Турски граничари навлязоха у нас и биха българин

Прокуратурата разследва причиняване на телесна повреда на български гражданин, от служители на пункт Хамзабейли в района на ГКПП - Лесово.

Обратно в новината

Коментари - Турски граничари навлязоха у нас и биха българин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ! НЕЗАБАВНА!!!

Султанът да внимава,че КАФЯВИЯТ ВАСАЛ БОЧКО, ще се разсърди и ще му припомни за Цар Симеон. Тулуп Ритнитопковеца, какво изохка или естесвено се скри.

Мръсни гаджали ще се разхождат както им падне.

Некадърните министри,граничари,тъпанари само лапат пари,а не могат да отреагират при навлизане в наша територия.Тъпи хрантутници

българско стадо - така ще е. Ще си бъдете гяури и това е. Това е само началото. За османското присъствие изписахте тонове хартия, а за патриотите българи/книжари/ обесени на лъвов мост някой да е чувал. Робското племе това го очаква. Дали когато имахме ракети насочени към Истанбул и 300 самолета щяха да си позволят това? Ама плюете по Путин и Москва - за това се подмивайте и чакайте

Къде е реакцията на управляващите.Потърсена ли е информация и отговорност от турския башибозук- посланника -Ердоган

Защо имаме военни училища и каква е ползата от завършващите там, щом не извършват после никакви военни действия?Къде са граничарите на "държавата" и от кога въобще няма такива?

Ще ми е безкрайно интересно, ако случайно турците бъдат признати за виновни (което хич не ми се вижда как ще стане), как Ердоган ще ги екстрадира у нас да си изтърпят наказанието. Ако въобще нещо ги накажат де.

МРЪСНИ ТУРСКИ ИЗРОДИ ! ВАШИЯТ АЛЛАХ Е ПЕДЕРУНГЕЛ А МОХАМЕД Е ПЕДОФИЛ ! БОГ ДА ВИ УБИЕ ЗА ТОВА, ЧЕ 500 ГОДИНИ СТЕ КЛАЛИ БЪЛГАРИТЕ, ЗА ИЗБИТИТЕ НЕВИННИ АРМЕНЦИ И КЮРДИ ! СКОРО турция НЯМА ДА Я ИМА НА КАРТАТА ! КАЗАХ !

Пичът на държавата Бочко се скри на мачле.

В нормална държава щяха да ги отстрелят!

Човекът-слънце няма ли да се изходи по въпроса. Патриотите нещо се ослушват!

Като знаем как Човека-слънце връща противозаконно хора в Турция, където да бъдат измъчвани и убивани без съд и присъда, нищо чудно да им прати този гражданин обратно, че да го понабият още малко!

коментиращите не помнят как 1974 година Турция нападна Гърция в Кипър и НАТО като умряла риба мълча . Затова стига простотии. Това означава, че се подготвя навлизане в Българско, с цел откъсване на територия, а предателите в София ще си траят, както гръцките предатели 1974 година

Много трябва да те боли главата, за да ходиш в сюргюнска турция!

Боят настана, тупкат сърца ни...

Доколкото е известно е решено създаване на американска база /засега само една / в България ! Обстоятелствата го налагат тя да бъде на южната ни граница ! Така ще контролира Босфора , който без друго е стратегически !

Къде е по-точно?

Меки китки ли са Българските граничари-само жена го е защитила

Засега само граничари , а скоро и танкове !

Ежедневно този пункт се пресича от хиляди българи, никакви проблеми и бити хора. Този да не се прави на невинен а да каже с какво ги е придизвикал

Когато кажеш ай сиктир на турски граничар, реакцията му е еднозначна.

Нали вече няма граничари в пълния смисъл на тази дума.Има чиновници с работно време.Дали по времето на социализма те щяха и да помислят ,нагло и безпроблемно да навлизат на българска територия под благите погледи на граничните чиновници,ама защо не ,щом тумби мигранти преминават безпроблемно през границата , а по някога и със съдействието на граничните полицаи ,те защо да не го правят

Правителството на националните предатели щяло да иска обяснения!Една соросоидка ръководи това искане за собяснения! Преди време османските манафи щяха да бъдат разстреляни като мръсни свине.

Няма проблем ,просто тренират ,как се навлиза в България,безпроблемно

Какво да тренират? Ти виждаш ли някой дето да им направи проблем?

Българските граничяри са наблюдавали как турците са налагали българина на наша територия и са мълчали като п...и от страх,ужасно ,трагично и жалко

Ясно е защо ! Страх ги е било да не ги набият и тях !

ЖИВЕЕМ СИ В РАЗГРАДЕН ДВОР,И ТОВА ЗАПОЧНА ОТ 10ти НОЕМВРИ

Българската територия започва от пункта в който те проверят българските гранични служители,а инцидента е станал преди това,където могат да се движат свободно и български и турски служители.След като не е минал българския паспортен контрол е абсурдно да се твърди че е на българска територия!

ГРАНИЧАРИ НЯМАШЕ ДА ПОСМЕЯТ ДА МИНАТ ГРАНИЦАТА ЗАЩОТО ЩЯХА ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ ,НО НИЕ СИ ИЗБРАХМЕ БОРИСОВ КОЙТО СЕГА ЩЕ АРЕСТУВА БИТИЯ БЪЛГАРИН ЗАДЕТО Е ЯДОСАЛ ТУРСКИТЕ ГРАНИЧАРИ

Да се разберем с Гърция и да затворим всички КППта с тая мръсна мюсулманска терористична кочина.

после, къде ще си продавам сланината:)

Сеага българската правосъдна система ще осъди бития българин щото е българска и съди само българи.....нали така?!

руснаци, направо ги експулсира, гюленовците ги праща на Реджеп за допълнителна обработка:)

нашият човек явно е сгазил лука...здравата е ядосал турските граничари...Тук същественият въпрос обаче е-КАК ТЕ СА ПРЕМИНАЛИ НАШАТА ГРАНИЦА....КОЙ ГИ ПУСНА....Да си представим обратното-наши граничари да навлязат в турска територия....няма да стане, нали...

човек май е бил мангал, те комшиите не бият току така, + това случката е станала по средата на двете бариери, сиреч в нимандсланд:)

... щом се опитва да ходи в тази долнопробно-тоталитарна държава, в която е забранено на жени да се усмихват на публични места. Много по безопасно е да отидеш в сърцето на циганско гето, отколкото в Турция. Колкото по-бедни са турците (резултат от ислямистката политика на Ердоган), толкова по-агресивни ще стават.

турците са бедни заради ислямста ердоган,а вие защо сте толкова гладни,че чак до истанбул се усеща миризмата на устите ви

АМА КАТО СИ ВДИГНАТ ЖЕНОРЯТА ВИ БУРКИТЕ,КАКВО СЕ РАЗНАСЯ...! МЪЛЧИ СИ ПО-ДОБРЕ!

бвп на турция 1980г. 68 79 милиарда $ бвп на турция 2016г. 857 7 милиарда $ явно стават все по бедни завалиите! и по агресивни! за лани са посрещнали 34 000 000 туристи!

Да се конфискуват каруците на циганите и да ги нападнем. Самолети и кораби нямаме, но каруци бол. Също и такива, дето се перчат по форумите, но мълчаха като пукали когато назначените ни демократи съсипваха всичко пътя си като хуни.

34 000 000 души!! един набит! явно има за какво!

Тази година много са битите,има арестувани германци,руснаци и др. Там хубавото отмина! Опичайте си акъла когато решавате да отидете там!

Те отдавна са тук!Граничарите им влизат само за пиниз-да се самосезира прокуратурата.И кво като се самосезира!Единствената файда е за специализираните прокуратура и съд за да се нагушкат с по още 6 заплати на година поради претоварване със специални дела.

Ако новината е вярна за навлизането на турски служебни лица на наша територия и са извършили посегателство на преминаващ границата,няма значение чий гражданин е.Да се уволнят всички български служители на границата.Това е граница а не гише за събиране на такси!

Абе минавал съм стотици граници, включително и турски, па никога никъде не съм видял който и да е да налита на бой. Да не е сгазило лука нашето момченце, а сега да мрънка?

Не е важно дали е "боклук"! Важното е, че са го били тук!

явно е нужно да ти напомня, че съвсем наскоро тия гад.ни турци нахлуха чак до софия, това е столицата ни, и натовариха една българка да я лекуват в турция, щото нито една болница в родината ни мила не щя да е приеме ?

а бе ако беше минавал през нашата граница с тоя червен фес щях да те забележа и отбележа веднага да знаеш

вълнувай

ЩОМ Е БЪЛГАРИН,ЩЕ ГО ЗАЩИТЯ ПРЕЗ АМУЖДИТЕ,А ПОСЛЕ ЩЕ ГО ПИТАМ КАКВО И ЗАЩО! ЩОМ Е БЪЛГАРИН,Е ПРАВ И ТОЧКА!!!

Обичаме ви!

fack

Когато служех на границата в далечната 89-91г. и съм се клел във вярност на тая държава, България такова нещо щеше да завърши със смъртен случай за турците и отпуска за мен. Къде са били граничните ни власти ,та се стигна до това положение?? Или си продадохме гъза на турчулята и на запада и на мигрантите !?

1990г службата стана 1 година. няма как умник като тебе да е служил две години!

Я направи втори опит да уцелиш годината от когато службата е била една година.Иначе нейма точно си си го избрал

Тоз не е бит без нищо... Минавал съм няколко пъти през Лесово и ми е направило впечатление, че от турската страна работят предимно млади хора 25-35 години, които са много учтиви. За да влязат гавазите на наша територия и да го налагат явно се е оплескала много работата.

Не е важно дали е "боклук"! Важното е, че са го били тук!

което е добре за него, щото ако го бяха набарали там, ....ми нямаше да е такава " новината"

кът ти и важну бегай да ги биеш бе ко си зинал тука не виждаш ли че си приказвами за разни рабути

да идват и да ни превземат,на мен с такива свине в парламента родина не ми трябва!!

КАК Е МАХМУРЛУКА ТАЯ ЗАРАН?!

Истината е една:Балкански съюз+Австрия,Унгария,Полша,АрменияСирия,кюрдите.Бой по мръсните османски манафи и освобождаване на Константинопол от тая гнус.А в частния случай е било достатъчно един снайперист да опука манафите набързо.

Тези държави дето си преброил и всичките да дойдат заедно пак няма да могат да победят Турция.

що са го били, ама си трае.

А Боко играе мачле....

И барабар с братушките бой по турчолята:)

Puce pushka, да се чете - пукна пушка, а не пиче пъшка. Тая пуста латиница.:)

Под сръбски к*рац "твоя пропаст веч йе на видику док ти черка учи политику":)

раята е спала 500 години,може да спи и оше 500 !!!

Ми не е спала раята, ако беше спала нямаше да има 1300 г. Б-я:)

1300-500=а колки бе? като махнеш туй- онуй, и то нищо не остава

ЛЕЛЕ МАЛЕ,КАКЪВ ВОЙВОДА ЩЕШЕ ДА СИ!!!ДОБРЕ,ЧЕ НЕ СА БИЛИ КАТО ТЕБЕ ДЯДОВЦИТЕ НИ!!!

Не забравяй, че в България живеят българо-мохамедани, които с удоволствие отново ще предадат родината си, както и потомци на татари, разселвани по земите ни след руско-турските войни през вековете.

От турчилята има едни глупави плужаци, мечтаещи за империя ... като не им иде на акъл, че империя са имали приди има няма стотина година и цялата работа се е разпърдяла мощно, понеже в империята султана чука жени и тъпче, а населението духа супата и мре в името на идеята. Това информационно затъмнение, кара разно хора да си мечтаят за велика османска империя ...