Коментари - Нови три автомобила изгоряха тази нощ в София | dnes.dir.bg
назад

Нови три автомобила изгоряха тази нощ в София

Три автомобила са опожарени през нощта в София. Две коли и един бус са горели в столичния квартал "Люлин", пред блок 981.

Обратно в новината

Коментари - Нови три автомобила изгоряха тази нощ в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бойко да пререже лентичка и нещата ще се оправят,колите пречат.

Не знам кой е или кои са подпалвачите, но правят проблем на обикновените хора, защо не тръгнат към по-богатите квартали и там където живетя политиците?!

Задайте си въпроса: КОЙ печели от ситуацията? - ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ!!! Помнете: Случайности в живота НЯМА!!! Това не е война между застрахователите, а между ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ и КЛИЕНТИТЕ(т.е.стадото). Спомнете си един фрагмент от филм на ЧАПЛИН - хлапето с прашката и джамджията (мисля, че името на филма беше: "Светлините на рампата"

мисля, че името на филма беше: "Светлините на рампата" Не, филма е "Хлапето" (1921 г.)

Абе нали цвинокио го беше хванал подпалвача още миналата седмица бе, кво стана сега? Тогава ни проглушиха ушите с поредните лъжи. Скапани боклуци...

А къде остана четвъртата версия (най-вероятната) - малката кибритопродавачка е ядосана, че никой не й купува кибрита?

А полицията спи. Полицията се занимава да спира тракторите, тръгващи към София, защото това е важно за г-ца ББ...

Палят ги от вторични суровини за да имат от какво да печелят,докато влезе в сила новият закон.Разбира се,в комбина с цигани.

"новият закон" е внесен на 1-во четене и отхвърлен на 01.12.2011 г. Чака се 2-ро четене. Дотогава - сегашния занижен контрол.

Това е същата работа,като с отвличанията на"Наглите"!Смеят се под носа на"герберите",че не могат да направят нищо!По-специално,че "Цецовата Шесташка" полиция не може да направи нищо.Това би трябвало да амбицира"герберите",да гепят на финала подпалвачите,щото иначе им заминава авторитета на кино!:)))

ето ви малко истини: От тези безумия потриват ръце всички, освен обикновените хора!Прекалено дълго продължават тези безумия за да е дело на психопат, или пироман. 1. Тези които са на власт- ето това ви чака, ако паднем и намалим бюджета за сигурност! 2. Застрахователи и паркинги- не сме ние не сме ние, но сте ни добре дошли. 3.Тия дето не са на власт- ето това е, предуреждавахме ви. Слаба власт, слаба държава.Колкото повече търпите толкова по зле. 4. Млациствени групи които преди месеци бяха нагънати също потриват ръце- такави се пада или ни храните и издържате или - това. И власта няма да смее да ни изобличи защото още по лошо ще стане, а и от европа ще ви гърбят!

Време е за CCTV както е в Англия. Една нация под видео наблюдение и толкова... Да ги видя тогава как ще палят безнаказано. Тъкмо ще секне и джебчийството и обирите по домовете.

Мутренско-застрахователно-държавната олигархия в действие. Требва да има приходи за Коледа и Нова година. Викендите на Малдивските острови са скъпи

ПИРОМАНИ -предполага нещо позитивно без нанасяне на вреда,а в тези случаи се нанасят големи щети -30 х 5000- 10 000 лв е 150000 -300 000 лв щети ,и прилича на прояви на ПОДПАЛВАЧИ-СОЦИОПАТИ ,които по опредление имат множество -около 15 вида асоциални прояви от детството до смъртта .Биха могли и да са проява на самозащита в отговор на терор ,при бездеяствие от страна на правосъдието и полицията към ненаказани,дори толерирани престъпници напр наркопласьори,които убиват с дрога ... Най-често става дума за дрога войни,или защита срещу такива.......... ,или подпалвачи просто мразещи другите без съвест ...

Хм, някой преди време спомена, че забелязал, че щом се открие нов паркинг (платен, разбира се), почват зулумите по колите, като се понапълни паркинга - спират. АБСОЛЮТНО СЪГЛАСЕН С ТОВА!!!!!

ПРОЕКТИРАНИ КЪМ ВСЕКИ ДОМ -НЕЗАВИСИМО ДАЛИ АПАРТАМЕНТ ИЛИ КЪЩА ,И ТО ЗА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН АВТОМОБИЛ ..............КАКТО ПО СВЕТА!!! ОТ 2014 Г СЕ ПРЕНАСОЧВАТ СУБСИДИИТЕ КЪМ РЕГИОНАЛНО И Е РЕДНО ДА СЕ ИЗГРАДЯТ ТЕЗИ ПАРКИНГИ,ДА ИМА ПЛАНОВО РАЗРУШАВАНЕ НА АМОРТИЗИРАНИ ПАНЕЛНИ ЖИЛИЩНИ КОМПЛЕКСИ ,КОИТО СЕ РАЗПАДАТ /ИМАМЕ ПУКНАТИНИ В ПОДОВЕ,СТЕНИ, И ТАВАНИ,ТЕЧОВЕ-СИЛНО РИСКОВИ ЖИЛИЩА/ БЕЗ ПАРКИНГИ И ОЗЕЛЕНЯВАНЕ

И като ти бутнат блока, понеже сам казваш, че е опасен - кой ще ти построи нов? Партията? Пари имаш ли за нов блок? Ако имаш - не е нужно да чакаш, почвай да строиш. Строежа на паркинги е същото нещо - то си е частна инициатива и който иска го прави и си плаща за това. Спускане отгоре няма.

Гербаджийчета ще горите като Жана Дарк към края на филма. Реално погледнато палежи няма и въобще не са изгорели за едно село автомобили, защото според Цвъцко отдавна са заловени виновните. Едва ли ги пускат от карцера да подпалят 5-6 коли и да се прибират пак в килията. Хаха, не че не ги правят мвр-то и тези работи.

тези палежи са подривно дело един силен инструмент на ЧЕРВЕНИТЕ

Застрахователите "мутрите" си палят по-прозрачно няма как да е.

Цецоооо, спиш ли бе!?!

Цецо е на оглед ще си купува от национализираните и преоценени апартаменти в Банско, не го занимавай с глупости.

Ясно, значи МВР са хванали подпалвача за "фитила"!

Най лесно беше да се набеди паркинг .... но факт е че повечето застрахователни компании не покриват риска ПАЛЕЖ ! И като напишете в гуглето "каско палеж" виждате коя е първата .... А също така е много вероятно комунистите да си плащат за да има "безредици и палежи" и да всяват изкуствено страх у хората , те това го умеят ! И стига с този "пироман" ! Пироманите когато палят не бягат а са винаги наблизо защото те ИСКАТ ДА ГЛЕДАТ !!! В случая няма такива хора наоколо !

През последните 2 години приходите на застрахователните компания паднаха значително(особено през 2011)Хората започнаха да не правят пълно каско на ниския клас автомобили,а през тази година се очаква към тях да се присъединят и хората със среден клас автомобили.Логично е че застрахователните компаний взимат превантивни мерки - всякакви версий за някакви пиромани паркинги и други глупости са само за наивници.

докато се полигави правосъдието с тия, ще има и още! с р а м о т а!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

то пиромани има ама не виждам някой изобщо да търси подпалвача,само пожарните работят наистина-жалка държава сме,никъде никой нищо не прави..

Няма ли кой да го спре или да ги спре - вероятно не е сам човек...а за пострадалите ми е жал вместо за коледни празници да мислят остават ощетени от някои малоумници решили да доказват нещо си...

Софиянци, направете нещо елементарно: Този който пали, не лети, а ходи по земята. Наръсете малко пясък около колите си, за да си остави отпечатъци от обувките поне. Не е нужно да си криминален инспектор, за да измислиш и други начини. Помогнете на полицията. Тя не е слънце да огрее навсякъде. Ставате за смях вече.

колко си умен боже ще те направим криминалист на годината

Мите, Мите, по-голяма глупост от това, което си написал не прочетох...

много филми гледаш Митко

Хм, някой преди време спомена, че забелязал, че щом се открие нов паркинг (платен, разбира се), почват зулумите по колите, като се понапълни паркинга - спират.

Не са пиромани.Пироманите палят всичко наред,а тези само коли.Пиромана търси голям пожар(сгради).Доста са смели обаче...вероятно са наети роми,защото само те за прилична сума спират да мислят за себе си.

Предлагам на този герой-пироман да спре с автомобилите и да мине на трактори! От днес ще ги има в изобилие, да намине към центъра и да пробва с 2-3 ламборджинита...

Затова,който има възможност трябва да си застрахова нещата в чуждестранни компании-например в Алианц Холдинг,или Дженерали."Западняците"имат някакви договорености(не знам какви точно) с управляващите в България(независимо кои са те) и като почнат да пищят на правителството,че трябва да изплащат застраховки,знаете ли "нашите",колко бързо ще си размърдат дебелите задници,ама наистина и верно тогава ще гепят подпалвачите! :)))

Според мен пак Станишев е виновен. Ако Цвъцко го арестува и веднага ще спрат палежите. Хе хе! Абсолютно не могат да хванат никого, защото трябват нощни дежурства, трябва цивилна полиция и още какво ли не, което води до разходи. А те, както виждаме са по приходите. Според мен ще чакат някой да направи грешка и да се замозапали. Е тогава, 100% ще го хванат!

Всички знаят всичко, но коли продължават да горят!Като знаете, кажете в полицията, та да ги хванат!

И да се каже в полицията кво? Ти имаш ли си представа какво е в България или си мислиш, че думата на обикновен човек значи нещо в полицията? В повечето случаи ?

как не се сетихме до сета! Ми да, редно е ние да ги хванем, разбира се, няма да занимаваме министерството с най-големия бюджет и най-корумпиран и некадърен министър, разбира се. Министърът е зает да обхожда имотите си,че не са 1, или 2, лесно ли му е!

Най-много да те набедят за подпалвача, ако се правиш на многознаещ. Току виж те погнали накъси откъде я имаш тази достоверна информация;о)

Как се палят толкова коли, без никой да види?Започвам да си мисля,че собствениците сами си ги палят, за да вземат застраховката.

Мда бе и 30 собственика в рамките на 1 месеца са на един акъл ... друг път.

НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ЛУДИ, ТОВА НЕ Е ВОЙНА МЕЖДУ ЗАСТРАХОВАТЕЛИ. ТОВА СИ Е ВОЙНА МЕЖДУ ЗАСТРАХОВАТЕЛИ И СОБСТВЕНИЦИ НА АВТОМОБИЛИ /ПРЕДИМНО ТЕЗИ ДЕТО НЕ ИСКАТ ДА ПЛАЩАТ ЗАСТРАХОВКИ/

Според мен"някои сили",които най-вероятно стоят зад гърба на подпалвачите се стремят да покажат и да докажат безсилието на "герберите"и"гербаджийската"Цветанова полиция! Те по този начин открито им се подиграват в очите и ги предизвикват!:)

Алексей Петров - Трактора ! Това са негови методи.

Спомена Алексей Петров-Трактора,та се сетих:Какво прави Бай Добри?Те трябва да го пускат вече...тогава на Трактора пак ще му се стъжни...той едвам оживя преди време,-бяха го "целнали"в гърлото,сега може и да са по-точни!:)))

А родната полиция ни пази, пази, пази... Пай сееееее!

Ама този боклук Цветан Цветанов-ПЪПЕША май не разбира, че докато той и ОРАНГУТАНА-Боко Тиквата са живи, всеки ден ще е така....... и то палежите ще имат развитие като прераснат и в бомбени атентати.

Умнико,когато хората четат твоето тъпо писание оставят с мисълта,че ти ги палиш тъпанарино!!

Ти си много просто и тъпо парче!Къде видя списък на потърпевшите от който да е видно,че всички те са привърженици на ГЕРБ?Доколкото е видно собствениците на изгорелите автомобили са най-различни хора,което предполага,че са привърженици и на различни политически партии,както и неутрални...

И къде отиват след това, тези коли?

Виновен е Тракторът - дразни се на колите, иначе биха горели трактори!

ЦВЕТАНОВ..., КАК СИ ВЪРШИШ РАБОТАТА БРЕ?? КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА НОЩЕМ ДА ДЕЖУРИ? ЗА КАКВО ВИ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИТЕ ПАРАЗИТИ ТАКИВА. НИЩО НЕ ПРАВИТЕ, А СТЕ ХИЛЯДИ НА ГЪРБА НА НАРОДА!

Какви заплати плащаш,бе драги?Ти не плащаш никакви данъци,дори и за здравеопазване,ама нали трябва да се присъединиш към хора на уличните псета.Лай по-силно!

Абе Цецо, нали бяхте арестували заподозрян бе, сега к'во пра'им? Трябва да го освободите май?

Изродите подпалващи коли се гаврят с нас, като хора - спим и дремем цялото общество и трябва някакво събуждане и организиране. Някак палежите съвпаднаха с отхвърлянето на закона за доброволните отряди. Версии много, но резултат са само продължаващи палежи. Няма спокоен сън в България, няма страх от закона, няма справедливост и присъди. Страдаме само обикновните граждани, но пък плащаме и не изискваме, дремем и смирено чакаме да ни се разминат гадостите.

оооо, и цензура, триете ме? не триете приказки против дянков и бойко, мойте триете! нима закона за движение по пътищата да е постановление? къде пише в закона , че се паркира по тротоари! ТВЪРДО ЗА ПОДПАЛВАНЕТО НА БРИЧКИТЕ

Идиоти, вместо да запалите парламента, вие палите някакви брички! Айде докажете, че сте мъже бе, запалете нещо различно от ладата на комшията!

Подкрепям

И после да се ремонтира с нашите данъци, умно нали.

Някои май са решили да си продадат трошките на застрахователи, че иначе продаване няма ... очакваме огньове и по други населени места

Интересно, Цвъки не каза, че тези случаи нямат общо с предните :) Виж, иначе умуват каква глупост да изкажат като предполагаема причина за палежита. Питайте германците, бе. Те вече имат опти с запалени коли - да ви кажат те каква е причината...

ох.... и за газта не си прав... не е по-голяма бомба от един резервуар с бензин

Не плащат нищо! Застрахователите. Пълното Авто Кастко не покрива: "ПАЛЕЖ", прочети си полицата....

Напротив покрива злоумишлени действия на трети лица , а това е същото и трябва да ти изплатят колата.

Търсете около ;цар; Киро-това са хората със кибрита

Около цар киро са само байтошвески ченгета, нали?

Ехоо Цветанов, има ли полиция в БГ??? За какво харчите огромния си бюджет?

Огромния си бюджет харчим за развъждане на мафии - така си осигуряваме прехраната. Няма да се оставим да ни съкращават като железничари, я! Няма влакове - няма работа за машинисти, няма мафии - няма работа за чемнгета.