Българин в Бостън: Хората решиха, че е оръдие за празника

Първият взрив не беше нещо особено. Хората помислиха, че е може би е някаква по-стара кола или оръдие, защото е празник на патриотите в Бостън* и е като традиция да избухне оръдие на определен час, разказа българинът Кристиан Русков, който е бил на маратона в американския град.

Обратно в новината

Коментари - Българин в Бостън: Хората решиха, че е оръдие за празника | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То това ясно, че е Хизбула, Ахмадинеджад и Ким чен ун; ама на пострадалите от взрива със селитрата какво да кажа?

В такива моменти ме е срам, че съм българка. Бива ли такова просташко изказване на Горанов? За добро или за лошо? Този човек може ли да изпитва някакво състрадание?!? Всеки си гледа собствения интерес, жална работа да няма капчица съпричастност!

При този атентат няма как да има пострадали българи, защото те не си падат много по спорта. Къде-къде по-приятно е да "спортуваш" в двора на ракия и салата през уикенда, па макар и в Бостън, нали :)

А тук нашите "телевизии" и "журналисти" разказваха как имало паника, навсякъде бягали пищящи и плачещи хора и т.н. А очевидците разказват съвсем друго.

Май е някой,сърбин,виетнамец,либиец,японец,иракчанин и да не ги изреждам .Колко нации ги обичат.

Хората в България се изпозапалиха и избесиха от мизерия,некой едва ли ги е коментирал,сега наща измет ще си скъса задника от съболезнования за чуждите неуредици.Айде първо да оправиме наще ,и тогава да мислим за чуждите!

tova sa istinski polizai

да,това е истинска полиция,не като нашите милиционери.нашата милиция(няма значение с какви имена се кичи) си остава милиция завинаги и защитава завоеванията на болшевикита от преврата 1944.

Личи си,че и двамата разбирате от полиция,колкото свиня от чешмена вода!Я идете в америка и тогава говорете,а не се изказвайте неподготвени!

някакви парфюмирани профански изкази са направили някакви "българи" за този античовешки акт.да умре човек от неудобство да чете за "обичайно избухнало оръдие" и други подобни определения.

И на мен това ми направи впечатление. Страхотен израз : "Мислехме, че нещо СУПЕР малко е станало".

горанофф се е притеснил повече дали ще изкяри от турнето си..палячо смешен..

за добро или лошо... коментира горанов. че кое му е лошото, че преди не е имало подобни взривове в бостън? съболезнования на загиналите и ранените.

Съболезнования за жертвите!!! Дано това не доведе до нещо по-лошо и повече невинни жертви в друга точка на света( като Ирак и Афганистан)!

Не зная това че хората не са се паникьосали дали е добре или зле но моето лично мнени е че никои не трябва да свиква със взривове и бомби и след всеки взрив да се смята че е нещо нормално за подони събития

Американците са тренирани за такива ситуации - от сто години насам учат деца и възрастни как да реагират в такъв момент и за толкова време има напредък. Налага им се сравнително често заради престрелки, обири и катастрофи, но ако медиите спрат да всяват паника всъщност "терор-ът" губи своята сила. Целта на бомбите не е да убият трима и да осакатят 20 други - целта е да се сплаши държава 300 милиона души.