Издирват рускиня, съучастничка на българин убиец

Окръжната прокуратура във Варна изпълнява молба за правна помощ във връзка с предаването на съд на съучастничка на осъден нашенец за убийство на германец.

Обратно в новината

Коментари - Издирват рускиня, съучастничка на българин убиец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На пръв поглед случаят е прост . Класика в криминалистиката ! Имаме жертва Германец , глупак Варненец и хитра Рускиня - класически триъгълник - до тук лесна работа - ОБАЧЕ ....!!!! Това което ме озадачи много и привлече вниманието ми е следното : В статията от 02.февруари .2017 , пише че Варненецът се казва Андрей Цветанов , и това се споменава няколко пъти . В статията от 13.декември.2017 г. обаче въпросният убиец вече се казва Андрей ЦВЕТКОВСКИ !!!!!!!!!!!! При това положение възниква въпроса : На кой точно принадлежат ДНК резултатите , и АКО така се работи и с тези резултати , както се сменят имената на убийците , то колко ли НЕвинни хора могат да пострадат ?????????!!!!!!!!!!!

Тези подли азиатки се женят за европейци само за да им отмъкнат с труд спечелените средства. Да има се чуди човек на акъла на тези цивилизовани мъже как могат да са толкова заслепени и да им се ловят на въдицата на гадните рускини.

Така е явно :-) руските души дълбоки са и най-жестоки ;-)

значи там доживотни може,тук не ...

Не е ясно, защо в ЕС няма смъртно наказание, а в САЩ има. По-голями демократи ли се пишем ?

Рускините за затрили не един мъжага, ама в случая нашия българин е глупакът. Германецът си е отишъл, той и без туй не е имал свестен живот щом е дошъл в Бг на почивка за толкова дни и то сам. Онази е ползвала българина само за да се отърве от мъжа си, иначе за какво й е , без пари ! Нейното съучастие трудно ще се докаже. Ще каже че българчето от ревност го е сторил, пък тя какво е виновна че си е легнала 2 пъти с наемателя. Човешко е. Това не значи че е поръчала мъжа си, Може просто да е въртиопашка.

Тоз пък какъв тъп, вързал се на рускинята. Да и беше дал там 100, свирчок да получи и да си ходи по живо по здраво. Сега в пандела ще лежи, понеже го е измамила руския ... и понеже е тъп да убие човек.

Рускинята не е съучастничка, ами си е направо организатор на убийството?!

Ей, тоя е голям глупак - да се хване с рускиня, че и да утрепе мъжа и! Ами нали след време ще дойде и неговия ред и друг ще бъде на неговото място тогава!