Плевнелиев благодари на Мехрибан Алиева

Росен Плевнелиев даде интервю за азербайджанския портал haqqin.az.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев благодари на Мехрибан Алиева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

DIR, този явно ви плаща, за да го пускате тук! НЯМАМ ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ ЗА ТАЗИ 'НОВИНА"-поне й сложете точка "ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ"!

Плевнелиевкой беше той?

Тоя беше един продажен пухлю.

Най-отвратителния плазмодии

Плювньо е топ министър, гербераст, с рейтинг по-висок от тоя на Баце, баце! Плювньо е отдавна упоребен, наплют и зафърлен у щайга, ама Баце се готви да печели и следващите избори у сикаджийскио бостан, наречен Б-я през 2055 г. Ненормална история...

За винаги ще остане в историята, като най-жалкият, манупулиран, объркан и голословен президент на България. Ексцесиите на мъжественост, с които постфактум иска да блесне пред младата, продажна синоптичка единствено затвърждават отвращението на цялата нация към него.

Този вече Много Прекалява, Много ...

Червения змиярник се разшава и засъска по Росен, защото той пръв се осмели да навре господарите им от Кремъл в кучи гъз.

90% от годишното потребление на газ отива за топлофикация София! Страшни консуматори на газ!

Тоя поздрави мюсюлманите за байряма, но не поздрави християните за Коледа и Великден.

Усмихнатото човече не може да приеме факта ,че е употребено и захвърлено в небитието и непрекъснато си самовтълпява колко е значим и какъв страхотен мачо е!

A за миката кога ще напишете нещо!?

Илхам Алиев е син на члена на ЦК на КПСС Гейдар Алиев и първи "президент" на Азербайджан. Освен небостъргачи, Евровизия и кръг от Формула 1, в Баку има и много политически затворници, и заплати по 180 долара за лекари, учители и учени. Цяла Европа пише, че сем. Алиеви пере пари. Въпросът е по какви критерии убеденият евроатлантик и демократ Плевнелиев е пръв приятел с откровен феодал на тоталитарна държава? Нали уж е добро момче с нежна усмивка? :)

Какво толкова ви кефи соросоида та все ги турете.

Крайно време е да престанете да ни занимавате с този П--ьо!!!

Време е да престамете да ни досаждате с излъчващия самодоволство и изповядващ култ към личността си маломерен и маловажен политически паун.

Имам чувството, че управляващите, подхвърлят този "п.а.р.ц.а.л" по медиите, за да си изливаме яда по него. Не към тях!!! А всъщност са едно цяло.

Просташките епитети не променят истината за Плевнелиев, колкото и да го заливат с гнусна помия. Платените випусници на руската фабрика за тролове беснеят с пяна по устата не за друго, а защото се обяви категорично и последователно срещу имперските домогвания на Кремъл!

А ти си американски трол! И ти и руските сте платени боклуци! Освен, ако не си самата Деси еБанова?!

Абе Бекрия, къде ги виждаш тия имперски домогвания на Кремъл?!!! То бива да си се нагълтал с пропаганда, ама при тебе прелива. Имперски домогвания имат Турция, Англия и САЩ

"Заслугите"на бившето комсомолско величие са безспорни.Такъв"труден"Мандат!!! Протести,тежка анти-руска риторика,едни приоритети,едни притеснения.....едно мрънкотене и кадри от Колорадо..... Но пък от време,е доста активен. За разлика от др.,вече бивши Президенти.Ако толкова много му се говори,да смени Емо Чолаков в синоптичната прогноза-има си и акъл по въпроса кой да му дава. Дир,наистина прекалихте с цензурата!

Бях на Царевец преди две години. Освен че са пораснали дърветата и се е раззеленило, какво друго е станало? Няма дори табели къде си и какво гледаш. Има една обща на входа, но можеш ли да запомниш схемата? Та какво е великото постижение, че не разбрах?

Направиха две кръгови за 30 000 000, които не приличат на кръг и едва ли струват повече от 2 000 000.

Освен от питки и прогнози , какво друго разбира , Комсомолския му секретар , та тръгнал за мехрибанчето да говори, това не е десибанчето........

Дебилен идиот!Срам за Родината!

Няма такава дума експрезидент.Харесва ви,не ви харесва той е бил президент на България!

Експрезидент няма.. БИВШ страхливец, дет след толкоз "успешен" мандат, не му стисна да се яви за втори обаче ИМА!!! Ама май нямаше желаещ да си го цани втори път за магаре..

Ако беше страхливец, нямаше да се опълчи на руснаците. Страхливецът е друг - сегашният ни премиер ББ.

Екс-президент може да няма. Но има бивш президент. БИВШ. Хубава, точна и кратка дума, която дава префектна характеристика. Дираджиите обаче ще се строшат от подмазване и за това гъделичкат самочувствието на бившия като пропускат тази важна дума. Но каквото и да правят, бившия си е бивш и във всяка нормална медия и тук и по света се използва думата "бивш", "формър" на английски.

Много "префектно" изказване сте направили с посредствената си импровизация. А за президент като Плевнелиев има да мечтаем. Кой е по-добър от него - Радев-Решетников, Гоце или Жельо Жабата?

деер

За пари и майчиното мляко ще продадат!

Вестник "Баку Атешлер"( Огньовете на Баку): Когато бил попитан дружелюбно от благодетеля си в сараите на Баку: "Аркадаш, не е ли малко грозновата тая хава-ханъм( синоптичка) за левент като теб?", Плевню отговорил мъдро като източен синоптик : Ах, ефенди - на тая суша и малко градушка пак е нещо!

или МЕМУРАНДУМ подписахте.. Щото от Азерия НИЩО ОСВЕН ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ не идва.. Дет я станат, я не.. Щото ти май не помниш, че още от 1998-ма година при СДС щяхме да сме на азерска газ.. Чак един министърин строи на аеропорта гвардейскио оркестър да му дуе фанфари, че ни е освободил от рускио газ.. И той кат теб размахваше некакаво си листче за споразумение.. И не са пъни.. Мехрибан е много по-красива от Десинката ти..

Вестник " Баку Атешлер Газет" наскоро писа, че при последното си посещение в Баку, Чехлю е приел исляма под името Расим Хамбарзаде( Плевнелиев на азерски). Сюнетчията, който го е обрязал, споделил че Чехлю пищял като момиче по време на тази процедура

На този не са ли му казали, че всички тръбици с газ ще минават през ...Падишаха? ...и той каквото ни пусне...

Чехлю: Чок тешек, Алиева ханъм, бен сенин кьоле им!( в превод от азерски - Много благодаря, госпожо Алева, Ваш роб съм!)

Ашколсун, бре керата - иди сега да направиш на ефендито едно "френско" мерси! Вижте му снимката - мазна угодническа усмивчица, в която са отразени 500 ратайски години, Рачко Пръдлето и Киряк Стефчов в едно!

Да се подмазва, да раболепничи, да лакейства - в това е най-добър Чехлю.

Гнусен комсомолско-партиен боклук! Престанете да ни го навирате!!!

отпадък голям, успя да обедини народа срещу него

Може ли, да не ни занимавате с тая въшка комсомолска ?!

Не трябва да му разрешавате да се изказва за да не срами още България

Не си струва да му споменаваме името.

Борисов достатъчно и е благодарил !

тоя комсомолски секретар, защо още не е в затвора?

"От друга страна през последните 15-тина години САЩ и Великобритания, чисто комуникационно, не се справят достатъчно добре, за да спечелият симпатиите на българския народ. Виждаме едни и същи лица - неприятни и в някои случаи компрометирани, които защитават евро-атлантическите ценности. Това дразни." Румен Чолаков, председател на Millennium Club, в студиото на телевизия "Блумбърг"

Самата истина и казана от член на организация на хора родени след 1981 учили САМО на Запад... Плевнвлиев е типичния пример за перфектния провал...

Хора, поспрете с тази злоба и ненавист към всеки. Стига някой да е по-успял от вас и вие се изправяте на нокти. Оставете бившия ни президент на мира. Какво лошо е казал. Нашстина историческия хълм Царевец в Търново се е възродил с дарението на тази госпожа Михрибан . Наистина благодарности. А днес е ден за смирение.

Такива като Плевнята нито имат смирение, нито човечност...ще го натискат в казана рогатите...

Да успял е в подмазването , лъжите и безочието...в това е шампион...

Защо търсиш смирение в измекяри родни и безбожници??

Тоз откога почна да разбира от енергетика и газови доставки. Отговор - откогато и Доган стана хидроинженер. Извод - всички мислят само за благото на държавицата ни, а не за своите комисионни. И откъде ще мине тая газ бе Плевнелиев, като нямаш тръбопроводи. Или изгубихте с американците битката срещу руснаците, щото хем се провалиха с Украйна, хем турския поток ще излезе на брега скоро. Те Германците са тъпи и затова втори северен поток с руска газ ще имат, а ти си плюй подкупен американски проводник.

Аман от този индивид. Не престана да се самоизтъква. То бива самохвалство, но това надхвърля границите на нормалното. Има една приказка - "Умря цигнкта дето ме хвалеше." Много си пасва.

Плевньо да каже кой пращаше държавни самолети пълни с контрабандно оръжие за ислямистите в Сирия,а не да благодари!

Продажен и долен тъпак!

...спрете да дразните хората с лика на този сбарканяк !!!...никои дори не чете какво бил казал !!!...този само с вида си отбласква ...вярHo Desi Banova е на друго мненe ,но всиаkо правило си има изключенiя ,които го потварждават !!!

Накрая Плевнелиев благодари лично на Мехрибан Алиева, съпруга на Илхан Алиев След което са коментирали прогнозата с Деси Банова.

Роската да не е болен? Не изръси никаква мърсотия против Русия!

а какво общио имате вие комуняги с разпети петък - нали религята беше опuум за народа.

Религията е била и винаги ще бъде опиум за наивниците, но не и за образованите хора.. Атеистите са по-интелигентни от тия, дето лазят под разни плащеници и мъкнат на раменете си някакви "чудотворни" икони и кръстове. Атеистите вярват на себе си, на силата и енергията си, а не на разни църковни постулати, някакви "божи" заповеди, които са обикновени човешки ценности, а не че са измислени от измислени божествени особи. Човечеството върви напред не благодарение на религията с нейните закостенели правила , ограничения и наказания, а на достиженията на човешката мисъл, в основата на което е стремежа към човешката добротата и свободата.

кой беше това? и защо този откровен не-християнин се появява точно днес?

Хи,хи,хи!Пастиркин?

За мен е голяма главоблъсканица, какво общо има тази новина с Разпети петък. Кой пак се опитва да ни подхвърля ЕР Банов -бившият ни колоун-президент ?