"Аз знам, че той знае, че не само аз, и много други вече знаят": Бисерите на Карадайъ

Изглеждаше, че ораторството е слабото му място, а то се превърна в негово оръжие в пика на кариерата му

Обратно в новината

Коментари - "Аз знам, че той знае, че не само аз, и много други вече знаят": Бисерите на Карадайъ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами от селски пощальон на дпс да станеш лидер на партията, това е не мислимо, но е факт, Меди Дюган със сигурност беше най големия политик, дпс е измислено 1986 г от Русия и сащ, умишлено за да създава конфликти, и не случайно е избран Доги, дпс трябваше да защитава българското малцинство, турците, не цигани, но от как Доги се сближи с Иван Костов, и стана крадец и се свърза с генералите, не случайно всички от данс са от дпс, и не случайно Шиши бе предложен за шеф на данс, тогава Бойко и Цецо го снесоха и не го удобриха, що сега нямаше да ги има

Изключително ГЛУПАВ субект. Разбирам, че му казват какво да говори и прави, но все пак недоумявам откъде го изкопаха...Но това си е проблем на ДПС.

Тоя турски циганин сигурно и на турски фъфли толкова зле както на български

доган осъзнава. че не може повече да заблуждава ромите и те вече не гласуват за кебапчета на следващите избори ДПС ще има по 10% защото ще има висока активност. което означава край на партията затова Доган се опитва да вкара етнически българи тъй като на следващите гласуването ще е високо и с машини. на последните избори доган с бойко извадиха от последните козове и противоконституционно отмениха машините само ден два преди гласуването защото осъзнаха, че губят кметовете на не една общини и най вече столицата. затова искаха да имат мнозинство в общинските съвети. но имаше активност и почти не успяха. виждаме какво става в столицата и пазарджик ,саботажи извиване на ръце за сметка на народа. аз лично скъпите цени на хранителни и други стоки от първа необходимост са за сметка на интригите на доган и бойко за да натискат народа за да може той да не гласува и да отегчен от всичко.....

ТАКА. Е. ПРЕДИ. 34. ГОДИНИ БКП+ДС. НАПРАВИ. ТАКА. НАРЕЧЕНАТА. ЗАГОТОВКА ДПС, И. СЛОЖИ АГЕНТ. САВА ЗА. ВЕЛИК. ВЕЗИР . БКП. С. ДС. ВСЕ. ОЩЕ. СА. НА. ВЛАСТ ЧРЕЗ. СВОИТЕ. МИМИКРИИ, КАТО. ГЕРБ ДПС, ИТН - МУТРОЧАЛГАДЖИИ, И ВЪЗРАЖДАНЕ ПОСЛЕДНАТА. РОЖБА СЪБРАЛА. В. БАНДАТА. СИ. ЕДНИ ПСИХЯСАЛИ ИЗРОДИ. С. БОЛШЕВИШКОФАШИЗОИДЕН МАНТАЛИТЕТ И. МИСЛЕНЕ ЕЙ. ТАКИВА. ИДИОТИ. НИЕ. БЪЛГАРИТЕ СГЛУПЯВАМЕ ДА. ИЗБИРАМЕ ВСЕ ОЩЕ ТАЯ. БАНДА. ПОЛИТИЧЕСКИ РАЗБОЙНИЦИ. ОТДАВНА. ТРЯБВАШЕ ДА. Е В. ЗАТВОРА .

................

На тоя много много не му разбирам като говори Явно не съм само аз Въпро са ни е какво прави в българската политика след като не говори и незнае правилен български Парламента ни е сбирщина от шутове

Някъде пуснаха лафа че таман научи български те взеха че го смениха да му се не види... Някой както каза много прилича на део Тошо по иска - дървен@ селск@ неграмот#@ директна реч

Карадайъ е гледал филма на Челентано "Аз зная,че тя знае,че аз зная" и се прави на оригинален,както и капута денков пунтира кенеди в европарламента като се изхвърли със следното:"Не питайте какво направи ЕС за нас,а кажете какво ние направиме за ЕС."!Капути и двамата!

Проста наистина е, че на времето Доган Посран избра Карадайь да следващата се “мъжка секретарка” Емин, когато скоропостижно самоубиха ( и то с грешната негова ръка - Борисов и Цветанов доста могат също да разкажат по случая, ако не бяха толсова скромни и срамежливи - по някои теми…), и след Местан, който обаче не само че прояви инат да не иска да се самоубие, но се оказа и че много бързо бягал и Екзактния направи световен рекорд по спринт до турското посолство да се покрие от Пеевски. Който го заплаши предния ден, че ще му свали охраната ако и той не си напише предсмъртното писмо и още на другия ден наистина му я свали - само да припомня, че тогава премиер се водеше образът му в огредалото Борисов. Но при тия близнаци това са подробности от пейзажа:) Та Доган си избра Карадайь и после го прати да учи и български, защото в мафията най-важното за главатаря е личната преданост (някои като Тръмп и Путин я наричат лоялност, Бойко който ги кара да му целуват ръка или гъза неговите пък го представя за уважение, както то разбират тези с тяхното болно мислене и адети!) Кото на времето когато на Доган генералите му спретнаха онази сценка с газовия пистолет да го подсетят да се покрие (както в по-ново време фишека и зарата на Каскета на мутрите Гешев), Карадайьто с неговата татковина, дето го пита за нея и президентът Гадев Решетников, се хвърли с гърдите пръв да брани Хидромериоратора от повредения и обезопасен газов пистолет… Изобщо циркът и пошлите пиески на тия болни шибаняци 33 години не спират! Затова още преди време казвах, че тези и за мафиоти не стават, защото бяха и си останат боклуци и най-обикновени разбойници, крадци и мошеници от най-долна проба! И нямат грам чест, достойнство и патриотизъм, ГРАМ!

Налага се една много важна поука - като извод! От сега нататък още ПРЕДИ следващи избори всяка партия, която се явява и търси доверието на българите за да управлява трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!! да представя и … НЕЙНИЯ ПРОЕКТО КАЦИНЕТ! Със съвсем конкретните й кандидати за министри! И ще се аргументирам - България е малка държава и всички се знаем, както казваше Костов - всички сме братовчеди! Ако ти не знаеш или познаваш някого, то вероятно някой от твоето семейство, близки, познати и приятели, колеги го знае. А ако никой и от тях не го знае - то почти сигурно някой пък от техните семейство, приятели, познати, колеги го знае - говоря за огромното мнозинство от българите. Но дори ако случайно някоя от кандидатурите не е позната на широката българска общественост - ами дори и затова е най-добре да се обявят предварително! Тъкмо и ако има да си догледат и доуредят нещо - като чуждо гражданство навреме да го направят… Защото е крайно време българите УЖ да гласуват и избират ЕДНИ - и както им се представят преди изборите, с програми и обещания, а после да са излъгани и да ги управляват ДРУГИ, тоест хора зависими, корумпирани, крадливи, лъжливи и манипулативни! Защото когато вече са на постовете - ойде коньо у реката, тези хаймани и разбойници за това, което са откраднали за себе си и тези, които са ги назначили реално (зад тях, като Пеевски, Борисов, Доган, вкл. и през и чрез други парламентарни групи и партии, или по-точно главатарите им еднолично), та тези за откраднати и “усвоени” милиони и десетки милиони за тях и шайките им съсипват стотици милиони и милиарди за целия народ и за България, съсипват бъдещето на децата ни, да не говорим за пропуснатите ползи и съсипания имидж - които имат акумулативен характер и се мултиплицират - в случая в деструктивна за страната посока! Или с други думи - да се подкрепят само онези, които са почтени, открити, не лъжат, не крадат и не са корумпирани и УМЕЯТ ДА СЕ СРАМУВАТ!!! И изобщо не вярвайте и не се връзвайте на никакви лъжи и глупави обяснения как предварително обявените кандидатури щели да станат жертва на ранно оплюване и критики и износвате - това го казват и твърдят точно онези, които го правят и са с този манталитет и навици. Като Борисов, Доган, Пеевски - “големите политици и управници” с евтините им тарикатлъци, които обаче вече всички разбраха - празна им е торбата с лъжите!

Един много прост въпрос: Ако Пеевски (с Борисов) не лъже и всички чухме от тях, че вътрешният министър (и изобщо министрите) от кабинета на академик Денков са назначения на ПП, то тогава КАК ТАКА И ЗАЩО премиерът Денков и ПП НЕ МОГАТ ДА ОТСТРАНЯТ ТОЗИ МИНИСТЪР?!?! Как така премиерът не може да поиска оставката на негов министър, ако той е негово (на ПП) назнамения? Изводът е един: и Пеевски и Борисов ЛЪЖАТ! Впрочем това не е прецедент в този кабинет - видяхме и министъра на електронното управление, и той с охрана от ДАНС! И като стана въпрос за ДАНС - виделяхме и активното мероприятие на ДАНС за саботиране на изборите и машинното гласуване! И човек се пита - Денков всъщност с кого управлява, и как изобщо успява да се справи толкова добре засега?

Бисерите на Карадайъ “ "Аз КРАДА и ЛЪЖА и знам, че той КРАДЕ и ЛЪЖЕ и знае, че не само аз, но и ВСИЧКИ други вече знаят"

Пълен селендур алчни за власт

Малоумните, по рождение безмозъчни булгарочалгапитеци не могат и няма как да вдянат, че това което е налице не е никаква политическа прослойка и никакъв елит, а АНТИЕЛИТ. Антиелит, който е дъното на националния генофонд и дъно на всички възможни дъна. Дъно сложено за връх. Сложено/поставено от американското посолство в София, улица "Козяк" 16.

върви.......

zizus

Кво го хвалите? По реч е равен на Димитър Пенев.

путката денков, шибани молец, пак е изложил България! мамака му и боклук!

турската партия дпс произведена от комунистическата бкп - са все долни изроди, боклуци на България!

Всички занаят, че Доган е с деменция и управлява от леглото в Сарая Шиша му е гадже и за това получава Д(п)С

И ми лапа увехналата патка.. после го поря на задна след 2 сини хапчета...

Местните избори минаха и е време за истинските, за сериозните въпроси! Като този - кой всъщност управлява България и кок. Защото вече над 30 години България е единствената в ЕС, където МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА! И вече стана пределно ясно как мафията си лансира и инсталира капиите и протежетата във властна! Онзи ден това стана ясно и за вътрешния министър Калин Стоянов. Уж министър на правителството на академик Денков и на ПП, а се оказва, че премиерът МУ не може да му поиска оставката, а и че той се присъедини към злостните атаки срещу лидера на ПП Кирил Петков! И Пеевски и Борисов се хвърлиха да го защитават?!? Забележете - щефът на СДВР си позволи най-безочливо ДА ЛЪЖЕ депутатите и ЦЯЛАТА общественост за битото от полицаи ПРЕСТЪПНИЦИ 19 годишно момиче, че полицията го завела в заведение (и тук седналият до него МВР министър Калин Стоянов му подсказа и го допълни, че било медицинско заведение!!!), и след пълни медицински прегледи и дори кръвни тестове се оказало, че на момичето нищо му нямало, дори и една драскотина! Обаче от БТВ изненадаха много приятно, като обявиха, че момимето всъщност има медицинско удостоверение за мисля средна телесна повреда в следствие на побой. И много удачно попитаха - ако на момичето му е нямало нищо и не е удряно, ЗАЩО ТОГАВА СА ГО ЗАВЕЛИ В БОЛНИЦАТА?!? След тези изключително нагли лъжи нози министър и шефът на СДВР не могат понече да останат на постовете си, защото лъжат! Но защо Пеевски и Борисов скочиха толкова бързо да го защитават, ако министърът е назначение на ПП? Отговорът е ясен - защото той НЕ Е назначение на ПП, а на ГЕРБ и ДПС, тоест на Борисов и Пеевски. И така стигаме до главния въпрос - какво точно става в държавата, пленена от мафията и кок мафията управлява и упражнява властта си вече 33 години. Ами ето така - като си избира и инсталира своите хора по различни намини и от името на различни партии. При Люба Кулезич Цветан Цветанов каза, че Бойко Рашков е назначил Калин Стоянов за шеф на БОП. И тъй като е известно отношението на Рашков към Борисов и Пеевски, разследването и анализа кок точно те след това СА КРЪСТИЛИ Карин Стоянов, който има вид на почтен човек, за да стигне дотам да лъже най-безочливо и да прикрива престъпници в полицейски униформи и защо ще даде още по-дълбоко разбиране на механизмите, по които мафията в България упражнява властта си! И набора от средства и начини да накара хората до изпаднат в зависимост за да ги кантролира! Осман Октай разказа как на времето е попитал Доган защо подкрепя правителство на мафията, на доведения от ДС-КГБ генерали от “генералското движение” в БСП Любен Гоцев и Бригадир Аспарухов след сделката власт за имоти Симеон Кобурготски в България и Доган му е казал: “Защото държа $ 700,000 на Илия Павлов!!! Замислете се тук само за момент - значи един човек - Ахмед Доган, и продал бъдещето на България, предрешил го е за … $ 700,000 (за него, негов дълг)! И така мафията си взима (остава) на власт!!! Друг случай - още по-назад във времето, пак Осман Октай обяснява как на пиянска разпивка в едно известно барче в София са приели ПО ПОГРЕШКА Сталийски да стане военен министър. На другия ден разбрали, че са сгрешили и го мислели за друг, но Доган казал, че вече е късно да го сменят защото го били обявили?!?! И Октай после разказва Корко благодарен бил Старли как го посрещал в министерството. Това звучи комично, но е трагично! Като става въпрос за назначенията във властта и истинските лостове и мотиви да припомня на въпрос към Борисов как си подбира министрите той отговори че ги събирал по кръстовищата..Тоест - Мутрата се подиграва с ВСИМКИ за намина, по който грабят и провалят България. При Сашо Диков онзи ден беше Волен Сидеров…Впечатляващо, но и напърно предсказуемо и очаквано за мен по-старите “герои на прехода” започват един по един, макар и плахо и внимателно и избирателно, за да не разкрият тяхната вина и прегрешения и компромиси, тяхното СЪУЧАСТИЕ в във взимането а поддържането на властта на мафията разказа и как пак двамата “герои”, пак двете мутри Борисов и Пеевски назначили де факто и онова леке и ДС доносник Емил Кошлуков в БНТ!!! В Българската Национална Телевизия!!! Разбирате ли - става въпрос за Националната телевизия!!! Нали от години се коментира как мафията управлява и лъже и манипурира и държи медиите? Ами ето как! Кошлуков няма стаж и Борисов КАЗВА НА Сидеров да назначи ПОСТФАКТУМ, тоест със задна дата?!? Кошлуков в неговата Телевизия! (Която никой не разследва пък тя с какви пари е направена от Сидеров!) И това са думи и (само)признания та “Златния пръст” на Борисов - Сидеров. Борисов му казал, че “Делян (Пеевски) искал ДА НАЗНАЧИ Кошлуков в БНТ и .., Сидеров ВУ НАПРАВИЛ УСЛУГАТА!!! Сидеров разписал документа на Кошлуков л, че го бил назначил за програмен директор и прибави - цитирам - ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ САЛИ Кошлуков изоцщо е ходил в неговата теренизия?!? Но прибави, че не бил извършил нищо незаконно, че прокуратурата разследвала и не открила нико! На което Сашо неколкократно възрази, но не отиде до край.(и аз го разбирам към този момент) че всъщност ДОКУМЕНТЪТ Е ФАЛШИВ и ИЗДАДЕН СЪС ЗАДНА ДАТА!!! И това обяснява защо Кошлуков дори не се и веснал НИТО ВЕДНЪЖ в телевизията на Сидеров, която му е издала фалшивия документ С който Кошлуков е назначен за програмен директор, а след онази глупаво история с Каменаров който бе сварен от поста генерален директор на БНТ Кошлуков е инстарират на този пост, който заема и досега за срам и позор на всички журналисти а на цяла България! Сигурен съм, че вече някои си направихте паралела и с Борислав Михайров и БФС и позорът ни и там… Мога още дълго да припомням примери - и как Пеевски се виждаше с Цветанов като вътрешен министър (и с Цацаров) по заръка на Борисов за да … КАДРУВАТ и в прокуратурата и съдебната система - помните ли например онези разговори на “двете каки” и семейната приятелка Янева за шеф на СРС, или семейният приятел Флоров за шеф на БОП? Сега започнат да си казват, защото всеки е учавствал някъсе с нещо и се е облажил, но никой не може и не иска да приеме цялата отговорност за престъпленията на мафията и щетите на България, и се опитват да се дистанцират! Останаха Пеевски и Борисов като публичните им лица във властта! И капиите им - Сарафов в прокуратурата и началниците в ДАНС и службите! Затова е толкова трудно на премиера Денков, много достоен мъж да ги махне, те НЕ са негов избор!

Добре де, защо със 100 изречения искате да кажете, че сте част от ПП?!? Напишете просто - аз (съм от) подкрепям ПП и толкоз!

Само това ли разбрахте от 100-те изречения?

Ами защото някои като теб сте наистина много тъпи. И от 100 изречения не вдявате, че аз НЕ съм ЧАСТ нито от ПП, нито от която и да е партия и формация! И НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ, и няма да бъда! Не си падам по партии, политици и прочие (групови изяви).. Тук съм САМО заради Бългапия, но тъпак като теб нямам никакви илюзии че може да го повярва и вдене?

Ооох, след Катадайъ само Божинката ни остана, ох, майко, завалииките ние...Доган няма никакъв интерес да идва Ердоган, щото сега защитава мюсюлманите от лошите българи-расисти, а ако Ердо командва, кого ще защитава, всички са мюсюлмани? Освен това придоби огромни земи и активи, които Ердо много лесно може да му отнеме, просто за една нощ ще е никой и в затвора. Затова вярвам, че наистина е про-български настроен, не ни обича, просто интересът клати феса

Преди няколко месеца го видях с посланика на Турция в столичен ресторант да си гукат. Изобщо не се криеха. Едни усмивки,едни жестове, леле майко. Изглеждаха много интересно. Тя е ниска и пухкава,той върлина. Явно се е самозабравил. Доган правилно му би шута.

и ко точно е смешното тука?? или има някаква новина?? жалка работа,,,

".... анализаторите се упражняват да тълкуват защо всъщност Ахмед Доган е свалил доверието си от него - дали заради много близки турски връзки, дали заради поведението му вътре в партията. " Дрън, дрън, дрън ..... Карадайъ изгоря за същото, за което и вече бившия кмет на Кърджали Хасан Азис : посещениет на кандидатът за президент на опозиционният блок в Турция, наречен "Национален алианс", Кемал Кълъчдароглу, който пристигна у нас през м. април, по покана на Карадайъ и Азис, за да участва на благотворителна вечеря-ифтар в Кърджали (всъщност дойде за да привлече гласове за себе си на предстоящите президентски избори в Турия).

Та има един виц - Карадайъ и Димитър Пенев влезли в един бар ... И продължението го знаете.

Електората обича да го управлява лидер, пък бил той и диктатор,но да е с характер и харизма.Вижте как Доан не цепи басма на Ердоган и не му играе по зурната.Сега в ДПС за лидер може да бъде назначен само мекотело, безрезервно предан на авторитета от сарая.След като един ден той отлети за ада,ДПС ще се окаже без негов адекватен наследник, с всички негативни последици за партията и електората.ГЕРБ е същата работа.Те ще споделят съдбата на ДСБ след оттеглянето на Костов.

Кара Дайъ в превод на български - Черното Влечуго

Да върне той къщата за гости, да не се прави на ударен.

ДПС е най-българската партия и това историята го доказва всеки ден!

демек и най апашка :)

Дръж те се идва феномена “Прасчо”…Изпраха го и той напълня…

евреите на сапун а турците на пепел

Не знам колко добре и граматически правилно говори майчиния си език, но българския винаги му е създавал огромни трудности. Съжалявам го малко. Първо го притиснаха в ъгъла , а после му подсказаха, че трябва да си подаде оставката. Местан беше много по шлифован и еродиран турчин. Най смешното е, че българин ще бъде начело на турска партия.

Пеевски е само турска торба с л@йна !

Това са български помаци- башибозуци.Никакви турци не са,защото нито знаят добре езика, нито традициите им са турски,още по-малко манталитета.Това са предатели и мекерета. Не обиждайте съседите като ги наричате турци!Както казваше някога Сюлейман Демирел:в България има само мохамедани, турците много отдавна в миналото са се прибрали в родината си. Да не бъркаме нещата!

Липсата на лустрация води до такива резултати!

е такива мангалясници ви управляват вас еуроатлантите... ББААХАХА

че другите може и да знаят, че не знам за какво говоря, но не се знае дали ще говоря за това, което не знам.

Тия Действително Помагаме на Силните - са си чиста фурнаджийска лопата, правейки парички благодарение на късове от България успели да откъснат и "употребят" неясно за кого и какво на техните избиратели даже.... И пак са в парламента...българи вземете пример от техните гласоподаватели - те гласуват...а вие не гласувате- само плащате външен дълг с неясна употреба...

Следваща статия ще е затова колко е велик Шиши.... Добре дошли в Дебилистан!!!

докога ще толерирате турците които са ни клали 500 години под вещото ръководство на евреите

Не са евреите ами Англичани, германци, австроунгарци и прочие държави с "европейски ценности"...

я си прочети историята ако СИ БЪЛГАРИН БЕ ЕВРЕЙСКИ ПРЕЗЕРВАТИВ

Исках да напиша "не само евреите", ами и цялата Европа с "евроценностите" е подкрепяла османларята да са си в империйката, а България да не съществува. Та кви невярно писах бе, калъф?!

през 14 век не е имало нити австроунгарци нито други националности в евроапата освен едни франсета и едни испански цигани,и тогава гаджалите са прекарани със кораби от ГЕНУЕЗКИТЕ И ВЕНЕЦИАНСКИТЕ ЕВРЕИ ЗА ДА НИ НАПАДНАТ ОТКЪМ СЪРБИЯ,И КОИТО СЪРБИ НЕ СА МОГЛИ ДА ИЗДЪРЖАТ ТУРСКИЯ НАПЪН И НИ ПРЕДАВАТ В ГРЪБ НА ТУРСКИТЕ ПЪЛЧИЩА КОМАНДВАНИ ОТ ЕВРЕИ ЗА ДА НИ ЗАТЪРКАТ,и тогава всичките европейци-католици са потривали длани начело със папите ще няма да ни има нас и византия защото не сме католици а православни,това е истината,и тя се крие ревниво от еврйското племе защото ние БЪЛГАРИТЕ СМЕ ПЪРВИТЕ КОИТО ПОЧВАТ ДА ИЗТРЕБВАТ НИКОМУ НЕНУЖНОТО ЕВРЕЙСКО ПЛЕМЕ

Аве другари,да питам и язе,де го Божк оффф??

Като му слушам изказа, трудно ще повярвам, че е голям математик.Едва ли може да раздели сламата на две магерета.

Даеа турците ви нещастни, гербаджиисските измамници пак ви докараха

Цял роман за неграмотните цигари

КАРАДАЙЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ.......ЪЪЪЪЪЪ!!!!!

търкат каментари насочени със омраза към турците,а турците НИ КЛАХА 500 ГОДИНИ,ТАКА ЧЕ ТРЯБВА НЕ САМО ОМРАЗА А И ИЗБИВАНЕ

Кои са избиваш бре?! Нашите си "турци" са си наши и България е тяхна родина. Те така казват. Много от тях изобщо вече не искат да слушат за Дайте Пари за Селям...

може ли да ти резна грацмуня и със феса ти да те затисна в задника

не трябва да се подуграваме с държавата, в която сме израснали и сме отгледани, говорейки умишлено неграмотнуууу

Умен човек. Бравос.

Карадайъото е човек на ТОЧНИТЕ науки. ТАВТОЛОГИЯТА му е ПРОСТЕНА. ;) Понякога има ТОЧНИ попадения. Като ПКП, например. Явно ЕЗАКТНИЯТ Местан ЛИПСВА на мисирките. :)

Истината е, че за толкова години в политиката, тоя така и не се научи да говори български език

Проблемът на Карадаъйото не е българският, а ДИКЦИЯТА.

Пурко, а ти научи ПУНКТУАЦИЯТА!

Защо се кри Местан в Турското посолство и от кого

се криеше от психиатрите! Тежка форма на аутизъм.

Амчи този въпрос е забранен