Българи арестувани в Израел с фалшиви кредитни карти

Мъж и жена са задържани след опит за теглене на пари от банка в Тел Авив

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невинни са .

Егати глупендерите.В най-полицейската и военизирана държава да теглиш с фалшива карта без да си прикриеш лицето и то в близост до хотела където си отседнал.Май става въпрос за мургави българи.

АБСОЛЮТНО невинни !

там сигурно не пускат мургави .

Ма кредитна карта и ATM от сега звучи малоумно. Такса теглене е до Бога.

Всъщност тия АТМ-и не са ли отживелица?

Тия са безнадеждни наивници и аматьори, тръгнали на краставичар краставици да продават и на евреи финансови далавери да пробутват:)

Има ли по-просто и по-тъпо същество от вулгара?! По-зле и от черните негри в джунглата..

За Протокола : СегаВече - на "наште" ИТ/банкови Зулумаджии им Се такова таковата. ..а оттам - И на Водещите-ги от Москава.

Трябва да си много нагьл алчен наивен самонадеян да крадеш от баш крадците

"...Ма кредитна карта и ATM от сега звучи малоумно. Такса теглене е до Бога...." В Израел няма понятие "дебитна карта", има понятие "картис ашраи" което в буквален превод е "кредитна карта". Та в израелските медии на иврит се споменава за "кредитна карта", въпреки че това може и да било "дебитна карта". За протокола.

Заминаваш на екскурзия. Някой твой ,,близък” решава да ти даде банковата си карта, за да ти направи ,,подарък” -пътуване на негова сметка. Сигнал в полицията и .... Има доста варианти, при които тия хора да са невинни. Може и да са нагли измамници, но не се знае

Само така ще да е станало, ше знаеш, някой им е дал кредитната си карта за да идат в Израел да си починат. И така - още 100 човека! Прав си, има много възможности те да са невинни - к като тази например извънземни да са им направили клопка с кредитните карти...