ЕК: Не сме жандарм, засегнатите от холандския сайт да отидат в съда

Европейската комисия препоръча на засегнатите от антиимигрантския сайт на Партията на свободата в Холандия граждани на Централна и Източна Европа да се обърнат към холандски съд, а ако останат недоволни - и към Съда по правата на човека в Страсбург за дискриминация.

Обратно в новината

Коментари - ЕК: Не сме жандарм, засегнатите от холандския сайт да отидат в съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предполагам, че става въпрос за циганите. Холандците, Барозу, дипломатите и всички в ЕС знаят това. Но всеки се упражнява в политически коректно говорене. За да не кажат цигани и мюсюлмани по-лесно е да се пише срещу българите. Мен това ме възмущава. А не, че някои си пазят трудовия пазар за себе си - ами да си заемат местата и да си работят!

Не са жандарм, а колоко ни натискат заради циганите. Долнопробни лицемери.

Бюрократите от Брюксел да не се правят на ощипани. Ако такъв сайт беше излязъл в някоя от нашите източни страни, щяха да ореват света, та можеше и санкции да ни наложат. Никаква толерантност към холандската ксенофобия. 10-те страни трябва да притиснат Холандия по всички възможни направления - съд, еврокомисия, европарламент, посолства, медии,... Не може да има 2 Европи!!! След като направихме съюз, трябва да бъдем солидарни и в добри и в трудни времена!

Вие въобще какво сте може ли някой да обясни - преди да влязат при вас гърците са произвеждали 80 % от храната си ,а сега само 10 %,у нас същото положение спираме всички производства и внасяме европейските боклуци - ако това е само целта на ЕС мерси

ами айде бе anonymous сваляйте на тия Холандски гадове сайта, а после и на ЕК щом нямат функции за защита на равноправието в ЕС. какво чакате още?

Какво философствувате б, льольовци. Където отивате и се оливате, я с кражби, я с проституция, я с наркотици, я със скимирани карти, с продажба на бебета....И искате да ви се радват отгоре на всичко.Че Вие ще се радвате ли, ако страната ни се напълни, например, с албански цигани?

Щом не сте жандарм отсега нататък гледай какво става цигани ли малцинства ли ?Ебахти боклуците са това по добре да се бяхме държали с РУСИЯ от Европа полза няма. Руснаците живеят по добре от Европейците 1 долар е литар нафта а на с ни държат с 300 лева заплата и 2,68 литър нафта

Ха колко познато, в Австрия след като преди месец въведоха 4 закона които ограничават зловещо възможностите за работа на чужденци (разбирай българи и румънци) казаха същото. Въпреки че са в пряко нарушение на директиеите на същия този НЕЖдандарм. В същото време съм принуден да плащам всяка година по 800 лева за лична карта на съпригата ми щото не е Бг гражданка.

Ок това е прецедент - когато ЕК следващия път има претенции за права на цигани напримет ние може същото да им отговорим и сме квит

Запада винаги едно говори и друго върши друг е въпроса дали това е в твой интерес. Аз мисля ,че и нашите политици трябва да са същите артисти ако искат да успеят, няма друг избор с тях

Никакъв прецедент не е просто не се дава гласност. Порови за законодателството на страните от ЕС. Не виждам защо те могат да работят в БГ след като ние не можем да работим в страните им. На всички телекоми примерно 20% от мениджманта средно ниво и нагоре са чужденци довлекли се от всички дупки на света и не само телекомите.

Наричам ги презервативи защото другата дума е по неприлична .Винаги е имало двойни стандарти от позиция на силата им викат правила.Господ всичко вижда обаче и затова е поставил холандците в долната земя.

Не сте жандарм, ама когато унгарците подчиниха централната банка, лично Барозу поведе инквизицията, нали ?

Що ако беше друга старана ,щяхте да биете камбаните. Стига предимства на чужденците във България. На тях за това им харесва тук . Тук са господари на всякъде иди и се разпореждай в чужда държава както се разпореждат те тук ама НАЙСЕ. Трябва със със същият аршин да мерим както и те. Няма друг начин да ги причупим. Колкото и да не Ви харесва това е истината.Спомням си бяха подпалили складове за обувки в Аликанте Испания на китайци. Ама и тъка се и потули случаят, а Аликанте е нещо като Пещера почти във всеки гараж фабричка за обувки.

"ЕК не е жандарм за опазването на основните права" ???!!! Егати наглият отговор.... А кой е "жандармът" тогава? Ако такъв сайт на основна политическа партия се появи в България, ще се изреди целият ЕС да ни набива канчето, а Барозу ще кацне в София с първия самолет. Разбирам притесненията на холандците и сигурно в повечето случаи са прави да се оплакват от циганора, който им се изсипа, но така не се постъпва. Холандия методично провежда ксенофобска политика спрямо няколко източноевропейски страни. Такива неща къртят най-много солидарността в съюза, а не икономическата криза.

Това си е ейзуитско признание на ЕК, че подкрепят написаното в холандския сайт. Няма за какво да им се сърдим, да си гледаме работата, дето се вика.

малко преди да получа постоянен контракт бях спрян от работа,заради националността ми. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Напиши къде и как, моля. Такива неща е важно да се знаят.

.. че не ти е достигнал ценза.