Четири жертви при сблъсък между две български коли в Гърция

Четирима българи загинаха след челен удар на два български автомобила вчера на магистралата Александруполис-Ормени в Гърция. Една жена е ранена.

Обратно в новината

Коментари - Четири жертви при сблъсък между две български коли в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро над България ще започнат и самолетни катастрофи!?

Вече събираме очите и на съседите!!!? И при тях стават катастрофи, ама такива не могат да правят! Ба, това магистрала с 2 платна ли е?

Ей....ама диваците се намират дори и чужбина, а? Немое избегаж от българската орисия на джигита! Гърците поне ше са доволни че в цялата работа няма техни хора а все диваци от севера.

Не знам 23 ли си ,или 43 ,но в 2 изречения имаш 8(осем) правописни грешки. Неграмотник ,като теб не му ли е неудобно да пише по форумите и да сее неграмотни бисери ? Циганин ли си илин просто си ПРОСТ?

И ти не си много грамотен-присмял се хърбел на щърбел.

А ти за грамотен ли се имаш,селяко ? Между две изречения се слага точка а не тире!!!!!

А каква точно е тази "магистрала", че 2 коли да се блънат челно?

Трябва да ти кажа че е съвсем нормална, но само идиотите се опитват да оправят грешките си с по-големи грешки. Челен удар на магистрала означава че някой не е видял поне 3-4 знака накуп а вероятно не познава и латиницата.

Не ви ли стига България че чак и в Гърция почнахте да се блъскате? Явно проблема не са пътищата а "човешкият матреал". На нас враг не ни трябва. Сами си се избиваме та дори и чак в чужби.

Шоферчетата не им стига да си показват селянията в България, а тръгнали и в Гърция.........Добре че са се избили помежду си, за да няма невинни жертви.........

Днес е един хубав ден за българската демокрация. Броят на гласоподавателите е намалял с четирима. Очаква се бройката на останалите да поскъпне.

призовават никой да не ходи в Гърция, че да сме си го върнели на маляките дето блокираха границата? А то куцо и сакато е поело към Гърция и въобще не му дреме ни за премеждията на превозвачите, ни за българските курорти. Тюа ква липса на патриотизъм начи. Оня СКАТ-аджия Валерката няма ли да се искаже по тоя въпрос?

Научили криво -ляво азбуката и вече статии пишат. Малко етика, морал, състрадание трябва да ви се набие явно. Срамувайте се поне.

По нашенски!!!

Българския идиотизъм по пътищата се пренесе и в Гърция! В моя град посред бял ден свистят гуми и се прави "дрифт" по градските улици. Правят го 19-25 годишни гъзарчета. Безнаказано! От дълго време! А госпожата с "желязната маска",която се води за вътрешен министър и която е върхът на безхаберието, пет пари не дава за нищо.

Да има две български коли на магистралата в Гърция и да се ударят! Страхотно съвпадение!

Беломорие в гръчко български проговори, ти да имало две коли.

Гърците не карат по магистралите. Те са за баламурниците. Като спреш 15 пъти да те таксуват и накрая те изпреварват по първокласния път който си е като магистрала ама без мантинела, но с аварийна лента и не струва нищо. Разбира се по споменатата магистрала има 1-2 пункта за таксуване, като се тръгне обаче за Лефкада и Закинтос или пък за Пелопонез и картината става много грозна. Дори и електронна карта за да спестиш не можеш да купиш защото всеки втори пункт за таксуване е на различен концесионер и с различна карта. Аз лично си плащах за да карам по относително празните магистрали. В Турция е доста по-добре реализирано.

Аз вече, като правя десен завой съм целия нащрек, вече няколко пъти ми се случва автомобил в насрещното. Няма кой да обуздае българският простак. Всеки захапал волана, наежил се срещу другите, а път те му ръкопляскат, колко е велик.

Да не живееш в Перник, чадо?

Ходете да видите в Русия как се трепят в катастрофи. Ние сме си ОК. Случват се и грешки понякога.

Да, обаче движението ни по пътищата все повече се доближава до това в Русия, а не до това в ЕС.

Простотията на ония скотове не е извинение и ние да правим такива глупости :)

Няма разлика между нас и ония скотове селяндур. Това че се мислиш за нещо велико не означава че наистина си велик. Означава че си комплексиран идиот.

Кой скот... пъй кой глупак... Божа работа. В случая се обсъждат други неща. Без участие на "скотовете", които са ти в мозъка или каквото там бръщолевиш.

Може би ако за всяка катастрофа и всяко друго нещо не търсехме Русия като виновна или като сравнение, щяхме някак и да прокопсаме. Това прилича на тик вече, егати... За всяко нещо: "А пък в Русия..." Какво общо има в случая? Българи са се изтрепали, в Гърция... Русия я няма в случая!

Уж в 21-ви век да сме по-цивилизовани и разумни. В Средновековието не е имало пътища, не е имало коли, хората са били необразовани, неграмотни и всичко е било на едно ниво-и култура, и липса на коли и пътища. Сега от трите предпоставки в нашето съвремие май културата и образоваността липсват....

Мчи то българина-комплексар си е комплексар и тук, и в чужбина. Какво има да се обсъжда.

Срещнали се две елементарни частици и настъпил космически взрив.

стават такива случайности кат си караш на магистралата и изведнъж Българин срещу мен ..... деби и загубената нация смотана .... дори се научих и да пцувам вече адекватно като ме засичат сутрин за работа :) взех и да успявам да предполагам в коя кола се вози Български тъпанар... главно са със коли от по скъпичките дето с честен труд се купуват... престрояват без мигач щом видят възможност да засекат някой дори и да не им е от полза важното е да прецакат настроението на някой а те да се чувстват тарикати

В Гърция всеки кара с пълна газ по магистралите. Това по повод на изказванията, че гърците карали нормално. Изпреварват те от ляво и от дясно, камиони, пикапи, мотори...

Каруца ли си карал по магистралата? Забранено е.

Проблема е в чипа! Лоша партида се е случила по тези земи! Хайде на онези в България им виновни лошите пътища , амаи на същите тези като отидат в гръцко, какво им е криво че пак шофират като малоумни (защо ли използвам "КАТО" ....)

Ей това българите и в насрещното на магистрала в чужбина, пак ще се намериме, ей ...!!

Какво не ви е ясно за причината? БГ шофьор, тъп, та чак вдлъбнат с претенции, че е най-велик. БГ стадото е толкова тъпо, че направо няма къде повече.

N ва чужбина ще се намерим, за да се убием. Dа се 'бем у шофEрите!

Какво ли щеше да стане , ако шофьора на колата беше отворил багажника и нещо си е търсел в багажа ,или пък на задната е седяло ,или спало дете.Може и друг вариант шофьора на колата е отворил капака на двигателя и долива вода за чистачки,например.Егати малоумието българско, тук всеки се смята за център на вселената и останалите съществуват само ,за да му пречат на просташките изяви или да му се "възхищават", и най-вече завиждат на такива.Били сме много древен народ, ама лошото , че сме си останали в древността, а света е заминал напред, а по социалност сме на ниво австралопитеците .Тоягата, свлечения задник ,гърленото нечленоразделно говорене, надвисналине надочни дъги са една отличителна черта на голям процент българи.Ако в горещените се доближите до него , ще по-добре да имате противогаз

Това че сме едва ли не на 5000 години поне е последният бисер на великобългарската ни наука. А се смеем на макетата. Истината е че българинът е един тъп и ограничен провинциалист-комплексар от Балканите.

лека им праст. но само балгарите карат барзо в гарция. гарците си карат спокоино като европеици. мен ме е страх да карам в балгария, или да се возя на автобус.

ПАК НИЕ -НАЙ-ЛОШИТЕ! САМИ СЕ ОПЛЮХМЕ! ЗАБРАВИХТЕ ЛИ,СКОРО ГРЪЦКИ СТУДЕНТ КАТО УБИ НАШЕ МОМИЧЕ С КОЛАТА СИ, В СОФИЯ БЕШЕ ?! НЕ СЕ ОПЛЮВАЙТЕ,АМИ МИСЛЕТЕ ПОВЕЧЕ !!! ВСЕ ОЩЕ НЕ ВИ Е ЗАБРАНЕНО !

Аз си спомням само за един случай с гръцки студент в Пловдив, а не в София и момичето е живо, но там му опростиха обезщетението за медицински разходи което беше средно голямо и си остана само с една глоба която му е през оная работа с оглед на това каква спортна кола караше.

Постоянно се пише колко дисциплинирани шофьори са нашите в Гръцко.Това ли им е дисцилината?

Как може на аутобан да направиш челен удар??? Нали има две платна отделени с мантинели и прочие? Значи някой е карал в противоположна посока на еднопосочно платно. Такъв е резултатът, когато си свикнал да не спазваш законите и общоприетите правила. Слободията, липсата на контрол, безхаберието водят до това.

Може да е имало ремонт, стеснение на пътя и този участък и движението да е било двупосочно. Така или иначе, това не променя това, което всички си мислим дори и без да знаем подросбности. То като гледаш у нас какво се случва, какво да си помислиш?

Тогава щяха да пишат, че са се ударили в участък в ремонт. Пък и ако си ходил там, щеше да знаеш, че там магистралите са правени както трябва, а не като нашите бойко-стради, дето още на втория месец пропадат и им се прави глобален ремонт. Не че гърците не крадат, но си изпипват работата по-добре от нас. Затова и магистралите им са магистрали, и курортите им са курорти, и обслужването им е на космическа разлика от нашето. И колкото и зле да са, пак ще са 100 пъти по-добре от нас!

Магистралата свършва малко след Александрополис. После следва поне 60-70- километра стар път и накрая 30-40км широк четири лентов път до Орменио. Най вероятно там са се блъснали, а не на магистралата.

Това хората, не са нито за бързи коли, нито за скоростни пътища....за тях трябва да се произвеждат коли с максимум 80 км/час, и еднопосочни пътеки по които да пъплят, пък когато стигнат, но да стигнат по живо по здраво. Първо трябва култура и съобразяване с другите, за да могат и другите да се съобразяват с тях, после скоростни коли и скоростни пътища. Никой не го е грижа, че като тръгне в насрещното с 200, този срещу него и да иска не може да намали, или да спре, никой не мисли.....ако помисли че ще утрепе другия, ще му хрумне, че и той не е недосегаем.

Това новина ли е? Щях да се учудя ако имаше новина например: "Четирима швейцарци загинаха при катастрофа в България". Няма такава новина нали? Пък после отворковците ми подскачат, че лошите пътища били причина за катастрофите. И в Гърция ли пътищата са лоши бре?

как пък са се намерили чак в Гърция 4-ма българи да се убият..дяволска работа...неведоми са пътищата господни..Бог да ги прости ..това беше, все едно никога не ги е имало--това е голяма трагедия и за тях и за близките им...

Абре гАНьО, отговора е в ника ти - не дяволска, а Ганьовска работа е това.

Липса на елементара култура на шофиране вече, липса на търпимост и толерантност. Това е основния проблем, който всички виждате ежедневно по улиците ни, не само по пътища и магистрали.

Firi

Вече 2 часа няма положителна новина от Расия. Ще полудея.

Eх, добре е че не всички са като теб! Иначе щяхме да сме като Доминиканската република.

Мислех, че вече си?!?

За сметка на това има от Турция, твоята родина. Ерманго, че праи референдум за ЕС, нищо , че не го искат там

Разве ты уже не сашел с ума?

Загинали при челен удар на магистралата?Жалко че не са ги хванали навреме ,преди малоумника карал в насрещното да е изтрепал невинните със себе си.

К:акто е казал шопът, "И сам да съм, пак че се бутам!"

от ден на ден все повече не понасям народа си, българите ме дразнят неимоверно много

Хе-хе ;)) Не сте единствен - доста българи в Гърция говорят на английски по същата причина ;))

И в Кипър е същото...

Все по-зле става: "... труповете на загиналите..."! Поне от уважение напишете "телата"! Срамотия!!!

До "телата" не им е стигнало образУванието! Не се сърди, толкова могат, това пишат! Всеобщ упадък настъпи, а и още по-тежки прояви ни чакат.

Ганьо си е Ганьо навсякъде по света!

Да го имат предвид това всички, които пишат под подобни статии, че не са виновни шофьорите, а състоянието на пътищата.

ха, до момента трима от въпросните "хора" са ти написали минус, очакваме продължения.

Нека да изнесем родната простащина и по пътищата на Европа,та да видят те как се кормува.Чужденците не знаят , че правилата се правят за абдалите и балъците.Истинските драйвъра са над тях.Нека запалим гумите ,та загубеняците да видят и те как се кара

Български шофьори без граници.

Еййй и на другия край на земята да сме пак ще се намерим , че да се изтрепаме! Българска работа!

След като се прехвърлихме в Гърция, няма начин да не прехвърлим и олигофренията си по гръцките шосета.

наи вероятно някои е заспал на волана

Както се пее е една песен "А дано, ама надали".

Ако в Космоса се сблъскат две ракети, да знаят останалите народи, че това са били последните двама българи.

челен удар на магистрала - талант трябва за това, талаант.

Firi

Аз вече от половин час си чакам положителната новина от Расия, я Путин нещо сказал, я щели да добиват минерали от Луната:)

Пусни си Волгин по БНР . . .

По-добре от шистов газ в България!

Така, Значи не са само лошите български пътища причина за инцидентите. Трябва да се добави, че причина за инцидентите са първо и основно българските пътища и второ, всички останали пътища и на последно място идва кривият космос!

Дивотията вулгарска граници незнае! Трябва стриктно да й се забрани износ извън граници!

Разглезиха се шофьорите. Свикнаха по бойковите магистрали и на по-старите пътища изпускат посоката.

ганьовски историй пак, на кой му е по-бърза кочинката