Арестуваха българи на кораб с половин тон кокаин

Българи са сред задържаните на белгийски товарен кораб във венецуелския щат Боливар, на който бил открит почти половин тон кокаин.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха българи на кораб с половин тон кокаин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако са виновни всичките българи - "н е к а да им се отели вола".... кого ще тровят -своите си деца ли -ако имат такива??? ако не са виновни-д а н о бог да им е на помосчт!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дано няма венецуелски дълг, че ще стане като с либийския. Удобен случай за мерудията на всяка манджа - Сл. Тр. да пали свещи пред посолството.

То само като чуеш какъв е екипажът-от Филипините,Африка,България и Румъния и трябва да се качиш на проверка!А от Венецуела за Европа е много вероятно да се превозва кокаин и др.наркотици!Показателно за това са тези 35 тона ,заловени за толкова малко време!Нашите баламурници ,са се набутали между шамарите ,като първите хора!

Такива са съставите на 90% от плаващите кораби по света, с малки вариации. Вероятно, голяма част от екипажа са нямали и идея за коката.

С 35 тона кока ще направим сстраната картичка. Никви фондове не ни трябват.

Невинни са.Долу ръцете от тях!Станало е грешка!

11,5 Еuro струва една доза, ако ги смятаме по числата на края на статията... Да говорим в грамове защото дозировката е нещо относително нали така ? Ако един грам кока струва 150 лева, значи ли че по сметките по горе може да се друснеш 10 пъти с него ?

ЗАЩО СЕ ХВАЩАТ САМО НЯКАКВИ СИ НЕЗНАЧИТЕЛНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ А НЕ СЕ ХВАЩА ГЛАВАТАРЯТ ИМ АМАН ОТ ДРЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛСКИ РИБИ А КЪДЕ ОСТАВАТ АКУЛИТЕ ?

"Акулите" са в София- в "Ариана" и в гьоловете край Народното събрание!

Егати якото!!

Хайде стига магарии де ! ... Ако-ли пък толкоз имате само такива наум -- вършете ги по-така я .

Ихааа, Чавес не се шегува. Интересно що не чуваме американците да са пипнали половин тон кока....

Чавес и Фидел са мои другари и братя! Заедно водим народете си към светлото бъдеще. Ето, след повече от 60 години, кубинците вече имат право да си купуват коли! Няма да карат вечно американските таратайки- модели от 1956 до 1959 год., до идването на Фидел.... Ура!

Преди няколко години беше паднал самолет на ЦРУ натоварен с 4 тона кокаин....

Откриват, бъди рахат, но не считат за нужно да те уведомяват всеки път. По-интересно е защо пипащият яко Чавес позволява в страната му да се произвеждат такива неща. Тук говорим за промишлени количества и хванатото очевидно е само върха на айсберга.

Косю в Холандия, Поли Пантев на о-в"Аруба"- его ги дечицата и слугите на червената олигархия, ето откъде са дворците и палатите, джиповете и охолния живот за сметка ни мазирстващия български народ. Няма нужда от легитимация- всички знаем това, с изключение на някои, които обичат да се правятна "ударени"...Това са хората на българските "бизнесмени" и "олигарси"!

Не би мирно седяло,не би чудо видяло.

Ще ги приемем за българи , ако докажат че познават българските език , литература и история! Само с паспорт или лична карта народност не се доказва!

това, че българи работят на кораба изобщо не означава, че имат нещо общо с наркотика.

Да бе, то и нашите, дето гърците ги закопчаха с цигарите, и те се правят, че не са знаели...

Дамян

Кажи му идиот и не го обиждай повече.Обаче ти си много повече от идиот,а именно глупак,тъпак,простак и малоумник.