Автовоз се блъсна в спрял ТИР и разпиля коли по Околовръстния път в Монтана (снимки)

Полицаите са успели да извадят от кабината 26-годишния шофьор на автовоза невредим

Обратно в новината

Коментари - Автовоз се блъсна в спрял ТИР и разпиля коли по Околовръстния път в Монтана (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КУПУВАМ....ДА ГИ ДАДАТ НА ДРПИТАТИТЕ

Мал ии,дали е имало некои глоф!?!?

Нов внос!

Аха, карал е за скраб и сега ще вземе каско, като за нови!

ежедневие... новина ще е ако за цял ден никой не се блъсне

Три трошки се виждат. На цена по 20к всяка, това са си 60 бона пропуснати ползи за автоджамбазина. При положение, че ги е взел за 0 лева от моргата в Германия. Ако ги е плащал по 200 300 Евро си е за негова сметка, допълнително вътре.

дай някои морги с коли примерно 2010+ за нула лева ? :) прост си на гъдулка, бате

Няма значение, важното е, че няколко таралясника по-малко ще се движат по пътя

ТРЯБВА МИ ДЖАНТА 5x108 R17 ц.о 65.1

иди на автовоза и си вземи!

ㅤ

Разказ на очевидец: "Това не беше автовоз! Това бяха 10 купчини с авточасти, които по някакво чудо се движеха в една и съща посока!.."

Няма им нищо, лек ремонт и в Горубляне - нов, внос, перфектно състояние, всички екстри за модела, сервизна книжка, един собственик.

Понякога виждам бусове да теглят една-две платформи с автомобили, всичко се тресе, имаш чувсстовото, че се крепят на магия. А при нужда от внезапно спиране и малък дисбаланс от всякакъв характер в платформата може да доведе до поднасяне, завъртане, обръщане и всички подобни екстри.

Важното е, че събитието е предавано пряко по лицевия дневник от кабината на шофьора.

Две хубави новини. 1. Радвам се, е е жив /не съм гад - изкарва си прехраната/2. Радвам се, че "новия внос" е скрап /който не съгласен да излезе на терасата и се огледа/. А и трета /лично за мен и други/ - не сме участвали в тая простотия.

и да осъди КАТ защо не са обезопасили колоната от спряли камиони.

Интересно, след като КАТ са спрели камионите принудително, не трябва ли да има човек зад колоната, които да след за безопасността? Какъв е този акт, след като КАТ трябва на себе си да го напишат, защото не могат да организират подобна ситуация. Добре, че момчето е живо

комай поради снежната заслепяващата човешките очи покривка не е успял овреме да спре ... живи + здрави

Добре, че превозваните коли не са пострадали - като ги гледам, нямат голяма разлика с това, което се внася от Европата... Важното е бастуните на бабите, които са ги карали, да са още в багажниците и това е.

ПИПО

Не знам как камион го прекръстихме на ТИР.

,,товарен автомобил ивеко дейли с прикачена платформа превозваща автомобили" според писано в 11:53 (час:минути) в българоезичен сайт фокус нюз тире нет {focus-news.net} ... съществува риск от отказ на задействане на платформените спирачки или на включване на някой от техните мигач или стопСветлина ... живи + здрави

допълнение -> преден ми коментар: зад шофьорск. двуместна двувратна кабина на ивеко дейли има кутиеобразна напълно непрозрачна кутия - вероятно за превоз на стока неизискваща замразяване - което практически спира видимостта на шофьора към тегленото ремарке - чиито външни гуми вероятно са с крайно износен защитен протектор - буквално улесняващ пързалянето на гумите на платформата натоварена с автомобили ... живи + здрави

Айдеее, на колите карани само в неделя!

Изваден е невредим-това е добре ! Но сега ,като го набара шефа му ,много бързо ще стане "повредим" . Лошо !

" Автовозът се е ударил в камион от колона от принудително спрени тирове на околовръстния път поради лошата метеорологична обстановка." Ами какво може да се каже за карача, нарочно не споменавам думата "шофьор". То условията сега летни, асфалта сух, видимоста невероятно голяма, той карал с около дваасе и кусур. Не човек, а ангелче, на около двааасе и шес години. Тъ, коментарчета нещо ????????????????????

А българинът е шофьор, але, але!

е па кормуващ е и то оглеждащ се видимо ЯРК0 ПРЕМИГВАЩИ ли са всичките камионния пътепоказатели , но ... вероятно поради частично покрилия ги сняг или кал - НЕ СА БИЛИ ЯСНО 0ТКРОИМИ, или нещо не е бил отпочинал достатъчно ... живи + здрави

Е полаицията сложила ли е някакво обозначение показващо, че има спряна колона? Не те се почесват и в такива случаи, или при ктастрофи покрай които съм минавал , стоят даже 2-3 патрулки и никой от тях не застане да регулира двиението и така може да стане още някое ПТП, защото хората в последния момент виждат спрялата кола...

Баси мазеляка - можеше и повече,ама и това е добре

Украйна си чисти снега с БТР, а според нашите шарлатани те не са ни нужни! Отворете фашистката преса и ще видите снимки как това се прави в Киев.

Когато войната стигне дотук, ние ще си чистим снега с танкове.

Имате ли такива?

Е, верно си бил дебил, бе Сашееее. След от дивана, де. Ходи се облекчи, щот нещо си запецнал с мисленето.

Я кажи къде се закача на БТР-а греблото, че аз уж бях в казармата, ама тва явно съм го пропуснал.

Греблото върви в комплект с хидравликата за неговото управление, погледни в нета снимки бол. Може и джип или пикап да се поставят.

Кефти ти гребло, кефти ти ротор, толкова ли си прост бе момче? И в казармата не са успели да ти налеят разум в главата.

To и на ЗиЛ няма къде да се сложи гребло, но е имало такива.