МВР започва акция за предпазни колани и детски столчета в колите

Пътна полиция започва проверка за използването на предпазни колани и детски столчета в автомобилите, съобщават от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - МВР започва акция за предпазни колани и детски столчета в колите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво каране на кола с тази цена на бензина? Нашата е на "трупчета" отдааавна. А вие дето не слизате от колите си му мислете! А все се плаче, че има ниски заплати и няма пари, а за бонусите, които почти всички взимат си мълчат.

Вчера тинейжърка изгоря-жива,днес 22 годишна жена загива/с слижени колани от които не са могли да се освободят/.Но хранилката влиза в действие,ГЛОБИТЕ,ГЛОБИТЕ-са важни.Да има за какво да се глобява.

да коланите требва да се използват , но защо да се поставят в населено место , кадето скороста е 50 км. отивам на пазар и да си постава колана, невиждам смисала . за изван населено место да , да се слагат. по този вапрос требва да се помисли .

Наистина ли е 50 км в час? Второ, коланът помага до към .. 50 -80 км в час :).

Ал

Колана също и убива

МВР-то първо да си каже за Мирослава, както каза Найденов да не изместват вниманието с яйца и подобни

Постоянен тормоз, ако не са балкони, ще са колани, ако не е едно, друго! Да не мислим за подкупни и алчни управляващи, чиновници, полицаи за замръзени заплати и пенсии, златни яйца и пр.

Дам, определено много по-престижно е да те размажат с препасан колан, когато поредния максимчо или йоско те връхлетят с многотонен джип.

Мда, Максим си взе книжката, така, че ...