Български туристи в Бали търсят помощ от Кризисния щаб

Още 29 български граждани, които са на почивка на остров Бали, са се свързали с кризисния щаб, сформиран в посолството на България в Индонезия.

Обратно в новината

Коментари - Български туристи в Бали търсят помощ от Кризисния щаб | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, ненаходихте се, дееба и бедния народ! То не бе остров Пукет, то не бе Бали, то не бе Мадагаскар. Бе, оти нема по едно цунами всяка година, та да пообере малко пяната, че много станахте. В Италия даже си затварят курортите щото вече бактън от туристи!

няма кой да спасява децата и възрастните от престъпления, ще мислим за хора, които не знаят къде по-напред да се развяват!

Срам ме е да чета смотани скотски изказвания. С този манталитет цял живот ще четете за другите как пътуват и ще се дамите в собствените ви плюнки. Хак на вас да ви е, а нашенците ще се евакуират без проблем на запад в Индонезия.

ваууу търсели помощ от кризисния център! над 2000 туриста са, който не могат да напуснат бали , но никои от тях не търси помощ, ама наще нали да ги разберат , че са там, за помощи ръгнали. смешна работа! кой ще им помогне, че нещо не ми е ясно, някой знае ли?

ВБА

За по сигурно се качвайте на лодките и беж, но на аероплан недейте, защото може да се задръсти и....

Ей, завистливи българи. Все гледат в чуждото канче и като им падне - викат "хак ви е"

Е- бали, не .-Бали, но в село Балиго нямат какво да ядят и без вулкан! Нещо много голяма стана разликата между бедни и богати и не е от завист , а май от глад е- хак ви!!!

Налетяхте ли се милите ни гарвани, напочивахте ли се скъпите ни парвенюта :)

ОТДАВНА ПУШИ ТОЗИ ВУЛКАН ! НО ТИЯ СИ СТОЯТ ТАМ ДА ГЛЕДАТ КАК ЩЕ ИЗРИГНЕ ! ПОСЛЕ НЯКОЙ ИМ ВИНОВЕН, БИЛИ РАЗОЧАРОВАНИ ! ЕЙ ТАКИВА ПРОСТОТИИ ГОВОРЯТ !

Тия са от "умните и красивите".Нали сте умни,намерете сами начин да се спасявате.