17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Т.е. като няма у нас да ни залеят с някоя европейска пумия ЕХООООО до кога, скоро няма да има кой да Ви чете преписванията

Още три български министъра да си подадат оставката за тази катастрофа, защото нито един испански министър няма да си я подаде.

Е,сега Макарона няма ли да излезе и да иска оставки и да сменя системата? Или там си нямат Корнелия Нинова да му дава речите какво да казва. Само нашият зелен чорап се изцепви ни в клин ,ни в ръкав постоянно.

Колоната на моста не е поставена правилно, а шофьора е невинен! Чакаме оставки!

Ас реках че само при нас стават според някой познавачи..да видим кой ще заковът и министер ще излети.

Президента да излезе и да излае и против испанския премиер,да му поиска оставката... Бойко е виновен...

Къде е испанската Ниновна да кресне с голямо гърло цитат: "Виновникът за такива ситуации е само един и това е правителството... БСП поиска оставката на кабинета и поемане на политическа отговорност заради тежката автобусна катастрофа... Лидерът на левицата Корнелия Нинова допълни, че е поискала договорите с фирмата ремонтирала пътния участък"

Асфалта е виновен. Трябва да вземат проби, а испанското правителство трябва да си подаде оставката!

Има варовик в асфалта и бурните на мантинелата са от късите. Шофьорът е невинен, селяните са на протест.

Оставка на Бойко. Това при Корнелия нямаше да се случи!

При скорост 0 km/h на превозното средство вероятността за оцеляване на пътниците клони към 100%. Предлагам това да е новото ограничение на скоростта в тази област.

Е това не е истина! Как може да се случват подобни катастрофи, при положение че правителството на Испания е социалистическо! Фалшиви новини са това! Катастрофи има само в България при ГЕРБ, но никога когато управляват социалисти-комунисти, примерно от БСП и БКП.

Къде е геният на мисълта Кирил Добрев от БСП/БКП сега да заключи слет обстоен анализ на фактите, че КОРУПЦИЯТА ДНЕС ВЕЧЕ УБИВА

Защото е тъп ! А съветниците му - 2 пъти по-тъпи !

Така трябва да бъде. Малко са жертвите.

Предлагам Председателя на БСП да иска оставка на правителството, президента ни да заклейми корупцията във властта в Испания.

Пусти варовик, мантинели, къси болтове, мравки по пътя, министри, правителства... Шофьора добро момче бе, никога не кара с превишена скорост... внимателен... скромен и добър човек. Няма как да направи и 1 грешка! Шофьора е невинен! Правителството е виновно!

Знае ли се дали има пострадали българи.

Бог да прости жертвите. В Испания са в напрегнато очакване оставките на поне трима министри ! Корнелия може да разясни на опозицията им представата си за благоприлично мълчане преди да думнат тъпаните за предсрочни избори.

водача му е прилошало/загубил съзнание и автобусът се забил в колоната.

A у нас такова чудо като хеликоптери да извозват пострадали няма нали?

Късмет са извадили, ако беше в Италия моста щеше са се срути.

корнелия може да си чака, оставките дори нама да бъдат приети. те тези не чувстват персонална вина

Като гледам как се е разцепила кабината, от шофьора ще да е останало мокро червено петно. И от тези на първите седалки. Горките хора, Бог да ги прости!

понеже друго не знаете... винаги като нещо стане у нас, се цитират подобли произшествия навсякъде по света да се покаже че не само у нас стават такива неща и че то едва ли не си е нормално... В случая ето, не само у нас автобусните катастрофи взимат жертви ами даже и в испания става... като че ли това може и в занзибар да става ще успокои проднините на загиналите... толкова сте жалки

Не е вярно. Асфалта е виновен. И там е некачествен. Този който го е правил и този който го е приел са виновни. Водачите никога не са виновни. Те винаги спазват правилата за движение. И ограниченията на скоростта. Особено ако има ограничение 50 или 40км/ч при нас (у бугаристан) примерно никой не превишава тази скорост.

Пич,нещо не си разбрал-и в Испания стават катастрофи,но там не разсъждават като нашите "специалисти"-шофьорът не е виновен,какво толкова че е карал с 13 км,над разрешената скорост,пътят и АПИ са виновни.Хората ще намалят скоростта до 30 км/ч в града .Това е изводът от цялата работа !

Направих една груба сметка, че това е с около 50 процента /1,5 пъти/ повече отнесено към процента загинали в България. Дано сега се спрат хейтърите, че тук сме били най-лошите шофьори.

Да и там има недомислици. Дали като намалят скоростта до 30 ще спрат да карат с по-голяма скорост? Омръзна ми от ограничения за щяло и нещяло заради некадърните шофери, които после не наказват адекватно. Когато може да се кара с по-висока скорост се прави, а когато трябва ще карате и с 20, дори да е разрешена примерно 80.

Ми Макарони има право на глас във Франция, а случая е в Испания.

Ми ше има жертви, как нема да има, като не са били с колани. А причината за катастрофата не е в шофьора, а във вложената в асфалта пудра захар.

Моля, моля! Не съм казвал, че тук са най-лошите шофьори. Тук са най-големите селяндури!