И Германия се надигна срещу българи и румънци

На фона на антибългарските настроения във Великобритания, в Германия също се оплакват от нашите и от румънските имигранти.

Обратно в новината

Коментари - И Германия се надигна срещу българи и румънци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хак да им е на "Евpопа". Нали са се загpижили за нашите цигани и ни казват какво да пpавим?! Да си ги вземат и да мълчат! Лицемеpни копелета! Е такива идиоти пpедставят БГ пpед света. На мангала - вътpе в БГ на нивата, ако не в панделата! Никакви пpава!!!!!!!!!!!!!!!! НИКАКВИ ПОМОЩИ! Както pаботим ние, така да учат и pаботят те, да си плащат сметките и да не кpадат. Много хоpа в тези тpудни вpeмена казват "Ах защо не съм циганин" Мангала си е мангал - "Вълкът козината си мени, но не и нpава"

Макс, даже да им препишеш статията с препинателните знаци, пак ще ти пишем минуси! Щото пишеш истини, бе пич и ни оставяш място да се изявим със познанията си. Иначе статията я прочетох. И това е бизнес....

Никой в ЕС не иска нашите цигани.Само управниците ни с любов ги размножават и обгрижват за да ги гласуват и държат на власт за сметка на работещите българи.Няма ли край циганското робство в България?

Никой в ЕС не иска нашите цигани.Само управниците ни с любов ги размножават и обгрижват за да ги гласуват и държат на власт за сметка на работещите българи.Няма ли край циганското робство в България?

трябва да се интегрират циганите в германия, англия и франция иначе арабите ще ни превземат отватре-от европеиската трудова борса, трябва много лубезно да се спре потока на арабите в европа!!!!!

Още обвинения и Анти Българска пропаганда от Англия. Този път от ВВС. ВВС: Коренът на черното тото е в България! Безобразни, нагли до побъркване. Тия имат психични проблеми.

Веднага под карантина на острова. Да се оградят с бодлива тел и да се изключат от ЕС. Вдигане на митата за стоки от там в посока ЕС. Заразно е.

Не, те не са луди, а просто поведението им е част от охулваща кампания с/у Б-я, която се води от много години. Но понеже в момента светът се намира на кръстопът и несигурността от бъдещето е много голяма и увеличаваща се, такива като нас нарочените стават удобната кърпа , с която другите да си изтриват ръцете. Я вземете интервю от лицето Миглена Кунева по въпроса, като също зададете въпроса какво свърши въпросната особа за Б-я , докато беше в Европарламента?! Споменаваме само нея, а не и другите дупетати, защото само тя има мераци да влезне в НС с групичка от доказали се антибългари!...

Бе то ако погледнете и самите коментиращи и апострафиращи тук във форума -има ли причина да се сърдим на някои които даже не знаят къде е България! Предполагам и този от Der Spiegel не могат да я намерят на картата. Същият е и този Найджъл Фарадж. Лошото е, че у нас има кучета, които хем ги храним хам лаят против етническият българин

Шарено котле(16,16),ще ти кажа какво имам предвид: във вътрешен план-ако не заяви под някаква официална форма "Аз съм Българин"не трябва да има достъп до изборни длъжности(това за турците); навън-разговорът за циганите отива на друго ниво-не могат да наричат Българите цигани,скандалът става дипломатически.А темата е деликатна,защото сега настроенията в Европа са `мулти`,а е и кофти да ограничаваш права.Но всеки може да се самоопредили,нали!Харесва ми как пишеш.Поздрави.

Поставяте въпроси,чието разрешаване практичесни е невъзможно, докато сме членове на форматът "ЕС". Едва когато не сме обвързани от договорите за ЕС и други международни договори, по които сме страна, можем да си позволим описаното от Вас.

Да се разсредоточат струпванията на големи и малки групи цигани в държавата. Настояваме за разбиването на гетата. Настояваме за организиране на животновъдни ферми от държавата с парите от ЕС за ромите и пръскането им по тях в различни части на страната.

НАСТОЯВАМЕ ЗА СПРАВЯНЕ СЪС ЗЛОСТНАТА АНТИ БЪЛГАРСКА ПРОПАГАНДА, А ТАКА СЪЩО И С ВЪДВОРЯВАНЕ НА РЕД В ЦИГАНСКИТЕ МАХАЛИ.

България не заслужава подобни коментари. Не заслужава да има подобна, невиждана по размерите си анти Българска кампания. Цигански проблем си е цигански проблем и той няма нищо общо с България. Той има общо с Англия и Индийския въпрос.

Как да няма нищо общо циганския проблем с Бг!? Та ние се циганизираме бавно и сигурно и циганите тук ще са мнозинство след 20-30 години!

Не приемам намеса на Англия във вътрешните работи на суверена държава! Циганите са им от колониите. Индия. Когато обираха златото на Индия и като ядяха кифтетата не пискаха нали?

По-долу срещнах разграничаването на Българин от български гражданин.Много деликатна тема.Но не можем да избягаме от нея и мисля,че сега(около циганските проблеми)и е времето.Като начало : на последните избори,кой като какъв се е САМООПРЕДЕЛИЛ?.Ескимос-чудесно-ескимос български гражданин,може да живее тук но не може да избира и да бъде избиран.Той НЕ Е Българин,сам го твърди.И така с всички `някакви други`. Този който казва "аз съм .... (не Българин)" не може да има РАВНИ ПРАВА с мен!

Темата не е деликатна, защото с етнонима "българи" се описва етническа група хора, а с названието "български гражданин" се описва гражданството на едно лице- т.е. неговата политическа и правна връзка с дадена държава, а не етническата му принадлежност. В България всички сме български граждани, но някои са от етноса"българи", други- от етноса "арменци"; трети- от друг етнос и всички имаме равни права. Обаче- въпросът е какво правим с неизпълненията на ОБЩИТЕ НИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ? Не съм чула арменка- бг. гражданка да не допуска детето си в българско училище в България, а арменците също са етническо малцинство в България! Е- как така те си изпълняват задълженията според КРБ, а други не искат?

Б P А В О!

България е в състояние сама да се справи с проблемите и възпитанието на ромите. Пропагандата също може да навре на кучето в ........тъмното!

Всяка държава си има свои проблеми, но в тона на доброто възпитани да насърчаваш анти Български настроения си е повод за санкции.

Английска пропаганда!

Кой се опитва да скара старите местни членки на ЕС? Кралицата на самотния остров. Напънаха я Германците за спазване на принципите на братство в ЕС и тя по стар Английски обичай - другите са и виновни . България и е виновна - как не!

Как така те изпуснахме отново. Сигурно щото бях до тоалетната. Пък от САЩ късаме директно месце от Българина и доста време отнема тоалета.

Нека да видите на нас какво ни е с тия мангали на гърба!Само ,че нещо бъркат-не българи ,а цигани са наплива!Български и румънски цигани!Крайно време беше да се отървеме от циганите!Тук вече няма какво да крадат и са в Германия!

В резултат на близо два дена разговори с германци/ки : - Започна да се прояснява, че Държат да Имаме ясни/прозрачни Равноправни отношения. И да ! - колегата 'шарено котле' е аплодирана от всички.

Какво точно имат предвид под "ясни, прозрачни и равноправни отношения'? Може ли за малко повече пояснения?

Добре бе котленце, разбрахме - много си чело, много си учило, имаш добри оценки по некво си там право. Дреме ми на сайдера че толкова много можеш и знаеш при положение, че не спираш да пишеш из кометарите и по форумите. Дай малко практика, тук на нас простите и необразованите твоите извадки от харти, конституции, договри и всякакеи там драсканици никаква работа не ни вършат. Намери си друго място където да си изявяваш и да си полезно. Много почва да ми прилича на избиване на комплекси - от ония, неоценените и давай сега да покажем калко можем и коло знаем.

Проблемът с антибългарсикте насроения не е заради етнически произход на емигрантите.Всеки който е роден на тази земя от плът и кръв има нужда от щастие в живота.Споменатите държави в които е срам да си българин не са привилегия за отбрани и привелигированипривелигировани български граждани. Истинският проблем е причината процентуално толкова много хора да се спасяват от безнаказаноста на бившата номенлатура от комунистическият преход назад .Българските правителства са си решавали проблемите по този начин с прогонване на хората в чужбина. Това е много доходоносен бизнес на учулища и университети -икубатор на бъдещи емигранти. Истинската причина е в така наричащия се български политически бизнес елит. Тяхното поражение е сходно с това на България има нужда от добронамери,други хора,тези от прехода са опасни и вредни. Кражби и измами има осъдени няма-Куче влачи,диря няма. Не може да измамим другите извън Бълария,

Та- какво против решението на ЕСПЧ имате;) И защо там БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ НЕ СЕ НАРИЧАТ БЪЛГАРИ, А БГ. ГРАЖДАНИ ОТ РОМСКИ ЕТНИЧЕСКИ ПРОИЗХОД;) ЗНАЧИ МОЖЕЛО ДА СЕ ПРАВИ РАЗЛИКА, КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА ТРАДИЦИИ НА ЕДИН ЕТНОС, А;) Да взема една дрянова и по гърбината на всички родоотстъпници...

Там е проблема - че в нем НЯМА омраза, а само назовавам нещата с истинските им имена! ВИЕ КАЖЕТЕ- КОГА И В КОЙ ВЕК Е СЪЩЕСТВУВАЛ ТАКЪВ БРАЧЕН ОБРЯД В БЪЛГАРСКОТО ОБИЧАЙНО ПРАВО, КАТО БРАЧНИЯТ ОБРЯД НА ЦИГАНИТЕ в 2003 г., ОПИСАН В РЕШЕНИЕТО НА ЕСПЧ :)Обаче трябва да се учили ИБДП, за да ми отговорите на въпроса/ т.е. История на българската държава и право:)

И така- нека всички , които слагат етнонима "българи" на българските граждани от цигански етнически произход, да коментират следното - ОТ КОЯ ГОДИНА И ОТ КОЙ ВЕК В БЪЛГАРСКОТО ОБИЧАЙНОНО ПРАВО УИ СПОРЕД КОЯ ТРАДИЦИЯ СЪЩЕСТВУВАТ ТАКИВА ПРАВНИ ОБИЧАИ,ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА БРАЧЕН РИТУАЛ, КАТО ОПИСАНИТЕ В РЕШЕНИЕТО НА ЕСПЧ ПО-ДОЛУ?:) ТОГАВА С КАКВО ПРАВО КАЗВАТЕ НА ЦИГАНИТЕ БЪЛГАРИ, ВМЕСТО БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ?

Я виж ти- тук как лицата веднага си казват, че са от ромски етнически произход;) ВТОРО ОТДЕЛЕНИЕ ДЕЛО M. И ДРУГИ срещу ИТАЛИЯ И БЪЛГАРИЯ (Жалба 40020/03) РЕШЕНИЕ СТРАСБУРГ 31 юли 2012 г. "...6. Жалбоподателите са родени съответно през 1985 г., 1959 г., 1958 г. и 1977 г. и живеят в с. Ново село, област Видин (България). Жалбоподателите са от ромски етнически произход. Към момента на събитията (м. май м. юни 2003 г.) първата жалбоподателка все още е непълнолетна. Вторият жалбоподател е неин баща, третата жалбоподателка нейна майка, а четвъртата жалбоподателка нейна снаха..."..."В. Версията за събитията на българското правителство 33. Въз основа на документите, предоставени от италианското правителство, по-специално декларациите на X., Y. и Z., българското правителство счита, че фактите са следните. На 12 май 2003 г. първите трима жалбоподатели пристигат в Италия и се настаняват в номадски лагер в Арлуно. Там се срещат с X., Y. и Z. и Y.избира първата жалбоподателка за своя съпруга. Първата жалбоподателка се съгласява и затова Z. и вторият жалбоподател се споразумяват за цената на булката. Първоначално вторият жалбоподател иска 20 000 евро, но накрая се споразумяват за сумата от 11 000 евро. Z. плаща на втория жалбоподател 500 евро предварително. След празненството младоженците се оттеглят в караваната, където консумират брака и Y. потвърждава, че първата жалбоподателка е била девствена. След това двете семейства отиват в номадския лагер в Куджионо, където отпразнуват брака. В края на сватбата Х. плаща на втория жалбоподател останалата част от дължимата сума, а именно 10 500 евро, в присъствието на двете семейства и други свидетели, както се доказва от снимките. След празненството родителите на булката са придружени до гарата и двамата отпътуват за България на 18 май 2003 г....":)

Жал ми е за жителите на Хамбург. Братовчедите сигурно си мислят,че като отидат там без да бачкат ще получат "Хамбургски" салам ,и ще го получават вечно и в неограничени количества/за да стига и за "чаветата"/,но май ще го получаваме само изотзад.

Хм, 12 часа е. Ти тая ракия за нищо я нямаш. Наздраве.

Аз само ще ви разкажа една случка,изводите оставям на вас.Помолиха ме да преведа от български на един европейски език и когато отидох при българката да я питам какво иска да каже, ами не можахме да се разберем. После според вас аз как трябваше да обясня аз защо не я разбирам въпросната българка? Случката се разви преди 2 месеца,някъде на запад,на място,където българката,очакваща дете, беше отишла да поиска социална помощ,на което има право.

1. Българският език е официален европейски език в ЕС 2. "Българката" не е лице от етноса "българи", а българска гражданка от небг. етнически произход 3. Пред циганското малцинство в България НЕ СЪЩЕСТВУВАТ НИКАКВИ ЗАКОНОВИ ПРЕЧКИ ДА УЧАТ В КОЕТО И ДА Е УЧИЛИЩЕ ДО 16ТАТА СИ ГОДИНА, КАТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА ТОВА ООБУЧЕНИЕ Е КОНСТИТУЦИОННО ЗАДЪЛЖЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ БГ. ГРАЖДАНИ! 4. Не питайте нас защо това е така - ПИТАЙТЕ ЦИГАНИТЕ ЗАЩО НЕ ИСКАТ ДА ПРАЩАТ ДЕЦАТА СИ НА УЧИЛИЩЕ!

Стига с тези общи лафове! Впечатляваш само незрящите умствено. Я кажи кой всъщност използва циганите за предизборни цели през всичките тези години и по тази причина ги кара да се чувстват безнаказани в бита си на живеещи на гърба на бълг. народ и държава?! Кой пъха в ръцете на бълг. цигани Корана и ги кара да се турчеят?!...Хайде да видим колко си просветено...

Конституция на Р. България Чл. 36. 1) Изучаването и ползването на българския език е право И ЗАДЪЛЖЕНИЕ на българските граждани. Чл. 53. (1) Всеки има право на образование. (2) Училищното обучение до 16-годишна възраст Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО (3) Основното и средното образование в държавните и общинските училища Е БЕЗПЛАТНО. При определени от закона условия образованието във висшите държавни училища е безплатно.

И веднага ще Ви каза защо реших, че в случая лицето не е българка по етнически произход и не е било задължено да говори на български език, особено ако не сте представител на орган или институция от категорията на чл.36 ал.3 от КРБ:) Конституция на Р. България ч.36 (2) Гражданите, за които българският език не е майчин, имат право наред със задължителното изучаване на българския език да изучават и ползват своя език. (3) Случаите, в които се използва само официалният език, се посочват в закона.

И аз съм преводач в една еврапейска страна и на мен преди години ми се случи подобна ситуация. Голям срам брах...

Срама Ви не е заради лице от етноса "българи" в качеството му на български и ЕС гражданин:) Посочете ми ЕДИН българин, който да не владее родният си език:) Срамът е заради факта, че САМО ЕДНА малцинствена група в България, измежду всички останали, НЕ ЖЕЛАЕ ДА ИЗПЪЛНЯВА КОНСТИТУЦИОННИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КАТО БГ. ГРАЖДАНИ И ДА ПРАЩА ДЕЦАТА СИ НА УЧИЛИЩЕ! Как така арменци, евреи, руснаци изпращат децата си в бг. училища в България за придобиване на основно и средно образование, а само една една друга група български граждани не го правят и кой кого дискриминира в случая?

Не знам защо българското правителство не подема разяснителна кампания, за да е ясно че това са БЪЛГАРСКИ ЦИГАНИ. Много често пътувам в Германия. Над 90% от деянията,които потрисат гедманците са от нашите цигани. Не съм расист , но не искам да ме отъждествяват с тази група.

Мисля,че заглавието подвежда. Германия не се е надигнала,което ме учудва, а тихо си приема наплива от българи, плаща им за децата, настанява в социални жилища и им дава пари,ако не могат да си намерят работа. Вижте статията за Лазаринка, напълно вярно е. Ето ви европейска интеграция и солидарност. Жалкот е,че циганите трябваше още отдавна да се интегрират в България,защото демографски след 50 години населението на Родината ще е определено ромско. Сега и циганите ни ще избягат, пенсионерите ни ще се споминат и не знам какво я чака майка България. На фона на ежедневните депутатски караници и кирливи досиета, този проблем губи атрактивност,но е факт,за който не се говори в медиите. Балкански субект, леко мургав,говорещ малко български,малко турски,неграмотен, с български паспорт. А защо е такъв? Не можем да кажем,ами защото е циганин. Замислете се малко хора, сами сме си виновни и държавата и пръста не си е мръднала да даде форма на тази маса от хора. Но като се замислим,то за кой ли е направила нещо... Мъчното е,че Родината май ще е първата самоотказала се държава,останала без население.

"...Жалкот е,че циганите трябваше още отдавна да се интегрират в България,защото демографски след 50 години населението на Родината ще е определено ромско..." Мдаа- някому много му се иска да е така, но знаем от паразитологията, че паразитът, живеещ по кожата на човека, напуска гостоприемника си и се прехвърля на друг гостоприемник в определен стадий от своето развитие;)

Германците се пазят от такива квалификации,имайки предвид миналото си.Така че ще си ги вземат без проблем,не се бой. Иначе ще се надигне вълна от обвинения в дискриминация.

Паразитологията е интересна наука, но в случая е намесена една друга наука - психология. За да се вижда "циганията" в българската народо психология имаме повишена популация на циганският етнос. Опростачването ни, стимулира по невидим начин либидото на циганките - деца.

"...А защо е такъв? Не можем да кажем,ами защото е циганин..." МОЖЕМ И ОЩЕ КАК! СЛЕД КАТО МЕДИИТЕ В ГЕРМАНИЯ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ МАСОВО СЛАГАТ ЕТНОНИМА "БЪЛГАРИ" НА ВСЯКО ЛИЦЕ С ЕТНИЧЕСКИ ПРОИЗХОД , РАЗЛИЧЕН ОТ ЕТНОСА"БЪЛГАРИ" , ЗАЩО ДА НЕ МОЖЕМ И НИЕ ТАКА? ЩЕ НАРИЧАМЕ ТУРЦИТЕ В ГЕРМАНИЯ ГЕРМАНЦИ; ТУРЦИТЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ- ФРАНЦУЗИ И Т.Н.;)Циганите са бг. граждани, НО НЕ СА ИДЕНТИЧНИ С ЛИЦА ОТ ЕТНОСА 'БЪЛГАРИ"! ЗАЩО НИТО ЕДНА МЕДИЯ НЕ ПИШЕ "БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ", КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА ЦИГАНИТЕ, А ПИШАТ "БЪЛГАРИ"?

Абе не знам що се правите на ощипани моми и пишете едни и същи кухи фрази и цитирате разни харти.Всеки имал право да се придвижва и работи свободно в рамките на ЕС .Ами аз не знам досега някъде да е имало случай да е върнат от някъде само защото в личната му карта или паспорта му пише че е българин .Всеки има право да се движи свободно но на никого не е обещавано че като отиде в Германия или Англия задължително ще му намерят работа и ще го посрещнат с червен килим .С право се възмущават хората никои не иска банда неграмотни цигани без шанс да работят легално (а и без желание) да осерат и нацвъкат всичко в добре уредените им държави .Представям си какъв вой ще натане ако дойдат 5 хиляди бежанци от Сирия и с парите от мизерните пенсии и помощи в продънения ни бюджет почнем да им плащаме "престоя" тука под формата на помощи .Та нали ще строшите 10 000 коментара тука от възмущение.Нали искахте ЕС ето ви ЕС .Ако сте имали илюзии че като станем членове ще цъфнем и ще вържем то е време да приемете реалността .За големите в ЕС ние бяхме (а и не само ние а цяла И.Европа ) просто нов пазар и източник на евтина работна ръка .Нито Германия нито Англия има изгода или интерес ние да се развиваме икономически ама късно го разбирате заслепени от лъскавите европейски витрини който дълго време гледахме от вън .

Кухи фрази, а- ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ПИШЕТЕ! ВИЕ НЕ ПОЗНАВАТЕ ПРАВОТО НА ЕС, А СТЕ ТВЪРГАЛИ ДА РУТИТЕ ПРАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ ПО ДОГОВОРИТЕ ЗА ЕС:) ТАКОВА НЕВЕЖЕСТВО Е СКАНДАЛНО И ОСЪДИТЕЛНО, ОСОБЕНО КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА ХОРА, ПРИЕЛИ ДА ПЛЮЯТ РОДИНАТА СИ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ:) Каква е оценката Ви от предмета "Право на ЕС"- моята е мн. добър/ 5.00/:)

"ТВЪРГАЛИ" да се чете "тръгнали"

Не са глупости, прав е човека! Защо циганите и престъпни и крадливи българи ще ходят да им ... държавата!? Само хора образовани и с професия трябва да пускат там!

Сигурно на теста на въпроса за свирките и професора си дало грешно отговорче и хоп 5,00, Друго си е пълно 6

Ами не знам къде в правото на ЕС е записано че цели катуни с мангали имат право да се настанят неканени в една държава да не работят да не плащат данъци да крадът серът и правят всичките си цигании дето правят тук .Много съм интересен да го прочета това де е записано в правото на ЕС .Свободното движение на хора работна сила и капитали не означава че могат да си правят каквото си искат .И е съвсем нормално да им се изправят косите от ужас като си представят колко като тях могат да дойдат другата година .Пък и не знам що слагаме само циганите в кюпакато стане въпрос за това .Нима не е пълно с наши сънародници нямащи нищо общо с циганския етнос дето са замесени с източване на банкови карти (тук сме ненадминати факири) с проституция (на глава от населението на РБ сигурно сме пред Украйна и Русия) а автокражби .Ами нормално е кво искате да мислят за нас в такъв случай .В същото време не съм чул човек който има легална работа плаща си данъците спазва правилата и законите на страната в която живее и да е бил изгонен и преследван само защото е българин.

А може ли да ми посочиш къде в правото на ЕС което толкова добре познаваш пише че цели катуни цигани имат право да се самонастанят в една държава да безчинстват крадът серът да не работят да чакат социални помощи и ако някой вземе мерки срещу това да крещят че им нарушавали правата .Айде да не бъркаме понятията и в същото време да не си кривим душата че само циганите са виновни за това да гледат на нас по тоя начин .Нима няма българи свързани с източване на банкови карти (циганина няма толкова акъл и интелект за това а ние сме факири в това ) ами проституцията (по брой проститутки сигурно на глава от населението сигурно сме с едни гръди пред Украйна и Русия) ами автокражбите наркотрафика и всякакъв род измами и да не изброявам още.Как искате да гледат с добро око на такива хора .Но българите които работят честно легална работа без значение дали е престижна или не никой не ги закача щом спазват законите и правилата.

Не знаех, че сме в някакъв вид съюз с членски внос и др. условия със Сирия.

Мизантроп

Ама сме - ООН, със задължения спрямо бежанците.

То и тука цели села се надигат срещу крадци и паразити/справка-НТВ, сутринта, с. Карлуково/, но никой не обръща внимание на хората. То разпасана работа отвсякъде. Погром, но в парламента не се чува.

От британското посолство да не се правят на ощипана мопма англичанка, да платят на някой британски баристър, за да пише във този форум и да да ми предостави правни аргументи съобразно правото на ЕС, с които да защити позицията на Ю.К. по въпроса:) Същото да стори и Германия:) Да припомням ли, че ВСИЧКИ студенти -юристи в България от средата на 90тте години изучават "право на ЕС" като отделен предмет и този предмет е задължителен в обучението- т.е. без положен изпит по него не се придобива диплома за юрист, както и правоспособност?:)

Ами така ще е след като направихме всички цигани българи. Откъде да знаят хората,че не всички българи ядат лебеди...

Що ли слагате такива заглавия? То е ясно че срещу ЦИГАНИТЕ се надигат ама вие да разбуните страстите :D

Дай статистика колко читави български момчета и момичета избягаха в Германия и Англия! Защо не реват, когато ни изпиват мозъците и младостта? А знаят да реват само като им идат циганите!!!

Никой не ти пие мозъците - ние сами си ги гоним.

"...Всеки гражданин на Европейския съюз или постоянно пребиваващо в държава-членка лице може индивидуално или чрез сдружаване с други лица да отправи петиция до Европейския парламент по въпрос, попадащ в сферата на дейност на Европейския съюз и който го засяга пряко.Всяко дружество, организация или сдружение, чието седалище се намира в Европейския съюз, може също да упражни правото си на петиция, гарантирано от Договора.Петицията може да бъде под формата на жалба или искане и може да се отнася до въпроси от публичен или частен интерес.Петицията може да представя индивидуално искане, жалба или забележка относно прилагането на правото на ЕС или да бъде призив до Европейския парламент да приеме позиция по конкретен въпрос. Тези петиции дават възможност на Европейския парламент да насочи вниманието към всяко нарушаване на правата на европейските граждани от страна на държава-членка, местни власти или друга институция..."

И по точно в коя част на Германия,в турската или арабската.

Ами така ще е, Европа не е Банкя, че да важи правилото колкото по прост, толкова по харесван. Това минава само в българия.

Не им харесва "Великото преселение",но няма как това е положението!Европейският съюз е= една голяма Микс Държава в,която всеки може да ходи насам натам,все едно,че си е в роднината.Така,ще стане и връщане назад няма.Едно време русия се наричаше Съветският Съюз,а сега така обединените държави ,ще се наричат като една държава=Европейски Съюз

че всяко нещо си има граници ! Извън тези граници или лимити Е НЕВЪЗМОЖЕН ЖИВОТ - ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ,ЧЕ 1 МЛРДА АЗИАТЦИ ОТ НАЙ-ЛОШИТЕ И ВЕЧНО БЕЗРАБОТНИ С ПРОИЗХОД ОТ МНОГОМИЛИАРДНА АЗИЯ,НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КОНТИНЕНТ ПО ПЛЩ, ИСКА ВЕДНАГА ДА ПАРАЗИТИРАТ НА ПОМОЩИ ВЪРХУ 300 000 МЛН ПАЛОТЕЩИ ДАНЪКОПЛАТЦИ НА НАЙ-МАЛКИЯ КОНТИНЕНТ /СЛЕД АВТРАЛИЯ/ -ЕВРОПА !!!!!!!!!!!!!,щЕ СТЪПЧАТ ОСТАНАЛИТЕ -БУКВАЛНО И ПРЕНОСНО

Границите се реализират съгласно правото на ЕС! НЯМА ПРИСТИГНАЛИ ПИСМА В ЕК, С КОИТО ОПРЕДЕЛЕНИ ДЪРЖАВИ- ЧЛЕНКИ НА ЕС ДА СЕ ОБОСНОВАВАТ ЗАЩО ИСКАТ ДА НЕ СЕ ПРИЛАГА В ДЪРЖАВИТЕ ИМ ФУНДАМЕНТАЛНО ПРАВО НА ЕС ГРАЖДАНИ, ГАРАНТИРАНО ИМ ОТ ДОГОВОРИТЕ ЗА ЕС! ЛИПСВАТ ЮРИДИЧЕСКИ ПОСТЪПКИ- СЛЕДОВАТЕЛНО- ДА СИ ИЗПЪЛНЯВАТ ДОГОВОРИТЕ!

Кажете де- защо мълчите? НЕВЕРНИ НЕЩА ЛИ ПИША ИЛИ КОГАТО СЕ СБЛЪСКАТЕ С ЧОВЕК, КОЙТО ЗНАЕ КАК ДА РЕАЛИЗИРА ПРАВНАТА ЗАЩИТА НА ПРАВАТА СИ КАТО ЕС ГРАЖДАНИН, МЛЪКВАТЕ ГУЗНИ- СРЕЩУ ДОГОВОРИТЕ ЗА ЕС НИЩО НЕ СМЕЕТЕ ДА КАЖЕТЕ, ЗАЩОТО ТАМ СТОЯТ ПОДПИСИТЕ И НА ВАШИТЕ ДЪРЖАВНИ РЪКОВОДИТЕЛИ И ТЕЗИ ПОДПИСИ СЪЗДАВАТ ПРАВО И ЗАДЪЛЖЕНИЯ!!! И ЗА ВАШИТЕ ДЪРЖАВИ?

Не ме интересува изобщо мнението и настроението на германците ! След като си съсипахме ядрената централа по настояване на г-да европейците и изпълнихме всичките им глупави изисквания и си плащаме членския внос в ЕС сега имаме равни права ! Точка по въпроса ! Всички членове на евросъюза спазват едни и същи правила ! Всяко нарушение на тези правила следва да бъда санкционирано ! Всяко нарушение на правото на всеки гражданин за свободен достъп до трудовия пазар трябва да се третира като ДИСИКРИМИНАЦИЯ и проява на РАСИЗЪМ ! ЕК трябва да глоби Германия, Англия и Франция, защото отказват да спазва правата на европейските граждани от България !!!

Можем да изпратим една петиция да ЕП - от сайта на ЕП-"Всеки гражданин на Европейския съюз или постоянно пребиваващо в държава-членка лице може индивидуално или чрез сдружаване с други лица да отправи петиция до Европейския парламент по въпрос, попадащ в сферата на дейност на Европейския съюз и който го засяга пряко. Всяко дружество, организация или сдружение, чието седалище се намира в Европейския съюз, може също да упражни правото си на петиция, гарантирано от Договора. Петицията може да бъде под формата на жалба или искане и може да се отнася до въпроси от публичен или частен интерес. Петицията може да представя индивидуално искане, жалба или забележка относно прилагането на правото на ЕС или да бъде призив до Европейския парламент да приеме позиция по конкретен въпрос. Тези петиции дават възможност на Европейския парламент да насочи вниманието към всяко нарушаване на правата на европейските граждани от страна на държава-членка, местни власти или друга институция..."

ето ви ги циганите, интегрирайте си ги вие. нали знаете да давате съвети как се прави, сега имате тази възможност да го покажете.

Стара Английска колониялна тактика. 1. Разбии съюзите / Германия-България/ 2. Плати на медиите за няколко промиващи мозъка статии на местното население 3. Плати на местни продажници да те подкрепят 4. Може и да не им плащаш - просто им обещай нещо 5. Разбии икономиката 6. Направи ги роби в собствената им страна

И накрая Великобритания е в дълбока икономическа депресия. "Хитрата сврака - с двата крака." Забравих да добавя и демографската и морална катастрофа в мъглявото кралство...

Приятели не се вързвайте на английските глупости, харчат огромни суми за кампания срещу България.

Има факти - напр. от самолета слизат наши приятели от Германия- позиция - среден мениджмънт в "Мерцедес" и се озъртат, все едно ще ги гърмят от някъде.Идват с нагласата,че отиват в държава с престъпност като в 4ти свят - само лична охрана не ни поискаха! След половин час вече изумени се разхождаха по Витошка и казаха- БЪЛГАРИЯ НЯМА НИЩО ОБЩО С ОНОВА, КОЕТО СЕ ПРОПАГАНДИРА С НЕЯ ОТ ГЕРМАНСКИТЕ МЕДИИ! Снимаха всичко от центъра чак до тв кула, и до 4ти км; снимаха и просещите цигани и казаха, че ще направят всичко , за да разпространят тези снимки в социалните мрежи и да се види истината за България!

Разходи ги в покрайнините малко. Що се правиш на идиот? Много добре би трябвало да знаеш що за дупка е тая дупка. 30 минути в хбългария и веднага генерални изводи си вадим? Нека поживеят с български пари за 1 годинка и ще видим каква дълга и тъжна капела ще запеят.

Дреме ми за разни шваби, англичани, холандци. Все едно някога сме видяли нещо хубаво от тях.

Нали искаха права над "човеците" и да ги ИНТЕГРИРАМЕ? Ето - ние ги интегрираме в ЕС, като им ги изпращаме, но сега пък настана вой до небето. Най-накрая трябва да им дойде акъла в главата да видят реалния проблем - ЦИГАНИТЕ СА НАПАСТ НАВСЯКЪДЕ. ТРЯБВА ЕДИНЕН И ГЕНЕРАЛЕН ПОДХОД, а не само да се гонята насам - натам и да правят още по-големи поразии.

Станахме като руснаците. За да оправдаем собственото си поведение имаме нужда от външен враг. Някой който ни заплашва или обижда. И на когото ние да отвръщаме с "достойнство". Мен лично, въобще не ме интересува какво пише британската преса. Така както Турция не я интересува какво говори Волен Сидеров. Румънците приха нещата на шега, Вие изпаднахте в истерия.Като не ви искат в Англия идете в Русия. Там много Ви харесват.

Нас хората в Европейският съюз ни харесват и ние врагове нямаме. Просто отгваряме на английската пропаганда в нейният стил. Каквото повикало това се обадило.

А не може ли да не ходим никъде, да си въведем пряка демокрация ; политика на неутралитет по швейцарски модел; да отпадне двойното гражданство с Турция; да се сложи условие за правото на гласуване- който не е учил в задължителното образование до 16годишна възраст, да няма право да гласува; да напуснем ЕС ; да се въовъжим; да върнем военната служба;и да се изсмеем в лицето и на германци, и на англичани? Въвеждаме предпазен конкордат- т.е. приоритетно развитие на собственото производство на стоки и приемаме стратегически браншове в икономиката си?

Едно голямо "ДА" от мен!

Струва си да опитаме и да започнем! Само това, което предлагаш, може да бъде ответен отговор на войната, която Зап. Европа води срещу България.

Комплексирани сме си. Аз и ти го знаем, но 99% са неосъзнати. Аз като видя такива комплексари и започвам напук да ги дразня.

Англичаните и германците го заслужават, щом подкрепят мутренски правителства в България, които докараха българите до просешка тояга.

Защо никой не нарича нещата с истинските им имена?! И Англия, и Германия са настръхнали не от българите, а от ЦИГАНИТЕ, които правят мизерии по цял свят. Те не са българи, те са паразити, които живеят на гърба на българите. Писна ми да ме приравняват с циганите. Имам солидно образование, работя и си плащам данъците. Всичките ми приятели, които са в Англия и Германия са добре платени и уважавани от колегите си. Дори и ниско образованите ни съграждани, които заминават, за да работят като общи работници и т.н са тачени, защото работят десет пъти повече от тамошните. Имах възможността да наблюдавам една седмица как работят в Лондон- не знам по офисите как е, но това което се виждаше на улицата....пълна симулация на това, че работиш. Така, че е време българското правителство да обърне сериозно внимание на това как ни възприема света, заради циганите и най-сетне да се опита да проведе сериозна кампания за тяхното приобщаване. Който не иска просто е аут от системата- няма безплатен ток, няма помощи, няма безплатно здравеопазване. Никой не е длъжен да ги издържа. Предпочитам да издържам детето си, а не няколко циганчета.

Германия не се е надигнала, а английският популизъм и пропаганда се надигнаха срещу България, нищо ново под слънцето с английски подпис

еми нали толкова години ни критикуваха, че не интегрираме циганите - ето, даваме им ги, да пробват те да ги интегрират като толкова много знаят :)