Коментари - Килограм взрив заложен под колата на Сашо Диков | Днес.dir.bg

Килограм взрив заложен под колата на Сашо Диков

Около килограм взривно вещество е предизвикало експлозията под колата на журналиста Сашо Диков късно снощи.

Обратно в новината

Коментари - Килограм взрив заложен под колата на Сашо Диков | Днес.dir.bg

Коментари

а къде е моя коментар? ние простите от запада говорим по 7 и повече езика и имаме по 3 и повече професии а ого е простак и злобар. къде ми е коментара??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

защо се чудиш? та това не е за първи път ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Искате ли да ударите ШАМАР на политиците в България? Искате ли прекъснете кошмарната верига от президенти неудапници? Големите ни политици ни докараха до сега просешка тояга и освен да търсят компромати помежду си, друго не ги интересува. Затова свалете им гащите на тези високо компетентни кандидати като гласувате за Светослав Виткови Венцислав Мицов. Може да не са добри политици, но пък за сметка на това ще го правят от сърце. Моля Ви всички да разпространят това съобщение по останалите форуми и Фейсбук. За бога братя българи, действайте че време не остана!!!

Искате ли да ударите ШАМАР на политиците в България? Искате ли прекъснете кошмарната верига от президенти неудапници? Големите ни политици ни докараха до сега просешка тояга и освен да търсят компромати помежду си, друго не ги интересува. Затова свалете им гащите на тези високо компетентни кандидати като гласувате за Светослав Виткови Венцислав Мицов. Може да не са добри политици, но пък за сметка на това ще го правят от сърце. Моля Ви всички да разпространят това съобщение по останалите форуми и Фейсбук. За бога братя българи, действайте че време не остана!!!

кой ли...? Така е планирано преди изборите от най-крадливите и мафиотски кръгове и обръчи на Гоце ДС-то и на партиите-мафии БСП, ДПС, НДСВ и разни РЗС-та Янета и Трактори Петровци...! Интриги, лъжи, дестабилизация, комплоти като този в Катуница, взривове като този на Сашо Диков... Не случайно БКП/БСП е "сътворила" най-убийственият атентат на 20 век през 1925 година в Църквата "Св. Неделя" в центъра на София и избила над 250 човека от цвета на тогавъшна България! Или пък етническата турско-мюсюлманска партия-мафия ДПС и убийствата на деца и жени при бомбeните атентати през 80 години във влака до гара Буново и по гарите Пловдив, Варна... Целта е ясна - дестабилизация и проваляне на успешния премиер Борисов - първият след 1989 година, който прави нещо съществено и инфраструктурно за страната, в т.ч. и за спорта ни! И ТО В УСЛОВИЯ НА ЖЕСТОКА СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА...! И МНОГО ВАЖНО - НЕ КРАДЕ КАТО ОЛИГАРСИТЕ МАФИОТИ! А ПЪК НА ИЗБОРИТЕ ПОМИСЛЕТЕ И С УМОВЕТЕ СИ...

Да се научи да не паркира в градинките! Нека му е за урок!

Както се пее, "родната полиция ни пази"...

Разбира се, че комунистите и турците имат полза от злепоставянето на България пред света! Те винаги са били и против влизането ни в ЕС !

Ама вярно си Кадафи, мнооого си изперкал!

Не забравяй, че "великите сили" САЩ и "европейските" им съюзници спечелиха последната световна война - Студената. САЩ, дето казваш, ни взе за колония, ама си ни делка с "европейските" "велики" "демократични" държави. За вторите сме кенеф и пазазар на скапаната им стока (сухо мляко, всякакъв 20-годишен брак от държавния резерв и каквито се сетиш боклуци); за първите - военна база и пак пазар (за ГМО-тата им и другите им боклуци). Та местната политическа върхушка, вместо да се завре в кучи гъ.. от срам и унижение, продължава да се фука, че сме колония - час през час обявява тържествено как страната посрещала поредните "важни хора" - пъпчивите надзиратели от миризливите им брюкселски канцеларии или миризливите им "световни" канцеларии (разбирай "щатски") - на световни банки, едно-друго...: да видят ква е тая работа, че още мърдаме и колко още "реформи" трябва да измислят, че да приключват.

прави ми впечатление че коментарите преди 9.10 липсват

Поръчителят може да се предполага, но със сигурност 10 минути с данните на мобилните оператори ще се установят всички участници в взрива!

ТРАКТОРА И ББ СИ ГО МЕРЯТ...

Ако е Трактора: - Косвено набеждава Боко, че тероризира опозиционната преса и го злепоставя пред гостите от ЕЮ. Ако е Боко/Цоко: - Косвено( а чрез клакьорите и пряко)набеждават смъртния си враг Трактора в тероризъм-"Този който иска да ни компрометира"; - показва на гостите от ЕЮ тежкото наследство и в каква трудна ситуация постига големите успехи; - мобилизират мат,ряла, защото изборите са на кантар; - предварително анулират и изключват... [Прочети целия коментар] достоверността на евнтуални компромати, които се очаква да се появят в навечерието на вота- "Тоя, които взриявява журналисти ли ще ми вади флашки?"

Продължение - Или пък, "Какво диреше колата ти в зелената площ на 50 м. от паркинга?" Дали защото съседите ще те линчуват, като хвръкнат по 3 коли около твоята, Саше?

Предложение за въпрос на "разследващ журналист" към Сашо Диков - Сашо, защо тази вечер колата ти беше паркирана на 50 м. от другите коли на паркинга?

ПАРТЕНКИТЕ НА АЛЕКСЕЙЧО МИРИШАТ НО НЕ ДЕЙСТВАТ ВЕЧЕ ДАЖЕ И СЕРГЕЙЧО СЕ ОТКАЗА ОТ НЕГО

Я Сашо да каже, поради какви причини миналата седмица е ходил в офиса на застрахователната компания Лев инс да пита каква е застрахователната стойност на форда му?

а ясна е работата, нещастник да го подпалят сега наистина направо ще ми се оправи деня

Ти случайно да не си работил в този офис, че да знаеш такава информация?

Борисов и банда направиха България американска колония. а колонийте се управляват със страх, ужас и несигурност

Пак е по добре отколкото колония на доган и триглавата ламя

Ти си мегасмотан , брато . Кое му е по-доброто , бе калъф .

браво, един мислещ тук..

В тази територия Бандустан дето се управлява от тъпи милиционери друго не се очаква.Я си спомнете когато побратимия на Ким Ир Сен Ким Ир Бойк беше главен секретар колко убийства станаха,не се ли сещате ,че са режисирани от оприближени нему апаши с по няколко имота набързо авантани.

Всичко е много просто,намират се извършителите,показват се на обществото,осъждат се и отиват зад решетките.Въпроса е кой вкарва сам себе си в затвора.

Не са идеалните ГЕРБ,но на тая географска ширина по-добри няма!Иначе -крадливи комунисти или "дърводобивни "царисти!

ГЕРБ СА НАЙ- ГОЛЕМИТЕ КОМУНИСТИ .

Защо държавата трябва да сплашва с бомби в момент когато искаме да влеземе в Шенгенското пространство, и има на посещение евро -шефове? Държавата има толкова много контролни органи. Някои или не мислят или им плащат !

Българската действителност само може да те отврати. Сега коментарите ще бъдат: това е срещу властта, това е дело на Трактора, на някой друг и тн, за да се види че ГЕРБ са калпави и не се справят. Ще се коментира че Диков бил такъв, онакъв и тн. Единственото, което няма да се коментира е най-простичкото - че е заложена бомба, под кола на човешко същество, през 21ви век, без да се интересуваш, че някой може да мине, че дете може да си играе. С цялата тая чалга около нас, с всичките тези турски сериали, с тези "риалитита", забравихме най- простичките неща, а те са в основата на всичко. Както разбирате това е целенасочено, сега това ще ни е тема за разговор целият ден, ще забравим наще си проблеми, ще си кажем Диков има сега по-големи, това е целта е да бъдем разсейвани. Направете си експеримент, достатъчно умни сте като човешки същества. Гледайте новини, но шунтирайте всички подробности и гарнитури които ви поднася новинара, тогава се замислете над новината и ще видите- тя ще ви звучи по-различно. Това е с всички глупости около нас гледат да ни приспът, а истината винаги е там, само че първото е угодно на всеки, който управлява хора, знам го от опит. Аз управлявам хора.

Какви ли не глупости прочетох и се убедих, че народът е прост и виновен за това какво става просто защото го толерира! Първо разберете ГЕРБ не е Бойко, Бойко може и да става но другите не! Е може ли да сте толкова прости та да гласувате и избирате за втори път след Царя заради един човек цяла партия! Е това е супер плоско! Вежда се , че ГЕРБ са по зле от предишните и се опитват да копират Тодор Живков но доста по зле! Обаче я кажете ДПС, БСП НДСВ ле са по добре? Естествено че не! ОДС ли - не мисля е тогава какво правиме? Ами по метода на изключването - Искаме ли свобода на словото и да не е милиционерска държава ако да просто не на ГЕРБ, искаме ли турците да ни завладеят не нали тогава не на ДПС. Искаме ли монархия ако не не на НДСВ. Искаме ли комунизъм не на БСП! Искаме ли САЩ да ни бомбардират и унищожат за неспазване на човешките права не е тогава не на АТАКА! И така нататък.... Най добре е да сваляме правителство след правителство докато не разберат че ние сме шефовете и те са нашите слуги! Там са да ни защитават интересите!

Добър коментар.

Поздравления!!!

Значи каква е логиката уважаеми ГЕРБ-ери. На който му сложат бомба и е с Алексей. Ми утре ако сложат на някой от ръководителите на партията ви и той ли ще е с Алексей. Ай моля ви се без такива отъждествявания. И ако е бил толкова виновен Алексей, защо още не е осъден и не е в затвора?

ЗАЩОТО СЪДИИТЕ И ПРОКУРАТУРАТА СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ И НИКОГА НЯМА ДА ПОСЕГНАТ НА СВОЙ.АКО НЕ ЗНАЕШ ИЛИ СИ ТЪП ИЛИ ОТ ТЯХ.

Така като ти, чета написаното си ми ясен като бял ден. Върви да четеш книжки, че само с вдигане на тежести няма да прокопсаш.

По тази логика, тъй като през последните 22 г. няма нито един осъден политик, висш държавен чиновник или голям бизнесмен- крадец на ДДС например, това означава, че те на се виновни! Едновременно с това обаче и на малките деца е ясно, че България се краде и ограбва с размах и затова сме най-бедната държава в ЕС и търпим и ще продължаваме да търпим санкции от ЕС заради кражби на европейски пари, заменки, липса на адекватно правосъдие и т.н. И какъв е извода, според теб?

Аз ще ти отговоря - защото не Съда ни е слаб а Прокуратурата, защото я ми кажи кой дори подкупем съдя ще отхвърли едно страхотно подготвено дело от Прокурора, няма кой, защото ще го хванат - има медии има странични хора. Това е!

Аз пък ще ти отговоря, че полицаите, прокурорите и съдиите се надпреварват кой по-калпаво да си свърши работата, така че да няма осъдени престъпници. Познай защо?

Ей сега му е времето на Веско Маринов да изпее "Нашата полиция"

Няма какво да се чудим,който е слуга на бандит като Трактора,може да очаква всичко от него и "приятелите"му!

Абе тия коментари долу доста си приличат. Направо сякаш му се плаща на някой да наспамва подобни статиии с негативни оценки на цялото правителство. Само да ви кажа, ако все пак сте нормални хора и това ви е обективната оценка, че Сашо Диков играе с Алексей Петров. Кани го по интервюта, мазни му се по време на дела и е единствения, който го защитава и дори го възвишава като героична личност. А срещу това естествено си получава финансовия дял. За да разреши на хората на А.П. да му взривят колата пак си е получил неговото си. Професионалисти са хората, няма жертви, целта не е да има цивилни жертви, а самите те, хората от кръга на Алексей, да се искарат опресираните и мъчените. Ама ситуацията вече си става малко прозрачна, дайе бих казал леко прозаична. Галерия също е основана със средства и под егидата на Алекси. Щом има доказателства, че двете експлозии са причинени от взривове с еднакъв състав, тогава малко не ви ли се прояснява защо всеки път при визитата на еврокомисари при някой човек на ал.петр. се случва подобно произшествие... Аз все пак вярвам, че българина не е толкова затъпял все още, и такива плоски игрички са му ясни...

Това са пълни глупости ,които пишеш . Вие , герберастите , какви ли не съчинения ще напишете , само и само да препишете собствените си престъпления на други . Но , очевидно е , че никой не ви се връзва . А ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО Е , ЧЕ ОТ ЩАБА НА ГЕРБ СА ВИ ИНСТРУКТИРАЛИ ВАС , ПЛАТЕНИТЕ ЖАЛКИ ГЕРБОВИ ДРАСКАЧИ ДА ПИШЕТЕ НЕИСТИНИ И ЛЪЖИ . НО ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАЯНЕ . А ТЯ НЯМА ДА Е НИКАК ПРИЯТНА ЗА ВАС , НАГЛИ ГЕРБЕРИ .ТЕПЪРВА ЩЕ ВИ ИЗЛИЗАТ КИРЛИВИТЕ РИЗИ .. И ПОМНИ ЕДНО- НА 23 ОКТ . ЩЕ ВИ РАЗКАРАМЕ ЗА ВИНАГИ - НАГЛИ МИЛИЦИОНЕРЧЕТА И МУТРИ .

Единственият които имат мотив да го прави е Алексей Петров.Това е ясно като бял ден,но разбира се не може да се докаже.10 дена преди изборите, в момент който идват важни политици от Европа?Е това не го ли гледахме вече при в-к"Галерия" тогава пак някой важен политик от Европа беше пристигнал.Толкова е плоска и елементарна цялата работа.Как пък така удобно автомобила е паркиран и няма никакви други коли около нея питам и отговор не искам?

Сашката нарочно си гръмнал колата, пълво ще се обезщети от каското, второ ще стане известен почти , колкото Бойко....елементарно Уотсън

Така е !Който се осмели да каже истината за тези некадърници и крадци от герб бива унищожаван поне един или друг начин.И по времето на мутрите не беше така страшно!Хора събудете се и не позволявайте с тези долни пожарникарски и полицейски методи да продължават да ни управляват.Всеки друг избор е по добър от герб!няма такава полицейска държава!!!Ако това не е диктатура не знам кое е????

Добавка - Сашо Диков беше оповестен като агент на ДС. Това нещо да ви говори?

Тук се вижда ръката на Ал. Петров. Същият номер го врътнаха с редакцията на в-к Галерия и тогава пак имаше хора от ЕК в България. В отчаянието си, че отново ще бъдат бити на изборите, БСП и подопечните им бандити прибягват до изтърканите си комунистически номера. Пукнете се от яд, другари, но пътят пред политичското бунище е открит пред вас.

аз мисля, че е сашово самозадоволяване,какво прави колата настрана в тьмното......

Взрива е дело на МОСАД. За пореден път искат да ни злепоставят пред Запада и да ударят Бойко, защото не им дава да окрадат България и всички нас! запомнете добре: МОСАД=ФАШИЗЪМ=ТЕРОРИЗЪМ

Издаваш се тъпако!! Много си ясен ченгесар!!

Абе може ли да сте толкова задръстени и тъпи?! Че бате ви Бойко беше на посещение в Израел и неговият кабинет също оговаря продаването на земя на израелци! Скоро ще станем чужденци в собствената си държава заради такива като БиБи и цялата комунистическа пасмина преди него! Мислете повече!

Да си видял циганин с мотика? Ако им дадат на евреите пустеещи земи, те ще ги направят градини и България ще спечели.

Ако Аспарух беше спрял по на Запад за всички щеше да е по-добре. А хана гледал, че е красиво, иам земя и вода. Никаква " мисъл" какво ще правят бъдещите потомци тук. А по, по на Запад законите щаха да важат поне за 70% от хората, защото 100% няма никъде, може би само на оня свят.

Ако не беше толкова заблудена нямаше да изсипеш тази торба с плоски шаблонни изрази. Поинтересувай се и ще разбереш, че българите са по тези земи много преди кан Аспарух, и то не случайно. Ако толкова не уважаваш собствената си родина отивай на "запад" - ще видиш за колко процента важат законите, а също и за кои не важат.

А застраховка има ли колата-каско!? Да не се окаже, че като Киро циганина е направена преди 2 месеца. И "случайно" има тайна договорка със службите - за обща облага от мероприятието.

БЪЛГАРИИИ , МИСЛЕТЕ ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ . АКО ГРАСУВАТЕ ЗА ГЕРБ , ЗНАЧИ ВИЕ СТЕ РОБИ И НЕСВОБОДНИ ТЯЛОМ И ДУХОМ ХОРА И МРАЗИТЕ СВОБОДАТА И ПРЕДПОЧИТАТЕ ДИКТАТУРАТА И ДА ВИ КОМАНДВАТ МИЛИЦИОНЕРИ И МУТРИ . АКО ГЛАСУВАТЕ ПРОТИВ ГЕРБ ЗНАЧИ ВИЕ СТЕ ХОРА БЕЗ РОБСКИ МАНТАЛИТЕТ , СВОБОДНИ И НЕЗАВИСИМИ ХОРА .АЗ МИСЛЯ , ЧЕ ПОВЕЧЕТОХОРА ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ СВОБОДНИ ,В СВОБОДНА ДЪРЖАВА БЕЗ МУТРЕНСКО- МИЛИЦИОНЕРСКАТА ДИКТАТУРА , КОЯТО ГЕРБ СЕ ОПИТВА ДА НАЛАГА . ДА СИ ВЪРНЕМ СВОБОДАТА КАТО ГЛАСУВАМЕ ПРОТИВ ГЕРБ . СПАСИ БЪЛГАРИЯ . УНИЩОЖИ ГЕРБ .

ДО 0007 Рзабира се тъпако ,че ще гласуваме за ГЕРБ- за комунягите ли искаш да гласуваме пак. Видял си ти милиционерска държава. Иди в Америка да видиш за какво иде реч. Дръпна Борисов канчето от вмирисаната ви паст - и се оляхте да го плюете. Еее..така е ,няма да крадете. Ще си напъвате задниците и ще си изкарвате хляба, както е навсякъде по света. Дано да гласуват депутатите Закона за отнемане на незаконно придобитото имущество - да ви видя некадърници- как ще се прехранвате.

Ще гласувате за герб , кой да гласува- освен жалките мутрески като теб и влюбените фенки на грозната мутра и облажилите се от властта никой друг . А такива муетрески като теб- тип перхидролки и чалгески , моля да не се обаждат , защото ви наближава края на вашето царство . Треперете мутри и мутрески - гербаджии , на 23 окт . ще ви пометем като цунами . Аре , марш от тука ,.

Хора не забравяйте последните 65г. незабравяйте социалните милионери, гласувайте за ГЕРБ.

НЕ , НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ , ЗАЩОТО ТАМ СА НАЙ- ГОЛЕМИТЕ МАФИОТИ , НАЙ- НАГЛИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ И НАЙ-НЕКАДЪРНИТЕ ПОМИАРИ .

АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ПРОТИВ ГЕРБ! ГЕРБ В МОИТЕ ОЧИ СА ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА ПРОСТОТИЯТА, МИЛИЦИОНЕРЩИНАТА, ЧУЖДОПОКЛОННИЧЕСТВОТО И ЧАЛГИЯТА. ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ МИСЛЕЩИ БЪЛГАРИ ДА СЕ ОГЛЕДАТ И ВИДЯТ ТОТАЛНАТА МИЗЕРИЯ, ОТ КОЯТО СА ОБГРАДЕНИ И КАЛТА В КОЯТО СА ЗАТЪНАЛИ. ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ, КОИТО СА ИЗЛИЗАЛИ ИЗВЪН ПРЕДЕЛИТЕ НА МИЛАТА ТАТКОВИНА ДА РАЗКАЖАТ НА ОСТАНАЛИТЕ КАК СЕ ЖИВЕЕ НА ЗАПАД, НА ИЗТОК И ВЪОБЩЕ ВЪВ ВСИЧКИ ЦИВИЛИЗОВАНИ ДЪРЖАВИ. ЗАБРАВЕТЕ СИНИ, ЧЕРВЕНИ И ПРОЧИЕ КУЧИ СИНОВЕ, КОИТО ДОКАРАХА КРАСИВАТА НИ РОДИНА ДО ОКАЙВАЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ, В КОЕТО СМЕ -- ПРОСТО ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ ГЕРБ. ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ НЕКАДЪРНОСТТА, ПРОСТОТИЯТА, НАГЛОСТТА, ЛИЦЕМЕРИЕТО, ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА И МИЛИЦИОНЕРЩИНАТА!!! НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВА ОБЕДИНЕНИЕ, НЕ СТРАХ. НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВАТ КАДЪРНИ ХОРА, КОИТО ДА ВДИГНАТ ИКОНОМИКАТА НА КРАКА И ПРОЕКТИ, С КОИТО ДА ИЗВЛЕЧЕМ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОЛЗА ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ. ПОМИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ПУСНЕТЕ СВОЯ ГЛАС!!!

Любопитно ми е защо Диков не е паркирал колата си до другите коли на паркинга, а я е оставил доста далеч от тях в тъмната улица. Освен това беше доста добре запознат къде е бил поставен взрива и не звучеше никак притеснен за човек, на когото само преди няколко минути са взривили колата.

Колега тук си адски прав. Сега гледах клип-а към новината и Сашо Диков е толкова спокоен,че все едно разказва приказка. Истината е някъде там :))).

Писна ми от подобни новини. В какво е сгрешил Сашо Диков като от своят канал назовава нещата с истинските им имена.Нали това е целта на журналистиката,защо хората отговарящи за ред-а в тази страна не спрат всичко това.Ясно е за пореден път,че всичко ще се потули,а полицията и мафията вървят ръка за ръка.С подобни разкрития Боби Цанков си отиде,а системата продължава да работи по същият муден начин.Какво да очакваме сега,всички журналисти назоваващи проблемите в България да бъдат стресирани по подобен начин ли?Явно пак ще се разиграе театър като случая с Кирил Рашков и Цветонав ще се направи на приятно разсеян.Разбрах от всичко това поне едно нещо,а то е че не живея в държава а един разграден двор където мафията е над всичко.

Има разлика между това да си журналист, който търси истината и злобно плямпало, което живее от скандали. Сашо Диков е всичко друго, но не и независим журналист - достатъчно е само да си спомним как се мазнеше на една от мутрите, свързани с Кремиковци. Отиде му на крака, предаване направи, нямаше помен от злобния му и жлъчен иначе език, а онзи излезе като чиста сълза. Сигурна съм, че Сашо си знае за взрива много добре, да не се прави на ощипана мома.

Искам да попитам КОГАТО СЕ ВЗРИВЯВАХА И РАЗСТРЕЛВАХА РАЗНИ "БИЗНЕСМЕНИ" ОТ СВЕЩЕННИЦИ С АВТОМАТИ В БАРОВЕ, ОТ ПОКАЗНИ РЕСТОРАНТСКИ РАЗСТРЕЛИ ОТ ВЗРИВЯВАНИЯ НА КОЛИ В ДВИЖЕНИЕ И НА МЯСТО, КОЙ РЪКОВОДЕШЕ МИЛИЦИЯТА?

Искаш да кажеш:"МИСЛЕТЕ КАТО МЕН" ли? Хахааахааа....

ЗАЩО НЕ КАЗВАТЕ, че Е В БЛИЗОСТ ДО УЧИЛИЩЕ, БЕ КРЕТЕНИ? подобни "правоимащи" като сашо диков требе да се изфърлат дале4 от обществени места и особено училища, детски градини и болници, ЗАЩОТО ЗАСТРАШАВАТ ЖИВОТА НА ХОРАТА с терористичните актове(на които са "мишена")!!!!!!!!

Българийо, изстрадала родино мила, кога ли ще ти палнат и на теб фитила?

КОЛКОТО ПО-БЪРЗО, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!!! че управляващите мафии много Българи изгониха в чужбина!!!!!!!!

На бас, че няма да стане ясно кой е заложил взрива! Но така или иначе, инцидентът визира момента на височайшето европосещение.

Мале колко сте зле просто ви съжалявам. Това е същото като взрива пред централата на РЗС и ДСБ. Това е един жалък цирк който цели да компроментира правителството пред предстояща визита на ЕК. Герб си има много косури. Но смятайте каква им е кнкурнецията щом си служи с взривое за да прави политияески ПР. Просто този мутренски преход до никаде не ни доведе. И се пак мислете логично и не се поддавайте на тези скалъпени глупости. Критикувайте по същество а е под действие на евтини емоциий

ало - ДОБРИЯТ - погледни на maps.google.bg на колко метра е училището и после омаловажавай!!!!! кретените требе да се лекувате, не да драскате

Тове е сценарий на службите за да им се дадат по-големи правомощия за репресиине. Мафиотските и бандитски структури КУПУВАТ за да не ги закачат и оставят на тъмно. Коя партия освем ГЕРБ има толкова действащи професионалисти в тази област

ДЕЖУРНИТЕ ПЛАТЕНИ ГЕРБОВИ ДРАСКАЧИ ЯКО СА СЕ АКТИВИЗИРАЛИ ВЪВ ФОРУМА И КАКТО ВИНАГИ ИЗКАРВАТ ЧЕРНОТО БЯЛО .И ДЕЦАТА ВЕЧЕ РАЗБРАХА , ЧЕ ТОВА Е ДЕЛО НА МИЛИЦИОНЕРИТЕ ОТ ГЕРБ , ЗАЩОТО САШО ДИКОВ Е ЕДИН ОТ МАЛКОТО ОБЕКТИВНИ ЖУРНАЛИСТИ , КОИТО НЕЦЕПЯТ БАСМАТА НА ВЛАСТТА И ИМ ИЗКАРВА ВСЕКИДНЕВНО КИРЛИВИТЕ РИЗИ И ДАЛАВЕРИ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ .АМИ ДОРИ ЕДИН ПО СЛАБО ИНТЕЛИГЕНТНЕН ЧОВЕК БИ ПРОЗРЯЛ ИСТИНАТА , ЧЕ ТИКВАТА И КОМПАНИЯ ИСКАТ ДА СПЛАШАТ И МАЛКО ОСТАНАЛАТА СВОБОДНА ЖУРНАЛИСТИКА И МАЛКО ОСТАНАЛИТЕ ЧЕСТНИ И ОБЕКТИВНИ ЖУРНАЛИСТИ , КОИТО НЕСЛУГУВАТ НА СЕ ПОДМАЗВАТ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ .ЦЕЛТА Е ЯСНА- ПОДЧИНЯВАНЕ НА ВСИЧКИ МЕДИИ В РЪЦЕТЕ НА ГЕРБ , ТОТАЛНА МИЛИЦИОНЕРСКА ДИКТАТУРА НА ГЕРБ , ТОТАЛНО ПОТЪПКВАНЕ НА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО И ПЕЧАТА И НА СВОБОДАТА КАТО ЦЯЛО . ГЕРБ Е НАЙ- ИЗРОДЕНОТО КРИЛО НА БКП , СЪСТАВЕНО ОТ НАЙ- НАГЛИТЕ НЕРЕАЛИЗИРАЛИ СЕ МИЛИЦИОНЕРИ , КОИТО ИСКАТ БЪЛГАРИЯ ДА СЕПРЕВЪРНЕ В ДИКТАТУРА И ТОТАЛИТАРНА ДЪРЖАВА .САМИЯТ ИМ ВОЖД - БОКО ТИКВАТА Е ГОЛЯМ РАДЕТЕЛ НА ДИКТАТУРАТА- САМОВЛЮБЕН НАРЦИС И КОМПЛЕКСАР , КОЙТО СИ МИСЛИ , ЧЕ ДЪРЖАВАТА ТОВА Е ТОЙ , И ЧЕ ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НЕГО

Ти си си смешно трактористче с адски много време и злоба.Като пишеш по 200 поста не си мисли,че на останалите не си ни ясен.Имай си мнение,но не ни заливай с километрите си глупости,повече от жалък си.А Сашо е толкова далече от всякаква честност и обективност,колкото и всичко в България има нещо общо с нормалността.

И.Д. М-Р НА ВЪТР. РАБОТИ ВЯРВА В ПРОФЕСИОНАЛИЗМА НА ПОЧИНЕНИТЕ СИ. СЪЩИТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ БЯХА НАПРАВЕНИ ЗА СМЯХ ОТ АРЕСТАНТ С БЕЛЕЗНИЦИ, КОЙТО ИЗБЯГА С КОЛАТА НА МВР. ТЪРСИХА ГО ГЕРОИСКИ 5-6 ДНИ И НАКРАЯ ТОЙ САМ СЕ ПРЕДАДЕ. ТОВА ЛИ СА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ВИ Г-Н МИНИСТРЕ. ВАШИТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ПРОФЕСИОНАЛНО ОХРАНЯВАТ ЦАР КИРО И РЕД ДРУГИ МУТРИ, КАКТО И МАНГАЛИТЕ. КЪМ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА СЕ ДЪРЖИТЕ КАТО ЕНИЧАРИ

Последни напъни на Станишевци в опит да дискредитират сегашната власт. Всичките измишльотини и интриги не им стигнаха та вече ползват патизанския опит на създателите на партията им.... Естествено, нищо няма да спечелят, защото все повече хора разбират колко долни интригантки в мъжки дрехи са те...

А дали не е обратното???Предпоследни опити на ГЕРБ да се изкарат"жертви"......за да запазят властта си?

Коментари - Килограм взрив заложен под колата на Сашо Диков | Днес.dir.bg

Килограм взрив заложен под колата на Сашо Диков

Около килограм взривно вещество е предизвикало експлозията под колата на журналиста Сашо Диков късно снощи.

Обратно в новината

Коментари - Килограм взрив заложен под колата на Сашо Диков | Днес.dir.bg

Коментари

а къде е моя коментар? ние простите от запада говорим по 7 и повече езика и имаме по 3 и повече професии а ого е простак и злобар. къде ми е коментара??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

защо се чудиш? та това не е за първи път ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Искате ли да ударите ШАМАР на политиците в България? Искате ли прекъснете кошмарната верига от президенти неудапници? Големите ни политици ни докараха до сега просешка тояга и освен да търсят компромати помежду си, друго не ги интересува. Затова свалете им гащите на тези високо компетентни кандидати като гласувате за Светослав Виткови Венцислав Мицов. Може да не са добри политици, но пък за сметка на това ще го правят от сърце. Моля Ви всички да разпространят това съобщение по останалите форуми и Фейсбук. За бога братя българи, действайте че време не остана!!!

Искате ли да ударите ШАМАР на политиците в България? Искате ли прекъснете кошмарната верига от президенти неудапници? Големите ни политици ни докараха до сега просешка тояга и освен да търсят компромати помежду си, друго не ги интересува. Затова свалете им гащите на тези високо компетентни кандидати като гласувате за Светослав Виткови Венцислав Мицов. Може да не са добри политици, но пък за сметка на това ще го правят от сърце. Моля Ви всички да разпространят това съобщение по останалите форуми и Фейсбук. За бога братя българи, действайте че време не остана!!!

кой ли...? Така е планирано преди изборите от най-крадливите и мафиотски кръгове и обръчи на Гоце ДС-то и на партиите-мафии БСП, ДПС, НДСВ и разни РЗС-та Янета и Трактори Петровци...! Интриги, лъжи, дестабилизация, комплоти като този в Катуница, взривове като този на Сашо Диков... Не случайно БКП/БСП е "сътворила" най-убийственият атентат на 20 век през 1925 година в Църквата "Св. Неделя" в центъра на София и избила над 250 човека от цвета на тогавъшна България! Или пък етническата турско-мюсюлманска партия-мафия ДПС и убийствата на деца и жени при бомбeните атентати през 80 години във влака до гара Буново и по гарите Пловдив, Варна... Целта е ясна - дестабилизация и проваляне на успешния премиер Борисов - първият след 1989 година, който прави нещо съществено и инфраструктурно за страната, в т.ч. и за спорта ни! И ТО В УСЛОВИЯ НА ЖЕСТОКА СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА...! И МНОГО ВАЖНО - НЕ КРАДЕ КАТО ОЛИГАРСИТЕ МАФИОТИ! А ПЪК НА ИЗБОРИТЕ ПОМИСЛЕТЕ И С УМОВЕТЕ СИ...

Да се научи да не паркира в градинките! Нека му е за урок!

Както се пее, "родната полиция ни пази"...

Разбира се, че комунистите и турците имат полза от злепоставянето на България пред света! Те винаги са били и против влизането ни в ЕС !

Ама вярно си Кадафи, мнооого си изперкал!

Не забравяй, че "великите сили" САЩ и "европейските" им съюзници спечелиха последната световна война - Студената. САЩ, дето казваш, ни взе за колония, ама си ни делка с "европейските" "велики" "демократични" държави. За вторите сме кенеф и пазазар на скапаната им стока (сухо мляко, всякакъв 20-годишен брак от държавния резерв и каквито се сетиш боклуци); за първите - военна база и пак пазар (за ГМО-тата им и другите им боклуци). Та местната политическа върхушка, вместо да се завре в кучи гъ.. от срам и унижение, продължава да се фука, че сме колония - час през час обявява тържествено как страната посрещала поредните "важни хора" - пъпчивите надзиратели от миризливите им брюкселски канцеларии или миризливите им "световни" канцеларии (разбирай "щатски") - на световни банки, едно-друго...: да видят ква е тая работа, че още мърдаме и колко още "реформи" трябва да измислят, че да приключват.

прави ми впечатление че коментарите преди 9.10 липсват

Поръчителят може да се предполага, но със сигурност 10 минути с данните на мобилните оператори ще се установят всички участници в взрива!

ТРАКТОРА И ББ СИ ГО МЕРЯТ...

Ако е Трактора: - Косвено набеждава Боко, че тероризира опозиционната преса и го злепоставя пред гостите от ЕЮ. Ако е Боко/Цоко: - Косвено( а чрез клакьорите и пряко)набеждават смъртния си враг Трактора в тероризъм-"Този който иска да ни компрометира"; - показва на гостите от ЕЮ тежкото наследство и в каква трудна ситуация постига големите успехи; - мобилизират мат,ряла, защото изборите са на кантар; - предварително анулират и изключват... [Прочети целия коментар] достоверността на евнтуални компромати, които се очаква да се появят в навечерието на вота- "Тоя, които взриявява журналисти ли ще ми вади флашки?"

Продължение - Или пък, "Какво диреше колата ти в зелената площ на 50 м. от паркинга?" Дали защото съседите ще те линчуват, като хвръкнат по 3 коли около твоята, Саше?

Предложение за въпрос на "разследващ журналист" към Сашо Диков - Сашо, защо тази вечер колата ти беше паркирана на 50 м. от другите коли на паркинга?

ПАРТЕНКИТЕ НА АЛЕКСЕЙЧО МИРИШАТ НО НЕ ДЕЙСТВАТ ВЕЧЕ ДАЖЕ И СЕРГЕЙЧО СЕ ОТКАЗА ОТ НЕГО

Я Сашо да каже, поради какви причини миналата седмица е ходил в офиса на застрахователната компания Лев инс да пита каква е застрахователната стойност на форда му?

а ясна е работата, нещастник да го подпалят сега наистина направо ще ми се оправи деня

Ти случайно да не си работил в този офис, че да знаеш такава информация?

Борисов и банда направиха България американска колония. а колонийте се управляват със страх, ужас и несигурност

Пак е по добре отколкото колония на доган и триглавата ламя

Ти си мегасмотан , брато . Кое му е по-доброто , бе калъф .

браво, един мислещ тук..

В тази територия Бандустан дето се управлява от тъпи милиционери друго не се очаква.Я си спомнете когато побратимия на Ким Ир Сен Ким Ир Бойк беше главен секретар колко убийства станаха,не се ли сещате ,че са режисирани от оприближени нему апаши с по няколко имота набързо авантани.

Всичко е много просто,намират се извършителите,показват се на обществото,осъждат се и отиват зад решетките.Въпроса е кой вкарва сам себе си в затвора.

Не са идеалните ГЕРБ,но на тая географска ширина по-добри няма!Иначе -крадливи комунисти или "дърводобивни "царисти!

ГЕРБ СА НАЙ- ГОЛЕМИТЕ КОМУНИСТИ .

Защо държавата трябва да сплашва с бомби в момент когато искаме да влеземе в Шенгенското пространство, и има на посещение евро -шефове? Държавата има толкова много контролни органи. Някои или не мислят или им плащат !

Българската действителност само може да те отврати. Сега коментарите ще бъдат: това е срещу властта, това е дело на Трактора, на някой друг и тн, за да се види че ГЕРБ са калпави и не се справят. Ще се коментира че Диков бил такъв, онакъв и тн. Единственото, което няма да се коментира е най-простичкото - че е заложена бомба, под кола на човешко същество, през 21ви век, без да се интересуваш, че някой може да мине, че дете може да си играе. С цялата тая чалга около нас, с всичките тези турски сериали, с тези "риалитита", забравихме най- простичките неща, а те са в основата на всичко. Както разбирате това е целенасочено, сега това ще ни е тема за разговор целият ден, ще забравим наще си проблеми, ще си кажем Диков има сега по-големи, това е целта е да бъдем разсейвани. Направете си експеримент, достатъчно умни сте като човешки същества. Гледайте новини, но шунтирайте всички подробности и гарнитури които ви поднася новинара, тогава се замислете над новината и ще видите- тя ще ви звучи по-различно. Това е с всички глупости около нас гледат да ни приспът, а истината винаги е там, само че първото е угодно на всеки, който управлява хора, знам го от опит. Аз управлявам хора.

Какви ли не глупости прочетох и се убедих, че народът е прост и виновен за това какво става просто защото го толерира! Първо разберете ГЕРБ не е Бойко, Бойко може и да става но другите не! Е може ли да сте толкова прости та да гласувате и избирате за втори път след Царя заради един човек цяла партия! Е това е супер плоско! Вежда се , че ГЕРБ са по зле от предишните и се опитват да копират Тодор Живков но доста по зле! Обаче я кажете ДПС, БСП НДСВ ле са по добре? Естествено че не! ОДС ли - не мисля е тогава какво правиме? Ами по метода на изключването - Искаме ли свобода на словото и да не е милиционерска държава ако да просто не на ГЕРБ, искаме ли турците да ни завладеят не нали тогава не на ДПС. Искаме ли монархия ако не не на НДСВ. Искаме ли комунизъм не на БСП! Искаме ли САЩ да ни бомбардират и унищожат за неспазване на човешките права не е тогава не на АТАКА! И така нататък.... Най добре е да сваляме правителство след правителство докато не разберат че ние сме шефовете и те са нашите слуги! Там са да ни защитават интересите!

Добър коментар.

Поздравления!!!

Значи каква е логиката уважаеми ГЕРБ-ери. На който му сложат бомба и е с Алексей. Ми утре ако сложат на някой от ръководителите на партията ви и той ли ще е с Алексей. Ай моля ви се без такива отъждествявания. И ако е бил толкова виновен Алексей, защо още не е осъден и не е в затвора?

ЗАЩОТО СЪДИИТЕ И ПРОКУРАТУРАТА СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ И НИКОГА НЯМА ДА ПОСЕГНАТ НА СВОЙ.АКО НЕ ЗНАЕШ ИЛИ СИ ТЪП ИЛИ ОТ ТЯХ.

Така като ти, чета написаното си ми ясен като бял ден. Върви да четеш книжки, че само с вдигане на тежести няма да прокопсаш.

По тази логика, тъй като през последните 22 г. няма нито един осъден политик, висш държавен чиновник или голям бизнесмен- крадец на ДДС например, това означава, че те на се виновни! Едновременно с това обаче и на малките деца е ясно, че България се краде и ограбва с размах и затова сме най-бедната държава в ЕС и търпим и ще продължаваме да търпим санкции от ЕС заради кражби на европейски пари, заменки, липса на адекватно правосъдие и т.н. И какъв е извода, според теб?

Аз ще ти отговоря - защото не Съда ни е слаб а Прокуратурата, защото я ми кажи кой дори подкупем съдя ще отхвърли едно страхотно подготвено дело от Прокурора, няма кой, защото ще го хванат - има медии има странични хора. Това е!

Аз пък ще ти отговоря, че полицаите, прокурорите и съдиите се надпреварват кой по-калпаво да си свърши работата, така че да няма осъдени престъпници. Познай защо?

Ей сега му е времето на Веско Маринов да изпее "Нашата полиция"

Няма какво да се чудим,който е слуга на бандит като Трактора,може да очаква всичко от него и "приятелите"му!

Абе тия коментари долу доста си приличат. Направо сякаш му се плаща на някой да наспамва подобни статиии с негативни оценки на цялото правителство. Само да ви кажа, ако все пак сте нормални хора и това ви е обективната оценка, че Сашо Диков играе с Алексей Петров. Кани го по интервюта, мазни му се по време на дела и е единствения, който го защитава и дори го възвишава като героична личност. А срещу това естествено си получава финансовия дял. За да разреши на хората на А.П. да му взривят колата пак си е получил неговото си. Професионалисти са хората, няма жертви, целта не е да има цивилни жертви, а самите те, хората от кръга на Алексей, да се искарат опресираните и мъчените. Ама ситуацията вече си става малко прозрачна, дайе бих казал леко прозаична. Галерия също е основана със средства и под егидата на Алекси. Щом има доказателства, че двете експлозии са причинени от взривове с еднакъв състав, тогава малко не ви ли се прояснява защо всеки път при визитата на еврокомисари при някой човек на ал.петр. се случва подобно произшествие... Аз все пак вярвам, че българина не е толкова затъпял все още, и такива плоски игрички са му ясни...

Това са пълни глупости ,които пишеш . Вие , герберастите , какви ли не съчинения ще напишете , само и само да препишете собствените си престъпления на други . Но , очевидно е , че никой не ви се връзва . А ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО Е , ЧЕ ОТ ЩАБА НА ГЕРБ СА ВИ ИНСТРУКТИРАЛИ ВАС , ПЛАТЕНИТЕ ЖАЛКИ ГЕРБОВИ ДРАСКАЧИ ДА ПИШЕТЕ НЕИСТИНИ И ЛЪЖИ . НО ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАЯНЕ . А ТЯ НЯМА ДА Е НИКАК ПРИЯТНА ЗА ВАС , НАГЛИ ГЕРБЕРИ .ТЕПЪРВА ЩЕ ВИ ИЗЛИЗАТ КИРЛИВИТЕ РИЗИ .. И ПОМНИ ЕДНО- НА 23 ОКТ . ЩЕ ВИ РАЗКАРАМЕ ЗА ВИНАГИ - НАГЛИ МИЛИЦИОНЕРЧЕТА И МУТРИ .

Единственият които имат мотив да го прави е Алексей Петров.Това е ясно като бял ден,но разбира се не може да се докаже.10 дена преди изборите, в момент който идват важни политици от Европа?Е това не го ли гледахме вече при в-к"Галерия" тогава пак някой важен политик от Европа беше пристигнал.Толкова е плоска и елементарна цялата работа.Как пък така удобно автомобила е паркиран и няма никакви други коли около нея питам и отговор не искам?

Сашката нарочно си гръмнал колата, пълво ще се обезщети от каското, второ ще стане известен почти , колкото Бойко....елементарно Уотсън

Така е !Който се осмели да каже истината за тези некадърници и крадци от герб бива унищожаван поне един или друг начин.И по времето на мутрите не беше така страшно!Хора събудете се и не позволявайте с тези долни пожарникарски и полицейски методи да продължават да ни управляват.Всеки друг избор е по добър от герб!няма такава полицейска държава!!!Ако това не е диктатура не знам кое е????

Добавка - Сашо Диков беше оповестен като агент на ДС. Това нещо да ви говори?

Тук се вижда ръката на Ал. Петров. Същият номер го врътнаха с редакцията на в-к Галерия и тогава пак имаше хора от ЕК в България. В отчаянието си, че отново ще бъдат бити на изборите, БСП и подопечните им бандити прибягват до изтърканите си комунистически номера. Пукнете се от яд, другари, но пътят пред политичското бунище е открит пред вас.

аз мисля, че е сашово самозадоволяване,какво прави колата настрана в тьмното......

Взрива е дело на МОСАД. За пореден път искат да ни злепоставят пред Запада и да ударят Бойко, защото не им дава да окрадат България и всички нас! запомнете добре: МОСАД=ФАШИЗЪМ=ТЕРОРИЗЪМ

Издаваш се тъпако!! Много си ясен ченгесар!!

Абе може ли да сте толкова задръстени и тъпи?! Че бате ви Бойко беше на посещение в Израел и неговият кабинет също оговаря продаването на земя на израелци! Скоро ще станем чужденци в собствената си държава заради такива като БиБи и цялата комунистическа пасмина преди него! Мислете повече!

Да си видял циганин с мотика? Ако им дадат на евреите пустеещи земи, те ще ги направят градини и България ще спечели.

Ако Аспарух беше спрял по на Запад за всички щеше да е по-добре. А хана гледал, че е красиво, иам земя и вода. Никаква " мисъл" какво ще правят бъдещите потомци тук. А по, по на Запад законите щаха да важат поне за 70% от хората, защото 100% няма никъде, може би само на оня свят.

Ако не беше толкова заблудена нямаше да изсипеш тази торба с плоски шаблонни изрази. Поинтересувай се и ще разбереш, че българите са по тези земи много преди кан Аспарух, и то не случайно. Ако толкова не уважаваш собствената си родина отивай на "запад" - ще видиш за колко процента важат законите, а също и за кои не важат.

А застраховка има ли колата-каско!? Да не се окаже, че като Киро циганина е направена преди 2 месеца. И "случайно" има тайна договорка със службите - за обща облага от мероприятието.

БЪЛГАРИИИ , МИСЛЕТЕ ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ . АКО ГРАСУВАТЕ ЗА ГЕРБ , ЗНАЧИ ВИЕ СТЕ РОБИ И НЕСВОБОДНИ ТЯЛОМ И ДУХОМ ХОРА И МРАЗИТЕ СВОБОДАТА И ПРЕДПОЧИТАТЕ ДИКТАТУРАТА И ДА ВИ КОМАНДВАТ МИЛИЦИОНЕРИ И МУТРИ . АКО ГЛАСУВАТЕ ПРОТИВ ГЕРБ ЗНАЧИ ВИЕ СТЕ ХОРА БЕЗ РОБСКИ МАНТАЛИТЕТ , СВОБОДНИ И НЕЗАВИСИМИ ХОРА .АЗ МИСЛЯ , ЧЕ ПОВЕЧЕТОХОРА ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ СВОБОДНИ ,В СВОБОДНА ДЪРЖАВА БЕЗ МУТРЕНСКО- МИЛИЦИОНЕРСКАТА ДИКТАТУРА , КОЯТО ГЕРБ СЕ ОПИТВА ДА НАЛАГА . ДА СИ ВЪРНЕМ СВОБОДАТА КАТО ГЛАСУВАМЕ ПРОТИВ ГЕРБ . СПАСИ БЪЛГАРИЯ . УНИЩОЖИ ГЕРБ .

ДО 0007 Рзабира се тъпако ,че ще гласуваме за ГЕРБ- за комунягите ли искаш да гласуваме пак. Видял си ти милиционерска държава. Иди в Америка да видиш за какво иде реч. Дръпна Борисов канчето от вмирисаната ви паст - и се оляхте да го плюете. Еее..така е ,няма да крадете. Ще си напъвате задниците и ще си изкарвате хляба, както е навсякъде по света. Дано да гласуват депутатите Закона за отнемане на незаконно придобитото имущество - да ви видя некадърници- как ще се прехранвате.

Ще гласувате за герб , кой да гласува- освен жалките мутрески като теб и влюбените фенки на грозната мутра и облажилите се от властта никой друг . А такива муетрески като теб- тип перхидролки и чалгески , моля да не се обаждат , защото ви наближава края на вашето царство . Треперете мутри и мутрески - гербаджии , на 23 окт . ще ви пометем като цунами . Аре , марш от тука ,.

Хора не забравяйте последните 65г. незабравяйте социалните милионери, гласувайте за ГЕРБ.

НЕ , НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ , ЗАЩОТО ТАМ СА НАЙ- ГОЛЕМИТЕ МАФИОТИ , НАЙ- НАГЛИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ И НАЙ-НЕКАДЪРНИТЕ ПОМИАРИ .

АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ПРОТИВ ГЕРБ! ГЕРБ В МОИТЕ ОЧИ СА ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА ПРОСТОТИЯТА, МИЛИЦИОНЕРЩИНАТА, ЧУЖДОПОКЛОННИЧЕСТВОТО И ЧАЛГИЯТА. ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ МИСЛЕЩИ БЪЛГАРИ ДА СЕ ОГЛЕДАТ И ВИДЯТ ТОТАЛНАТА МИЗЕРИЯ, ОТ КОЯТО СА ОБГРАДЕНИ И КАЛТА В КОЯТО СА ЗАТЪНАЛИ. ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ, КОИТО СА ИЗЛИЗАЛИ ИЗВЪН ПРЕДЕЛИТЕ НА МИЛАТА ТАТКОВИНА ДА РАЗКАЖАТ НА ОСТАНАЛИТЕ КАК СЕ ЖИВЕЕ НА ЗАПАД, НА ИЗТОК И ВЪОБЩЕ ВЪВ ВСИЧКИ ЦИВИЛИЗОВАНИ ДЪРЖАВИ. ЗАБРАВЕТЕ СИНИ, ЧЕРВЕНИ И ПРОЧИЕ КУЧИ СИНОВЕ, КОИТО ДОКАРАХА КРАСИВАТА НИ РОДИНА ДО ОКАЙВАЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ, В КОЕТО СМЕ -- ПРОСТО ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ ГЕРБ. ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ НЕКАДЪРНОСТТА, ПРОСТОТИЯТА, НАГЛОСТТА, ЛИЦЕМЕРИЕТО, ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА И МИЛИЦИОНЕРЩИНАТА!!! НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВА ОБЕДИНЕНИЕ, НЕ СТРАХ. НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВАТ КАДЪРНИ ХОРА, КОИТО ДА ВДИГНАТ ИКОНОМИКАТА НА КРАКА И ПРОЕКТИ, С КОИТО ДА ИЗВЛЕЧЕМ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОЛЗА ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ. ПОМИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ПУСНЕТЕ СВОЯ ГЛАС!!!

Любопитно ми е защо Диков не е паркирал колата си до другите коли на паркинга, а я е оставил доста далеч от тях в тъмната улица. Освен това беше доста добре запознат къде е бил поставен взрива и не звучеше никак притеснен за човек, на когото само преди няколко минути са взривили колата.

Колега тук си адски прав. Сега гледах клип-а към новината и Сашо Диков е толкова спокоен,че все едно разказва приказка. Истината е някъде там :))).

Писна ми от подобни новини. В какво е сгрешил Сашо Диков като от своят канал назовава нещата с истинските им имена.Нали това е целта на журналистиката,защо хората отговарящи за ред-а в тази страна не спрат всичко това.Ясно е за пореден път,че всичко ще се потули,а полицията и мафията вървят ръка за ръка.С подобни разкрития Боби Цанков си отиде,а системата продължава да работи по същият муден начин.Какво да очакваме сега,всички журналисти назоваващи проблемите в България да бъдат стресирани по подобен начин ли?Явно пак ще се разиграе театър като случая с Кирил Рашков и Цветонав ще се направи на приятно разсеян.Разбрах от всичко това поне едно нещо,а то е че не живея в държава а един разграден двор където мафията е над всичко.

Има разлика между това да си журналист, който търси истината и злобно плямпало, което живее от скандали. Сашо Диков е всичко друго, но не и независим журналист - достатъчно е само да си спомним как се мазнеше на една от мутрите, свързани с Кремиковци. Отиде му на крака, предаване направи, нямаше помен от злобния му и жлъчен иначе език, а онзи излезе като чиста сълза. Сигурна съм, че Сашо си знае за взрива много добре, да не се прави на ощипана мома.

Искам да попитам КОГАТО СЕ ВЗРИВЯВАХА И РАЗСТРЕЛВАХА РАЗНИ "БИЗНЕСМЕНИ" ОТ СВЕЩЕННИЦИ С АВТОМАТИ В БАРОВЕ, ОТ ПОКАЗНИ РЕСТОРАНТСКИ РАЗСТРЕЛИ ОТ ВЗРИВЯВАНИЯ НА КОЛИ В ДВИЖЕНИЕ И НА МЯСТО, КОЙ РЪКОВОДЕШЕ МИЛИЦИЯТА?

Искаш да кажеш:"МИСЛЕТЕ КАТО МЕН" ли? Хахааахааа....

ЗАЩО НЕ КАЗВАТЕ, че Е В БЛИЗОСТ ДО УЧИЛИЩЕ, БЕ КРЕТЕНИ? подобни "правоимащи" като сашо диков требе да се изфърлат дале4 от обществени места и особено училища, детски градини и болници, ЗАЩОТО ЗАСТРАШАВАТ ЖИВОТА НА ХОРАТА с терористичните актове(на които са "мишена")!!!!!!!!

Българийо, изстрадала родино мила, кога ли ще ти палнат и на теб фитила?

КОЛКОТО ПО-БЪРЗО, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!!! че управляващите мафии много Българи изгониха в чужбина!!!!!!!!

На бас, че няма да стане ясно кой е заложил взрива! Но така или иначе, инцидентът визира момента на височайшето европосещение.

Мале колко сте зле просто ви съжалявам. Това е същото като взрива пред централата на РЗС и ДСБ. Това е един жалък цирк който цели да компроментира правителството пред предстояща визита на ЕК. Герб си има много косури. Но смятайте каква им е кнкурнецията щом си служи с взривое за да прави политияески ПР. Просто този мутренски преход до никаде не ни доведе. И се пак мислете логично и не се поддавайте на тези скалъпени глупости. Критикувайте по същество а е под действие на евтини емоциий

ало - ДОБРИЯТ - погледни на maps.google.bg на колко метра е училището и после омаловажавай!!!!! кретените требе да се лекувате, не да драскате

Тове е сценарий на службите за да им се дадат по-големи правомощия за репресиине. Мафиотските и бандитски структури КУПУВАТ за да не ги закачат и оставят на тъмно. Коя партия освем ГЕРБ има толкова действащи професионалисти в тази област

ДЕЖУРНИТЕ ПЛАТЕНИ ГЕРБОВИ ДРАСКАЧИ ЯКО СА СЕ АКТИВИЗИРАЛИ ВЪВ ФОРУМА И КАКТО ВИНАГИ ИЗКАРВАТ ЧЕРНОТО БЯЛО .И ДЕЦАТА ВЕЧЕ РАЗБРАХА , ЧЕ ТОВА Е ДЕЛО НА МИЛИЦИОНЕРИТЕ ОТ ГЕРБ , ЗАЩОТО САШО ДИКОВ Е ЕДИН ОТ МАЛКОТО ОБЕКТИВНИ ЖУРНАЛИСТИ , КОИТО НЕЦЕПЯТ БАСМАТА НА ВЛАСТТА И ИМ ИЗКАРВА ВСЕКИДНЕВНО КИРЛИВИТЕ РИЗИ И ДАЛАВЕРИ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ .АМИ ДОРИ ЕДИН ПО СЛАБО ИНТЕЛИГЕНТНЕН ЧОВЕК БИ ПРОЗРЯЛ ИСТИНАТА , ЧЕ ТИКВАТА И КОМПАНИЯ ИСКАТ ДА СПЛАШАТ И МАЛКО ОСТАНАЛАТА СВОБОДНА ЖУРНАЛИСТИКА И МАЛКО ОСТАНАЛИТЕ ЧЕСТНИ И ОБЕКТИВНИ ЖУРНАЛИСТИ , КОИТО НЕСЛУГУВАТ НА СЕ ПОДМАЗВАТ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ .ЦЕЛТА Е ЯСНА- ПОДЧИНЯВАНЕ НА ВСИЧКИ МЕДИИ В РЪЦЕТЕ НА ГЕРБ , ТОТАЛНА МИЛИЦИОНЕРСКА ДИКТАТУРА НА ГЕРБ , ТОТАЛНО ПОТЪПКВАНЕ НА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО И ПЕЧАТА И НА СВОБОДАТА КАТО ЦЯЛО . ГЕРБ Е НАЙ- ИЗРОДЕНОТО КРИЛО НА БКП , СЪСТАВЕНО ОТ НАЙ- НАГЛИТЕ НЕРЕАЛИЗИРАЛИ СЕ МИЛИЦИОНЕРИ , КОИТО ИСКАТ БЪЛГАРИЯ ДА СЕПРЕВЪРНЕ В ДИКТАТУРА И ТОТАЛИТАРНА ДЪРЖАВА .САМИЯТ ИМ ВОЖД - БОКО ТИКВАТА Е ГОЛЯМ РАДЕТЕЛ НА ДИКТАТУРАТА- САМОВЛЮБЕН НАРЦИС И КОМПЛЕКСАР , КОЙТО СИ МИСЛИ , ЧЕ ДЪРЖАВАТА ТОВА Е ТОЙ , И ЧЕ ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НЕГО

Ти си си смешно трактористче с адски много време и злоба.Като пишеш по 200 поста не си мисли,че на останалите не си ни ясен.Имай си мнение,но не ни заливай с километрите си глупости,повече от жалък си.А Сашо е толкова далече от всякаква честност и обективност,колкото и всичко в България има нещо общо с нормалността.

И.Д. М-Р НА ВЪТР. РАБОТИ ВЯРВА В ПРОФЕСИОНАЛИЗМА НА ПОЧИНЕНИТЕ СИ. СЪЩИТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ БЯХА НАПРАВЕНИ ЗА СМЯХ ОТ АРЕСТАНТ С БЕЛЕЗНИЦИ, КОЙТО ИЗБЯГА С КОЛАТА НА МВР. ТЪРСИХА ГО ГЕРОИСКИ 5-6 ДНИ И НАКРАЯ ТОЙ САМ СЕ ПРЕДАДЕ. ТОВА ЛИ СА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ВИ Г-Н МИНИСТРЕ. ВАШИТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ПРОФЕСИОНАЛНО ОХРАНЯВАТ ЦАР КИРО И РЕД ДРУГИ МУТРИ, КАКТО И МАНГАЛИТЕ. КЪМ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА СЕ ДЪРЖИТЕ КАТО ЕНИЧАРИ

Последни напъни на Станишевци в опит да дискредитират сегашната власт. Всичките измишльотини и интриги не им стигнаха та вече ползват патизанския опит на създателите на партията им.... Естествено, нищо няма да спечелят, защото все повече хора разбират колко долни интригантки в мъжки дрехи са те...

А дали не е обратното???Предпоследни опити на ГЕРБ да се изкарат"жертви"......за да запазят властта си?