Сините призоваха Борисов да поиска права за българите в Сърбия

Синята коалиция призовава премиера и външния министър да поискат от Белград толерантност и спазване на правата и свободите на гражданите от българското малцинство в Сърбия.

Обратно в новината

Коментари - Сините призоваха Борисов да поиска права за българите в Сърбия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле кога станали сините така патриотични, до сега нищо по този въпрос не сме чували от тях? Защо не се занимавате с насъщния хляб на българите и унищожаване на самата българска нация в родината им, ами се занимавате с българите вън? Нов ли електорат търсите?Явно целта им е да им се чуе думата и покажат в медиите на 4-те сиви депутати в НС останали в синята партийка?Бре маскари, иззехте каузите на Сидеров, съвсем го оголихте, май се задава война между Сидеров и сините за плагиатства на каузи. Ха ха ха

Абе какви права ще иска, там няма нищо за крадене, следователно на тиквата му дреме на милиардите за някакви си права.

Каква българска култура, Мартично? какво знаеш ти за нашата култура, сектант? Дойде в града ни, купи една стара къща, измаза я, наби и един кръст на покрива и говори половин час пред румънски и български цигани - последователи на тази църква и си мислиш, че това е то българското. Не те знам в какви религиозни отклонения се подвизаваш, ама като им слушам песните и като им гледам пелерините в стил Ку-клукс-клан, само за българска култура си говорим.

Прав си за Мартинчо. В случая обаче той повдига един въпрос, от който обществото и политиците ни бягат от десетки години. Всички ние сме длъжници и имаме голям грях към нашите сънародници в западните покрайнини, които бяха предадени с лека ръка и все още живеят под чуждия гнет. Сега, когато юридическия субект Югославия престана да съществува, а Сърбия се нуждае от нашето съгласие за Европа, е време да поправим тази историческа неправда. И както знаем, че нашите политици са в огромната си част продажници, трябва да ги притиснем да си свършат работата.

нали не си мислиш, че една протестантска мърша се е загрижила истински за българите в западните покрайнини? свидетели сме, как 23 години вече същите боклуци неглежират правата и живота на българите дори в българия, какво остава за тези извън пределите й. това е просто шум на утрепаняка-протестант, за да покаже, че мъртвото сдс още е на командно дишане.