Българин е в неизвестност в Англия от 5 дни

Сава Ованов последно е видян около 19 часа местно време на 22 юни в Проспект парк в град Рединг

Обратно в новината

Коментари - Българин е в неизвестност в Англия от 5 дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като му гледам мутрата няма начин да не е гласувал за Славуца

Щот на тиквата една инТеЛегентна физиономия .

Всеки с кошници за пари в чужбина, но там не е изобщо лесно. Не е за всеки. А бойко Разбойко с управлението му докараха българските пенсионери да се гърчат със 150 евро на месец!!!

Българите предпочитат да са клошари в чужбина ,пред това да са в нещастната си родина България, Окупирана от Евроатланически бандитски държави ,и прогнила от Аморалност,Корупция и престъпност под Благосклонният поглед на същият този Запад ! Дано намерят човека,да здрав и да си намери пътя в живота. Вероятно и той е скачал на митингите на СДСтата,и в крещял срещу "лошият" Социализъм до 1989. Живота е велик Циник !

абе червена кратуно, ако бяха отворили границите по времето на Живков щяхте да останете тъпите партийни секретари и червените кратуни като теб в България. Границите се пазеха и се стреляше на месо по тези които искаха да напуснат соц. кенефа ви.

Ако нашите бяха отворили границите, западът щеше да ги затвори, така че нямаше никой никъде да замине.

И защо ги беше страх нашите да ги отворят?

За мнозинството от хората комунизмът винаги ще си остане по-добрия строй, капитализмът може да се харесва само на криминалните престъпници и на баламурниците, вярващи в думи като свобода и демокрация.

И сега що щатите не те пускат без виза, а Европа не те пуска в Шенген?????

Има вариант да го търсят за експулсиране, а не от загриженост за неговото "благосъстояние". Съответно се е покрил!!

Типичен представител на избягалите от България...

Тука в Лондон Постояно изчезват Хора !!! а камери бол ? как скълъпиха отравянето на Скрипал ??? че и воена лекарка бе на близо !!!

Прилича на клошар, и по информацията от статията иГлежда няма дом. Колкото и да е зле в БГ, да си клошар на вън не е по-хубаво. Дано се намери човекът.

Вижте в листите на ДБ!

Разсмя ме. Честна дума! Макар че ГЕРБ са ми доста по противни.