Сега сме 7 351 234, намалели сме с 600 000 за 10 години

Населението на България е намаляло с 581 750 души от преброяването през 2001 г. 7 351 234 са в момента българите. Това показват експресните резултати от последното Национално преброяване на населението и жилищния фонд към 1 февруари, съобщиха от НСИ.

Обратно в новината

Коментари - Сега сме 7 351 234, намалели сме с 600 000 за 10 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тези 581 хиляди вероятно са каманисти и техните копелдаци: дартите комунисти си изпратиха копелдаците с крадените от народа пари в америка, а те самите избягаха в братската им русi я и поискаха политическо убезище.

Чудна работа - хем се мразите, хем си пречите и спъвате взаимно, пък искате да ставате все повече!

колко % - 10-12.....уjясно... значи другите изbори 10-12 % по малко депутати....или....нема да гласувам...!!!

ВЪВ МОМЕНТА ЗА ТОЛКОВА МНОГО БЪЛГАРИ В БЪЛГАРИЯ НЯМА РАБОТА ЗАТОВА ПЕРЕСПЕКТИВАТА В БЪДЕЩЕ Е ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА НАМАЛЕЕМ. МНОГО СМЕ

Какви са тия измислени 7 351 234 български граждани?На ден умират в пъти повече хора отколкото се раждат.А колко са в чужбина никой не може точно да каже?Ако в сметката влизат празните домове вместо хора, така може да излезем и над 8 000 000 човека.

Преброени са служебно по адресна регистрация и постоянно живеещите в чужбина над 2 мил българи. Практически с тази сбъркана система за регистрация няма шанс да се отпишеш от адрес в България, защото не ти издават документи. Населението е не повече от 6.3 милиона реално.

това не е статистика а стакмистика, и в страната има маи кам 5 000 000 жители, а колко българи са останали?!!!!

Безропотно оставихме съдбата си в ръцете на капитализма. Резултатите са страшни. Вярвате ли,че така кротко капиталистите ще ни оставят да си върнем социализма?

Колко сме българи, колко са цигани, къде пише.

циганити сме много ма българите намълявати ...

valentor

Внушението е , че като прибавим живеещите зад границата към тук живеещите и ще се получи отличен резултат. Ето за това е статистиката Лично считам че в момента в тази територия = БУЛГУР ЕРИА , живеят около 5-5,5 млн човека.

Отрицателния прираст на българите се дължи на мизерията, в която повечето нормални хора живеят вече 22 години. Никой нормален и здравомислещ човек няма да иска да създава деца, след като не може да осигури на себе си елементарни неща - храна (нормално човек трябва да се храни по три пъти на ден, не само веднъж или изобщо да пропуска хранене), дрехи, дом, покриване на битови сметки, почивка и евентуално кола. Сега си представете цяло семейство и още един куп разходи, които да зависят от този човек! Ето това представлява днешна България за огромна част от населението - мащеха! Няма какво да се лъжем, всичко ясно се вижда в преброяването през годините, това никога не е било тайна за интересуващите се от нещо повече от чалга, далавери, секс и алкохол.

Явно през тоталитаризма сме живели "по-лошо", отколкото през посттоталитаризма и дивия капитализъм.

С нетърпение чакам момента в който българските надувки ще бъдат два пъти по-малко от турците. Да ги видим тогава....

А нищо не споменават с колко се е увеличило ромското население (малцинството така да се каже, което вече си е мнозинство) В Сливен се гордееха ,че били региона с най-младо население , а то се оказа ,че били цигани... е с кое се гордеете драги сънародници?!

Да, няма ни, децата ни пораснаха и тях ги няма, внуците са двуезични, родителите ни скърбят по всички нас, на престари години са сами, справят се с компютъра и се радват на всички ни по скайпа.....истината е горчива, но сме живи и здрави всички, Слава на Бога!

геноцида трябва да бъде спрян, ние можем да го спрем никой друг трябва да се борим

как

Какво да коментирам! Не "столичани в повече", а "капитализъм в повече"! И кьоравия може да види, че капитализ"амът" мори българите, като мухи! До окончателна победа...

останали сме около 3 мил и половина,всички крият истината,както 90г скриха истинското лице на плана ран ът

Каде скрихте милиона ??? Хахааа лажцииии л дано си вярвате!

Стига сте ревяли , че се топим като пролетен сняг, ами спирайте комповете и награбвайте половинките си , за да работите за бъдещето на България!

да,да,другари ,ще ви се ,че да имате роби които на да дерете кожaта........аз моите деца ще ги родя в чужбина та да живеят нормален живот, понимаеш?

Ники, в твоето семейство ти ли си жената, че ще раждаш деца? :)

Абе шпек, мен ме вълнува, защото София се напълви с такива диви селяни като тебе - никъде не регистрирани, неплащащи данъци и т. н. и т.н !

да бе да! ако броите тези зад граница. що си вярвате...

аз не съм българин от 10 години и има още 100 дето си взеха ус гравданство. бе колко е да то направят зъб в бг?

измишльотини.. невъзможно е да сме останали повече от 5 млн баламурници

От утре населението е с още един 22-годишен етнически българин по-малко. Стягам куфарите и изчезвам. Никога повече Чалгаристан! Майната му на всичко.

Лошото е, че няма да си само ти. На следващото преброяване Цигания да остане 3 000 000

фалшифициране на данни, най-малко са надписали цифрите с 500 хиляди, жената се отчита заради административна позиция в Европа!

Е добре икономически,защото всичко бачка за този нагъл град.И самите софиянци са с отрицателно мислене кам хората от провинцията.Ние за тях сме селяни и всичката злоба,надменност дойде от този град.Този град с тези хора е рак за българия.За тях софия е град държава,другите са боклуци.Те съсипаха нациаоналната общтност.Ваобще не ми казвайте 4е злото идва от ван.НЕ. ВСИЧКО ДОИДЕ ОТ СОФИЯ

Толкова си прост и злобен, че не заслежаваш коментар! Кой знае какви олигофрени ще направиш децата си! Как може да мразиш 1/3 от населението на държавата си?!?

Надявам се шопите това лято да ни лишите от присъствието си по морето,благодаря за разбирането.

Да направо сте се преработили, затова нивите пустеят! Няма по-мързеливи от вас!!! А София я правят гадна олигофренчетата от Студентски град!

Провинцията не им пречи, а май София ви пречи на вас, защото все тя ви е в устите! Винаги за всички проблеми в жалките ви животчета обвинявате софиянци, така сет свикнали - все да търсите вината в другите. На крива ракета, космоса й пречи! Ние в Пловдив също се напълнихме със селяни - мързеливи и злобни като теб!

ВИЖ СЕГА, ЧОВЕКА Е НАПЪЛНО ПРАВ, НИЕ СЪЩО РАБОТИМ ЗА СОФИЯ. ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ДОХОДА НА ПЛОВДИВ ОТИВА ЗА СОФИЯ.

че много си е 'убава статистиката - изкарали са бройката точно колкото трябва :) сега трябва да намерим врага, виновен за това положение... :)

Май за нас в БГ, втората световна война още не е свършила.... да не говорим за летобренето- 21 век.... това не е тук и сега...

как няама да намалеем като всики се изнасяамне да си тарсиме по-добрияат зивот следкато вав бг. никои него предлага сас сигорност ще опъстее още бг, на следващите избори *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Юли месец след като обявят резултатите по етноси,ДПС ще представи своя кандидат за предстоящите президентски избори.

По време на турското робство населението на България се е увеличавало.Значи тогавашните роби-българи са се размножавали повече от сега.Питам какъв е извода?

народа мрази да мисли или не може,за справка виж кого избраха за премиер-Боко.

Разбира се,че България се обезлюдява и особенно българския етнос след като българките емигрират и раждат на възрастни чужденци и децата им стават поданици на съответната държава.

тогава са яли натурални продукти,дишали са чист вyздух,движили са се повече,работили са физическа работа,които усилва отделителните процеси и наи-важното имали са домове-крепости,в които са раждали доста деца

София 1 400 000! Това е нагла и долна ЛЪЖА! Стига сте мамили хората! Всеки който живее в този град може да потвърси, че хората в този град са над 2 200 000! Докога ще ни манипулирате като малоумни!?

Брачед,какво ни занимаваш със София?Не ни интересува колко са селяните в София.Чезни!

Дано си жив и здрав и да си надживееш децата!

Добре, само едно, ЕДНО-Единствено нещо искам да попитам и много настоявам за отговор, реплики и пр.: ЗАЩО, аджеба, се ЛЪЖЕ за населението на София? 1 359 000, по-брутална лъжа......скоро НЕ е имало-) Още по времето на '89 населението на София наближаваше 1 200 000, оттогава досега се отчита непрекъснат прираст. Как може, питам аз, неофициално да е НОТОРНО, че в София живеят минимум 2 500 000, а "официално" те да се водят милион и 300 хиляди...Не ме интересува кой къде се "води", че живее, май ще искаме СОФИЙСКОТО ЖИТЕЛСТВО от татово време, ха?!

Аз лично познавам 4 човека, които живеят в София под наем, но се водят по лична карта в Бяла Слатина и се преброиха по интеренет там ! познайте още колко такива има..

Значи какво искате да ви кажат..., че в България реално в момента живеят не повече от 6 000 000 човека.... разбирасе , че няма да го кажат... просто целият свят ще обвини управляващите в геноцит... ще станем световен пример за унищожаване на един народ с помоща на поредица марионетки, което разбира се е нелицеприятно за много хора... За това след месеци умуване и натъкмяване ни изкараха над 7 000 000 , което е малко по-приемлив резултат.

Пламене, златни ти уста!

Нека тези,който не вярват на тази стъкмистика го напишат във форума.И за олигофрените е ясно ,че ни лъжат поне с 2 милиона за населението В България.

А представете си и циганите ако спрът да раждат колко население ще остане България,съвсем ще се обезлюди.

Много ли те е яд, че си роден в най-скапаната страна на света?! Е, не се сърди, в следващия си живот може да се родиш американец или в някоя друга бяла страна. Дори Венецуела и Аржентина са по-развити икономически и хората там живеят по-добре!

Дайте статистика: - Християни - Цигани - Турци

Как да дадат статистика затова, като тези въпроси от преброяването бяха оставени като изобрни, а не задължителни, защото видиш ли, сме обиждали циганите и турчолята като имало такъв въпрос в анкетата!

Ти си типичен бай ганьовец. Те - софиянци, ние - други. Докато в този долен народ има такива същества като теб, които разделят народа на ние и вие ще страдаме! Но простотията ходи по хората.

Още ще намаляваме. След управлението на ГЕРБ ще станем 6.9 млн.Споко. Целта за европейската ни интеграция бавно но сигурно се постига.А тя е обезлюдяване и разчистване на територията с името България за се насели по късно от европейските ни партньори.

Е какво му е лошото на това, най-после тази земя ще я газят бели хора, които ще я уважават и развиват, а не вечно хленчещите и мързеливи българистанци!

или обратно

Те ако дойдат европейските ни партньори добре. Да не е индийските ни партньори да останат само жители на тази иначе прекрасна страна. Или югоизточните ни партньори от НАТО да преместят границите след време. И това може да се очаква.

Облагодетелствани са само политиците, драги! Нормалните граждани в София са толкова зле, колкото и всички останали, защото заплатите им са по-високи от твоите, но и имат по-високи разходи за наеми и т.н. Но явно пилешкият ти мозък не ти достига и предпочиташ да мразиш народа си, те политиците само това чакат!

Заглавието явно има за цел да ни успокои: демек, положението не е чак толкова катастрофално. Но аз питам - какво ми сравняват с преди 10 години, или с преди една година, или с преди 5 минути. Единственото истинско сравнение е между старото скапано време (1989г) и новото прекрасно време(от 1989 до 2011, т.е. 20 години). Намалели сме с ЕДИН МИЛИОН И СЕДЕМСТОТИН ХИЛЯДИ. А даже с повече, защото има много преброени, че живеят тук, а те живеят в чужбина. Това е КАТАСТРОФА

И това без война и природно бедствие. Само благодарение на политическата паплач!

С тази политика на геноцид и прогонване от страната след година няма да сме и 6000000

Излиза че в периода 1993-1994 никой не се е раждал? Ми ко се чудя то тогава се занимавахме с ДЕМОКРАЦИЯ "На пресконференцията стана ясно и че 1 172 208 (16 %) са децата от 0 до 17-годишна възраст. 4 789 967 са лицата от 18 до 64-годишна възраст, а 1 389 059 са българите над 65-годишна възраст. "

Ти спомняш ли си тези две години? Имаше купонна система за продукти от първа необходимост! имаше режим на водата 2 дена няма вода 1 ден има, майчинството беше 2,5 месеца! след раждането и т.н. Как да родя второ дете при тези условия ?! и за какво?? да се мъчим двойно повече цял живот? Дори е едно дете при тези условия е геройство !

всички турци ги брояха за българи!!!! Не случайно направиха тогава преброяването в разгара на т. нар. Възродителен процес.

Ще дойде време циганите да ни оправят.

надяваш ли се?