Българска престъпна банда разбита в Испания

При акция "Булгарис" испанската гвардия разби българска престъпна група, в която са участвали и жени, включително непълнолетни.

Обратно в новината

Коментари - Българска престъпна банда разбита в Испания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а жената на български дипломат в германия, хваната като краде в един мол и тя ли беше циганка. при кой от двата случая се излагаме , може ли да ми кажете

Нали искат да се интегрират циганите,хайде сега да ги интегрират

Дир.бг е антибългарска медийка, просто не четете новините, сменете я с друга медия.

Защо дир.бг не пишат че са цигани, и да се подеме информационна кампания да знаят хората в Европа, че с това се занимават само мръсни мангали, а не честните и трудолюбиви хора тръгнали на работа в чужбина за да пращат пари в БГ, където държавата ги разпределя за това гнусно и никому ненужно циганско племе. Мамичката ви мръсна аз лично бих ги изтребил, това не подлежи нито на интегриране, нито на елементарно възпитание...това са мангасариииииии=амеби или нещо подобно.....

Срам за България! Дано изгният в затвора!

простете им! те са крали изчаквайки да пораснат, та да станат прос.титутки!

това са успелите българи в чужбина

Стига!!! В ТОЯ шибна сайт всички ли сте слепи роби, а!!??ТОВА СА ЯЕНИ ЦИГАНСКИ КРАДЛИ, ПРИМАТИТЕ САМО ТОВА ИСКАТ И ПРАВЯТ, ДА КРАДЪТ, А СА ИЗМЕТ ГЕНЕТИЧНО!!!!

Защо не се пише , какви са тези ''българи'' ? Защо срамят България и българите , няма ли затвори , или и тези са РАБОТНИЦИ НА БГ-СЪД. СИСТЕМА?

''Славата'' на ''българите'' е срам за истинските българи . Но , БХК се крие в кабинетите си ,...КОГАТО МУ ИЗНАСЯ . Какви мерки предприемат от БХК , срещу такива ''бизнесмени и бизнесменки'' ?

""""""Българска престъпна банда разбита в Испания"""""Нека модератора да бъде коректен.Те са български граждани от тъмно зелен произход,като етнос не са българи.Нещо тази еврогейска -неолиберална уравниловка не е коректна

Ние , колкото и пъти да избираме от 5 милиона население не можем да излъчим дори 240 избранници , от които 90 процента да не са рестъпници, вие сте се загрижили за циганската престъпност, че и да обявяваме циганите за престъпници пък нас си за нещо различно. Българинът цял ден плюе и му се повръща от бългатските му сънародници и се чуди къде да избяга от тях, а накрая за цялата свинщина били виновни разбираш ли циганите , които се борят да не умрат от глад и нямат грам участие в управлението и далаверите на българите.

а някой от тия Булгар говорят ли Български??? да не би акцията да се е казвала Булгари....??

...цигани,бе?

Само 5000лв....много са откраднали БРЯ...БРЯХ, БРЯХ.....За 5000лв. патардия до небесата, а колко пари от БГ крадат на ден ЕвроГейувити...ОТ ДЯ НА КЪДЯ БРЯ? Макарон и той дойде да плачи за 30 000 ойро на месец щети от гастербайтери.... Направо не мога да повярвам, как излагат нацията на Балзак, Русо, Молиер, Слънчевия Луи с дребни бакалски сметки.... Излиза, че ние сме по широко скроени от Французите..само от фирма "Софийска Вода" този Макарон взима 1000 пъти повече на месец. Не искам да адвокатствам на циганите или пък на червеният профан Христов, но се замислете, че тези 2500ойро идват в БГ...излиза, че циганите са по-полезни за българското общество от политиците и офицерите ни...Замислете се съграждани преди да съдите и за определението "дебили"...то вярно, че кражбата е грях и трябва да се осъжда, но ако сте толкова праведни, че хвърляте първи камъни... първо си платете обществения данък, а после съдете...

Дълги години българския печат, държавна сигурност, службите профанизираха точните имена на нещата. Днес мангустите наричат кражбите работа в чужбина: "отивам по бизнес", "печелене на пари". Бяха поощрявани с условни присъди и нагло се обясняваше пред обществото: "Нищо не можем да им направим!" Щом испанците могат, значи и ние сме могли, но сме ги защитавали против своя народ.

Не ни ги връщайте съдете ги по вашите закони че ние си нямаме ще ги пуснем да не пълним килиите!!!

Добре, че отвориха границите, иначе жална ни майка с толкова много мургави крадли у нас.

Пако,стига си бълнувал-събуди се!!!Престани да пишеш глупости.

Защо непрекъснато трябва да се повтаря тенденциозно, че става въпрос за българи, след като не всички е ясно, че става въпрос за ЦИГАНИ, които всъщност са ИНТЕРНАЦИОНАЛНА напаст, независимо какви паспорти носят?!

ТОВА НЕ СА БЪЛГАРИ А ЖИВИ МАНГАЛИ - У ЗАТВОРА ААА ТЕЗИ ПАРАЗИТИ!

Не сме от тях, как Сийке. Прави впечатление , че българинът много иска да се разграничи от циганската престъпност, но когато стане дума за Гергов, Пеевски и Цветан василев и 90 процента от политиците ни избранници , които са откраднали повече от всички цигани за всичли времена въобще не иска да се подчертва, че това не циганска престъпност и да я определя за българска и не иска да го определят за престъпен народ , въпреки , че практически всичките му представители и , избранници и водачи са такива. Циганите /90 процента от състава на строителни войски/ са построили безплатно Нефтохим/ 10 процента от сегашната икономика/ , Аец Козлодуй и Тецовете Марица/85 процента от ел.енергията/ , Елаците ,Асарел и Медет/5 процента от икономиката/, хим заводите Девня, Военните заводи -Сопот, Кремиковци , тракторния във Ведрарре, цялата жп инфраструкура, половината соц жилища, пътища , тунели и мостове, включително моста на Дунав, 90 процента ВиК на България . И това само на едро. Излиза , че 5 процента циганско население е построило без пари 50 процента от икономиката ни , почти цялата жп , пътна и вик инфраструктура и значителна част от жилищата. Възниква неудобния въпрос , с кво са се занимавали за пари 80 процента българи, след като приносът в икономиката и инфраструктурата е по-малък от циганския , а всичко това е у тях. Ами с кво -с това , което обвиняват циганите- в кражби. Местните примитиви искат да превърнат циганите в изкупителна жертва на собствените грехове. Гнусно племе на дъното на Европа в конкуренция с циганите .

Защо непрекъснато трябва да се повтаря тенденциозно, че става въпрос за българи, след като не всички е ясно, че става въпрос за ЦИГАНИ, които всъщност са ИНТЕРНАЦИОНАЛНА напаст, независимо какви паспорти носят?!

Ама никъде не пише за полски , чешки или унгарски цигани , а само български !!!! Не беше много отдавана , когато събраха очите на едно родилно в Полша със златна каляска !!!!

Много се радвам на акцията на испанците, защото съм сигурен, че тези "българи" ще търкат наровете. А ако бяха тук, щяха да излязат сухи, че даже репресирани (справка БХК). И само една забележка, акцията е трябвало да се казва "Джипсис".

Тия испанци много са ЗЛЕ не могат да различат циганин от българин

Няма да могат защото им е трудно и на тях самите да различават техните си цигани а и там са много.

d4

не е българска групата, а циганска!

Прецакали са промоцията!!!

НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПРАВИТЕ РАЗЛИКАТА МЕЖДУ БЪЛГАРИ И ЦИГАНИ !!!! БАНДАТА Е ЦИГАНСКА !!!!

Не разбирам защото операция по залавяне на криминално проявени хора, носи име на държава? Дори и хората да са от тази държава, това е неуважение, сякаш всички българи сме криминално проявени.

НЕ всички разбира се !, Ако се съди по криминалните хроники всеки ден - ''Може '' и да се намери някой свестен , но доста трябва да търсиш !!!

Електоратът на управниците и лицето ни пред света. Ако и пращат пари, както ги посъветва ЛП за да облегчат разходите от бюджета - с мед да ги намажеш. Сега ще скочат ромските организации им и ще ги "спасят" - т.е ще ни ги върнат да им се радваме .

Единият минус е за "етносТ".

Искате да кажета " Циганска престъпна банда от България - Моля бъдете по-точни в определенията си.

тези изобщо не приличат на циганки, а са си чисто крадливи българки

ТИ МАЙ НЕ ВИЖДАШ ДОБРЕ СЛОЖИ СИ ПО ГОЛЕМИ ОЧИЛА, МАНГАЛКИТЕ КЪДЕТО КРЪДАТ СЕ ИЗДОКАРВАТ ЗА ДА НЕ ГИ ПОЗНАЕШ, НЯМА ДА СА РАЗДРИПАНИ Я !

Юнкер възхитен от бандите ни трябва възможно най бързо да ни вкара в Шенген.

Ако покажеш циганин на чужденец и му покажеш българския му паспорт каква националност смятате ще си помислят е? Черни, жълти, зелени - щом е с български паспорт за чужденците те са българи. Акцията е била "БУЛГАРИС", не циганарис или романалис, защото са българи в очите на всички (освен нашите). Това е.

Точно така! Преди няколко години познати бяха обрани в Италия и в полицията като казали, че са българи, не им повярвали, защото "били много бели"!

Никакви българи не са - това са мангали-джебчии ! Преди няколко века щяха да им отсекат ръцете, а сега ...

Преди няколко века в Западна Европа е имало смъртни присъди дори само са скитничество, да не говорим за джебчийство.

Спомнете си с каква гордост един Мадарски циганин разказваше пред телевизиите как сериозно се отнасят към обучението на жените в занаята на джебчийството. И забележете всички бяха "бели като слънце", но цигани и се гордеят че са "българи" .

Тези векове едва ли ще се върнат -Останалото оттук натам са ''ценности''!!!! Циганите не можаха да станат българи , но доста бъгари се изциганиха , а другото е въпрос на гледна точка , но все пак са с български паспорти - нали ?!

ЦИГАНИ, не българи. Заглавието е грешно. ЦИГАНИНЪТ навсякъде е циганин, навсякъде краде, убива и издевателства над другите.

Нинче , недей драга да отваряш приказка за ''кражбите'' , че този дебат може да продължи до края на ''прехода'' !!!!

Тъпите шпанци, не могат да различат българин от мангал. А бе тъпаци българите не се занимават на дребно с джебчийство. И сега , като сте ги хванали да търкат нара в шпанско по 10тина години.

Българи, българи ... Колко да са българи.... Ако бяха още по-тъмнозелени, щяха да са от Кения ... Ама като не щат Боко и Компания да турат по едно МАНГАЛ под името...

Абсолютно си прав,но само с една корекция.Документи за/ БЪЛГАРИ и български граждани, цигани и турци/защо?защото аз съм селянин това първо и второ аз съм и английски гражданин което няма нищо общо с англичаните,както те с БЪЛГАРИТЕ.

Крайно време е да пише етноса в личните дани

Крайно време е България да започне да издава два вида лични документи - за български граждани и за лица родени в България (турци и цигани). Прецеденти по света за такава практика има много. И двете етнически групи имат много различни от българските ценностна система и манталитет, а и е добре известно, че нито се чувстват част от българското общество, нито имат особено желание да се интегрират.

Тея имат вид на "римляни".

Спрете да наричате циганите българи. Тая сган е чергари, някога живяли в Индия, вчера в България, днес са в Испания и Европа. Те нямат друга националност освен своята циганска където и да са по тоя свят, даже и на оня свят да са!

нали най умните и способните напускали България, хи хи хи

Ухаа, какви чистокръвни българи само - леко мургави, леко миризливи, с леко виолетови венци...

чак пък леко...

Не, че българите не вършат престъпления, но тези са си живи мангасари демек цигани.

Не е редно да се пише "Българска престъпна банда разбита в Испания".По точното е "ЦИГАНСКА ПРЕСТЪПНА БАНДА РАЗБИТА В ИСПАНИЯ".

Елементарно е- пратете ги в Китай.Там има смъртно наказание за тези неща.Още по добре в СА.

До Пресата: Уточнение. След залавянето на бандата името на акцията е променено на "Цинганис".

Групата е ясна ,от напитката са!