Българи каналджии са осъдени във Великобритания

Четирима българи бяха осъдени във Великобритания на общо 28 години затвор за каналджийство.

Обратно в новината

Коментари - Българи каналджии са осъдени във Великобритания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това е точния термин, а не "каналджии"-хора занимаващи се с изкопни или ремонтни дейности свързани с канализацията

добре че в белите държави има истинско правосъдие, а не корупционни схеми, които да оправдават престъпниците като у нас

Добре, че са английската полиция и съд, за да ги осъдят. Иначе в БГ такива продажни парцали си виреят плащат на полиция, съд, а резултат никакъв. Границата е като пробита торба. Минават навлеци като на първомайска манифестация по тошово време. Мутрата борисов от сигурността на страната направи бизнес. Мутрак мръсен.

До редакторите - не мислите, че е време да измислите някакъв по-ясен и по-добър термин за каналджия и каналджийство?

И какво като вкарват мигранти във Великобритания - ами изкарват ги от България (и от ЕС) и ги вкарват при ония където се имат за по-бели европейци, хахаха. После да видим кой ядял лебедите на кралицата

Циганин - международен шофьор?! Глупости, продажни българи, които не мислят за бъдещето на децата си!

Нека да видят какви са законите в ЕС! Всички, които помагат за ислямизирането на Европа, в затвора!

това най вероятно са българи, ама не точно българи ами ЦИГАНИ

Ако беше направено някакво научно откритие, и в статията бяха написали, че е направено от българи, пак ли щкше да напишеш , че са цигани ? Много си елементарен бе!

Поне в белите държави ги съдят, и то бързичко, кога ги хванах кога осъдиха. А тука за убийство, за изнасилване, за пребиване, чак след 4-5 години чуваме за присъдите, то вече я някой си спомня за случря, я не. Освен жертвите разбира се. Прогнила работа. Толкова неща има за опрвяне в тая гнилотия.

Леле, то не беше Дойче Веле, то не бяха английски медии, като са заквичали все против българи, сякаш сме най-големите престъпници на света. И соросоидите в един глас вият и те в подкрепа

така се прави! в белите държави има закони които отгоре на всичко се и спазват, а не като у нас правата да са на престъпниците

Няма майтап! Прочетох "Български калайджии са осъдени във Великобритания" и ми стана смешно...

каде го научи тоз пирфектен български ма сърна?дано англииския да не ти е като българския!!че ще объркаш ингилизите на цяло!!хаиде лека

казват че всяко стадо си има мърша,но маи при нас мършата е повечко!!!пък може и да се заблуждавам!!!

явно са си мислели че като у нас,ще минат метър или условна!!!но удариха на камък,хванаха промоцията!!!

И само по това и точно по това съдят за бълХар. Гръмне в Индипендънт, в Дейли Експрес, в Сън, в ББС - и айде, сичките са текива. И до един, сичките емигранти ви плащат масрафа на вас, простаците и манафите, мафиотите и далавераджиите. Нас ни гледат грозно, на нас се сърдят, на нас отмъщават. И после се чудите зашо емигрантите ви проклинат, ядосват се на тъпотията и простотията ви. Ние ви плащаме сметките. Мине едно стадо чифтокопитни като ваз и ние после обираме пяната и пещкира. Ето затова ни знаят така - заради вас, малоумниците, развратени от куманизам и мафия. Още днеска ме питаха, защо тека? и ти ли тека правиш? викам бе боже, мене ше ме вкарат в съда за фашизъм, толко съм десна, те ми викат, че прекарват мигранти.... На, иди доказвай, че сестра ти не е такава. НА!

... роксанке, ако си поне половината на това, което се опитваш да се изкараш... рипни, моме, роксано & се фани да пристанеш на некъв лорд...

Това е несправедливо. Срам. Тук (в Англия) убиват хора и ги съдят на пробация. Как така дълги години присъда за почти нищото.

Тук за убийство дават по-малкон

доживот да получат

Добре е за българите в Англия, че там няма един Тръмп начело на държавата, да се изцепи "ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СА КАНАЛДЖИИ, ПРЕСТЪПНИЦИ, КРАДЦИ И НАСИЛНИЦИ" и да забрани пребиваването на всички българи в Англия, както Тръмп се изока за мексиканците и мюсюлманите.

А бе тия от къде намериха доказателства? Тук ги хващат на пангара че крадат, те викат - не сме ние, а върви доказвай...

Нашият Бойко не трябваше ли и той горкия отдавна да лежи за вкарване на нелегални имигранти?

Затова Англия е държава, а България не е! Защото хората си имат съд правосъдна система, които работят (за хората), а в България си имаме подобие на такава, която работи за мафията и срещу хората и държавността!

осъдени са, защото в Британия няма нито бхк, нито отровено общество...

Не, защото в Англия има съд и прокуратура, а в България съд работещ няма, а проуратурата работи за престъпниците и срещу останалите хора и особено за онези, които са непримирими към престъпниците и престъпността!

затова преди Британия има още една думичка. А ние тука ще си останем овчари на султана.

Чесъна е разярил тяхно кралско величество. Трябвало е да подходят с френски парфюм.

Кога ще прочетем същото за български съд?

Тук съдят тези които хващат тарамбуките, в България мигрант - това звучи гордо, и са неприкосновени като кравите в Индия.

Никога не сме и няма да чуем такова нещо. Тук е наложено вече изкривеното разбиране - каналджийство, докато истинското е предателство!!!

вижте къде са у нас заловените да превозват бежанци в коли и микробуси ... и не се лъжете на изборите. затова в британия са богати, а ние тънем в мизерия - законноост, правила, строгост и наказания няма. но има предизборни обещания - ревизия на прехода, съд за крадци с много пари, възмездие ... а после заеми, фалити, луксозни имоти за децата на избраните

На майкати в портмонето!Богати са щото крадоха 200 години афро-азиатските тарамбуки.Всичко се връща обаче..

Пада им се. Поне има някой да им даде каквото им се полага. Точно от това се е уморило нашето общество. От чувството на справедливост.

От липсата на чувство за справедливост.

ХУБАВА РАБОТА АМА БЪЛГАРСКА - СТОТИЦИ ХИЛЯДИ НЕЛЕГАЛНИ ВЛИЗАТ НА ГОДИНА - САМО ВАШИТЕ БАШ МАЙСТОРИ ГИ ХВАНАЛИ :))

Бас държа, че са били авери. Конспирациите им са малоумни.

Май са си чисти православни юнаци.

А у нас даже ще ги пуснат по живо по здраво през границата. Давайте все така, изнясяйте чалми до Лондон. Биг Тауър ви чака. Цялата ни съдебна с-ма трябва да бъде уволнена аламинут!

Каква радост за антибългарите. БЪЛГАРИ осъдени !! Българи бе, българи, целият свят да чуе - това са българи !! Престъпници, каналджии, най-близки приятели на Русия !! Най-големите престъпници на света, по-лоши от ИДИЛ, по-лоши от мигрантите. И бедни, най-най-бедни в Европа, пък тръгнали да престъпват законите на запада ! Мед им капе на сърцето на dir, bTV, OnAir, Дарик и най-вече на Дойче веле. Като че ли само този нещастен етнос дава затворници ! Пък осъдените - ако е справедлива присъдата - заслужили са го !

Станков, стига си ревал за отрепки създадени от с-мата, които срамят българското име. Тия сигурно са мръсни долни и въшливи с пачки цигани.

Типичен либераст. Живея в Англия и точно заради такива единици всички сме под общ знаменател - мошеници, крадци, чакащи само на социални помощи. Малко са им дали ако са виновни

Добре че все някъде по света осъждат престъпниците. Тук дори нямаше да ги изправят пред съда, а ако все пак се стигнеше до там-плащат си и са ОК!

Българите са много талантливи хора! Ако им се плати добре могат да прекарат и цялата Ислямска Държава през Европа чак до Великобритания - фасулска работа! И то с най-елементарни и прости средства, като чесън, примерно!

"Българи каналджии са осъдени... ". въпрос на съдийска гледна точка.

Хем им чистят и прокарват каналите, хем ги съдят. Тогава да идат във Венеция каналджии - там ще им викат "гондолиере" и ще пеят романтични песни на туристите, които ще прекарват по каналите. Тоя кво има под каската, не вижда ли, че срещу него има смръдлив мургавел? Като из изпотаковат благородничките в Бъкингамския и окрадат позлатената ограда за скрап, тогава ще ги питам, но ще е късно.

То да не е в България да отричаш очевадното.

прочетох : "Български КАТАДЖИИ" и така се зарадвах..пуууууу,язък.

Така е в белите държави, а у нас - условни присъди.

Така се култивира материала.

ВЕЛИКА НАЦИЯ, НЯМА ЩО,