Нови пет коли горяха в София, три - под носа на полицията

Три автомобила бяха подпалени тази нощ близо до сградата на Столичната полиция - на улица "Добруджански край", съобщи МВР. Други две коли са били подпалени в столичния квартал "Люлин".

Обратно в новината

Коментари - Нови пет коли горяха в София, три - под носа на полицията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПАЛИ КОЛИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ!!! А СЕТЕТЕ СЕ КОЙ ГИ ПОДСТРЕКАВА?!?

агентите на Трактора бъзикат ЦЦ..... това е ясно от много време сега го прави ве4е в цяла бг едновремено Усмивка това е добре организирано мероприятие което само тактик като алексеи може да измисли сега ще се обадят от бсп все едно 4е не знаят кои го прави после гоце дпс и тн сега про4етох 4е ве4е искат ислушване на цветанов в парламента като не са на власт искат да има дестабилизация на страната ни и знаят кои може да им е осигури ! знаят към кои да се обърнат един много болен от сливици ! които сам се зривява и какво ли не ! този си прави гавра с цялата страна !

АКО СА ТОЛКОВА ДОБРИ И НЕ УЛОВИМИ БИХ ГИ ПОСАВЕТВАЛ ДА ПАЛЯТ ПОЛИЦЕИСКИТЕ КОЛИ /не на бедните хорица/

Явно става дума за пари. Като се позастраховат хората, палежите ще спрат, а по взаимно съгласие с боко застрахователите ще осигурят виновник, който да го отнесе. Само дано хората не разтурят полЮцията, защото тогава нито ще има кой да пази боко, нито престъпниците, и такива подпалвачи ще тичат запалени по улицата още на втората вечер, като за саморазправилите се няма да има никаква санкция. Тогава вече става страшно (за политиците и престъпниците) и не бива да се допуска!

И все пак, дано тази агресия си остане срещу неодушевени предмети, а не както в други европейски страни да се посяга на човешки животи.

Не си спомням,а предполагам и вие, в 22 годишната история на прехода по-голяма гавра с полицията. Сигурен съм ,че всеки министър на вътрешните работи,във всяко друго правителство при такива клади на подигравката щеше да се е простил с поста си. И СЕГА ,КАТО ГРАЖДАНИН,КАЗВАМ ПРОСТО,НО КАТЕГОРИЧНО-ОСТАВКА!!!!!!!!

Палежите се правят,за да се покаже на хората колко некадърни и безсилни са "герберите".Това си е политическа поръчка.И затова са именно ПАЛЕЖИ,а не нещо друго,щото Бойко е ПОЖАРНИКАР!Това си е жива гавра!Но каквото и да е, "герберите"действително показват колко са безсилни и некадърни!Ами да си ходят тогава!

аз съм един гьонсурат съм служил съм стари кадър у пужарната...)))

Абе аз мисля да спя в колата ама ме е страх ,че какъвто съм мургавичък няма да ме забележат вътре и ще вземат да си ме палнат заедно с колата . Мисля ,че ни призоват към масово каско на колите !

Майка им жална.Ако в момента четат този отзив да знаят че ако продължат палежи на коли на бедни хора ще бъдат палени и изгорени на коли.Това предупреждение не е вятър.Внимавайте.После не искам оправдание

Хайде,колеги форумяги,до утре.Сабахле, ще четем(и ще коментираме) кои наши съграждани тази нощ ще изтеглят"късата клечка"...!

Е, те вече я изтеглиха!Нови пет коли,запалени в Студентски град още тази вечер!

"Опожарените коли в столицата за последните около 2 месеца вече са 36."Как на вечер се палят по 5-10 автомобила,а изгорелите са само 36.По скоро опожарените са 306 ама нали трябва да пишем каквото ни спуснат от "горе".

Аз не знам защо не се пише,че има подпалени ресторанти и то доста!Сигурно да не се всява паника...Преди два месеца подпалиха нашия ресторант и в същото време още три ресторанта в различни краища на София.Нашият е застрахован в западна компания,охранява се от СОТ и има видеокамери.На камерите ясно личат лицата на подпалвачите без маски...но не могат да ги хванат.Оправданията на полицията е че не били като Хорейшо и нямали такава база данни с която да сравнят образите!Ебати простотията...:)))

Ми пусни им ти снимките, може пак някой да ги познае.

..софиянци най заспали..Сега че ви треснат хилядо камери да не бегате по чужди жени..Само не знам от чии пари.

Луксозните коли не са паркирани в тъмните квартални улички! И обикновено около тях има и камери.

Вярно,заащо не са се сетили!Почвайте да палите другата "частна"собственост-апартаментите!Започнете обаче от "Дундуков"2!

Полицията е за да пази живота, здравето и имуществото на гражданите. Ако не може да се маха, да я обявят за незанонна и да се сформира нова гражданска гвардия.

Палят коли.Полицията била виновна.Да бе да.Колата е лична собственост оставена без надзор на обществено място - виновен собственика. Нека палят, на мен ми писна от паркирани навсякъде коли, да не може да се премине по тротоара от тях.Евала на тинейджърите - най накрая намериха цаката на неправилно паркиращите.

Ако утре запалят офиса, магазина или дома ти - и те са твоя отговорност, пак ли ще си толкова радостен?

Ти не схващаш, а?Нито домът ми, нито офисът ми, нито магазинът ми са "паркирани" в зелена площ или на тротоара.Оградени са и имат системи за защита, не са оставени безстопанствено, нали.СОТ, жива охрана и т.н.Аз съм си платил и осигурил охраната им, нищо, че полицията ги "пази" по дефолт.Покрито мляко, котката не го лочи, ако се сещаш.

Полицаи тъпи или не можете или не искате да разберете,че скоро ще ви запалят МВР-то без да усетите!Цветанов и ченгетата му са големи боклуци!Господ да ни пази от тези изчадия адови!

Автоджамбазите от Горубляне палят колите, за да ходят после хората да си купуват от техните.

Това, че престъпността в България е овладяна е само една мечта на правителствата!

Родната милиция работи само с паяка, че е доходно и по светло, че никой няма да я набия.

Какъвто Министъра такава и полицията.Огромна но трагично некомпетентна организация,която не може да се справи с един или двама човека вече 3 месеца,които си правят каквото искат.Това е най-точното доказателство за качествата и възможностите на полицията и хората които я управляват - голата истина!

Младежта ни е глупава, необразована, невъзпитана и такива са им родителите. Затова си патим.

Ами с това некадърно"гербаджийско"правителство,така ще е!Някоя нощ ще подпалят и гащите на тия смотаняци,без да се усетят откъде им идва.То бива простотия и некадърност,ама като"гербаджийската" никъде няма!

В Бургас всяка нощ палят по една кола по същия начин, но никой никъде не пише. Вероятно същият пироман се телепортира и в други градове. Направо си е Батман!

ПРОСТО ОПИТ НА ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ ДА ЗАХЛЕБЯТ ЗА НОВА ГОДИНА.. насаждане на страх заради застраховки..и тук таме някоя палната кола за кеф..

В момента България има нужда от създаване на повече работни места и по-голяма трудова заетост, за да се избегне засилващата се битова престъпност. Битова престъпност ли са палежите? Ако са, то тогава явно са резултат от безработицата? Ако има работа, ще спрат палежите, така ли? Дали пък зад огнената заря не стоят железничарите, на които предстои да станат безработни?

Е, може и да са болните, които протестират срещу липсата на здравеопазване. Може да са и зърнопроизводителите , може да е и ...филанкишията - по тази логика всеки може да е. Но аз си мисля, че други са въпросите, които трябва да зададем и ясен е човека, който трябва да даде отговорите. Сега е момента 60 000 ни полицейски апарат, барабар с чиновниците в него, да оправдае заплатите и привилегиите си, а също и да ни докаже колко са ни полезни и как за никъде не сме без тях. Да, ама не - засега е 36:0 за подпалвачите.

Тези палежи на коли са "организирана престъпност".А,"битова престъпност" е следното:Да речем твоят комшия -Пешо-ЦРУ-то,-върл комуняга,ако ти подпали гащите на теб КГБ-то,дето си"отявлен"гербер"!:)))

Все пак нещо не е наред. В Берлин имаше подобни палежи на коли, но немската полиция излови подпалвачите много бързо. А тук, някакви малоумници тормозят столицата вече с месеци.

За тези, които още не знаят - по бензиностанциите вече е забранено да се продава бензин в туби. Брат ми беше закъсал сутринта и ми се наложи да ми запишат личните данни - трите имена, ЕГН и номер на лична карта, за да мога да купя 5 литра бензин в тубичка... Това на втората бензиностанция, на първата ми обясниха, че трябва да се обадя в районното и оттам да ми разрешат да си купя бензин, едва след като се уверят че наистината колата била закъсала. И за тая простотия го отнесоха продавачите в бензиностанциите, за което искам да им се извиня. Аз лично нямам думи за коментар, ако намерите вие...

Дам..... и така няма начин да си сипя в колата и да го източа с един маркуч. Или предполагат че подпалвачите са пешаци и немат пари за кола и не могат да си откраднат....баси....

Ти къде отиде, чак в Райхстага и църквата Света София? А това е просто един виц ... с кофа за боклук. Приеми го така. Все пак коли в София се палят от 2 месеца. В Берлин ги хванаха на втория ден.

Палежите започнаха с джипа на един футболист на 29.10.На 23.11 разбиха бизнеса на фенклуб на Левски-СЗ(много наркотици). След това започнаха постоянните палежи на автомобили.

Според мен е някакъв психопат това. А полицията не взима достатъчни мерки. Според мен докато не го хванат- трябва да има супер засилени нощни патрули из София, дори ако щете цивилни, както и да се сложат камери пред по-големите паркинги пред блоковете. По-надолу някой даде хубава идея да се провери по сигналите на активните мобилни телефони във времето и района на палежите и да се направи засечка - също е отлична идея. Но нашето МВР май изобщо не му пука, ако ще и половината коли в града да изгорят... Ето това не го разбирам?

Защо не го разбираш!?? Навремето, когато колите масово не бяха застраховани и се крадяха ЗА ОТКУП, на нашите полицаи ама хич не им дремеше!!! Аз само се питам - ЗАЩО ЛИ!???

То е ясно, че са застрахователните компании...

Станишев ще е,или агент на ДС

Става дума за криза в каското. Спада е над 35% ,което е срив.Страхът застрахова най-добре. Добре забравеното старо:)))Никак не желая да слушам за антиглобалисти , пиромани и идеалисти.

Ей сега ще се втурне народа да прави автокаско и след някой ден палежите ще спрат.Това е истината, застрахователите огладняха.

Истината е,че "гербаджийската"полиция е тотално некадърна!Физкултурникът с белите чорапки(Цуци),трябва моментално да си подаде оставката!

Ха да се хванем на бас, че палежите ще са повод за въвеждане на извънредни милиционерски мерки и ново увеличение на парите за СРС-та!

Аз предлагам всички да ни назначат в МВР - таман и Дянков няма да се гъне как да разпределя бюджета;о)) Само не съм измислила като станем толкова лапачи, кой всъщност ще го пълни - бюджета де;о)))

Анонимка, бандитите не са червени, сини или жълти. Бандитите се занимават с това, което могат. Въпросът е, че всяка управляваща партия ( в случая ГЕРБ ) ги използва за свои цели. А за кокала не се безпокой, след чакалите от ГЕРБ троха няма да остане.....

защо плят само евтини коли?повечето без каско,а и полицията си трае.По сигнала на gsm мите може да ги хване веднага.Мери шеми на голяма конспирация между застрахователи и политици.Или само да ни насочат внимането не към стачки и митинги!

Това е партизанска война,която се води срещу Цецо!Явно Цецо е ултра- некадърник и не може да се справи.Айде, физкултурник-марш от МВР!

Всичко започва от това изказване на Бойко на 28.11.2011г - първите коли изгоряха на 29.11.2011г. "Началниците в Министерство на вътрешните работи са главно вляво - така премиерът Бойко Борисов обясни заплахите за протестни действия на полицейските синдикати. Според него полицаите трябвало да стачкуват не сега, а по време на предизборната кампания, когато от левицата ги упреквали, че получават три пъти повече пари от учителите. Тогава си мълчаха, понеже техните началници са главно вляво, заяви Борисов в интервю за bTV. "

Вчера гледах предаването му-излиза,че била датска игра да се заловят подпалвачите!Ей тоя се извъди голям специалист и по полицейската работа!

Някой пироман се гаври и подиграва, и с обикновените хорица, и с полицията.Разбирам да е отмъщение на дилъри на дрога, но да се палят коли на обикновени хорица е страшна гавра.Не е ли достатъчно зле българина, та още го тъпчат?

А някой знае ли тези коли имат ли автокаско?

Като палнат джипа на Борисов, заедно със мутрите му вътре, тогава ще се събудят чак.

Някой има определено голям интерес към неконтролируемите еженощни палежи на автомобили.Смятам,че има договореност между застрахователи и собственици или наематели на платени паркинги,да се понатрупат парички за коледа и нова година.Криза е,много хора който са свикнали на охолство сега им много трудно да си покриват ежедневните разходи,който са от типа на гориво за автомобила,лукс за жената,любовницата,50,кинта на пубера за училище всекидневно и ред други знайни и не знайни придобивки употребявани от крими контингента.Ето защо ни горят колите нощем защото нашата родна полиция или е в будна кома или и тя спи като нас,данекоплатците.И въпрки това няма да ме накарат да си застраховам ладичката или да я паркирам в охраняем паркинг.От това определено ще загуби както родното МВР,така и частния застахователен бизнес.Изгорят ли ми колата не ще да си купя никога повече и то в БГ.Срам за родната полиция.

Китайци ги палят, бе. "Някой има определено голям интерес към неконтролируемите еженощни палежи на автомобили.", та те вече произвеждат НОВИ КОЛИ в Ловеч. Франсетата казват:"Търси жената"-шерше ла фам, демек и два милиарда бюджет Бойко да даде на милиция и жандармерия "нашата полиция САМО НЕГО ще пази". А толкова много пенсионирани полицай има, а до края на годината още 7 хиляди ще се пенсионират?! Представяте ли си УБИЙСТВОТО НА КОЛИ, ами ако то излезе извън границите на София?

"На въпрос дали запалените коли в близост до дирекцията са сигнал към полицията той отговори: Не, едва ли чак сигнал. Не смятам, че има връзка със СДВР. " - Как изобшо може да си го помислите, когато ни запалят сградата на 6-септември, евентуално може да разработим тази версия..... шапкари нагли

Тия подпалвачи не знаят ли, че Цв. Цв. обяви престъпността в България за приключена? П.С. Както и кризата, и то няколко пъти - но от друг титан на мисълта. Но това е друг въпрос.

Престъпността е овладяна и ФБР ни хвали!:)