Азербайджан награди турския министър на отбраната с медал за военната помощ срещу Армения

Държавният секретар на САЩ призова Ереван и Баку за дипломатическо решение на конфликта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Великият Евро гейски съюз отгледа чудовище

също награждаваме турския министър на отбраната, даже инвестираме в производството на оръжия в Турция като купуваме газ от Азербайджан... За жалост тези оръжия са насочени и срещу БГ...

Виж ти мангасарите как се подкрепят

турската помощ за Азербайджан е действена за разлика от европейската и американската за Армения, призовават, снимат се и до там. Путин беше спрял войната, но арменците не искали руски "окупатори".

Путин продаде на Ердоган съюзника си Армения.

да си виждал как в "проевропейската" Армения горят руски знамена? Ама като се скараха с Азербайджан ЕС се направиха, че няма нищо, и пак опряха до Русия!

Азерскиа газ не с крьв по трьбите... очевидно. Само русика газ е... очевидно. А арменците – кучета да ги гризат. Немат пʌодороден чернозем и индустриаʌни мошти, като украинците. Затова... Ким Кардашиан. Арменски геноцид в наши дни от азерска страна с подкрепата на турците. Демократичен, азерски газ за ЕС! Урсуʌке!?!?

Навсякъде

САЩ не подкрепя славяните. Само ги използва, експлоатира.

Политиката на САЩ не се определя на етнически принцип...харесваме тези защото са немци и мразим онези защото са славяни. САЩ е етнически разновиден и неспособен да прави геополитика на базата на етнос! Всички успешни импреии имат това в себе си, умението да интегрират във всички сфери хора от най различен етнос. Всяка сила която има претенцията да бъде империя е задължена да оперира по този начин, иначе не може да бъде империя!

Кои са славяните и според кого? Всъщност би ли дал определение за етнически славянин?

Всички, които сме в нашата езикова група - полша, чехословакия, югославия, русия, украйна, белорус Стига ли?

И Ердоган иска да възстановява Османската империя. В жестоки времена живеем!!!

Не. Иска да обедини всички тюрски резаци под един чадър заедно с териториите на които се намират в момента. Може да си убеден че не иска територии където няма такива (примерно Софийска област). Идеята е взел от Чичко Вова.Но докато Чичко Вова разполага с повече ресурс и потенциал да направи нещо такова. Мустакатият пехливанин от Анадола е принуден да ползва други по косвени тактики.