Българи и румънци пътуват без визи за Канада

Българите и румънците от 16 часа днес могат да пътуват без визи в Канада.

Обратно в новината

Коментари - Българи и румънци пътуват без визи за Канада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

надай се..

За разходка до Канада без право на работа си пригответе $10000. Ниагарският водопад е уникален природен обект.

Утре искам тука има тука нема пред кметството на Нейтън Филипс Скуеър! Да прославим БГто

Ех, Канада, еех, Канада, ще продам червената си Лада, ще продам последната си риза, за билет до Монреал и виза.

Руската сволоч се е активизирала да плюе хубавата за нас Българите и България новина!И освен за визите хубавото,че Канадският бизнес ще се има възможност да ни направи живота и Родината по добри

От къде ви намират такива малоумни зомбита??? Някъде ферма за идиоти ли имат, че ви развъждат...

Аз ще ви кажа как да ги познаете. Те винаги ще ви говорят за печалба, за икономически растеж, за конкурентоспособност, за пазари, но никога няма да кажат и дума за достойно заплащане на труда, социални грижи, безплатно образование и здравеопазване. Те ще поискат вашия труд, но няма да искат да платят за него. Ако се съгласите да им работите ще загубите бъдещето си.

Хората вече са се струпали на летището, гледат си нервно часовниците и тръпнат в очакване да стане 16 ч. Тежко и горко на граничните власти в Канада, българският прилив ще ги отнесе с все кабинките им.

"Визите за мултикулти рая Канада падали днес в 4 часа, хайде, десните, марш натам еднопосочно, благодарим!" Българският народ.

МАЙ ДЕБИЛИТЕ ЩЕ СТЕ ДОСТА ПОВЕЧЕ НА ТЕРМИНАЛА,ВЪПРЕКИ ЧЕ ДО ПОСЛЕДНО ПЛЮЕХТЕ ПРОТИВ ПОСТИЖЕНИЯТА НА КАБИНЕТА;)

"Чичо Манчо, а как се мина с кебапчетата, а?". Голяма еуфория, голямо нещо! Сега като хукнат едни тълпи от туристи къде Канада, авиокомпаниите няма да сварват да ги извозват...А някои се облизваха, че ще ходят да хлебват там. Ама нъц! Е, това се очакваше. Не съм бил никога оптимист, че Канада ще си отвори границите ей така за гладните и бедни източноевропейци и точно поради тази причина не си купих куфар от по-обемистите...Спестих някой лев, може и да ми стигне за екскурзия до там...

Т.е. без да се редиш на опашки и разни бюрократи да те клецат за пари - можеш да отидеш спокойно като бял човек на почивка. За разлика от някой азиатски държави в които дори не те пускат да излезеш зад граница. Но много хора тука им се възхищават на дебелия вожд щото пускал ракети.

Де е Канада?!? Де е Канада?!? Ша продам червената си лада за билет без виза до Канада!

Правилно , българи и румънци , но колко българи от българите по-добре да не уточняваме от икономическа гледна точка.

Ма може ли така в последния момент да ги казвате тез неща! Ей сега трябва да ходя да си купувам куфар. Някой да има да ми заеме 50 лева. Връщам в канадски долари.

само - заедно!

ГОЛЯМ ПРАЗ-ТЕ СИ ИЗПОЧУПИХА КРАКАТА ДА ХОДЯТ В КАНАДА...ПРОДАДОХТЕ ДЪРЖАВАТА НИ ,ГАДОВЕ МРЪСНИ-ЩЕ Я НАПЪЛНЯТ С ГМО...

търсят свежа плът понеже тотално са скапали генофонда от маниите за келепирстване и трябват балами които да са донори на световните господари .

са ще ядем ГМО и ще ни ебават мамицата всякакви корпорации.Що за глупост който се е засилил ще намери начин и без визи.Пак ни преебаха

Примерно за Аржентина няма визи. Трепе ли се някой да ходи до там, а е толкова красиво - водопадите Игуасу, огнена земя и тн. и тн. не ходят защото хората в българия са БЕДНИ. И тази малоумна илюзия, която им продават, че паднали визите за Канада (което е лъжа, защото не са)... е поредната лицемерщина на "демократичният" ни свят. Който е искал да ходи в Канада е отишъл, баба ви Пенка няма да може да си купи и един кубик дърва повече заради тази измислица, пък камо ли да хване влака за Канада.

България.

Знаеш ли на колко баби децата са там а внучетата са канадски граждани и ходят там да ги гледат особено покрай Коледа...а има и други баби,които през живота си 2-3 пъти са ходили до София като награда от ТКЗС-то или промкомбината,които наистина са с малки пенсии и получават помощи за дърва или въглища,но като се появи някой лукав циганин тихомълком им отмъкне 20 хиляди лева

Не са прави на по-тъп отколкото си. Тези, които и досега са ходили не са имли проблеми да ходят. Въпроът е, че се афишира една измислица, илюзия, като нещо, което ивждаш ли ще направи живота на изстрадалите българи по-лек. Няма да го направи. Напротив СЕТА ще им унищожи и малкото, което са имали.

Колко тона злато струва това на България?

Не знам, ма на мен ми се обадиха по телефона оня ден, че ако искаме да паднат визите за Канада, всеки трябва да даде колкото злато има. Аз понеже много искам и си извадих двете златни коронки и ги хвърлих през балкона. Дано са ги намерили, че долу копаят градинката да строят небостъргач, та не знам.

Как ми се иска сега да съм на площада в Торонто и да си пия кафето ..

Ами хващай влака за Торонто, 3-ти коловоз.

Ми ако зависи от мен, ще прасна визи за канадците дето ни посещават.

Ейй, сакън. Цял един канадец ще ощетиш.

голема работа! канадските цигани канят българските и румънските цигани за сметка на индиянците. а белите ционисти си остават в управлението. тъмните па ше бачкат за евреите!

язък за уредената държава ся ше се напълни с копънари и цигани

Какво ти пука? Нали тук ще станат по-малко.

демек кьор фишек....

То добре, ама кой ходи в Канада?

Завиждайте комуняги!

На какво да завиждат? На лицемерието ли?

Заглавието е подвеждащо пак се подават документи и се чака ОДОБРЕНИЕ!!! Нищо не е отменено само сега всичко е по електронен път.

БРАВО НА КАНАДСКИЯ НАРОД И КАНАДСКИЯ ПРЕМИЕР. НА ТЯХ ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИ НИКОГА НЕ СМЕ ИМ БЛИЗАЛИ ПОДМЕТКИТЕ,ПОДМАЗВАЛИ,ФЛИРТУВАЛИ,ОДУПВАЛИ И ПОДЛЕЗУРКВАЛИ.А КОЛКО САМО СМЕ ИМ СЛОГУВАЛИ И ИМ ПАЗИМ ЗАДНИЦИТЕ ОТ ВСЯКЪКВИ МИГРАНТИ КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД КОЛКО МНОГО СЕ УНИЖИХМЕ КЪМ ДРУГИ А ТЕ СЕ ДЪРЖАТ С НАС КАТО С ПОМИЯРИ И ДАЖЕ В ШЕНГЕН НЕ НИ ПУСКАТ ТО КАНАДЦИТЕ ПОКАЗАХА ХАРАКТЕР,ДЕМОКРАТИЧНОСТ И ДАЖЕ МЪЖЕСТВО. ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МЛАДИЯ ИМ ПРЕМИЕР.

Нещо да кажеш за ГМО-тата, преди да кажеш браво?

Не вярвам, че може да има чак такива заблуденяци. Преди вярваха като идиоти в комунизма, сега са се зомбирали в измисления "демократичен" свят. Слезте малко на земята, идиоти.

С други думи визите не са отменени, премятат ни с бюрократични реформи. Да отмениш хартиената виза и да сложиш електронна на нейно място не е отмяна на визите. А до Канада няма как да се стигне по друг начин освен по въздух. Но пък канадските фирми вече имат неограничен достъп до българския пазар и могат да кандидатстват за държавни поръчки, че и да спорят ако не ги получат. Под канадска фирма се разбира фирма, регистрирана в Канада. И един черен сценарий - Локхийд Мартин си прави канадска регистрация и праща сделката за изтребителите на арбиртраж ако условията не го удовлетворяват.

Аз вече се възползвах от това, защото то важеше ако си имал преди виза. Процедурата е много бърза и ми отне максимум 10 минути и то от компютъра в къщи. А преди за виза ходих в Румъния.

Дядото

Споко, скоро ще ходиш за Румънска виза в Канада.

Очаквам бой на летището от радостни на демокрацията бедняци да се възползват от невероятното облекчение. Който е искал да пътува да Канада е пътувал, но цената (СЕТА) която платихме за този захарен бонбон е колосална.

Дупедавецът Боко какво е получил за този гавра с матряла? Господ забавя , но НЕ ЗАБРАВЯ!

Да , но не важи за работните визи. На разходка и на гости може , но да работиш не може !

опаа стягайте куфарите!!!!!!!!!!!!!!!

И какво от това?