анексират", потопяват всичко в кръв и после облъчват слабоумните, че са велики.

Ако така проверяваха кой пуши и кой не пуши Земята щеше да бъде едно идеално място за живеене и нямаше да мечтаят да ходят на Марс.

откак руснаците свалиха 400 дрона байрактар, к19 в европа изчезна... Китай да се сещата от къде им идва, кой ръси, използва птици и животни, посока Тайван Китай....

Тия дронове са камикадзета така и така, пак щяха да паднат на земята. Направени са с минимални части максимален експлозив евтини са и са в много брийки.

Какъв българин си ти бе, кермълска пачавро?!!!

Чакат да цепнат Сибир. То имаше сепаратистки бунтове, които руската армия потопи в кръв преди година. Тоя път Китай леко ще им помогне и на изток от Урал ще има нова провинция

Е, т.нар. междунароно право вече има примери с Югославия, та няма да му е трудно.

Никовете си мениш, но стила не. Може ли да ме подсетиш,кой шат на САЩ е в момента Югославия? След независимия референдум, разбира се.

Рано или късно пак щяхте да кацнете на Мангъровия...

Китайците са хитра маймуна. Ако някой ги накара да играят в международната война срещу Русия, ще кажат, не можем, борим се с вируса. И ще препоръчат на запада да почне старата система за тормоз.:)

в европа К19 изпезна зощото лошите руснаци разбиха схемата лабораториите, птиците и Байрактарите. Китай да си зададат въпроса, защо сега е във ваички градове, а не само в Ухан? може би защото пропускат мрежата за разпространение и разпръскване на сащ там? Жокер, в Тайван ома 100 пр ръст ..... От там е много леснондо ьял Китай, с въррешни полети и транспорт. Китай имат змия в пазвата си. Или дракон се събужда и влиза на острова, или ще плачат ко стана с илономиката. просто сащ ги напада и тях

Тройноваксинирани и пак болни. А у нас слабо ваксинационно покритие и край на мерките.