Светослав от берлинското метро: Бях дрогиран и не помня

Българинът Светослав Стойков, койторитна без причина жена на спирка на метрото в Берлин, направи пълни признания пред съда в германската столица.

Обратно в новината

Коментари - Светослав от берлинското метро: Бях дрогиран и не помня | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Немската правосъдна система е по-добра от българската система, но не е перфектна. По-точно в България няма да му се размине, ако е бил пиян. Ако успее да заблоди лекарите, които ще му правят експертизата, нито за ден няма да отиде в затвора, а най-много в лудница и то за много по-кратък период. В Германия, ако извършителят повреме на деянието е под въздействието на алкохол и/или на наркотици, се счита, че не може да отговаря за действията си. Така че има вероятност да му се размине, но дано не му повярват и получи най-високото наказание от 10 год. А там има вероятност затворниците-ислямисти, които са в изобилие вече, да го подготвят за "голями" дела. Той е идеалният за тях-мургав,тъп, прост и без шанс за нормално бъдеще. Така че нищо чудно след няколко години пак да чуем за него

За този "ром" максимална присьда,никаква прошка,това е страшна пасмина...и там не е Бьлгария..рушвети и корупция на всякаде..

за такива няма прошка, да си излежи затвора, а ако е болен да се лекува, това не го оправдава

В панделата ще си спомниш, ама да има вътре повече талибани за твой почитатели...

Тук можеше да му се размине на мангала, но в Германия няма лабаво! Ще полежи няколко години да си припомни какво е сторил!

От такива гета, като Максуда, нищо добро не може да излезе и вероятно скоро немците ще ни поставят като поредно условие да инвестираме пари и реформи и де се извадят тези хора от това положение.

Демокрацията е най- гнусното лай-о.Вижте само на къкво ги учи: 'АБЕ НЕ ПОМНЯ НИЩО ,БЯХ ДРОГИРАН' и всичко е ок.Огън ,огън и бой за вас мамка ви мръсна !

Долна измет и лъже - ама не знаел ама не видял държание като на всички цигани в бг. Само когато му е угодно и права си знае и всичко.

ЖИВОТНОТО - В ЗАТВОРА,НО НЕ В ГЕРМАНСКИ-А В БЪЛГАРСКИ ЗАТВОР!

Нека хуманистите, евролидерите и всички разберат какви изроди са нашите цигани и да престанат да ронят сълзи за тях, че не били интегрирани. Хищници не могат да бъдат превърнати в домашни любимци!

И пак го пишат българин! Срам и позор. Изобщо не е трудно да се каже, че е само български гражданин а в същност си е циганин. На някой сигурно ще му прозвучи обидно да го наричат циганин, на мен пък ми е обидно да наричат този циганин българин.

обидно е циганина си е циганин там кой какъв си е такъв си остава до гроб, затова за този затвор

JMM®

"Българинът Светослав Стойков" Този НЕ Е българин, а е само български гражданин !!! Поправете си информацията !!!

Ето как описват днес него и жена му Светланка в немския Фокус. Оженили са се на 15 годишна възраст, удостоверение за сключен брак нямат. Заедно имат три деца. Преди една година, пристигнали в Берлин и живеят от детски издръжки (естествено немски) и от време на време работа на 27-годишния мъж. Той много съжалявал за случилото се, но нищо не помнел. Бил смирен и даже плакал при разпит. Двама негови братя и един племенник, които са били с него тогава, днес са били разпитани като свидетели, но и те нищо не си спомнят,тъй като и те са били пияни и дрогирани... Всички минават, разбира се, за българи.... Само ние си знаем какви са. Ей такива идивиди са плъзнали по Европа и петнят цял народ.

Но и ние имаме вина за това, защото: 1. Сме създали такива плужеци! 2. Не сме култивирали навреме такива плужеци! 3. Сме търпели такива плужеци, вместо незабавно да ги кайдисаме!

Хакни се сега за 11 годинки и ще имаш време добре да си помислиш! Не бързай! Помисли нак! Хайде сега още веднъж си помисли!...

Хубаво е Ръководните Органи с афиширано патриотично мислене съвсем реално да обсъдят свободното придвижване на подобни "българи". За всички ще е по добре.И да не се освобождават от отговорност от нужното превъзпитаване и системно упражняване на контрол над подобни същества.Те досущ приличат на човек, но какво се крие зад тяхната същност..?

до него - да ги бяха дали на неофашистите, та да им покажат някои неща.

Тоя мангал още ли се турчее? Нали предния път му превеждаха от турски, а не от български. Много им изнася на тея да са мангали, турци или българи когато им изнася. Трябва силно да се наблегне на факта че иска да му превеждат от турски и че това е просто един от многото граждани на 'държавата' но не е българин

А защо като е бил под влияние на наркотици и алкохол не е отишъл да пренесе въглищата на някоя възрастна жена без пари, а е решил да рита в гръб?

Моите поздравления за колегата - адвокат на подсъдимия! Приложил е стандартна, но доста ефективна защита!

веднага след като прочетох статията. Добре са го подучили какво да пише и говори,че пък и сам искал да се предаде...мале-мале...немците са прост народ,доверчив...,ще му повярват...хахаха!

не е българин - циганин с български паспорт е - престанете с невежеството си, Hеуважаеми пишман- журналисти - в българия живеят български граждани от различни националности - като най-мързеливата, крадливата и пагубна за обществото ни е циганската

..." Той решил да се върне в Берлин, за да се предаде, но го арестували още в автобуса"... - Защо ли, това ми напомня за една друга история преди известно време? За една наша посланичка в САЩ , за един безмитен магазин в Полша, за един крем, и... О Боже, и тя тъкмо се връщала да върне козметиката, и те я арестували, гадовете! Пуста цигания... Ама и двамцата се водят българи...

А, къде изчезна поста? Беше доста по-умерен от болшинството, дето са публикувани!

След като си е признал да го пращат в затвора и край! Да го таковат и да се оправи!Мръсен боклук!

И като не помниш, от къде знаеш, че си бил дрогиран... Строг затвор и ритате, ритане , ритане до несвяс!

Да се извини - подучен от адвокат му! И так има ксенофобия към тези маргинални групи... на западняците им е писнало от тези...

Това според българските закони е голяма работа да си признаят пристъпниците винатато и лиза че след като си признаят то те не са виновни.НЕ знам ако излезе така та то в България щте има много политици и прокурори и съдии за сритване в задника

Като не помниш нищо, сега като те осъдят гледай да помниш...и не е лошо да си излежиш присъдата в затвора в Пазарджик след това.. да те поритат и тебе в гърба затворници дето нищо нема да помнят..ИЗМЕТ ДОЛНА

Разпанете на кръст такава измет заедно с прокажения адвокати и ги оставете гаргите да им изкарват очите независимо от каква народност са стига с тая демокрация невинния виновен а престъпника невинен бил пиян бил дрогиран защо не е отишал да се хвърли от някой мост а напада невинно дете тоя боклук трябва да.отиде на смърт

Дайте го на мен! Ще му дам дрога и после ще си изяде собствените ляйна!

Това се нарича прост циганин..... не ром.

Краино време е Народното събрание със закон да пемахне това унижение за нас - циганите да се наричат българи. Тази аномалия е абсолютно нетърпима. Та това са напълно различни етноси, с различни езици и напълно несъвместими културно. Името им е цигани откакто свят светува още преди да са налазили Европа(вероятно с турците.) Просто това е едно доказало невъзможността да се интегрира малцинство където и да се намира по света. Докато не е станало късно и преди да са унищожили България!

Българинът........ . С тази първа не отговаряща на истината дума, цялата негативна новина придобива още по-жалък и подвеждащ характер.Коректно поднесена информацията би трябвало да звучи така.''Гражданина на Република България от цигански(ромски) произход ..................''.P.S.Скоро открих военната книжка на моя пра-дядо,който се е сражавал в Балканските войни и в Първата Световна война.Направи ми впечатление,че там присъстваше графа народност-българска.Не е срамно както преди 100 години да се упоменава народността на един човек , а не само неговата националност.

Дано да не се измъкне тоя изрод. И присъдата му да е максимално голяма като предупреждение към всички от боята, които непрекъснато ни излагат пред света. Кой ли му е адвоката на тоя циганин? Нали заради адвоката делото веднъж се отложи, защото съдебните заседатели били уж пристрастни и с ксенофобски изказвания.

ДА МУ УДЪЛЖАТ ДОРОГЕРИЯТА С ЕДНА БРАДВА В ТИКВАТА НА МАНГАЛА.

българският ром е обвинен и за два случая на ексхибиционизъм от негова страна на публично място недалече от същата метростанция две седмици преди инцидента с ритнатата жена. Той отказа да коментира тези обвинения, според които си е свалил панталоните и е мастурбирал пред намиращи се наоколо жени.

Отпадат всякакви колебания и съмнения, че става въпрос за психопат и то от тези, които като показват по филмите такива си казваме, че в действителността чак такива няма.

Такъв примитив е най-добре да го ликвидират но понеже тъпите еврогейски закони не го позволяват ще е добре след като го осъдят да го пратят в затвор където има много украйнци , те ще се погрижат за него подобаващо.

Тия цигани изглежда че са замесени в трафик на хора...

Много правилно Хитлер е прекарвал циганите през комините на крематориумите, те са untermenschen, човешки боклук, отпадък, тор.

Той човечецът наистина е много зле, катастрофа е преживял, няма надежда да се оправи. Една хуманна евтаназия е добро решение в случая, да не се мъчи....пък и да не пребива други невинни хора.

.... този мангал, германците вече са го "интегрирали" ..........

Тоя циганин си мисли, че е в България..... и като каже, че е пил или дрогиран и не помни и готово- оправдан е..... Я да видим дали и в Германия ги оправдават циганите като си измислят извинения?

То това може да се докаже. Тогава трябва да отговаря и за лъже свидетелство...

Хайде сега, цигански работи - бил опериран в главата два пъти, с една дума оневиняващо обстоятелство и затова може би не е съвсем адекватен. Много добре го е посъветвал адвоката му. Много алкохол пил и дрогиран бил, та не помни нищо какво е станало. Ама като видял кадрите, разбрал какво е направил, та решил да се върне в Берлин, за да се предаде. Ама те го изпреварили още в автобуса, та не успял. И искрено съжалява и иска да се извини лично на жертвата. Лошото е, че ще му повярват като нищо. Защото там не знаят какво означава нашето лъже като дърт циганин.

Този ако е бил наистина дрогиран е редно да бъде в съответното медицинско заведение дето да го лекуват. Такива заведения са лудниците. Във Великобритания биха го затворли в общото отделение, но ако прояви агресия ще отиде в друго отделение, което си е отделна сграда със строга охрана. Там са ненормалните дето са проявили агресия или ненормалните /без агресия/ но дошли от затворите. Демек и луд да си, пак те съдят но лежиш в лудница-затвор. Предполагам, че и в Германия няма да е много по-различно. Само в България биха го оправдали или ако го изкарат луд ще го пуснат.

имаш богат житеиски опит, да та ева, да не си комуняга

айде сега да видим ,дали ще мине номера-бях дрогиан и не помня,щото тука ,,оказва се ,оневинява...

Най-гадното че за германците тоя ман..л е бълтарин.

Ще следим с голям интерес как ще го осъдят в Германия и ще съпоставим с присъдата на шведа от българския съд.

Прякото доказателство, че съдебната система има отговорност и вина за положението на справедливостта в обществото е наказанието, което ще отнесе този човек от немския съд. Болен, сакат, циганин, пиян, дрогиран, нищо не помнел- само чакайте на какво ще го осъдят немците и за същото как го къткат такъв в България! Нашите съдии пряко покровителстват циганската престъпност, а други политици я управляват, за да имат гласове на изборите. Те прогониха българския етнос за да не им пречи да управляват. Тази бкп е партия на циганите и тя управлява 30 години държавата на българите. сега чрез герб се случва продължението на същия процес. ама има и цигани, които не са като другите, но тях няма предвид- имам предвид престъпниците, които политиците използват. Те имат за цел претопяване на народа и прогонването му. Те не крият защо са им многото деца. Вече не го крият- смятайте докъде ви докараха онези боклуци!