НСО купува два бронирани автомобила за 2,5 млн. лв.

2,5 млн. лева ще даде Националната служба за охрана за два нови бронирани автомобила.

Обратно в новината

Коментари - НСО купува два бронирани автомобила за 2,5 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щука

Дали сме им пари, ще си купят... От кого обаче ще се пазят в тези машини...

Къде ще се скриете бе, сладури?!? Оптиката така напредна, че от 2 км не е проблем да те бухна точно между очите, колкото и да ви са малки челата. Зян ще идат колите само, язък и за бензиня.

Швецирвегия и Норвегия - страни богати, а депутатите и министрите им ходят с велосипеди, може би бронирани?!? В нашата бедна държавица зор гуулем за НОВИ бронирани коли, че старити били вече с пълни пепелници. Мамата....

пак някой ще налапа комисионни за безумно скъпи немски каруци за "другарите" управници. всички знаят, че американските лимузини са най-надеждни и най-добри, но "другарите" обичат да се подмазват на немците за комисионни.

Брей колко пари се хвърлят за да превозват една тиква.

Някой ако иска да ликвидира министър, депутат , никой не може да го спре.Ако ще да се движи с танк. Нали ще слезе някъде от него. Служба трябва за се разпусне - РУМ СЕРВИЗ - Слуги, Да кажат бюджета им за2015 година. За това няма бензин за линейките.

Само много уплашени от възмездие управници могат да си поръчат подобни возила!Ами по-евтино щеше да им излезе една рота телохранители,както при Доган и Пеевск!

НСО купува два бронирани автомобила за 2,5 млн. лв. Вземете купете сега и бронирани влакове.

Обичаме Ви народни избраници.В Белене няма да са Ви нужни.

Това доказва колко далеко са управляващите от народната любов щом ползват бронирани коли. Имаме огромен дълг,имаме да плащаме на задължения за АЕЦ Белене,а се купуват скъпи бронирани автомобили на принципа-пари за ракия няма,а ти хляб си купила.

Да им купят по един велосипед, на тези олигофрени... Кортежи бронирани коли ползват само мутрите и управиниците ни. Боклуци.

голямо нещо е тв анародната любов боци направосе раздава...

Ехееее, ЯКИ машини! Бронираните ДзвЕрове няма как да струват евтино. Все пак 685 000 е приемлива цена за такова нещо.

И кой по точно ще карат с тях?! Нали всичките ни управляващи са смешници! Ако някой наистина иска да ги убие..Ще ги убие без проблем!! Ако ще да са с танкове!!! Кенеди го доказа!! А тия коли, са само за да се лапат здраво кинти!!!

Горките македонци! Там за една кола се стигна до политическа криза и веме втора година не могат да се оправят.

Нека да ги купят, но по нормална ценова листа, а не завишена. В крайна сметка като ти кацне някоя влиятелна личност на летището с цел да я откараш до където и да е и да я накараш да инвестира, не може да се случи с трабант, колело или стар голф. Не може да ходиш със стари клошарски дрехи на интервю за работа - ябълката винаги трябва да е красива отвън, за да се купи. Но това много трудно може да бъде оценено от хора мислейки до ръба на портмонето си.

От кога НСО взима инвеститори от летището? Смех, смех и пак смех. НСО-луск такси за инвеститори.

ако решиш да "накараш" някой да инвестира, не ти трябва лимузина-трябва ти пистолет,или за по-убедително калашник.а, ако решиш да го убедиш да инвестира,при добри финансови доводи-може да го возиш и с такси

Най-големият терорист (не ни трябват вносни) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

те тия са га иде американеца нащи ....те нащи за нищо ни стават само се носят кат пръскачки из лози

НСО - национална служба за охрана. Думата "национална" трябва да се премахне и да се добави "на дебелосерковците". СОД - Служба за охрана на дебелосерковците.

Браво, поне са икономични. Добър избор. Ама то и ние така ги избираме. Уж не харчат пък пари за полиция, медицина, образование и пенсии все няма. Заеми се теглят, като, че произвеждаме нещо. Ама то идва време за сметката. И тогава дупе да ни е яко. Наздраве!!!

Я всички депутати - заедно с целия си антураж - на колела!!! България няма пари за такива скъпи возила. С тези пари могат да се изплатят дълговете на някои болници, да се подпомогнат пенсионери и сираци, т.е. да се дадат за много по достойни каузи. Откъде-накъде ще им пазим задниците! На когото не му харесва, да напуска!

...е необходим мащабен социален протест за незабавно ,ново служебно,експертно правителство и бърз съд за тази шайка от бивши, и сегашни членове на БКП!!!!! С избори не е възможно отстраняването на тези лешояди,защото изборите са предрешени много нагло!!!! Обаче, българите засега сме способни само на мащабни пътувания към спа хотелите, през време на следващите един след друг многодневни празници!!!!! Затова ще тънем в деградация и простотия ,защото начело ни стои МУТРАГЕНЬО!

Що бе, някой да не е решил да угаси нашето Слънце, че чак бронирани коли?

Ееее, дали няма по-скъпи от тия? Сигурно ли е -ами нека им добавят някои екстри, специални изработки, позлати, джакузи в колата. Ние, благодарният електорат държим да купим на НСО най-скъпите лимузини. Такива дето и петролните шейхове не могат да си ги позволят. Недейта да скромничите, моля ви!

Например като пръднеш да се включва вътрешната инсталация за ароматизация на купето.......

....... цената и категорията на двата автомобила са огледален образ на гражданската любов, която храни туземното население към властта.....!

За толкова пари може да се построят 3 нови детски градини! Какво ми пука за живота на политиците, че да ползват данъците ми за бронирани автомобили?

Защо Цветанов диша въздух извън килията на софийския затвор?

Добър въпрос! Но надали ще получи отговор.

Каква оценка даде Европа на Цацаров? Престъпник ли е той?

Борисов продаде България. Това е причината да се страхува от избори. За това няма кандидат.

Явно най-накрая властта ще започва борбата с престъпността. Ето вчера спрели един циганин с каруца пълна със слама - съвсем възможно е да насъска коня си срещу висши представители на властта, да ги засече с каруцата за отмъщение или да ги тровят с миризмите си, че често са без баня.

А се смяхме на македонците и техния направо бледнеещо евтин автомобил ... а си свалиха правителството след скандала. Добре, че у нас държим на ''стабилността'' - стабилна мизерия, стабилно работещи бедни, стабилно крадлива класа, стабилно безнаказани престъпници.

Мафията се страхува от честни избори.

Зависимостта трябва да е гарантирана.

чифте златни пищови.

Това е, като онзи виц, в който жената минала 3 пъти на червено, но не я спряли и със спестените пари си купила нова чанта. Та и у нас - не изхарчи милиони закупчикът Ивайло Московски за нов самолет (засега) и със спестените пари купуват 2 лимузини. Позор за всякакво управление е подобно поведение и подобен скандал навсякъде в ЕС би означавал оставки и бунтове.

НСО, като за последно ли купуват с такъв размах, че не сме чули да се е подновил дебата за необходимостта от съществуването им. И да вземат още няколко коли да купят, че явно за 2 не им дават отстъпка. Иначе плюят БСП-то, че онези влакове купували скъпо.

Интересно колко бронирани коли поддържа НСО и кои се возят в тях. Сигурно е държавна тайна. Най-бедната страна в ЕС, със средна пенсия от 150 евро и заплати на учители и лекари от 300 евро, вози "избраниците на народа" в най-скъпите бронирани коли, които могат да се купят с пари на тази планета. Отвратително... докато имаме такива "избраници", можем само да затъваме.

Как да не им пикаеш в устенцата?

българската МАФИЯ - Борисов, Цветанка и Цацаров.

Е те са 2, значи все пак някой ще ходи пеш:))) Завалията

Нали е за НАРОДНИ избранници, от какво се страхуват? Нали уж народа ги избира, а от него ще се пазят, при това с пари от същия народ!?!?

С 170 лева пнсия, как да не обичаш возещите се. Казано е трябва да те управлява богат бедния ще те окраде. Голяма любов пълна с вяра

Много се страхуват от народната любов тези хора. Това е само върха на айсберга, разхищенията на публичните средства са за милиярди...

Чужди пари лесно се харчат! Политиците на запад ходят с колела на работа, нашите с бронирани коли за 2.5 милиона. Голямо шубе ги гони от народната любов!

Скъпо нещо е народната любов.

НСО нищо не купува. Тези свръх бронета,си ги купува целокупният български данъкоплатец. Да са ни честити и дълги години да си ги ползваме! Като знам,че ще ги има,ми е драго на сърцето.Ликувай,Народе!

Какво им е на китайските автомобили произвеждани у нас? Нали уж големите хвалби на Бойко и компания ? Що не си купят произведени у нас, макар и от китайска компания ?

Чии ли миризливи задници на народни изедници ще се возят в тях?

Грешиш друже....техните задници не мирищат, освен това носят златни яйца..., но само за себе си!

И що направо не си казват "искаме Ауди, модел такъв", ами си играят да баламосват с разни "изисквания", на които реално отговаря точно определен модел на точно определена марка и това се разбира 5 мин след като новината изтече по медиите?

Безсрамници! Колите са за страхливата тиква.