Повече от 200 хил. българи работят в Гърция

В Гърция към настоящия момент работят повече от 200 хиляди българи, заедно със сезонните работници, каза Пламен Димитров, президент на КНСБ.

Обратно в новината

Коментари - Повече от 200 хил. българи работят в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са най големия инвеститор на БГ похвално.

Най-хубавото от цялата работа е, че 200 хил. души средно по 500 евро, общо издърпват от Гърция 100 милиона на месец.

Abu Talib

Ако са в България ще стоят без работа и ще се питат къде да се дянат от немотията..

Колко от българките проституират?

200 000 българки изнесоха бизнеса си в Гърция!!! Пишете положително новините бе хора!

Много сте работливи и все в КЪЛТА.

кЪкво е КЪЛТА?

основна част от балгарките,работят в сферата на сексуалното обслужване

това са допълните доходи за ракията на българските мъже!

ела и ти скупи! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

отидоха в Гърция, защото Меркел каза, че гърците са по мързеливи от българите:)))

не работат гарзи застото, тук има комунисти, не пластат. а и няма инвестизии заради тех. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

управляващата дясна партия обяви, че вече се прекратява съветската система в Гърция!!! Вече ще се прилага ...як капитализм:)))

Странно... защо ли 200 хил. гърци не работят в България?!

нали ги мразиш Гърците, защо да дойдат, за да ти намалят заплатата ли?

Пламенчо,не ни давай сведения колко нашенци работят в Гърция,ами ни дай сведение колко нашенци работят в...Нашенско и колко изобщо не работят,но и те трябва да ядат(а и повечето го правят,за сметка на онези,които работят)???

почти колкото кипърците, а и руснаците май вече са толкова. Итересно защо там ЕС дава всяка година +4% увеличение на заплатите, а наште господа от министерствата не са и чули за това. Никой в Кипър не спазва Европейското законодателство , хората навсякъде страдат и няма на кого да се оплачат. Държавната Мафия в България се храни от Евросредствата, един лев не се е отклонил към народа, затова народа е принуден да емигрира. Бившата комунистическа номенклатура се е капсулирала в 3-4 партии и само си прехвърлят топката. В България има преяждащи партийно-мутренски индивиди и бедстващ народ. Затова хората избират да слугуват на чужди господари, защото взимат в пъти повече , плащат си квартира, храна, а и остава да помогнат на бедстващите роднини тука, че и да поспестят нещо .

Тези не знаят ли че Гърция фалира още през 2010 година , какво ли ядът там ? .

Е, добре де, нали Гърция фалира.Защо в България не се напълни с гръцки гастарбайтери, за прибирането на богатата реколта от дренки например?

В Гърция отивам само с танк.

аз ще съм ти мерача

Ето, къде са ги отворили прословутите 250 000 работни места. Ако потърсят още малко по регистрите и липсващите 50 000 ще намерят. А вие, викате Станишката, не си изпълнявал обещанията. Каза ли че, няма да става евродепутат - каза. Каза ли, че ще направи 250 000 работни места - каза. Каза ли, че ще махне плоския данък - каза. Само му намирате кусури на човека.

А Варна стана ли Венеция на Балканите? - Стана!

Ако някой в България среден работник може да спести половин милион за лева за 12г-в скапаната Гърция става това за някой е лъжа за мен истина.

Браво - Щом това ти е целта в живота. Ако беше отишъл в САЩ щяха да са 2 милиона.

Парите са живот здраве и всичко което си помислиш-глупака и мизерника не мисли така жалко

Ице, разбрах те горе-долу какво искаш да кажеш, ама защо едно толкова посто по себе си изречение, неизискващо кой знае колко опит в граматиката е толкова зле организирано и неграмотно написано? Моля те не ми отговаряй!

КО ходил лиси на школо???

Ми че то като в БГ е станало там...що още стоят?

ами стоят защото сте братя христяни-вярващи в саживяването на лазара и прогледналия павел

ти пази паяците щото са свещени :ди бъди в паяжини :п

Вище камшиита са зле ноБГ е 5 пъти по зле-задайте си въпроса какви лъжи и мъниполаций ма тук??

Когато не ми харесват работата и условията на труд и заплащане,просто напускам и отивам там където условията са по - добри за мен!

TMontana

А защо няма коментар,че вече повече от година са гърците спрели изплащането на пенсиите на българските граждани работили там,а други чакат с години да им излезе решението за пенсиониране и стоят без средства за съществуване!Гръцката държава е по-голяма порнография и от нашата!

По хитри са..по хитри! Но в края на крайщата ако твойта страна те цака кво можеш да очакваш от друга?

И защо толкова много граждани на финансово най-стабилната и дисциплинирана страна в Европа трябва да търсят работа в една почти фалирала страна? В БГ земя няма ли? Изглежда е по-изгодно да произвеждат блага в Гърция, а после да си ги купуват от Българските пазари с изработените в Гърция стотинки! Като сицилианците, които бачкат в северна Италия, понеже по родните им места мафията им взима всичко.

Много си прав! В България земя има, но голяма част от земята е изкупена на безценица от олигарси, мафиоти и каквито се сетиш. Абе идеален е примера със Сицилия, там където мафията управлява хората бягат.

Най напред нашите управници направиха българите роби в собствената им страна. Гърците видяха това и се възползваха от положението. Защо да им се сърдим тогава. Зле сме в Гърция, но не се връщаме в Българи, нали?

Шъ рЪботят, разбира се. Кат' нема кой да ги урЕди да пишат у ДИР-а!

Теб кой те уреди? Дай им връзката, ако си загрижен.

Защо не се допълни заглавието? ''С любезното ''съдействие'',на всички управници ,от 1989г.,до днес...

те по инерция избягаха. не са разбрали, че вече няма комунизм и като се отвори границата се махнаха от комунизма:)))

по скоро, ако мъже, една от тия рЪботнички, не нека е от наште! Страх ма е от ония, очите им дръпнати, трътките малки и теснички? Див Петелов, 2-ра млладос

"Повече от 200 хил. българи ръботят в Гърция" -Ех, Танче,Танчеее, пак си сгелпила текста! ... РАБОТЯТ...

Такива, срамежливи, виш по-горе, данните ми ? Много ще ми е приятно да те водя на вечеря "На Гюбрето" ОЗ- Дженерала Дйфчо Петелов

Дааа, да пасеш овце в Гърция и да се оплакваш е престижно, а да пасеш овце в България е срамно.

Престижното е суета. Парите са важни. Аз с кеф бих си зарязал високопрестижната работа, ако си намеря работа като овчар за 15000евро на месец.

За такива доходи не се пасат овце, а хора. И не в Гърция, а в България.