Бабиш разгневи Полша, няма да изпраща войници, ако Русия я атакува заедно с Прибалтика

"Искам мир. Не искам война. И при никакви обстоятелства няма да изпратя нашите деца на война", каза кандидат-президентът на Чехия преди балотажа

Обратно в новината

Коментари - Бабиш разгневи Полша, няма да изпраща войници, ако Русия я атакува заедно с Прибалтика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ей до къде стигнаха американските клакьори и васали да обвинявата и нападат човек който не иска война, а мир, тцтцтц

Ох на майка натовските войници са прибалтите, шляхтата и швейковците! Червената армия, ако реши да ги атакува ще се справи с тях само с духовата си музика от парада на 9-ти май. Други военни части въобще не са им необходими!

Ако на Полша, Балтийските джуджета и Украйна не им харесва Русия, да се изселят в Африка

Отпадък,чудещ се как да натрупа точки,въпреки че е очевидно губещ !!! Празни приказки ,с цел популизъм.... Бабиш е нашият Б.Борисов.....

Оооо колко смущаващо, човека не иска да изпраща децата си на фронта... ооооо колко смущаващо!!! НА БЕСИЛОТО!

Един трезво мислещ .

Чудесно са го прекарали тоя!

Реши нещо да прави !!!! Явно го боли чепа за крайна

Както с Киев нали?

Който иска война после моли за мир! Смъртта на нито един войник не е оправдание за икономически амбиции на продажни управници!

Бабишки брътвежи.

Тиквата ако беше министър да беша пратил в окрайна и Брад чеда Гешев

Тези нападат човека ,защото на война ще пратят чуждите деца ,а не своите.Техните с първия самолет ще отлетят далеч от родината.

България вече е пращала войници в Прага. Пак ще помогнем на чешкия народ в нужда.

От колкото на крайнец с мнение фактор в света

Ама от къде на къде чехите ще мрат заради ненормалните поляци. Поляците винаги си търсят боя и после реват за помощ! И аз не искам българските момчета да мрат заради сбърканите поляци! Браво на Бабиш, ще видим какво ще изберат чехите.

Поляците се чудят как да предизвикат Русия, чудят се как да завземат територии от Украйна. Опитаха и цветна революция в Беларус. Като бяха подготвили да нахлуят и да обявят независимост в една от областите. И като им тговори Русия и ги подпука и няма да спре на границата, трябва да се затичма да помагаме на поляците, защото имали мераци да си възстановяват Жеча Посполита, щото преди 5 века била на големи територии и сега трябвало да си ги върнат. И ние трябва да се засилим да мрем за това!!!! Айде сиктир на шляхтата. Ако се заяждат с Русия, да се оправят сами. Ами ония нещастни фалирали пудели с постоянно намаляващо население? Защо се дръвчат и постоянно лаят срещу русия. И постоянно се заяждат. Именно те, а не Русия. И като го отнесат накрая, ние трябва да скачаме и да се бием за тях? Ами не са познали. Кой каквото търсил, си го намерил. Да си седят кротко на задниците и да си придобият реална представа какви дребни въшки са. Да си търсят американците тогава да ги пазят и да се бият за тях. Бабиш това е разбрал и много правилно го е казал. Никой не ги кара да се заядат с Русия. След като продължават да го правят, да се оправят сами.

Последното изречение обясня всичко! Тези промити мозъци,които са и малки като нас,и лесни като нас, ги е страх,а вчера махнаха 11 паметника,които са последните от СССР! Това включи и руската култура с която са израстнали ! Това когато махаш паметници които на писатели и музиканти,които са починали преди е имало комунизъм дори,значи геноцид и отрицание на руската култура ,на всяка цена! А всяка цена значи.......

Поляците хем искак да окупират западна Украйна, хем не им стиска и искат подкрепа от другите държави в НАТО и гаранции, че Русия няма да ги подпука и тях, за това, че са се намесили. Политически цирк.

Ми то е ясно вече след чехите са словаците и т.н и голям ку.....за ЗЕЛЕНИЯТ

"Член 5 от договора за НАТО задължава държавите членки да се притекат на помощ на всяка от тях, в случай че бъде нападната." Член 5 от Вашингтонския договор гласи: "Страните се съгласяват, че въоръжено нападение срещу една или повече от тях в Европа или Северна Америка ще се разглежда като нападение срещу всички тях и всяка страна се съгласява, че при такова нападение, в силата на правото за индивидуална или колективна самозащита, признато от чл. 51 на Устава на ООН, ще окаже помощ на нападнатата страна или нападнатите страни, предприемайки незабавни действия, каквито смята за необходими, индивидуално или съвместно с други страни, включително използването на въоръжени сили, за възстановяване и поддържане на северноатлантическата област“. Тоест нямат никакво задължение да изпращат войници, а каквото смятат за необходимо, може да направят.

Но дебитната в бг не разбират намека

А кой искаше и започна войната?

Чехия (Бохемия) и Унгария - това са най-измислените държави в Европа. По-добре да ги няма изобщо

Путя ще ви скъса картонените ризници джендъри ..Полша и Прибалтика + Киевска Срайна са един печален съюз,които ще бъде буут и шибан..до скъсване на анода ..

Рашко-говняшки опорки, роСЛЯМците бият чикии в несвяст ;))))

Ако турците нападнат гърците, чехите на кой ще се юрнат да помагат? Ако ние тръгнем да ошамарим макетата че бият българите там, чехите ще ни се притекат ли на помощ или на макетата ще се притекат?

ъхъ!! то и варшавския договор прегази пражката пролет през 1968г без никаква намеса на страните по този договор! участвахме ей тъй, самоволно!

А ние ще пратим ли? Питам за един приятел........

Рускините досега ме скъсваха от свирки, изпиха ми сока до последната капка, направо няма нужда да се забърсваш ;))

Исрайна си разцепи . Е разбрахте ли .?На две.

Те са си били част от империята Австро - унгарска! Ама поляците от време на време се появяват на картата и винаги заради тях избухва война и после ги делят.

По-скоро НАТО ще пази българските путляци от Македонците. В крайна сметка Макетата ви бият! Ха ха ха ха

Естествено е, че на чехите хич не им пука за поляците! Чехите още помнят, как поляците се договориха с Хитлер и откъснаха Судетите от Чехословакия. А, после тъпата шляхта зави жално, като Хитлер ги подпука, а уж си имаха пакт за ненападение с Германия. А, Англия и Франция гледаха отстрани и никой нищо не направи за тях! Ей, учете се от историята, тя има навика да се повтаря.

прав си! по тая логика, когато турците ни нападнат, не чакай помощ от нийде!

Амебите от Прибалтика са за един ден успокоени!!!! НАТО там ще гледа като препариран бухал

Тъй, тъй, баби, туй сме го чували и вече се изтърка и е банално, също както и за сваления стелт самолет от сърбите. Ама виж, туй че уж втората армия в света си стана реално втора в Украйна е нещо ново и приятно за гледане и слушане. Слава на Украйна, САЩ, ЕС и целият демократичен свят. Чепът е за вас, а топката е в нашето поле, сори Чебурашке. България няма да мине към разпадащата се Русия, колкото и да ви се иска на русофилите и комунистите.

Бабиш има гласовете на нашите русофилистици.

Събитията през 1968 са прекрасен пример що за сюзници сме имали... и имаме, и да знаете нищо не намеквам;) На 14 юни 1968 год. по покана на група интелектуалци в Прага пристига членът на съвета по външна политика към Държавния департамент на САЩ Збигнев Бжежински. Той изнася публична лекция и призовава за излизане на ЧССР от Варшавския договор и връщане в лоното на западната цивилизация. През Юли 1968 год. започват военни учения на Варшавския договор, които се планират близо до границите на Чехословакия, чиято армия се смята за най-слабата във Варшавския договор. На 22 юли 1968 г. държавният секретар Дийн Ръск прави оферта на Анатолий Добринин, тогавашният посланик в САЩ, че Америка няма да се намесва в никоя от страните на Източния блок, каквото и да се случва там ако Кремъл престане да подкрепя самостоятелната политика на френския президент Де Гол. Три дена след като Линдън Джонсън и Леонид Брежнев се договарят да не си правят номера един на друг, в нощта на 20 срещу 21 август 1968 год Съветския съюз окупира Чехословакия, а в неразборията и създалата се паника Западно Гермнаска танкова дивизия навлиза на 40 километра в Чехословакия и само бързата реакция на командващия войските на НАТО в Европа предотвратява военното стълкновението между немци и руснаци. А „пазарската” сделка между двете по онова време големи сили, трябва да ни е за обеца на ухото че прелъстените "дребосъци" по всяко време могат да бъдат похарчени.

Еврофашагите ше се побъркат сега... не търпят мнение различно от правата директива :)

Ако прочетеш статията, ще се чудиш, кое точно е вярното. Дирническа пропаганда за задници.

Тамън чесхите ще му кажат в неделя, какво мислят за него!

А ти кво си,не си ли от НАТО.

Великобритания е във войната от 1939 г. точно заради тия кавали панките.

Рускини няма у нас от години... само усраинки!

В едната новина пише ,че Русия е заплаха за цяла източна Европа а в другата пише, че Русия няма ресурс да се справи с Украйна и в всеки момент ще фалира и ще се рязпадне!? По време на комунизма пропагандата се правеше в една посока, трябва да извадите някой стар кадър да ви похарчи малко. Стаите несериозни така !

Поляците винаги са били селските идиоти на Европа.

Не е само той, никой няма да изпрати!

И ако пратим, кой ще отиде?

Боже колко тъпи и нас в Бг!!! Прибалтика е амеба за Белорусия Русия няма да се намесва че иначе става страшно за цялото НАТО