Коментари - БАБХ откри хлебарки в топлата витрина на голям супермаркет в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ееее, този "Еньо" т.е Петко Енчев не се спря да използва психически тормоз, страх и интриги за собствени облаги! Няма ли кой да го спре?

е, и? Нали вече са разрешени за ядене в ЕС, какъв е проблема?

Щом веригата издига такъв като г-н Петко Енчев без да се интересува какви ги е вършил в Билла защо ще се интересува от някакви си хлебарки?

В магазина са направили нова витрина с новата храна препоръчвана от ЕС. Какъв е проблема тук? Хем евроатлантическо, хем здравословно и модерно!

Какъв е проблемът? Нали хлебарките вече са храна?

Защо дезинсекция, нямали са етикет написан на латински ли?

малко са избързали със сервирането, директивата още не е одобрена у нас.

Поколенията на хлебарките се сменят през 15 дни. Затова обработката е двукратна с такъв период. Ако напръскаш еднократно се унищожава текущата популация, но яйцата остават и новото поколение се излюпва. Не се доверявайте на квартлани експерти.

Хлебарките - ценен източник на калории и протеини за гоим не0либерастко-джендърски принос от България

Щом си ял кренвирши значи всичко си ял.

А къде да пишем за мухлясалите закуски на Кауфланд?

Пиши до местната служба на Българска агенция по безопасност на храните.

И защо не казвате името на супермаркета , та да не ми стъпи крак там ?

Името за почва с буквата Т-

на ул Капитан Райчо имало два супера?

Вие хлебарките ли защитавате или хората:) Наистина, след като ЕС разреши насекоми, хлебарки, скакалци, мухи да консумират хората, то следва да се предприеме и хуманното им отглеждане и умъртвяване без болка:) Ей, скоро, ще излезнат хилядите НПО-та в защита на горките животинчета, щото ... има едни еврофондове за усвояване:)

що, бе?? нали ще се храним с хлебарки и скакалци. червейте, ларвите, мравките и бръмбарите и тях ли ще ги дератизираме??

Няма да се хранип с хлебарки. Ще се храниш с протеин, добит от друг вид насекоми. Подозирам, че при тях ще е по-чисто, отколкото в дома ти.

Айде нема нужда.

Абе ей изроди, вие бъзикате ли се с нас? Нали онова леке по БТВ, вчера ядеше печени щурци и викаше, че били на вкус като бадеми? БАБХ да почва да ги лови, че трябва да ги суши! Открили хледарки, а ще ги стриват на прах за бирата и сладкишите!

Нищо не казват за хигиената и инфраструктурата на обекта. Тези неща ако не се оправят няма фирма в бранша, която да изчисти хлебарките.

и къв е проблема? нали хер Шваб и другите филантропи от Давос, вкл. и чичо Бил казаха, че вече ще ядем буболечки защото били много полезни и помагали в борбата против глобалното затопляне. просто още не са ги били сготвили сигурно

съсипваме си селското стопанство и се учим как да забогатяваме бързо

Ура, вече изпълняваме изискванията на ЕС за съдържание на ...храна.

Жувотинките са били на...топъл наем във топлата витрина. А на обезпаразителите само им са показвали хитроумни средни крачета...

Ама чакайте бе, каква дезинсекция? Ей все не разбрали. Та това е новия асортимент месни деликатеси, заповядан и рекламиран от ЕС !

ама не е била добре изпечена и е нямала етикетче с цената в левове и евро

те така са по-полезни. полусурови се ядат, да цвръкне сосче, че и ток няма за допичане.

Смятайте каква храна се предлага на топлата витрина, щом и хлебарката се е трупясала... Иначе, за жалост, ще се принудим да хапваме насекоми по-често, но няма страшно, в африканските държави, също из Малайзия и т.н. си е съвсем в реда на нещата да похапват такива гадинки. Не са приятна гледка, но за организма са висококачествен протеин, това е положението :)

С топлите си витрини са известни една верига хипермаркети с чести ТВ реклами. Неприятно е, но хлебарките са буквално неизтребими. Човекът съществува от 2 млн години, а хлебарките от 200 млн години. За толкова време са си развили и усвоили перфектните начини за оцеляване във всякакви среди. Твърди се, че с лекота ще надживеят човечеството.

Аз мисля да проверя. :-)

Хората вече са внедрили евродирективите. :-) Пресен протеий за нашата трапеза. С височайшето позволение на еврочиновниците.

Това е новото меню от Евросъюза...

Точно по европейските директиви, какво не ви харесва?

Не са си платили данъка за отглеждане на животни за храна. Хлебарка без пореден еврогейски номер на ухото е просто нелегална, контрабандна хлебарка.

Така е, Петко Енчев и хлебарките не може да си махне от магазините Не се наяде!