Филипинци на мястото на българите и поляците?

Разочаровани ще се окажат онези британци, които се надяваха, че ако страната им напусне ЕС, броят на имигрантите ще намалее.

Обратно в новината

Коментари - Филипинци на мястото на българите и поляците? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"На Балканите, ако ще да загинат 100 000 българи, да не се накърнят английските интереси" Биконсфийлд Дизраели Биконсфийлд Дизраели е роден през 1804 г. и умира през 1881г. Известен е още и като Бенджамин Дизраели, баща му е приелият християнството евреин-марано (християнизираните евреи се наричат марани, а ислямизираните-дьонмета) Исак Дизраели. Дизраели е лидер и идеолог на консервативната партия, премиер на Англия и масон. Той е върл туркофил и отявлен защитник на Османската империя, един от главните виновници за неосъществяването на "Санстефанска" България. Дизраели изпитва патологична омраза към България, негови са думите: "На Балканите, ако ще да загинат 100 000 българи, да не се накърнят английските интереси".Докато интелектуалци и обикновени хора в Англия се възмущават от проведения геноцид срещу българите, Дизраели продължава с твърдолинейната си политика в подкрепа на Турция. Затова и с основание Каравелов, Вазов и други български интелектуалци от онова време смятат евреина Дизраели с провежданата от него политика спрямо Балканите, за най-голям враг на българската нация, като дори Вазов няколко месеца след събитията от Априлското въстание написва стихотворението "Дизраели", което завършва с думите "О, Английо, защо ли днес бездушен жид (чифут) те управлява?"

Какво ни донесе демокрацията за 25 години: - Преди имаше "червена аристокрация". Днес тя се нарича "бизнескласа". - Преди съществуваше политическа цензура. Днес има икономическа цензура - ако не си с властта, ще загубиш работата си. - Преди имаше журналисти на заплата. Сега има платени журналисти. - Преди имахме индустрия и селско стопанство. По време на демокрацията селското ни стопанство, индустрията ни и атомната ни енергетика бяха разграбени и харизани на чужденци или нашенски мафиоти. - Преди имахме славна армия. Днес имаме карикатурна сбирщина, която служи на западните сили. - Преди имахме здравеопазване. Днес право на здраве имат онези, които имат пари. - Преди селата и градовете ни бяха чисти и красиви. Днес на мястото на парковете и градинките има бетон, мръсотия и цигания, колите са по тротоарите. - Преди имахме природа. Днес горите ни се изсичат, а Черноморието е вече бетонирано. - Преди всички бяха нахранени. Днес просията стана професия, а ровенето из боклуците придоби общонационални измерения. - Преди имаше ред и спокойствие. Днес убийствата са ежедневие. - Преди имаше равенство. Днес "недемократизиралите" се люде ровят за храна в кофите за боклук заедно с гладните кучета. - Преди учениците пееха "Върви народе възродени". Днес индивиди със сексуални извращения парадират на гей-сбирщини. - Преди имахме история. Днес не се говори за турско робство, а за турско "присъствие", преиначава се Баташкото клане, Левски се представя като убиец, а Ботев се описва като терорист и пройдоха. - Преди се раждаха българчета, днес се въдят цигани! - През 1989 г. броят на българите беше повече от девет милиона души. Днес той е около 6-7 милиона! Два милиона от останалото в България население са пенсионери, които в порутените си селски къщи се страхуват за живота си от цигански набези. - Преди имаше държава България. Днес има територия България.

Английските благородници винаги са предпочитали филипинците зарада големите им паламарки.....

брекзит не заради емигрантите а заради Брюксел Германия Франция Англия не обича някои да ги командва.те си имат свои англоезичен свят които е много по голям от Европа.те желает Европа но не и Брюксел

Измислици британците винаги са предпочитали филипинци защото те са отлични работници не добри а отлични.те смаза предпочитане пред поляци българи

Кой е отличен работник? Ти с филипинци колко пъти си работил? Те са ограничени и мързеливи тарикати. Но са евтини. Работят за много малко. За това ги харесват англичаните.

Не знам как се живее сред хора , които не те искат , колкото и да са любезни. В Европа винаги си чужд, става за временно, освен ако не си лекар, ИТ , учен нещо рядко ценно или временно. Все пак хората са принудени да го правят, поради родния "бизнес" , който се отнася към българина като чужденец. В Сащ и Канада поне няма да те таксуват като циганин, но ти самия се чувстваш чужд и трудно свикваш, щастие забрави в рамките на живота. Такава е съдбата на българина - В Европа нежелан етнически, тук смятан за роб, а в сащ отчужден до гроб.

ей тия лордове ни щът да чистят кинефи...

В Канада сякаш има смисъл , ако идеш с имигрантска виза. Подкрепят те финансово , докато учиш безплатно езика и с курсове за квалификация , докато намериш работа. Ако нямаш статут на имигрант или няква ценна специалност , ще си постоянно на ръба и ще те подхвърлят. Остава шофьорлъка , но мисля, че за тираджия искат спец курсове, което не става , ако не си мигрант.

Некадърници са българите и поляците и за слуги не стават

Скоро британците ще се насладят на колониалната си измет. Малко са им атентатите, защото и за това са негодни падналите от дърветата или изкочилите от землянките в камион с британска регистрация.

"...в момента минималната почасова ставка е 7,20 паунда..." ЛЪЖА! В момента е 7,50 паунда! Ама тия дето са дошли да "печелят" от минималната ставка изобщо НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ! Веднага да си заминават като не им харесва. Аз не бих стоял и един ден в страна, която не ми харесва

Поредните Глупости на мафиота Дойчо Велев. Редуване на Глупост, Лъжа, Глупост, Лъжа

БИЛЕТА ДО КАНАДА Е 3 ПЪТИ БИЛЕТА ДО ЛОНДОН. ЧЕСТИТО, КАНАДСКИТЕ АВИО КОМПАНИИ КЕ ВИ ПРЕБЕРЪТ ПАРИЧКИТЕ И ПА КЕ ГО ДУХАТИ.

живеем в пустинята Палм Сприкс на западното крайбрежие на Америка където няма производство и 4 литра мляко са $2.6 а органик е $5, яйцата са по $1.2 а органик са $3 за доза от 12 ...а бензина е $ 2.4 за 4 литра .....не знам скъпо ли е евтино ли е спрямо България

това лошо ли е ???

жИВЕЕМ В ЛОНДОНЯ И ПАКЕТЧЕ КРАВЕ МАСЛО ОРГАНИК Е (в ПАУНДИ) 1.80; ЛИТЪР БЕНЗИН 1.05 (последно зареждах преди 3 седмици, още имам) ръжен леп, органик, кило, 1.80. Две органик марули (големи и наистина свежи и сочни), 1 паунд. кило органик агнешко, зависи от месото, но рамо (как му беше името, плешка май..) идва 8 паунда на кило; врат, идва 12 паунда на кило; ребра, идва 18 паунда на кило; и прочие. И качеството е несравнимо с буклуците у балхар.

Ядете органик марули за 1 паунд (купени вечер след 8 ч. когато са намалени) и живеете в мизерни стаички в източен Лондон, в апартаменти, които делите с още десетина нещастници. Радвате се на заплата от 1400 паунд. Моята заплата в България последно беше 8200 лв чисто - преди 4 г. Слугувайте им на англичните. Сега като дойдат и пилипинто ще се радвате и на заплати от 600 паунда.

Минимална заплата 1380 ПАУНДА иле там, нещо таково. Сички заплати са повеке, тая е минималната. Сега си сметнете сами пропорциите и качеството на живот. балХар е дупка меризлива и прогнила. Дума не мое да стаа за сравнение за качество, стандарти, цени и нормалност. Честито ви куманиЗам, яШте си го, МАЛКО ВИ Е!

Живях в УКа през 2010г. за 3 седмици. Най-хубавите "органик" крставици и домати бяха внос от Италия и Испания, абцолютна пластмаса, освен това струваха около 2-3 паунда, но не килото, а една пластмасова паничка (към 400 гр.). Не ми се вярва цените да са се понижили оттогава. Минималната заплата след данъци е към 980 паунда, а не 1300+. Бедняците ядат само претоплени пици от Теско, лукс е да отидат на кино с пуканки и хамбургер, или да си купят телешко ребро към 19 часа след намалението. За агнешко едва ли са чували.

Ами що седите там?

Ами какво се жалваш приятелю? Левче за литър ... :)))

СЪВСЕМ СЕ НАСРА ,ДИАРИЯ Я ХВАНА

с последното си писание ,доказа че нямаш нищо БЪЛГАРСКО ,ами си си чист циганин

И какъв е изводът? Брат Джон ще яде по-малко и ще пие бира по-малко. Малко им е!

Дейба вашта мама дейба, европейци дейба! Англичани долни, тарикати дейба! Вие натресохте евреите на палестинците и на другите араби там, Хитлер ви предупреждаваше че ще има конфликти, но вие заедно с ротшилд ги сложихте там и се почна война, та до ден днешен. Гадни сте! Сега с излизането си от европа пак нещо сте намислили, но какво ли е, не знаем, явно сме тъпи!

Табарнак си ти ,защото не си нито циганин нито канадец,още по малко БЪЛГАРИН,ти си просто идин боклук

По долу, някакъв кух рапон ми опонира за цените в Канада. Аз говоря за Онтарио и посочвам стартиращи цени. Винаги има по скъпи брандове. Ти явно си от Кебек, щото там е по-скъпо заради таксите ви и второ, щото си КУХАР !!! Самич факт че купуваш "органик" мляко доказва колко си заблудена овца. Аз не купувам мляко въобще, понеже не пия но сигурно това което не е органик го доят от дърветата ??? Табарнак !!!

Си виждал Канада и вече стана ясно за всички, още по-малко от Квебек си имаш хабер.

Канада я гледам (живея) от почти 30г ве галош !!! И си имам доста добра представа за Кебек, защото съм бил много пъти там а и много българи се местят от Монреал в Торонто, поради икономически и финансови причини и разправят доста за комунестически и сепаристки кебек

Ето идея за нашите селяни - да доят крави и да обработват месо! Да стягат куфарите и да заминават, а не по цял ден да седят на компютрите и да се правят на софиянци!

искаше да изоре БЪЛГАРИЯ и да я засее с картофи

Щеше да даде по добър резултат от руския комунизъм !!!

Ти пикльо си канадец колкото оня циганин дето изрита момичето в германия е българин

И защо сметате че вий куманягите не можело да копате картошки. Кату нема ко йда ви копа, ке си копате, тфа е. Пък будалите свършиха, не остана и от кой да крадете, и кой да ви произвежда ангария, и сега пак не щети да копати картошки - ми мрети бе!

само рублата може да урегулира това икономическо разложение в гадното кралство.

ТЕ НИКОГА НЕ СА НИ ИСКАЛИ,САМО ДЕТО НИЕ ВИНАГИ СТОИМ ПРЕД ТЯХ НВЕДЕНИ С ИЗУТИ ГАЩИ,В 1878 СА ЗАПЛАШИЛИ РУСИЯ ЧЕ АКО ВЛЕЗЕ В ЦАРИГРАД ,АНГЛИЧАНИТЕ ЩЕ НАПАДНАТ ПЕТРОГРАД,ТЕ НИКОГА НЕ СА НИ СМЯТАЛИ ЗА ХОРА.

Англия е винаги с тарикатска политика, защото политиците им са ционисти, или джевишфили ... и е естествено да не обичат другите народи, защото те обичат себе си повече от всички.

Това е добре дошло за тях. Филипинците са класи над българите. И като хора и като бачкатори.

Напълно съм съгласен. Филипинците са и много по-умни от българите. В UK няма по-големи тъпанари от българите

Умен филипинец ??? Явно не си живял с тях. По света са известни с това , че работят като чистачи . Я ми посочи някакво научно постижение на филипинец? Имам приятели филипинци, обичам ги, но винаги си има едно наум с тях. Факта , че си избраха онова недоразумение за президент не ги прави много умни.

Ти влизал ли си в тяхното здравеопазване? На ниските позиции без квалификация или с някакви измислени дипломи си се самоназначават филипинци и чернилки. С малки изключения, повечето са прости и мързеливи, но по английски дву;ично социални.

Филипинците са страхотни. Работят всичко - от чистачи и продавачи до управленски позиции. Можеш да им плащаш колкото поискаш, те ще са повече от доволни. Уникални хора, независимо колко са бедни пак са усмихнати и се радват на живота. Чистоплътни са и са интелигентни, работливи, нямат злоба, завист и много се продкрепят едни други. В страната им не само усилено се извучава английски език, но той е като втори национален език -телевизия, музика, разговорно и т.н, въпреки че са бивша испанска колония. Филипинците живеят в джунгли, ала задминават много държави с хилядолетна история. В момента са завзели с работната си ръка много азиатски страни, така че изобщо не се очудвам, ако скоро нестъпят и в Европа. И повярвайте ми, аз ако съм британец, нито индийци, нито българи бих наемал.

Ми внесете си ги вие, защо карате британците да си ги внасет, като са толко работливи и страхотни? Кой ви спира?

Никой няма да ги внася, те сами ще дойдат. Това е свободна политика, свободен пазар. Всеки работи където си иска.

през крив макарон, явно.

Хе хе, да не са някакви митични същества. Работил съм години сред тях, живял съм с ред тях.

за всичко стават филипинците,особенно филипинките-пълни професионалистки в наи старата професя

и филипинките много добре са клатени, а и се стараят много....по-евтини са от корейките......ветераните разказват велики неща докато са били в базата в субик бей....така, че наистина филипинец е равно на ниски разходи и голямо старание :)

И това го има, но българките държат по-висока цена.

Не са лоши, само дето жените рядко си бръснат мустаците.

"независимо колко са бедни пак са усмихнати и се радват на живота". еи това е уникално при тях според мен. може да ги видите даже по новините - до гърди газят в наводнението, а се усмихват и махат на камерите. кога би видял това в бг примерно?!

в uk само финансовия сектор, висококвалифицирани ит специалисти и лекари и шофьорите на камиони имат смисъл да работят....останалите само поради липса на работа в България биха били мотивирани, да стискат зъби, да пестят и останалото време като се върнат да си харчат малкото спестени паунди.....а многото коментари, че британците сами ще си избират мигрантите ......то е видно какво избират ....индийци, пакистанци и жители на хонг конг .....и тук таме някой африканец :)......

Какв се правите на учудени, британците не искът ни пакита, ни източноеврепейси - британците искът СУВЕРЕНИТЕТА СИ И САМИ ДА СИ РЕШАВЪТ КАКВО ИМ ТРЕБЕ! Дотук зионизтите им вкарвът и пакита, и източноевропейци - затова спреха ЕС, затова гласуваха Брекзит и излизане от ЕС! Кой им натриса това мигрантство - точно ЕС! Затова британците искът да скъст връзката с ЕС! Не искът ни източноеврепейци, ни мигранти, ни филипинци - БРИТАНЦИТЕ ИСКЪТ СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА И СОБСТВЕНИЯ СИ ТРУДОВ ПАЗАР ОБРАТНО, И КЪСТ ДОРИ НЕБЛАГОДАРНИТЕ РАБОТИ ДА СА СИ ПАК ТЕХНИ! Вие защо се мръщите като ви отреже работудател да ви плати полагаемото и извика украинци на полвин ставка! Ми същото е! Точно от ЕС идва, и точно затова Брекзит се случва! А вие яШте цоциалния хуйчец на СтаниШеф и не се оплаквайте , дръШте си куманягите доволни и шесливи и вкарвайте украинци и мигранти, и размножавайте циганите, какт ов ие поръчел ЕС! НИЕ ПА БРИТАНЦИТЕ НЕ ЩЕМИ ТЕКА!

Оххх Рокцанке ,да дойда аз със малката пишка, да виииш, как ша вииииш!

След негрите и мюсюлманите, сега филипинци - Англия окончателно ще се вцигани...

Не видяха истинския проблем, че след 50 години всички ще са с бурки и рязани, тръгнаха да лаят срещу източноевропейците... А да видим дали сега рязаните им гости ще им чистят кенефите, след като спират кранчето за бедна източна Европа.

бРИТАНЦИТЕ ВИДЕХА ИСТИНСКИЯ ПРУБЛЕМ И ТОЧНО ЗАТОВА СИ ГЛАСУВАХА бРЕКЗИТ! БРЕКЗИТ Е ЗА ДА СЕ СПРЕ НАТРАПЕНАТА ИММИГРАЦИЯ ОТ ЕС! И НА ВАС ВИ Я НАТРАПИХА КОМУНДЕТАТА ОТ ЕС, КАКВО СЕ ПРАВИТЕ! АМА ВИЕ СИ ТРАЙКАТЕ - ТОГАВА СИ ЯШТЕ ПОПАРАТА И НЕ СЕ ОПЛАКВАЙТЕ, ЧЕ ИМАТЕ ЦИГАНИ, КАКТО ЕС ИСКЪ, И ЧЕ ИМАТЕ МИГРАНТИ, КАКТО ЕС ИСКЪ! БРИТАНЦИТЕ НЕ ИСКЪТ, ИЗГЛАСУВАХА СИ БРЕКЗИТ И СЕГА СТОПИРАТ ЦЕЛАТА МИГРАЦИЯ! ЦЕЛАТА!

вре е да започнат разплащане в рубли и в юани, за да решат проблемите си.

Чудя се кой нормален би отишъл в Англия ?? Англия от край време и викат "Дупката на Европа". Ниско заплащане, високи цени, грозно....Много българи казват "Там ще правя 1500 лири на месец. Това са няколко хиляди лева...." То е така, ама кво като живееш в Англия кво можеш да си вземеш с тия 1500 лири ?? Имам доста приятели които заминаха за там и след 1-2 години се прибраха в БГ. Видяха колко струва дъртата Аглия и казаха че в БГ е по-добре като покупателна способност за тях

Ако знаеш цените в България, ще ти се изясни. Веднага се сещам, че маслото, млякото и яйцата в БГ са по-скъпи.

Всяка година си ходя ама не съм обърнал внимание. Иначе в Канада 12 айца(1 кутия) 1.99$ или 2.60лв.....4л мляко - 3.99$ или 5.20лв......454г масло - около 4$

Дреме ми... Кой каквото си е дробил да си го сърба!

Досущ като тази - 92% от 46686 човека, участвали в гласуване по украинския ТВ канал NewsOne, искат връщане на "престъпното управление" на Янукович..

Тенденциозна статия от хибридната война. Няма да са разочаровани британците от излизането си, защото сега те ще си избират квалифицирани работници от целя свят, които да им вършат каквото е нужно. А няма неграмотният бюрократ от Брюксел да им нарежда да приемат хора без никаква възможност за работа, които да им използват социалната и медицинска система. А ниската лира е възможност за увеличение на износа и туризма, което си е направо мечта за икономиката. Така, че нека DW да не плаче на чужд гроб, а да си погледне собствената чиния, че работите не са много обещаващи.

То и Меркел така си мислеше като каза на мигрантите да заповядат. Очакваше това да са лекари, инженери ..., а те се оказаха мръсни мангали и то мързеливи. Та нека се надяват англичаните сега да избират между лкари и инженери. Накрая като се огледат пак ще е пълно с индийци, пакистанци и още по-черни и неграмотни мигранти. И всичко това, защото някой им каза, че ние сме лоши. Да са им честити новите "лекари" и "инженери"! ;)

Само отрепки имигрират в Европейски Пакистан.

кой ще им работи за тези 7.2 паунда на час бе???? това са 7.2часа20 дена = 1152 паунда бе... има няма 2600 лева.

Значи много пари са напечатали.

ти остави... ама напоследък в тундрата не останаха дървета за хартия. Рублата се оказала много добра за тапети.

Егати мизерията!

Първо минималната надница е 7.50 паунда на час. Второ - не можеш да обръщаш парите в левове, защото левовете нямат никакво отношение, а още по малко към тамошните цени. Трето - те си тачат повече колониалната си същества, независимо колко прости и/или мързеливи са.

Статията е тенденциозна и подвеждаща. Сега британците ще могат сами да избират какви чужденци им трябват и такива да пускат в страната си.

Жалко, че теб не са те избирали когато си забягнал за ЮК, защото иначе още щеше да чакаш разрешение. Типичното мислене на емигранта, аз нали съм се наместил , други емигранти не ни трябват:)

Да тръгваме докато не са се усетили британците какви капацитети ще изгубят!!!за доене на мляко,за рязане на месо,за събиране на боклук и т.н.Корифеи!!!

Та не разбрах откога в Британия кравите се доят ръчно? Има разлика между сезонен работник и постояно пребиваващ.

нека си работят

Накрая ще излезе, че англичаните се държат като лисицата в нашите народни приказки. Не е малко наказание това сам да се подлъжеш.

БЕЛИЯ ЗАПАД Е МИТ ... САЩ - В НАЧАЛОТО НА 2018 ГОДИНА 50% БЕЛИ - 50% НЕБЕЛИ КАНАДА - ВСЕКИ 5-ТИ АЗИАТЕЦ 2030 Г - 35% КИТАЙЦИ :))

А ти не си мит,ама сме ти свикнали. Звучиш като немит мизерник с тежка форма на шизофрения. Днес в САЩ ли си или в Сусурлево ?

"Производството на храни и напитки е най-големият сектор от британската икономика с оборот през 2015 г. от 110 милиарда паунда (147 млрд. долара). " това плюскане обяснява защо на острова хората са разплути и изключително грозни. не става само с ядене, трябва и акъл. обаче видиш ли българите отделяли най-малко време за спортуване. сигурно е така. обаче българите ходят на село, където изразходват излишните калории и затова сме в пъти по-слаби, красиви и умни от всички западнАци взети заедно.

УИСКИТО И БИРАТА СЕ ПРАВИ ПОЧТИ БЕЗ ХОРА ... ВСИЧКО Е АВТОМАТИЗИРАНО ПРИ МАЛЦА :))

Красиви, умни и трудолюбиви... Колкото и да се повтарят тези митове си остават само плод на фантазията