Афганистанци и чеченци убиха сърбин и раниха българин

Сърбин бе убит, а българин - тежко ранен, при конфронтация с афганистанци и чеченци във Виена тази нощ.

Обратно в новината

Коментари - Афганистанци и чеченци убиха сърбин и раниха българин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не искат да си плащат за трафика и вадят ножета...

ТЕЗИ ИСЛЯМСКИ МИРИЗЛИВЦИ ЯВНО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗГОНЕНИ ОТ ЕВРОПА !!! ИНАЧЕ , ТЕЖКО НА МИРНИТЕ ХОРА !!!

може да е било бой за девственици???

Меркел е виновна! За съжаление немците пак си я избраха. Такива новини ще са ежедневие в Европа. Тези ислямисти не са хора те са орки. Те са друга култура друго самосъзнание, ако ги гледаш лошо вадят ножа и колят - това са орки.

Само трепанка на място и да съхнат като чирузи пред метрото за назидание.

Преди 5г само бях първо в Швейцария после в Германия и накрая в Австрия. Последната ми хареса по-вече и от първата , а Германия още тогава беше започнала да прилича на бунище . Не преувеличавам. Сега на какво прилича с два милиона човешки боклуци в по - вече не ми се мисли.Жалко за Австрия , ако не почерпи челен опит от посестримата си Унгария - все пак са били една държава до преди има- няма 100 години.

... а после, христов?.. сега къде си - в боливия ли?.. или в домодедово, на дедовия...

Двама мюсолмани убиха един християнин и раниха друг християнин в сърцето на християнска ЕВРОПА.МЕРКЕЛ В ЗАТВОРА ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ

Марсилия, алах акбар заклал трима случайни минувачи. Канада - алах акбар блъснал и убил полицай. Друг алах акбар сгазил четитима пешеходци на тротоара. Виена - алах акбар заклал двама християни. Да еба и демокрацията! Време е великият Адолф Хитлер да стане от гроба!!!

Сега разбирам защо в този квартал видях да се продават две добри къщи на безценица (за 24 000 и 44 000 евро). Явно на виенчани този квартал не им понася вече, щом е налазен от толкова нови народности:)

Мюслитата нашественици ще ги купят веднага. Така ще се образуват непревземаеми шериатски гета в сърцето на Европа.

Сигурно е нещастен случай, не се поляризирайте толкова. Аз не вярвам, че било то чеченци или афганистанци биха наранили някое друго човешко същество... Все пак сме всички хора. Дано българчето да се оправи, поне.

А дано и "сръбчето" се съживи! Разкарай дрогата и ходи се лекувай!

Човека просто иронизира . Май , май , друг трябва да остави дрогата или поне да чете каквото гледа ;-)

Явно във Виена австрийците са на път да станат малцинство .... Жалко за хубавия град , който постепенно се превръща в гето . Когато и да осъдят усарския мастиф - меркел , за престъпления срещу човечеството , все ще е късно . И не виждам шанс евродебилите да се събудят , ще толерастват до окончателното им изтребление .

Същото като в Германистан - там германците вече са малцинство. И нас това ни чака с подобни "политици" начело.....

Афганистанците трябва да бъдат убивани още щом бъдат видяни. Няма защо да им се казва нещо... Все едно да убиеш - Змия или крокодил... В България са дошли някакви афганистанци- 15- 25- годишни. Който не е ходил на война, може да отиде в цетровете в Елхово, Харманли и в София и да убие някой афганистанец, за да знае как е създадена БЪлгария като Държава и как сме си запазили държавата.

Това ще бъде ежедневие от тук нататък и ще става все по-лошо ! Аз много пъти съм писал ,че еврогейците не мислят с главите си ,а с други части на тялото !? Нашите управници -помияри са съгласни да мълчат заради някакви смешни еврофондове ,които да откраднат след това..

народът е казал...??? ,,гъз глава затрива...,,!!!

бас държа, че чеченците са наръгали българина. доказателство , че в москва не ни обичат много

Не искам да бъда лош пророк но това ще продължи и ще ескалира докато не изгонят тъмните на 100% , жалко за невинните жертви паднали заради безумието на евролидерите.

...тези дето са избрали Mеркел отново ...трябва да са без грам сиво вещество в черепната си кутia !!!

те са обречени между комсомолката меркел и Шулц хомо евреина на Станишев ....а тука имаш ли избор боко и курнелия все лъжикомунисти

Putin !!!.....то е ясно ,че тези дето са издигнати от партиите не са абсoлютно никаква алтернатива !!!....системата е замислена така !...при нас Hинова не е алтернатива на Borisov и това е факт !!!....имат една германка в парламента си...популистка била...нещо като унгарскят Oрбан... за нея да гласуват пак е по- добре от тези евро-марши !!!

Заглавието да се чете Четирима джихадиси извършиха терористичен акт .........

...това дето иска да остава в Eвропа ...задалжително да се покраства !!!...останалото шут по газа и от дето е дошло !!!

....ислямска паплач !...няма по- противна гледка от брадати примати фанатизирани крещящи ...колко билo великo тяхното божество !!!...след толкова години на прогрес и цивилизацiя ....това ли заслуjaва накрая ?!?...защото ако не се вземат крути мерки ...това ще е края !!!

Браво, фрау МЕРКЕЛ! Вкарахте в Европа същества с животинска същност, полуидиоти, гнусна, смърдяща сган! Нищо няма да ги направи хора, още по-малко европейци!

малко и бяха турците,албанците и косоварите,та покани афгани,арабели и др. мераклии за 40 девственици!

Явно е възникнал спор за цената на наркотиците и мюслитата са се оказали по бързи.

Чеченците не бяха ли руски поданици на Путин? Всичко е ясно! Русофилите веднага да одобрят убийството на българина!

преди два дена във виена хванаха ,,чеченски,, наркобос с българско име и оригинална наша лична карта...!!! нещо да ,,каиш,,???

...забрана на исляма в Eвропа и екстрадиране на приматите от там кадето са дошли !!!

Ами честито на Австрия! България е извън Шенген, но пък афганистанците и чеченците са у дома си насред Виена?

хммм... най-големия производител на хашиш в световен мащаб е афганистан :)... чеченците са наблизо - сигурно трафика на хашиш отнякъде минава :)) ... сърбин и българин - братски народи - най-широко отворената врата за наркотици в европа е у нас , в сърбия , в албания :))) ... интересно за какво ли са се сбили ?!?

Добре че са сърбите и българите, та да им се опрат на тия маймуни в Европа. Местните гейчета само гледат и мълчат като ПУ..КИ

rusnacite i polqcite sa nai mnogobroini i organizirirani nai mnogo da vi drunkat

Може би афганистанците са крещяли "Аллах Акбар!", а българите и сърбите не са били съгласни с тях, та затова?

sus sigurnost nqkoi e napravil neshto

Нищо, нищоооо.....важното е да сме толерантни!......мама ви да ева еврогейска да ева...

ami trugni da gi biish puk te shta gledat bate

alkohol pak

Вероятно нашенеца и сърбина са накърнили патриотичните чувства на чеченците, чиято родина страда под гнета на Путин, като са говорили с тях на руски.

toq kakvo pravi s surbin pitam az . stoite nastrana ot tqh

ти мангал ли си бе, твойта мамица мръсна ...

мрусна ти устата.

Мангал черен,много ясно

Всички тарамбуки трябва да се изритат от Европа заедно с техните защитници.

извън кодовете на етика е съобщаването на националноста на извършителите.това довежда до расизъм.не е нужно да се пише от къде са и тн. описва се новината и до там.нека сте по-внимателни и по-отговорни,народа лесно се манипулира..а последното нещо което трябва на обществото е расизъм и фашизъм

в соросоидните уста да ти го намушкам

расизъм, какъв фашизъм бе шматко, какво раследване , определяне вида на ножа и т.н.Вземат от първия дюкян най тъпия нож колене от към врата...и нагоре с поздрави аллах е акбар.

Така става, когато събереш мулти култи народ на едно място.

Па то и у наше село сека вечер се бият у кръчмата, па нито са Мулти, нито са Култи.

сека вечер се бият ама няма убити

Нищо то сега има избори и там, но за разлика от Германия, в Австрия ще спечелят националистите и усещам как бързо ще "почистят" държавата си от всякаква балканска и близко-източна сган.

значи сам се признаваш че си балканска сган

чеченците, на путлер и кадиров главорезите. на сидерага любимата евразия.....

в соросоидните уста да ти го намушкам

На сапун и толкоз!

хммм тая вечер ще мирише на изгоряло маймунско

Рязаните афганци и чеченци? Невъзможно! Не са таквиз хора...

Лично не знам за 60-те, да. Чувал съм това-онова обаче. Горе-долу и аз от края на 80-те съм там. Да, през границата нямаше начин да минеш незабелязан. Вече влязъл обаче, веднага те налазваха балканците, като муха на лайно. А доколкото ги гледах какво правят, то полицията не им се бъркаше много, докато не направеха някоя голяма беля.

така е, който се свиди да даде 300 лв за железо пати, ... джагалите носат ножове и не ценят човешкия живот щото са израснали при зверски условия, подобно на мангалите се съберат на тумби започват да се заяждат с миновачите, ако си сам и е тъмно без жив човек наоколо те заобикалят, при тях това е инстинкт, обикновено се разминаваш само с уплахата но може и да ти поискат цигарите, телефона или пари, давай без да се замисляш за да се отървеш без бой, ... после, ако разплагаш с излишни пари и искаш да им направиш ресто отиваш при агитката на местния футболен отбор и питаш кои са тия запалянковци дето им е забранено да влизат в стадионите, черпиш, плащаш, намирате мангалите и ги смазвате от бой

T4i4entzite i avganistanitzite sa puslovi4no smeli,no tesa edin gort narotd.

4i4e-нците са млади чичета, до старейшини дорастват единици, защото хашиша и живота на контрабандисти ги похарчва бързо и още докато са млади, гордеят се че правят много пари от дрога за клан-а, както и с това че камилата им е по-скъпа от крадената булка..

maimuno!

си опитвала рязания и затова ги браниш. С жените може и да е така - храбри са когато са много. Точно като с кучетата. Като са самички подвиват опашката.

Soversheno sam sigorna,nosam overena 4i Balgarinad sae zaial i setne4 sa si pulu4ili zasluzhenuto si.

Научете се да си сменяте езика на клавиатурата... каква студентка сте???

СтОдентка по френска филология.

Информацията е формална и непълна. Едва ли някой вярва, че тези чужденци са се сбили заради различни мнения относно последният симфоничен концерт на Виенската филхармония. Жалкото е, че и нашенец е пострадал в мелето, но едва ли и той няма никаква вина за случилото се.

С МУСТАЧКИТЕ,ДАНО ДОЙДЕ ПО СКОРО ЗАЩОТО МЕРКЕЛ ЩЕ ИСЛЯМИЗИРА ЕВРОПА,МАМИЧКАТА И М.....