Българин обезглави британка в испански магазин

28-годишен български гражданин с полицейско досие е обезглавил жена, британска гражданка, в супермаркет в град Арона, на 15 км от курорта Лос Кристианос, на остров Тенерифе, част от испанските Канарски острови.

Обратно в новината

Коментари - Българин обезглави британка в испански магазин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Драги сънародници българи, не се срамувайте да бъдете себе си. Случелото се в Тенерифе не е нищо по-различно от това, което се случва по улиците на която и да е европейска ,африканска ,северно или южно американска или азиятска държава.От много време затихнаха убийствата по българските улици но за жалост не може да се каже същото за улиците на останалия свят.Ежедневно умират хора от насилствена смърт..ако това момче е било болно ,то кой от вас ще го осъди пръв. Осмелявате ли се ....,защото Вие твърдите ,че сте здрави ... Не одобрявам стореното ,но и не одобрявам сърказма Ви.

Ало, българските емигранти??? Какво става с Вас? Уж там се живее по- добре, а обезглавявате беззащитни англичанки! Ужассссс! Добре, че не бе Кралицата! ;-)

Грешка е, че подобни хора биват пускани на свобода, след като излежат присъдата или лудостта си в лудница... А бивши агресори и престъпници няма.

Според мен има група хора които хипнотизират някого с психични проблеми и го карат да изварши жестоко престъпление,просто да се нанесе удар или срещу Българите или сензация,това не е случайно, било му е наредено да го направи и да бъде жестоко.Същото като при обира в Сливен онова момче не е спало 48 часа бил е правъзбуден и не е знаел за какво е влезнал в банката,просто е бил хипнотизиран и напълнен с разни опиати това да направи ,за да се търси сензацията и голямата реакциа на полицията

точно така е ...

Ох, ама и тея саааа...Как могат да пуснат някой агресивен с психични отклонения на свобода?!!!! МИСЛЕХ, ЧЕ ТОВА МОЖЕ САМО В НАШАТА ДЪРЖАВА ДА СЕ СЛУЧИ...:(((

като чета коментарите тук, маи има бая за обезглавяване и психиятрията.

Щом се е обявил за бог, значи трябва да е така, нали? Религията трябва да се уважава! Пуснете нашият бог на свобода!

Абе, като ви чета коментарите мисля, че сте по-луди и от него...Какво ви става? Каква религия, какви партии?

у шенгеня у шенгеня

Демагогията твърди, че свободада на придвижване из ЕС не бива да бъде ограничавана. Е, сега щеше да има една жена с глава, ако "хуманизма" не беше попречил тоя да остане зад решетките на лудницата.

Свободата на придвижването м/у държавите няма нищо общо с необходимостта опасно лудите да се държат затворени в спец. заведения. Както пише в статията той вече е бил в лудница, въпросът е защо е пуснат.

Българин обезглави британка от китайски произход в китайски мазин с нож направен в Хонг Конг на испанските Канарски острови, италианец на японски мотопед го цапна с каска сингапурско производство...Мало си е байката!Да живее глобализмът!

Много реклами гледаш, пич! А и като няма какво да кажеш, по-добре не пиши.

:-D

Може би изродът е някое садистично софийско к...е.Господ ни наказва тъй като на другия ден се срутва тераса в центъра на София и убива 1 човек.

...Как по- точно ни наказва, като жертвата е ЧЕХ, доколкото помня?! А и какво сме виновни ние, че са пуснали опасно луд на свобода?!! Тръпки ме побиват, като се замисля за асоциациите, които правят чужденците, като се каже "българин"! :((

О не Господи това е ужасно!Това не трябва да попречи да влезем в Шенген. Това само доказва, че който е искал да се засели там по такъв начин вече го е направил.Трябва да се проучи в България какъв е, що е, защо е стигнал до там. Може би не е искал да се връща тука и за това е предпочел да остане там бездомен, но няма право да е такъв изрод. Това ли са българските мъже :_0 !!!

Тръпки ме побиват, като се замисля за асоциациите, които правят чужденците, като се каже "българин"! :((

Преди няколко години в Канада се беше случило почти същото нещо, като нападателят беше китаец, а обезглавеният - местен канадец. Абсолютно по същия начин нападателят беше размахвал главата, след като я беше отрязъл.

Не е съвпадение, а причинно- следствена връзка! Опасните псих. болни трябва да си останат в психиатрията, а не да застрашават живота на хората!!! Оффф, ...а аз вярвах, че в "белите"държави това е малко вероятно да се случи! :(((

абе вие не сте добре бе, като ви чета коментарите и се чудя кой е по луд...вие или психопата от Арона!!!!

Вече виждам най новия хорър по кината с заглавие "българинът " много хитов филм ще е с елементи от бай ганьовщината както и леки терикатлъци тип "хитрец андрешко " .Лошо дами и господа , много лошо живота тежък скучен без маска и без грим озъбено свирепо куче .

Спомнете си "Криворазбраната цивилизация" на Войников, написана е точно преди 140 години а е толкова актуална и до днес.

Сега, като утепаха Бен Ладен, ще гонят Бай Иван !

Тая статия чупи всички постижения на журналистическото умение. Цинично е да го кажа, но повече прилича на коментар на среща по ръгби. Ударили го с каска, главата паднала, подгонили го и скочили върху него

абсолутно си прав

Жал ми е за горкия човек който е обезглавил жената, каво ли му се е случило да направи това ....

Е няма що, много сме учтиви нещо зад граница. След като се опитахме да уплашим Евровизия, сега направо обезглавихме Европа. Ало, емиграцията, стегнете се малко!

Извратеняк- хората са психясали тотално!!!

Абе това е бил Duncan MacLeod, нещо са се объркали.

Това е един много болен човек. Не знам, защо е свободен. Прибиран е в психиатрия, защо е пуснат. Да не взимат пример от нас.

щото на канарските острови ги мързи да се занимават. тук е супер спокоино и обикновено нищо не се случва, нямат навика да мислят, не им се налага, нито работят кои знае колко, затова...

спокойно ама досега. Ето на пристигнаха българите.

Жалко за жената.Но българиският гражданин който е християнин никога няма да посегне и да обезглави.Може да намушка,може да избие или счупи,но никога пак повтарям не обезглавява.Това е или гражданин от ромски произход или мюсюлманин.Такива хора излагат България и нямат място в обединена Европа.

Заври си религията о*д! Тук тя няма нищо. Просто е бил перко!

Невероятно безсмислени разсъждения...

с изключение на Борис, дето обезглави болярите...

Глупости... Християните пък колко са обезглавявали в името на вярата! Погледни кръстоносните походи и няма какво да си говорим... Религията няма връзка тук, ами този защо е бил на свобода, като явно е луд за връзване.

ХАХАХХАХА. Не можеш дори да ме засегнеш. Българин звучи гордо, а мангал, как ти звучи.

всички българи са баклуци!!!

А ти си мангал и отрепка.Само такъв като теб може да напише тоакова нещо.

виждам, че и ти пишеш на български език, БОКЛУК СКАПАН!!!!!

не може да си българин, и да говориш в трето лице за българите, поне се включи в числото!

Ето до къде ни доведе мутренското правителство на ГЕРБ. И сега Борисов пак ще каже, че за този инцидент на Тенерифе са му виновни предишното правителство на тройната коалиция! Долу ГЕРБ. Гласувайте за истинската алтернатива не ГЕРБ - БСП, РЗС, Сината коалиция, Меглена Кунева, Алексей Петров, НДСВ, само не гласувайте за ГЕРБ!

Айде стига глупости.Сякаш правителството са виновни.Супер прост егоист си.

Ще гасуваме за ГЕРБ...Виновна е тройната коалиция. Човекът е откачил от тях, избягал е...и ето какво се случва.

Е ГЕРБ от 2 години управлява и тук всичко е цветя и рози. Защо тогава тоя момък не се е върнал да пие мед и мляко?

още един балъкот 050709 дето не иска да си признае ама кат влезе а??густо густо много густо

Ей боклук,напиши си циганското име,и не пиши това свято за българите име.И не ми дрънкай,че се казваш така.Герб може да са боклуци,но тези дето си ги изредил са баш отрепките на БГ.

Според мен човека си е търсил препитание в затвора.По-лесно е особенно ако си мързелив.

А бе, идиоти! За вас червени точки няма ли, предупреждения за слабонервни и деца няма ли? Ега ти ... Като го разказах на жената, тя получи тикове и сега кво? Кво?!

Ами да не си го разказвал на жената бе. Ти не можеш ли сам да прецениш кое ще й докара тикове?

Учителите ни по демокрация - бившите колониални държави, дето съсипаха нашата, разбиха й здравеопазването, закриха диспансерите, лудниците, приютите и т.н. и ни обясняваха какви "риформи" трябва да правим, за да станем като тях, могат да си стиснат ръцете. Съсипаха всичко, обърнаха страната ни на територия - за едните да е кенеф, за другите - военна база, и сега всички ужасени: нормалните полудяват, лудите - изпълзяват отвсякъде. За цялото соц. минало - един Жоро Павето беше притеснил за малко сънищата на хората. Половин век - спокойствие, осигурен живот, собствена държава, социални привилегии за деца, възрастни, инвалиди, болни... Сега - морга, с тичащи луди с човешки глави в ръце. Безумието да си съсипем държавата едва сега ще се осъзнава. И този ЕС ще си пати от алчността на "великите" да съсипват другите държави, които да набутва в границите си, за да ги ползват за сервизни помещения. Той ще се разпадне, ясно е. Но съсипаните от него държави и за още един век няма да могат да се възстановят...

е сега го дадоха по телевизията. къс репортаж от мястото, китайски магазин с всякакви домашни прибори и разни китайски дрънкулки. за него само казаха че е българин, районът е отцепен.

материялa e за хичкок

Неее......това си е една типична атлантическа ценност!

Червен мърльо, знаеш ли кой е Чикатило? А че беше член на КПСС помниш ли?

Това е мой човек, от Евророма! Не го закачайте щото ще требе за изборите!

Ебаси майката. Това е ужасно...

надзорникът му явно нещо е изкукуригал или по-точно не са му издържали нервите (на надзорника), тъй че все тая нищо не може да се направи.

Ех, къде е сега Аврора да каже как продажния антибългарски съд е стигнал чак до Тенерифе, че е освободил преди месеци от психиатрията този побъркан комуноид?

човека явно е луд, българин или друг, в случая не може да се очерня България, тъй като съм сигурен че утре медиите ще гръмнат с тази новина, е по-добре да се гледа обективно на нещата и да не се злоупотребява с реномето на държавата ни. Тук трябва ако е нужно да се намеси и външно министерство с реакция с/у всякакви външни спекулации по въпроса, без никакви компромиси!

Трябвало е направо да му отежат главата на тоя изрод още там на улицата. вместо да го вкарват в ареста.

Въпросът ти е повече от уместен! и риторичен (о ттипа: не ми задавай отговори). На него обаче трябва да отговорят бълг. депутати в ЕС. Външното министърче да вземе да свърши нещо!... щото ако разчитаме на Бълг.хелзински уоч комитет,и сродни нему институции, да защитават доброто име на Б-я -така както защитават "интересите на малцинствата", нещата са кауза пердута. И защо ли?!

... и после чета как някакъв наш депутат предложил да се махне доживотната присъда без право на замяна. Трабва направо да върнат смъртното наказание.

И да е с добавка "Смърт по особено мъчителен начин". Която да се прилага при по-тежките престъпления. А ако някой се опитва да се изкара луд то тогава вместо смърт да е строг тъмничен затвор за луди, доживотен без право на обжалване или замяна.

Не ми се вярвя да е бил българин.Това са маниполации

Пише се: манипУлации!!!!

това с правописа да не е и то маниполация? :))))

ПОДРОБНОСТИ,ИСКАМЕ ПОДРОБНОСТИ: КАК СЕ КАЗВА,ОТКЪДЕ Е,ЕТНОС?

Тва сме ние от Евророма - хората на Цветелин К. и електората на бизнеспартиюйките, на Гоце и Доган! Шенген, ама друг път!

ужас...жалко, че толкова психически неуравновесен човек може да остане толкова дулго незабелязан докато не извурши убииство. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

мисля, че е преувеличено!

ДЕМОКРАЦИЯ

Това е отнело поне 5-6 минути. Чудя се, че за толкова време не е пристигнала полиция. Нали уж е имало свидетели на нападението. Те сигурно имат мобилни в себе си. Хм... къде е била полицията, че е трябвало граждани да го задържат!?

полицията не може да пристигне чак толкова бързо или мислиш че на всеки ъгъл стои по 1 полицай. станало е много бързо.

под нас има също един китаиски магазин. наскоро ги ограбиха и докато доиде техния "сот" мина поне половин час, а докато доиде полицята още 15 минути. рано сутринта без грам трафик. тука няма такива като спешни ситуации. тва са наи-бавните хора на света канарците. за всяко нещо са така

Ако бяха написали "ЦИГАНИН" - веднага 5-6 НПО-та щяха да скочат и да кажат, че това е недопустимо , защото се изтъква етническата принадлежност и това било дискриминация. Обаче ако пише "БЪЛГАРИН" - никой не протестира! Странна работа. Аз съм българин. Трябва ли да се чувствам сега дискриминиран по етнически признак?!?!?!?!?

Браво! Ама не очаквай отговор, няма кой да ти отговори, нищо, че си на 100% прав да питаш!

Защо мислиш, че не е циганин?

Въпросът ти е повече от уместен! и риторичен (о ттипа: не ми задавай отговори). На него обаче трябва да отговорят бълг. депутати в ЕС. Външното министърче да вземе да свърши нещо!... щото ако разчитаме на Бълг.хелзински уоч комитет,и сродни нему институции, да защитават доброто име на Б-я -така както защитават "интересите на малцинствата", нещата са кауза пердута. И защо ли?!

Не е важно какъв е по народност лошото е ,че е от България . Когато има извършено престъпление каквото и да е особено в чужбина това хвърля петно върху името на всички нас . Аз така мисля , но може и да не съм прав. Не вярвам и почти съм убеден ,че не би се кефил ако това е извършено от циганин , както и аз не бих се кефил ,ако е извършено от българин