Идват 4 почивни дни, хиляди автомобили по пътищата

Великденските празници не само са на прага ни, но и за някои вече започнаха. Изходите на София се напълниха с автомобили, но трафикът е нормален.

Обратно в новината

Коментари - Идват 4 почивни дни, хиляди автомобили по пътищата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия са луди , да се търкалят по пътищата !!! аз си сърбам спокойно ракиджоса, салатката е на лице, мръвето ме подканя да го хапна и ми дреме за навалиците по пътищата. да не съм ги пратил насила , а ? :-)

Пожелавам им приятен път и да не се връщат!

Пфууу, няколко дни спокойствие в София :)

пътувайте /9"+-% .. по-малко - и ще живеете по-дълго!!!!!!!!

Поздрави! Това е много добро и ..."ташаклийско", колега!

Ще има доста работа за колегите. .. По волята божия и .. глупостта човешка! Амин.

Основната тяжест се пада на второто!

Така ще е - за скапаните софиянци се наливат стотици милиони от нашите данъци . за метро,околовръстни,зала армеец - а за варна - да го духаме !!! Досега да бяха построили 2-ри мост или подземен тунел под канала !!!

Стига, бе! И без друго ви брули вятърът от морето!? А може и ръшите да правят " диверсии""!?

Объркал си се - вашите данъци не стигат до софиянци, както и обратното. А колко хора от провинцията живеят в София е друг въпрос.:)))

Стига ревал бе Сульо! Ела да видиш колко варненски коли има в София, да не плащат данъци тук!

Аз си оставам в СофЕ. Преди малко се прибрах от Борисовата градина, след като изкъркАх нЕколко бири и беше спокойно и готино. Утре пак в Борисовата с верни приятели, и ПЕЙ СЪРЦЕ.

Не става,ше вали

На България ще й върви по вода.

И тая "новина" кому е необходима? Всеки ден по улиците има хиляди коли.

Ние пътувахме още вчера. Съпругът ми го съчета с важен бизнес ангажимент, а аз се възползвах от дълго чакан СПА релакс.

И как Ви е дупцето след дългия СПА редакс, по-свободно ли си пръцкате? Много прос народ в тая Държава бе! На кого му пука за вашия релакс?

бракми

С колко ли ще намалее населението на Лайнаристан?

Честитo на печелившите! Със здраве да си харчат хилядарките! Щом ги имат! От две години съм безработна, а мъжът ми работи за 500 лв. Познахте! Няма да ходим никъде!

Ако не гласувахте за скапаняци,нямаше да сте толко зле

Oлицетворение на българския ''беден'' народ.

Дайба и почивките , дайба . 4,3,3 , после кинти нямало .

Вземаме пример от дУпетатите, тях да ти дайба.

софиянци си отиват по родните места ,други ще пълнят джобовете на комшиите. за нас остава да отскокнем до столицата и да я изцапаме както софиянците го правят когато са на почивка по морето и в планината

Едни и същи реплики от едни и същи селяни

Щом да цапаш ти е удоволствието в живота ела в София един тъпанар повече или по малко няма значение .вече почти нищо не може да ме учуди.

Цапай си на село,а ние да се порадваме на хубавия ни град в тези празнични дни.Или пък изрини кочината,че да пълниш буркани зимата,това за вас е важно.

Ще оцапаш курнишончето на мъжо ти. Тези дето ти цапат "твоето" море, са същите селяндури като теб, когато ги видиш поздрави ги, може да сте рода. Хората родени и израсли в София, отдавна не ходят в бетонираната тоалетна, където фекални води се изливат на няколко метра направо в това, което наричате "море". Когато прибавим чалгата, пияните до насиране ингилизи и руснаци, както и останалата чуждестранна измет, която дондуркате, на човек почва да му се гади само при мисълта, за скъпото ви черноморие. Та хората от София май са ви последния проблем, а?