Кмет и общинар заминават като доброволци в Крим

Кметът на Тополовград Божин Божинов и зам.-председателят на Общинския съвет в града Красимир Иванов заминават в събота за Крим като доброволци.

Обратно в новината

Коментари - Кмет и общинар заминават като доброволци в Крим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украинците били фашисти,дегестанците и чеченците били радикални ислямисти,грузинците и те разбойници.Само руснака Путкин е много убав и нашите родни фашисти не подкрепят фашистите от украйна а се бия на страната на убавия батюшка путкин....ха..ха голям майтап.Трябваше агентите на КГБ в България да се исправят на стадиона и тогава прехода ще свърши.Иначе ни тикат в руско робство .

Не бе - върховният емир на Кавказки емират - Доку Умаров не е ислямист. Той е демократ, който просто иска въвеждането на Шарията в целия свят. Щото това са му официално заявените искания. Той не е емир само на чеченците, а и на дагестанци, кабардино-балкарци и т.н. и т.н. та даже и на руснаците. Пак са негови думи. Демократ е отвсякъде!

Този коментар беше изтрит от авторът, за да не го трие модератора...

Ми добре ще е всички , на които руссията е по -мила от България да се пръждосат на п...ка си Ленинова..

..на пуйка си Ленинова...

Във филма "Мисия Лондон" Павел Чернев играе двойник на руски мафиот. Явно още не е излязъл от ролята. Жалка картинка!

На негово място кмета на Чорлу ли ще дойде?

Днес по хоризонт по обяд като слушах една кокона как разпитва единия от тополовград като агент или следовател от данс!- журналистката! Намерила човечец да го върти и спекулира с неговата свободна воля да пътува и посещава където си иска без запрещение. И то за българската кауза.

Каква кауза ??? И там ли ще продава общинска земя? Я вземете го изгонете тоя дебил. То и в Сомалия има конфликт, пък и земя много..... да продава.. Тополовградската да не пипа, че бой после.

да заминава и на марс, да си подаъ си парво оставката шом града не е по важен

Добре би било да не се връщат. Така интелектуалното ниво в Б-я ще се повиши. В Русия също.

Той е истински българин.Тези ли са българи които пристигат с автобуси от турция да подкрепят на изборите свойте роднини.Или тях признавате а тез двамата не .Смотаняци.........

Едва ли четеш, щом не вярваш на ушите си. Въпросът е кой слушаш? Може би Божо Тиквата? Ама мнооооого сте тъпи бе, мнооооого

Може да чете на глас. То в първи клас как иначе!

га кмета на мястото- ДОСЕГА ЩЯХ 1000 ПЪТИ ДА СЕ ИЗВИНЯ ПРЕД БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ!Или е тапигьоз /турска дума/. Аз съм: да го уволнят и да си търси работа подходяща революционерска работа заедно със четниците си!

Руснаците доброволно им плащат. От името на православието може да говори само българският патриарх, а не самозвани кресльовци. Всъщност така наречените(от Ленин) кримски татари са наследници на брата на Хан Аспарух - Хан Котраг.

Български националист организира симпатизанти на Русия да защитават българи, като гарантират референдума за присъединяване на украинска територия към Русия. Това е човек, който няма грам ум в главата си. Сбърканяк. Ето това са голяма част от българите - безпринципни глупаци, търсещи изява на глупостта си. Кмете, горният ти етаж кънти на празно, но ми е жал не за тебе, ами за хората, които се подвеждат по такива сбърканяци като тебе. Ти кмет ли си или тийнейджър без акъл, бе? Пу, да ти се е прототиятя, дето ходи по тези географски ширини!

Имаме хубава поговорка "Кервана си върви, кучетата си лаят" . Та това е - нещата вървят!!!

Крим е толкова украинска територия, колкото Косово е албанска територия! Ако утре Косово се присъедини отново към Сърбия (това със сигурност ще стане), значи ли, че Сърбия е агресор, а Албания е потърпевша? Крим е исконна руска територия, насила придадена към Украйна 1954 г. от мужика Хрущев (рус.)! Сега Крим, без никаква външна военна намеса, има исконната възможност отново да се върне към родината-майка! Крим на Русия! Косово на Сърбия! Кипърската "турска" република на Р. Кипър! Долу американския военен империализъм, жандармът на народите!

Пии си хабчетата

и тоя русофилски лизач е кмет на град- предстявяте ли си какви са тия дето са го избрали ?

Тези дето са го избрали са съвсем нормално мислещи хора. Подчертавам нормално мислещи. Ти как мислиш си е твоя работа. Българският народ е с положително отношение към руския. Защо ли ?????????

Нормално мислещ идиот не избира

българия е уникална с големия брои русофилистици. даже в родствения на русия украински народ няма толкова руски гъзолизци, колкото в българия. българските лизачи на руски задници са по големи руснаци от самите руснаци. нашият народ е манипулиран отдавна в брат ска дружба, вечна любов и признателност към русия от шепа национални предатели и руски агенти. време разделно е дошло, които е с русия да върви там и да не ни пречи и затормозява.

В колекцията му липсват 2 бюста, познайте на кои са.

Бюстове на Ленин , Сталин, опълчение в Крим, кмет на град??

българия е уникална с големия брои русофилистици. даже в родствения на русия украински народ няма толкова руски гъзолизци, колкото в българия. българските лизачи на руски задници са по големи руснаци от самите руснаци. нашият народ е манипулиран отдавна в брат ска дружба, вечна любов и признателност към русия от шепа национални предатели и руски агенти. време разделно е дошло, които е с русия да върви там и да не ни пречи и затормозява.

реиган икономиката освободи европа сега ше освободи и украина *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ванчо Рейганомиката успя да възроди икономиката. А СССРе комикса е в небитието (небетието).

хич да не се връщат. да заминат всички останали комунези и да останат там, да си отдъхнем. няма друго спасение от червената чума. така е, защото в българя се навъдиха много олигофрени-паразити, които искат да делят чуждата баница без да работят, защото са тъпи, прости и мързеливи. тъпаците не могат да си обяснят, че имаше безплатно образование и здравеопазване преди защото лекарите, професорите, инженерите, учителите и цялата интелигенця получаваха заплати колкото една чистачка. техния квалифициран труд бе ограбван от нискочели пролетарии с пилешки мозъци, които за нищо друго не ставаха, освен да упражняват класово насилие и диктатура на лупмените, наречена "диктатура на пролетарята". в допълнение, границите бяха затворени и никои не можеше да излезе навън без комунистическата благословия. тези, които бягаха бяха обявявани за изменници, предатели и близките им в българия биваха тероризирани. комунягите са се затъжили по тези времена, когато други работеха, а те ползуваха благата на чуждия труд като бивши шумкари, активни борци, ятаци, помагачи, партиини съклецари, агенти и прочее и прочее измет: разбоиници крадци, убиици и терористи.

Предлагам Павел Чернев и Божинов да се нарекат партизански отряд "Склеротик". Щели да пазят българите там - тези българи ли ги помолиха? С какво ще ги пазят? Със сопи, с базуки, автомати или водни пистолети? Щели да организират групи международни наблюдатели - световнонеизвестните Чернев и Божинов ще създадат организация с международен авторитет, която да каже честен ли е референдума? Хайде де! Май има нещо друго - местните проруски организации и институции са им подшушнали идеята, а после самите руснаци ще разтръбят, че българите са на тяхна страна. Както стана с кметицата на Перник - храбра и глупава. Сега руснаците гърмят, че България е против ЕС. А ние като излезем и от там, Станишев, Местандоган, Цветан Василев, Пеевски, Бареков, Сидеров и другите от тази честна компания съвсем ще ни удушат.

Кой ви плати и защо не си стоите в държавата, ами сте тръгнали да се месите на хората?

Ако обещаят да не се връщат- пътуването им го плащам.

Това извънземно на снимката явно е дошло от червената планета.

Рейгън ВРАГ номер 1 на град Тополовград

Врагът е кмета- Божо Тиквата. Решил е да разпродаде Тополовград. Ама наистина е много тъп тоя.

Това беше табела занована на влизане в Тополовград по време на непрежалимият ти СОЦ.\ Ама наистина си много тъп.

И в кабинета му само Ленин и Сталин? Гледам и не вярвам на ушите си? Стигам до извода, че западът и САЩ са го назначили да възроди СССР. Преди 89г си мислех, че съм сам в опозиция на комунизма в България, но и сега си ми остава същото чусвтво.

приятелю, не си сам в опозиция срещу злото! винаги ще има предатели и еничари като този на снимката и отговорността е на обществото да се очисти от комунистически продажни боклуци. рано или късно справедливостта ще възтържествува!

Абе,верно ли тоя глупак ще продава земята на общината? Я вземете го обесете на първия стълб. Що спите в Тополовград! Такива продажници се трепат с камъни бе хора

Как така ще продава земята на общината? Прокуратурата що спи?

А този олигофрен е кмет от името на дсб, вмро и други "демократчета" та моля някой от тези да коментира.

тъпанари и луди

Интернет е пространство за мнението на всички - умните и глупаците. Много хора ще отидат в Крим не заради руснаците, а затова че там много ясно могат застанат срещу варварската политика на западните държави. "Запада" е чужд на българите и такъв ще си остане. Доброволците са истински български патриоти. Слава на тези патриоти.

Ванчо, ще ти призная, че всичко "западно" ти е чуждо, ако у вас нямаш нищо със западен произход и все още си караш москвича. И китайско да е, пак е "западно".

Уважаеми, тук не става въпрос за вещи. Вещите са важни, създават удобства, задоволяват потребности и т.н. Несходстата са по отношение на лицемерието, склонноста към агресия, арогантността и т.н. В нашия народ това го има но не в такива уродливи размери.

И в селата има българи, които имат нужда от защита от озверели цигани, но за това другаря Путин рубли не дава. Толкова прозрачна е тази работа с тези рубладжии.

Идете в Тополовград да го видите на живо олигофрена путинофил.

То и снимката му тук е достатъчна. Прав му път, обаче да насрочват избор за нов кмет. Кметът е длъжен да изпълнява тези задължения, за които е избран.

Един истински българин.Свалям ти шапка.

На теб ти свалям сто шапки умнико !

В крим има 250-300 хиляди българи"наречени от царска русия "татари"разбра ли кумете ?

Путкински еничари! отивате да продавате родината си на поробителите за рубли и копейки!

То зи кмет е ипичния гербаджия - мутра, комунист и русофил!

ОБЩИНАРЯ Е БИВШ дпс.......СЕГА рзс,УТРЕ НЕЗНАМ !

Герой ли е или истински българин - кое от двете?

БОКЛУК!

хич да не се връщат. да заминат всички останали комунези и да останат там, да си отдъхнем. няма друго спасение от червената чума. така е, защото в българя се навъдиха много олигофрени-паразити, които искат да делят чуждата баница без да работят, защото са тъпи, прости и мързеливи. тъпаците не могат да си обяснят, че имаше безплатно образование и здравеопазване преди защото лекарите, професорите, инженерите, учителите и цялата интелигенця получаваха заплати колкото една чистачка. техния квалифициран труд бе ограбван от нискочели пролетарии с пилешки мозъци, които за нищо друго не ставаха, освен да упражняват класово насилие и диктатура на лупмените, наречена "диктатура на пролетарята". в допълнение, границите бяха затворени и никои не можеше да излезе навън без комунистическата благословия. тези, които бягаха бяха обявявани за изменници, предатели и близките им в българия биваха тероризирани. комунягите са се затъжили по тези времена, когато други работеха, а те ползуваха благата на чуждия труд като бивши шумкари, активни борци, ятаци, помагачи, партиини съклецари, агенти и прочее и прочее измет: разбоиници крадци, убиици и терористи.

Какви българи и от кого ще ги защитава този комунистически боклук в Крим. В новините по BTV дадоха кабинета му украсен с портретите на комунистическите изроди ленин и сталин.Мутрата е най-долен комунистически изрод и какво православие ще защитава, комунистическия гад.

ОБЩИНАРЯ Е БИВШ дпс.......СЕГА рзс,УТРЕ НЕЗНАМ !

Г-н Сидеров, къде си? Твоят бивш колега от Атака, взема инициативата ти - "Аз защитавам българите"! Иванов и Божинов са авангарда на опълчението, а лидерът на "Православна зора" - г-н Чернев, ще се грижи за снабдяване на войсковата час с плакати, лозунги и правна консултация. Ако се завърнат, ще ги предложим за депутати - най-малко... Дерзайте, герои - освободители на поробените в Крим българи!Ура!

Тези хуманисти навярно ще освобождават родината на кримските татари от чуждо робство?

бЕЗ ДА ИСКАШ СИ МНОГО ПРАВ !оБЩИНАРЯ Е БИШ дПС

В България идиоти с лопата да ги ринеш.

Човекът е болен от путкинофилия. Това е много опасно психическо отклонение.

Приятелката на Путин - Алина Кабаева се изненадала: Володя аз пожелах крем за 8-ми март, ти защо ми подари Крим ? Така се повтори изненадата на Горбачов, който поискал пароструйка а КГБ извършил перестройка . . .

Нашите управници да кажат каква е позицията на българите в Крим.

ЕГАТИ И ИДИОТИТЕ ... ДА СЕ СМЕЕ ЛИ ЧОВЕК ИЛИ ДА ПЛАЧЕ НА ВЕЛИКАТА ЧОВЕШКА ГЛУПОСТ... САМИЯ ИДИОТ КАЗВА ЗАБЕЛЕЖЕТЕ -ОТИВА В АВТОНОМНА РЕПУБЛИКА КРИМ .... ДА БРАНИ БЪЛГАРИТЕ ТАМ - ЗАЩОТО ТАИ ГОЛЯМА ОБИЧ КЪМ РУСИЯ ... ХАХХАХАХАХХАХАХАХА.... АКО И ТОВА НЕ Е ТЪПНЯ ..И ТО-ТИПИЧНА БЪЛГАРСКА ... СРАМ МЕ Е ОТ ТАКИВА ТЪПИ БГ-ПАРЧЕТА ....

Кога точно ще заминава? Преди или след като продаде общинската земя? Тоя малоумник е решил да продава 20000дка земя на община Тополовград

бЕЗ ДА ИСКАШ СИ МНОГО ПРАВ !оБЩИНАРЯ Е БИШ дПС ! тАМ ТЪРСЯТ СПАСЕНИЕ........оДОМУ ....

Да развеем Байряка!

Къде се вее??!

В Крим!!

На негово място кмета на Чорлу ли ще дойде?

подлоги и предатели! как не ги е срам да лъжат, че уж отивали да защитават наши сънародници? отиват за да получат пари и да заместват страната ни в тероризъм. да им се забрани да напускат страната, или още по-добре да им се забрани да се върнат.