НСО показа новите си луксозни автомобили (снимки)

От Националната служба за охрана (НСО) показаха пред медиите по един от двата типа нови автомобили, в които се возят министри и чуждестранни гости.

Обратно в новината

Коментари - НСО показа новите си луксозни автомобили (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля, посетете блога ПИРАТИ НА ЗНАНИЕТО на английски /link ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ЧЕСТИТА НОВАТА 2015 година БЪЛГАРИ възход нагоре въпреки всичко УСПЕХ.

Aми защо не питате Плевньо дали случайно не е подписал тая сделка и да припомните обещанията давани в тон на илиянски търговец преди да го изберем за президент.

излезе вярно твърдението,че по Коледа стават чудеса, велможите от НСО-то могат да работят само с луксозни автомобили иначе се разминават представите им от филмите, но дали не сме им ги купили с sms-си от някоя кампания за болни деца....

Щом всяка проста мутра може да кара БМВ защо НСО да не може. С колелета ли да охраняват.

това са най-убърканите хора в тая държава. Ми ко се чудите прост народ смейййййййййй. Дори и заглавието е глупаво. НСО показа новите си коли. А полицайките дето умряха там на границата кагато има стачки и хората искат да бият депутати нека да пазят убйците си хаха. Прост народ.

Ха честито да им е на всички глупаци, дето са гласували за ГРОБ !!! Линейки на бърза помощ няма или са стари трошки, ама за боко, цвъки и другите идиоти ще има нови, скъпи и луксозни автомобили ! Честито народе !!! Като сте тъпи и не ги изметете всички наглеци, дето си мислят, че като стъпят в НС и трябва да живеят като царе ! Ама ние сме си виновни, не те !

Абе, всичко си е на място: на прост народ- нагли управници! Не на народа, на бога уповаваме...за справедливост!

Не е виновно НСО за тия глуппости, а задкулисието, което смуче комисионни, Плевнелиев и приятелчетата, НС, МС и т.н. и всички тези, които до вчера "протестираха", а сега се наместиха в министерските кресла и извднъж млъкнаха и оглушаха. ОСТАВКА И СЪД.

А дано си изпочупите вратовете с тях

Що пак аудита бе нали има Дачиики и Грейт Уо

ами предполагам комисионната е по-голяма

кво ме интересувате вие бе! аз искам да карам шефчетата в хубава кола! айде лайте си колкото щете!

нали щяха да купуват колела/велосипеди.....

браво, браво и браво е това е справедливост - на 1-2 години нови коли.... а на миличката дето ни определя цената на енергията и парното, цените на горките пенсионери с пенсии средно 150-250 лева и на работещите бедни със среден доход 800 лева е СЪС ЗАПЛАТКА МИЛАТА, ГОРКАТА ЧЕТИРИ ХИЛЯДИ И ПЕТСТОТИН ЛЕВА, САМО ЗАПЛАТКАТА ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕЛНИТЕ НЕ ГИ КАЗА, ЗАПЛАТКАТА КОЯТО ПЛАЩАМЕ ОГТНОВО НИЕ Б А Л А М У Р Н И Ц И Т Е. Да са им чистити държавните доходи на всички нагли хрантутници и крадльовци в лбулгаристан на доган. Другарю борисов, кражбата и източените пари от държавата чрез фалшивите външни заеми и фалита на ктб този път няма да платим ние, правете си сметка другари от нс, защото този път ситуацията няма да е мирен протест. Вече се осрах....е и осмърдяхте тотално

не искаш да кажеш сърП, ЩОТО ЩЕ ТРЯБВА И ЧУК!

новите си коли като луксозно дамско бельо - с цялата си наглост!

защото са подлоги на сатаната. нещо неясно до тук, а парцал. реднек? марш с парцала в кенефа да триеш собствените си говна. Заповед!

намам представа за какво говорите, парцал. донесете ми сведния и факти и ще отсъдя точно така, както за вас е отсъдено. и е справедливо! можете да питате обществото, което унищожавате и унижавате, редник! а сеха марш да подмиваш умивалници, като теб, или искаш наказание!

и ти ли си злият прът в колелото на историята бе мила руска пача? хахахаа.. ти, точно ти!? аз не виждам по-ретроградна подлога от доносник, използваш чужд ник за собствени облаги. айде трий пак, за да се извисиш над себе си хахахаааа...-

pastoral ( нерегистриран ) 30.12.2014 11:19 и вие, отрепки за какво се борите, след като един ник не можете да измислите самостоятелно! нали онзи ден ме убеждавахте, как никой не ме бил бръснел за слива, а днес ваще сливи миризливи говорят смело от името на моя ник. не трий! а ми отговори, подлого на диктаторите!!!!

pastoral ( нерегистриран ) 30.12.2014 11:19 и вие, отрепки за какво се борите, след като един ник не можете да измислите самостоятелно! нали онзи ден ме убеждавахте, как никой не ме бил бръснел за слива, а днес ваще сливи миризливи говорят смело от името на моя ник. не трий! а ми отговори, bot- подлого на диктаторите!!!!

Даже Папа Франциск се вози на обществен транспорт и си плаща билетчето сам. Срам за България.

Скверната герберска власт и скверните и деяния скоро ще бъдат осъдени и наказани.

злокучене ( нерегистриран ) 30.12.2014 11:11 ами не ме чети бе доносник. просто е, ама не е за прости, дето трият и изчезват мнения по московски поръчки. нещо неясно до тук, освен, че ще ви газим наред! м?

!!!...КРАЙНО НАГЛИ...!!!

чак пък се кръстила народът, изкуфялата бабушкела- цензуратор от атака. абе вие имате ли и 0000,3% от всички идиоти?

" Елитът", когато подредите дължавата като в Европа,тогава се возете на такива коли. Неможе народа да гладува и мизерува,а Вие да се третирате като елитни европейски ръководители. Овчарят,чието стадо е оскубано,гладно и болно не е Елит и той няма право на атрубути,които трябва да са заслужени. Когато дълго време няма справедливост, идва тълпата и освен справедливост иска и възмездие и мъст. Страх от Бота имайте като нямате морал.

бабушка, ние нямаме страх от нищо! за това ще ви газим наред, където и да ви видим. трябва да свиквате с вашия бот да бъдете газени навсякъде, където ви види човек!

Тия "елитни" мутри сигурно и Джейсън Стейтъм са си поръчали да ги вози ("Транспортер", де)! А неволната ти грешка в последното изречение си е направо шедьовър! От Питър Бота 'сичкото чернилка имаше страх! "Елит" маааааа му!

за демокрацията няма значение какъв съм, има значение какъв съм само за слабоумната дс баба цензуратор-сталинист, която сама не знае накъде да си заврти гъзо..само и само да има кой да и го отпере яката! хахахааа

На запад показват новите велосипеди на министрите ! На въпроса ,защо не сте с бронирани автомобили те отговарят НЕ СМЕ МУТРИ !

ей, как смеете да триете мненията на бабата дс цензуратора! искров ще ви съди бе джурналя! хахахаааа...

ами гаспажа "пабеда", вие имате регистриран ника, който така мразите. вие кажете. аз само ще ви кажа, че дори и на кучето от крайния квартал да се прекръстя, хората пак ще ме разпознаят. за разлика от вас. която имате само гъз, а никакво лице. това е факт. ако си мислите, че ще изкопчете нещо от мнене - ядец! ще мълча като серж на хомо-разпит пред сидер ага... хахахааа

нямам представа, доносник. ти трябва да ни осведомяваш, а не аз вас. нали така.

да, верно, а как не спомена за русия? трябваше да теглиш една майна на путин, както приляга на един фашист.. хахаха. баба цензуратор в кожата на пасторал.

атакаджиите се сравняват с румъния? че от кога така бе баба цензуратор?

ченге-доносник, удобно ли се чувстваш в поредната си кражба? а баба цензуратор? мухахахааа

аа и производното на дс доносниците цензуратори се яви. вижте им акъла само. не могат дори един ник сами да измислят, а се подвизават и награждават с чужди творения. но за сметка на това нас ни трият, като им кажем истината в очите. запомнете регистрирания "пасторал" той е една редкционна отрепка, от която нищо не зависи.

Какво да коментирам!Нямам думи!Една английска кралица беше казала за гладуващия народ-Като няма хляб,да ядат пасти!При ширещата се и разрастваща мизерия-нови коли!!Да не се излагаме пред чужденците,нали!?А деца мрат пред спешното,хора мръзнат по непроходими пътища,да продължавам ли-ми то край няма!!Дано има възмездие-друго вече-не знам!

Английска?!? Марийка Антоанетовата?!? Иначе си съвсем прав...

Да се продадат тези коли, с парите да се купят зафири на старо за НСО. Останалите пари по сметките на тежко болните деца. Тоя който е поръчал колите, да работи 10 години на минимална заплата. Останалите пари да се дават на болните деца. Фак ю НСО, това са едни безподобни шматки, които по бензиностанциите пълнят гориво в пластмасови туби на задната седалка. По пътищата се държат безцеремонно, закон и морал за тях няма. Направо да се закрива тази служба-пиявица. Глупавите политици е най-добре да ходят без охрана.

Брафо на редагзията! Сичкуту убуу, ама само си управете правописъ! пиши съ мирзи, а не мерси, какту и на френзки! нии си имами наши си, руско-родни атакаджиски правила!

На Лилето Павлова много ще и мяза такова ауди!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Миличките,ние ще ви пазим безплатно.Що ви е тоя НСО.Торкова ви обичкаме,а вие да се позите от нас!

стига бе, те обещаха да си изплатят колите със следващия заем, който ще вземат на ваш гръб. точно като сириза в гърция. нали атака и дс сте за хахахааа

Поредното безочие и наглост на "управляващите" -- на фона на ширещата се беднота и безработица в страната с най-нисък социален статус!!!!! ЗАЩО не използват сглобяваните в Б-я автомобили/ЛОВЕЧ/?????? Така поне част от парите ще се върнат като данъци????