Лондон: Няма да има разлика между българин и французин

Британският пазар на труда след 1 януари 2014 г. ще бъде напълно отворен за всички граждани на ЕС и няма да има разлика между един българин или един французин, например. Това е позицията на правителството, всичко друго е спекулация, заяви пред bTV Катрин Барбър – зам.-посланик на Великобритания у нас.

Обратно в новината

Коментари - Лондон: Няма да има разлика между българин и французин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хуморът като отговор е най-подходящ Та в този дух - на бангладшците дъждът не им ли пречи?

Няма ли някой да покаже гемиджийската, бе?!

И до утре да плюеш българите си оставаш циганин, а ние европейци

Мизантроп

Що така не те щат в Европа, европеецо?! Дали пък обяснението не е в повечето от тукашните коментари?

Типичният английски хумор. Само, че този път ще се задавят с него. Да не са подписвали договори и споразумения. Като лапаха фондовете на съюза им плющяха ушите и се уригваха, а сега дърпат купата от другите.

вие наистина ли мислите че от европеиските фондове са отпуснати за ук субсидии по програмата 'помощ и издръжка на бг и ру които на 1 ян.201ч се настанят за траино пребиваване в ук'? и между другото, пише се оригвам, грозна дума, но ако така и така я употребявате, поне я напишете правилно :)

Винаги като ходя в Париж и паля свещ и и оставям цвете. Мир на праха и!

Естествено, че не са различни и българите и французите са членове на европейският съюз.

Taka e. Също е вярно, че Българите и циганите са еднакво граждани на България.

Което означава ли че французите са цигани? :-))

Адекватната позиция на българските и румънските дипломати извади истината на яве и разпръсна лъжите и манипулациите на английските популисти.

Най после да чуем нещо адекватно и разумно, а не водевилските простотии.

Мдааа... Също и Фрина, тъкмо преди да й светят маслото, щото се правела на Афродита, току Праксител ли, адвокатът ли, взел, че и съдрал хитона и питал: "Това ли се каните да убиете?!", след което естествено съдиите започнали да мислят с правилната глава (долната, естествено) и я пуснали:) А за Жана д'Арк... не знам що. Може англичанинът да се опитва да се пробута, а и след 550 години е трудно да се узнае истинската истина, но... опитът ми казва, че в историята една случка е толкова по-достоверна, колкото е по-мръсна:)

Не англичаните. Французите го направиха. Те си я отвлякоха и продадоха на англичаните, които пък по него време са владели 70% от Франция съвсем законно - без войни, а само чрез бракове и наследявания. След процеса англичаните я връщат на французите и французите я изгарят. И е факт, че е била неука селянка. За грозна и дебела не се знае, но е много вероятно, че ако беше с телосложението на Мила Йовович, не би издържала на селския живот през 15ти век.

Предатели винаги е имало ти си пример за това.

А трябва да има разлика. Французинът минава дупката и готово. А Българинът тепърва трябва да бъде обучаван на разни неща, като например: - не е прието да храчиш и да се секнеш по улиците. - като ти се допикае, не е достатъчно да вдигнеш крак на ръба на някоя сграда. - за какво служат и как се използват съоръженията в обществените вецета. - да. Жените правят секс, но само по тяхно желание. - не. Оцеляването не е задължително. - не. Това не е естествената миризма на човека. Къпането между великден и коледа е разрешено. - не. Това не е балкански колорит, а обикновена простащина. - да. Името на страната ви на нас ни звучи като Простакия, а поведението ви затвърждава това мнение. - и още хиляди, за които на белия човек дори и не му хрумва да се замисли, но ще му се наложи да се замисли, ако го напитим...

Явно е че никога не си ходил във Франция. Та да видиш там как се палят коли и как се "вдига крак" за да пикеш по блоковете и то на по-малко от 2км от Аефеловата кула. Много ми се иска ако разбираш и говориш добре англииски - да си поговориш с които и да е французин...Гарантирам ти, че нищо няма да разбереш какво ти казва, а ако си във Франция - дори няма да се помъчи да говори на Английски.... Така че ти давам гаранция - спрямо тази "нация" ще имаме предимство... виж.. спрямо останалите .... не съм много сигурен.

Мизантроп

Taka e - не съм ходил във Франция, но пък доста съм слушал. Имам обаче собствени впечатления от може би най-пикаещата европейска нация - германците. И все пак... и все пак... Защото най-много наблюдения има мот нас и това ми е предостатъчно.

Българите са добри, работливи, честни и възпитани хора. Да не всички българи са гении, милионери и поети, но и англичаните не са.

Мизантроп

Твърде лекомислено използваш епитетите "работливи" и "възпитани" за Българин.

Това че си взимаш заплата от английското посолство не те задължава да плюеш България.

Английско леке много е тъпо да се представяш за българин. Иска ти се да излиза, че българите сами се плюем. Няма да ти се вържем.

Английско леке много е тъпо да се представяш за българин. Иска ти се да излиза, че българите сами се плюем. Няма да ти се вържем.

АУе мизанИДИОТЕ, Ти да не си от тия дето празнуват днес че така се възхищзваш тоя народ дето се женят за първите си братовчеди, дори да са от същия пол :)) Имат цвят на кожата като болно прасе. Виж ей тая кака на снимката ква е убавица, същинска юница ! Там е пълно с такива, за тва мъжете им си ляга с мъже...Аз хода там да побачкам 3-4 месеца о после като дойде лятото си идвам тук на морето при нормалните хора и си гледам кефа до края на годинита. Ама да живея в мръсния Лондон дет е пълен с пакистанци, индийци, араби и незнам си кви още цигани нямам никво желание ! Тва е златния вариант бачкаш зимата в УК, после лайф ис лайф тука до нова година ! Пътя е часа със самолета, билета струва жълти стинки

Тоя МИЗАНТРОМ е част от една организирана агитка, плюеща всичко българско 50% руски цигани, 50 % сръбски цигани

А циганите като теб, по цял свят са си цигани и няма начин да се променят Нито ти, нито отношението към теб Плюй българите колкото искаш, но ние сме европейци и Европа го знае отличнично - не случайно сме в Ес преди сърби, турци и т.н. Въпреки че сме бедни Ние сме там защото сме най-старата ЕВРОПЕЙСКА държава А циганите като теб са тор и ще си останете такива.

Коментарите в мрежата от страна на англичаните дори и тези които не са в англия са абсолютното доказателство отношенията и за това което предстои да се случва за нас българите.

А коментарите по-долу са демонстрация на това, какво заслужаваме да ни се случи и как трябва да се отнасят с нас.

Жалък драскач от английското посолство да си омиташ парцалите от туземният форум

С нас трябва да се отнасят с уважение, ако очакват и от нас такова. Иначе ще получат подобаващото дюдюкане.

Английско леке много е тъпо да се представяш за българин. Иска ти се да излиза, че българите сами се плюем. Няма да ти се вържем.

Никога няма да се откажат от циничната си колониална политика. Иска им се да ни отмъкнат всичко, както отмъкнаха златото на индианците и това на индийците. Защо не върнат златното покритие на Тадж Махал. Защо не върнат ограбеното и прибарано в хазната и британският музей! Крадци!

абсолютно вярно, камскъ! изказването на ук депутат в еп е именно индикация за това какво е настроението в обществото в ук... а дипломатката, естествено, се придържа към официалната позиция, т.е. тя казва ако останат да деистват сегашните правила, че бг и фр са равни. и тук идва следващ въпрос: дали правилата напр. за достъп до социални помощи не трябва да се променят? аз напр. бих предложила които няма 5 години трудов стаж в ук да няма достъп до каквито и да било социални помощи . в краина сметк и българите не биха се радвали ако стада турци, сириици и пр. доидат в бг и трябва да им се дадат средства, нали?

Лондон: Няма да има разлика В ОМРАЗАТА КЪМ българин и французин

Те може да се мразят, бидейки исторически врагове. Нас не ни мразят, просто ни презират и не ни имат за хора. И правилно.

Съвсем правилно бих те изхвърлила и аз на боклука. Не заслужаваш да те мразя стоиш по-ниско от това. Но да мразят човечният и свестен български народ е глупост

Английско леке много е тъпо да се представяш за българин. Иска ти се да излиза, че българите сами се плюем. Няма да ти се вържем.

Вас циганите -да Нас българите ни приеха в ЕС, където няма турци, руснаци и прочие неевропейци (освен по строежите и бардаците)

Тези, които идват от бившите им колонии едва ли са колониалисти. Те са просто индуси, пакистанци, африканци, араби и т.н. все слуги... Не помня България да е била британска колония.

Не България не е била преди колония, но от известно време се опитват да я превърнат в такава да бъде зависима икономически и политически. На това трябва да кажем не - никога!

онази бабичка кралицата, преби принцеса дяна. да не говорим, че много обича да патува до южна африkа, кадето са дiaмантите. така, че бабето и неините поданици много обичат да крадат ! да не говорим за "големя глад" причинен на ирландя ,за да я подчинят-тогава започва масовата миграця на ирландси кам "новia свят"

Най-големите световни колонизатори, с най-много колонии - това е Великобритания. Сега са прибрали хората от бившите им колонии отново да им слугуват, защото така са свикнали. А ние защо да ходим там да им чистим кинефите... Не зная какво общо имаме с това. Толкова много държави ще си отворят границите за работа.

"Лондон: Няма да има разлика между българин и французин" - тия пък ще вземат да се вкарат сега във война с Франция.

Безкрайно не ме интересува дали група грозни, английски идиоти ме мразят или не...Нямам никакво намерение да живея в тази страна, на мен тук си ми харесва.

И на мен ми харесва в България. Да ходя на екскурзии, но с удоволствие се прибирам в къщи.

колониите вече не пускат гювеч, а англичаните са свикнали само на лежачка с пиячка - и сега всеки им е виновен .... недай си боже да е беднория като нас ....

В помощ на Ники Еврейчето - да се поинтересува с колко негативизъм е наситена думата "французин" при англичаните.

Британците от векове са наи-големите крадци на света - природни богатства,4овешки ресурси,архиол.ценности и т.н.

извесно е колко се обичат агличани и французи , но защо трябва и и балгарите да се \"обичаме \" с население което около 50% е с индииски пакистански произход. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защото нямаме избор. Извикай на спиритичен сеанс Александър Македонски и го питай защо се е оженил за циганска принцеса и защо тги е довел в Европа?

МОЛЯ ВИ ДА ПРЕСТАНЕТЕ ДА ДАВАТЕ ЗА ПРИМЕР И ЧЪРЧИЛ И АНГЛИЙСКАТА КРАЛИЦА,ЗАЩОТО Е ДОКАЗАНО ЧЕ ТЕЗИ ХОРА СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ НА СВЕТА БЕЗ МОРАЛ И АЛЧНОСТ БЕЗ ГРАНИЦИ ДОВЕЛА ДО МНОЖЕСТВО ТРАГЕДИИ В СВЕТОВЕН МАЩАБ.МНОГО ПОВЕЧЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ОТ АНГЛИЧАНИТЕ И НАЩЕ ЦИГАНИ СА ПО ДОБРИ ОТ ТЕХНИТЕ ЧЕРНИ ПОДАННИЦИ И НАЩЕ ТУРЦИ СА КЛАСА НАД ВСИЧКИ ПАКИСТАНЦИ И ИНДИЙЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО.САМО РАБОТА ДАЙТЕ НА НАРОДА И ДАВИДИМЕ КОИ КЪДЕ ЩЕ ИМИГРИРА

Колкото "обичат" франсетата толкова и българите.

Типичният английски хумор. Само, че този път ще се задавят с него. Да не са подписвали договори и споразумения. Като лапаха фондовете на съюза им плющяха ушите и се уригваха, а сега дърпат купата от другите.

Помнете стадион ''Хейзъл'' варвари,английски!Колко италианци убихте?Повече от 30,май...Много цивилизована нация,няма що.

Много е отвратително да живееш в държава, където още са валидни средновековните принципи и управление като кралица и има аристокрация. Ние все пак сме свикнали на република и честно да си кажа, ще се чувствам там като в романите на Ч. Дикенс, а отгоре на това всичко там е обратно и лявото им движение е ужасно...

лумпените са проблем на ук, не на булгаря. в швеця има програми за интеграця на високо образовани хора от бг и от други дуряви, а в ук тези програми са по-слаби. просто в ук се турсят ниско и средно образовани хора да поливат ягоди, и естествено повечето които отиват са лумпени (както и нормални хора разбира се). *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Генерал Владимир Вазов, командир на 9-та дивизия, пише по-късно: "Цели камари от хиляди трупове задръстиха скатовете Това не бяха наемници сенегалци или араби, а чистокръвни англичани от Лондон, Бирмингам и Кембридж."

ние спечелихме битката, но те спечелиха войната. Нашите войници и офицери се представиха достойно, но политиците ни пропиляха всичко. И най-лошото е, че политиците ни в момента с нищо не са по-добри от тогавашните.

Червените англичани що не си видят техните пропаднали хора, а обвиняват българите. Да се видят кви наркомани и алкохолици са.

Всеки път като прочета нещо свързано с англия и всеки път на корицата някаква мис вселена като тая пача . Само това е достатъчно да ме депресира и да се страхувам за живота и здравето си в тази не приветлива страна . Няма да ви стъпя не се притесняваите само много моля приберете си вашите безделници от щото те пък е...а маиката на китната ни държавица почти е заприличала на смрадливият ви лондон

Цял свят е впечатлен и изпитал на гърба си силата на вашия Административен Гений.Страната ви е достигнала "тройното икономическо дъно" според ваши икономисти.Сега минавате през период на трудности.Обявете моля ясно какви професии колко и ясни условия за бизнес и пребиваване поставяте 6-7 месеца по-рано.Ако одобрите тези мерки ще спестите взаимните неудобства и финансови негативи.

Не знаех, че в кралския колеж за депломати на UK, се обучават и крави.

Стига сте провокирали изтичане на по-тъмно зелени мозъци бе..!

1chovek

Няма разлика между българин и французин, в превод от английски дипломатически език горе долу значи следното - и двамата са врагове на държавата :)

па ного убави, тиа, бритич- момите! Ша фана и я некой аероплан, и ша са залутам по Лъндън. Дедо Мацо.

Явно имаш странен вкус, но все пак някой хора си падат и по плоски и зъбати кобили.

мдаа ще ходим да им чистим кенефите като им гледаме сивото небе, а те ще се напиват като прасета на слънчев бряг.

Крайно време беше, да се каже една азбучна и свещенна истина!

ОТ НАС СЕ СТРАХУВАТ А ПУСНАХА ПОЛЯЦИТЕ ЗАЩОТО СЕ ПРАВЕХА ЧЕ НЕВИЖДАТ КАКВО СТАВА ПО ВРЕМЕ НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА НО ПОЛЯЦИТЕ ИМАТ ПОЛИТИЦИ ЗА РАЗЛИКА ОТ НАЩЕ ДУПЕЛИЗЦИ КОИТО НЕМОГАТ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ НА СВЕТОВНАТА ПРОСТИТУТКА АНГЛИЯ

Поляците са католици.

А англичаните - протестанти.

Е много ясно че ше оменкнат. Нали са в ЕС. Има си общи правила за целия съюз, свободно придвижване, свободен трудов пазар....и който не ги спазва търпи санкции. Така че изобщо не трябва да се вълнуваме кво мислят англичаните за нас, както ние си плащаме членския внос в ЕС така и те ще спазват общите правила. Па кат не им харесва да излязат от ЕС....само дето не им стиска. Всяко негативно изказване против България и Българите трябва да се треитира като проява на дискриминация, тенденциозно отношение и следва да бъде санкционирано от ЕК ! Няма правило едните държави да са по-праи от другите и затова да правят каквото си искат ! И аз не искам аглийски педофили да си купуват къщи по нашите села ама не мога да ги спра щото ЕС не дава. Слушкайте и трайте англьовци !

бях в Лондон и околностите преди 2 години и не ми направи кой знае какво впечатление - освен че е страшна скъпотия там (само за 3 часа паркинг под Хайд Парк платих 16 паунда!!) щом се излезе от централната част в посока североизток, в един момент започват гадни квартали които спокойно могат да бъдат сравнени с третия свят: олющени фасади, разкъртени тротоари, по улицата само цветнокожи... повечето от улиците им са прекалено тесни, явно за да пестят площ... като цяло Берлин и Париж са по-хубави столици от Лондон, но същото важи и за държавите.

Язък че си ходил до Лондон! Поне да беше влязъл в Британския музей - там входа е безплатен.

Има една мисъл на Чърчил - "Европа свършва там, където започват да ядат шкембе чорба."

Искаш да кажеш примерно в Испания, защото там имат такава традиционна кулинария. По вероятно е второто, че Европа свършва на запад при океана. Разните му там островчета отсреща не се броят.

Чърчил, когото англичаните смятат за най-добрия си политик в историята е бил една дебела свиня, която се е наливала с коняк от сутрин до вечер. Изобщо не ме интересува кво е казал. Аз казвам че там където се женят първи братовчеди, дори да са от един пол свършва цивилизацията !

Тая бозава кака как смее да ме сравнява с някакви франсета ?!

Добре де, то който е искал е вече в Англия! Аз не искам да отида! Искам само покрай многото араби, индийци и др. да приемете наш'те цигани, че да ги интегрирате! Едва ли ще ги усетите сред толкова много тъмни имигранти в Англия!

Защо тогава административните пречки са пред хора, които искат да работят, а не да живеят на помощи?! Барбър не може да твърди, че по този въпрос има някакво противоречие между Камерън и Фараж!

Само Мунчо се гордее със здравия балкански секс. А може би някой се гордее, че улиците на белгийските и холандски градове са пълни с българки, който проституират. Може би те правят здравия балкански секс.

Комплексарче, нещо много си се разпенил в защита на островитяните. Какво пък може и да те наградят - например някой стар чорап на принц Чарлз или жартиер на баба Кралица, които да осмислят жалкия ти животец.

Не очаква да го наградят просто е от посолството и отчаяно се опитва да неутрализира всички българи във форума. Много му е трудно.

г-н Стоян Петров проститутки има в цял свят от най-различни националности - американки, холандки, австрийки, германки, англичанки. Така, че спри да дрънкаш глупости.

Като знам как англичаните обичат французите направо ми се реве.

абе разлика няма-няма ама колко да няма.... като във оня виц - Я ПО-ТЪМНО ЗЕЛЕНИТЕ ДА СЛЯЗАТ ДА БУТАТ АВТОБУСА.

А слезте на земята. Аз гледах изказването на депутата което така Ви стресна. Каза, че половината население на България мизерства, мафията управлява икономиката, няма социална политика и ако той лично живееше в България от сега би си стягал куфарите за Великобритания. Ако в тези думи виждате някаква лъжа или обида наричайте ме Хасан , не Стоян. А зет ми е мениджър на средно ниво в Англия. По коледа ни гостува и получаваше по40-50 имейла по служба от фирмата на ден. На всичките отговатяше. В момента се връща от работанай-рано в 8 вечерта. Просто ги експлоатират, а не се страхуват.

В Англия, да не говорим за щатите експлоатацията е към всички, независимо дали си местен, българин или занзибарец. Социалната им система обаче действително може да рухне, защото емигрантите не плащат местни данъци и такси, но могат да ползват социалните им помощи. Ти защо мислиш, че Обама се е хванал за главата с 15-те милиона емигранти и настоява да ги направи американски граждани?

Скъпи "стояне" аз моите куфари си ги стягам само за командировки и екскурзии, така че и ти и английските ти политици спрете да говорите от мое име, че дяволите ще ви вземат.

Не идвайте в UK, тук от пакистанци, индийци, турци и араби не остана място за англичаните, ако изобщо някой в Лондон си спомня как изглеждат :))))

Тук-там се намират изтрещели английски бабички (една от тях има и няколко двореца). :)

И харчи милиарди годишно. Като обрича социалната система на Англия.

Разликата между българин и французин е, че единия набляга на здравия балкански секс, догато другия е по френската любов.

Предполгам, че това, което наричаш "здрав балканки секс" действително ти върши някаква работа в балкана, с козичките, овчичките и магаричката, ама то е компенсация заради малката и мека пишka. Виж, когато срещнеш жени от вида Homo Sapiens Sapiens... ще разбереш, че се иска и нещо повече, ама...

Скъпи англичанино не се тревожи българите имат достатъчно красиви жени и няма да ви лишат от секс. Ако имаш проблеми с потентността обърни се към лекар. А за липсата на мозък нищо не може да ти помогне. горкият човек има толкова много проблеми. Да го съжалим и да не го съдим.

Английско леке много е тъпо да се представяш за българин. Иска ти се да излиза, че българите сами се плюем. Няма да ти се вържем.

И нека голямото преселение започне от 1-ви януари 2014 !!!

Това го приемам като шега естествено.