Багер разкопава един от плажовете на Равда

В закона няма изрично разписан режим за изграждане на пясъчни насипи на морските плажове, обясниха от Басейновата дирекция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откакто се помня по плажовете се правят диги за да не отнесе морето пясъка! Стига сте ревали за глупости! Това е пясък, не е кой знае какво. Нищо няма да му стане, че някой го поразровил. Най-много да изскочат фасовете от лятото.

На никой от местните от Крапец до Резово не му прави впечатление, всеки разумен човек го разбира, че дигите от пясък пазят зимата, обаче на пишманеколозите все нещо им пречи

Това е нормално. Гогато има бури няма да има наводнения. Ако не се обработва плажа ще стане бурени и камъни. Няма да има хубава плажна ивица..

То останаха ли още плажове по бетонираното ни Черноморие ? Тия престъпници осраха навсякъде.

Това е Южния плаж на Несебър. Всяка година се правят такива диги от пясък. В момента в тази част по всички плажове ги издигнаха. Може би не е правилно, но хотелите са върху плажната ивица и при висока вълна се наводняват.

Щом са на плажната ивица. Има и навътре в морето.

Снимката е от Несебър, не е от Равда. Миналата година по същото време ходих и пак беше така, във Влас също. Нищо няма да се строи. Пазят си плажната ивица, защото ако има по-бурна зима и половината ивица няма да я има, морето ще я погълне, както се случи преди няколко години по други места.

Мамка му и море, чекА няколко хиляди години и чак последните 10-на реши да поглъща. Преди това що не го правеше, не знам.

Ми щото не те е имало, за да го видиш и знаеш. Ама явно първо трябва да се случи, като в Св.Константин и Елена и тогава да почнат да се тюхкат, какъв туризъм ще развиват без плажна ивица.

… а, чакайте, сега е по-важно да се разпределят креслата, природата… на кого му пука?!

Да идват бетоновозите и асфалтополагащите машини.

Изхвърлянето на боклука през прозореца е масово явление .Разпада на държавата е патология продажни институции и подкупни министри но кото си изгум държавата ще се вайкаме и чакаме помощ от нероден Петко.Боклуци сме това е истината и ще си платим скъпо за простотията ни.

Кмета е от бсп , нали докопаха кокала в цялата страна

Несебър е особен град, там няма герб или БСП, крадат си кой както намери. Сегашният кмет Тиквата прави какво ли не и не успя, арестуваха го, заплашваха го... Пуснаха го и станаха авери, най вероятно Чекмеджан е изкрънкал някой лев гювеч. Само комунисти в простите ви глави, не видя ли те взеха 10 %.

крадци и алчни маниаци в красивия Несебър. Ужас. Бляяяк.

При мунчо стават такива работи , нормално е

нечовеци.