Коментари - 21-годишният Кристиян, предизвикал тежката катастрофа в Пловдив, е шофирал с над 150 км в час | Днес.dir.bg

21-годишният Кристиян, предизвикал тежката катастрофа в Пловдив, е шофирал с над 150 км в час

При инцидента загинаха момче и момиче. Борбата за живота на двамата пострадали продължава

Обратно в новината

Коментари - 21-годишният Кристиян, предизвикал тежката катастрофа в Пловдив, е шофирал с над 150 км в час | Днес.dir.bg

Коментари

Приблизителната скорост е ясна. Мерките това да се ограничи в бъдеще са неясни. Ама с такива политици - толкова!

Да го погледнем от добрата страна - загинаха три дървета и никой семейство не бе почернено..което рано или късно щеше да се случи.

С едномесечен курс,шофьор не се става.Най малко 4 месеца са необходими за да се придобият някакви умения.

Безотговорни, невъзпитани млади хора, които са си мислели, че всичко им е позволено. Късмет е, че не са убили и други освен себе си.

Всъщност автомобилът нищо не е причинил, той също е жертва, както и дърветата.

Моля обърнете внимание на възпитанието на децата си още от малки. Такава гаменска, безмозъчна, тежкарска среда не бива да се допуска, ако България ви е скъпа.

Това момиче на двайсе години какво е видяло от живота , нека Бог да ги прости.

Определена вина носи и майката служителка в КАТ на загиналия младеж ,защото при тези негови пътни нарушения в рамките на 3 гидини ,той е останал с шофьорската си книжка и не е съден.Заслугата за смърта на сина и ,момичето и тежко ранените е и нейна. Когато законите в България работят избирателно и парите и връзките са водещи реазултатите са трагични .

Мерките са елементарни - камери, глоби, отнемане на книжки и коли, затвор. С добро няма да стане!

Законите на физиката важат (даже ) и за Ганьо ... Ама като не вярва , наказанието е от естествения подбор ... и е безмилостно.

Видяла е, видяла е. Добре си е живяла като й гледам снимката

Би трябвало да има акъл над раменете, нали? Да беше направила забележка за безразсъдната скорост, да се бе скарала, ако трябва, с шофьора. Да вдигне скандал, да иска слезе от колата!!! Предпочела е да се подмокри от удоволствие, какъв мъжаха има само до себе си и как кара като луд! Нали знаеш - който каквото сам си направи...

Да, бе ... това момиче на предната седалка не е давало газ. До колкото знаем може и да му е крещяла да спре. Но може и да го е подтиквала да кара по-бързо. Ние не знам. Много трябва да се внимава при какви хора се качват децата ни.

Бас държа, че е някъв много важен човек и няма да го пипнат с лайняна пръчка!

"Автомобилът, причинил тежката катастрофа..." е като да напишеш "Пистолетът застрелял еди-кой си...." . Докато не започнат да се наричат нещата и хората с истинските им имена нищо няма да се промени... И сега ще последва и "решението" на проблема. Ще сложат знак ограничаващ скоростта до 30 км/ч, с който дежурните да си изпълняват квотата от актове. Като че ли това ще реши проблема...

Той умрял шАфьорът, ко да го пипат!

Единственото позитивно от случилото се, е, че не са затрили други хора. Мощна кола с глупав водач завършва обикновено лошо.

Баш.

Не може, това е домашно насилие. Вие сте бял, хетеросексуален, мъж?

Каква работа имат 20 годишни момичета в 3 сутринта да играят карти в някакво място? Някакъв свян, някакъв срам остана ли в българската жена? А за четиримата общо - работа нямат ли в понеделник, какво правят, от какво се изхранват, какви са тези карти в неделя срещу понеделник цяла нощ? Лошите навици затриват хората. Карти, алкохол, хазарт, секс извън семейство, високи скорости, безделие, презадоволеност, суета, арогантност, лекомислие, безсрамно обличане, безумно смеене, гротескна музика, наркотици. Хора, да си пазим децата, да ги възпитаваме, да ги приучаваме на добри навици от малки, да създаваме бариери срещу тези стихии. От малки да знаят семейство, дом, любов, грижа, закрила, тишина, скромност. Не си заслужава да заминете за чужбина и да си оставите децата тук на самотек. За какво са ви пари, ако загубите децата си - емоционално или дори физически. По-добре беден живот с възпитани и научени на чистота и на труд деца, отколкото някоя и друга миризлива пара и съсипани и изтървани деца.

Може ли да връчват глоби посмъртно? Все пак закона си е закон и е нарушен, а момчето има роднини които могат да наследят задължението му.

Една жена по телевизиите каза, че полицията с включени сирени и буркани цъфнали на мига. Демек камерите трябва да покажат и гонка с полицията за която на вътрепния министър не било докладвано.

Ако се опитала да се скара на " Пилота" мога да Ви кажа и репликата която е последвала " Трай Ма"

Как се прикриват 20 глоби? Защо никой не му е свалил номерата? Да не би алфа мъжкара да е казвал с угодническа усмивка - майка ми работи в КАТ и ще се обади на приятелите си там, а тате от англия ще даде пари да намажем джоба?

Уникален коментар, поздравявам Ви! В кратък текст по блестящ начин е описана квинтесенцията на нашето общество.

БОГ да ги прости загиналите.Дано се оправят другите две деца. Съболезнования на близките.

Играели карти, а после тръгнали за библиотеката. Абе друго си е мама и тате да са по-така. Единия ще дава парички за курви, бело и джипки, пък другия ще къса фишовете и пей сърце по булеварда.

За съжаление българските жени са завършети курви. Бабите им се шибаха с моряци и араби за някоя торбичка от кореком или чорапогашник, майките им с мутри, от които се пръкна тъпоглавота поколение, а те сега - с отрепки, защото има тръпка

Някога преди много години ,преди да ни налази неолибералният глобализъм ,в една латиноамериканка държава става военен преврат.Там шофьори ,като българските фукльовци били много недисциплинирани , и правилата и знаците за движение по пътищата не ги зачитали. Имало случаи като следният .Един военен пост вдига палка за спирана на приближаваща кола ,но шофьора не ги зачита за нищо. Дава газ и изчезва,военните се обаждат по радио-мрежа , колата с висока скорост наближава следващият пост, но там войниците просто от 100-150 метра без предупреждение откриват огън с автоматите и край на пътешествието и пътуването. Харесва ми.

бе не е баш така.. я си помисли дали ще вземеш книжка ако каращ с 200 в града. Просто когато трябва тези хора минават изпита а после правят каквото си искат. От там идва всичко.. засилки, гонки...нали разбираш, че това няма как да мине на изпита пред кат.. после е голямата тъпотия и селяния

Ти да не си мислиш, че всеки път когато патрулка си включи бурканите и някой звъни на министъра да му докладва?

Браво! Написали сте го по-добре отколкото аз бих могла! За жалост вашият коментар/размисъл няма да бъде разбран от 90% от читателите... Там е днешния проблем в несретната ни чудна страна!

Играли са карти, прекалили са малко с кефетата и са окъсняли, после са бързали за работническия автобус, че са първа смяна, обаче слънцето е заслепило водача и е поднесъл по-силно обледеното платно. Отделно е имало и гъста мъгла в участък от улицата.

Хубавото е ,че ти си българин от непорочно зачатие.С тая злоба и черногледство вървим по пътя на украинците и ни чака тяхната съдба.И още нещо свестните жени избягват смрадливите боклуци ,затова ти никога не си срещал такива.Ама чудно защо не ми е жал за теб.А за двата млади погубени живота ми е много жал. БОГ да ги прости

Разбрали, че младежите са играли до зори карти?

Дедо засрами се. Досега коментарите ти да били човешки. Деградираш.Ти си мислиш, че си застрахован щото дъщеря ти е голяма. Помисли за внуците. Дано децата се оправят .Съболезнования на близките.

Сутеньора е разкарвал пачите на адрес Пачат оот Трън е изтеглила късата клечка

Играели карти....още малко и интелигентни шахматисти ще ги изкарате...

Stanko

Е по камерите с маркера за време може да се сметне скороста.и то доста точно.Само,че оня дето уби Милен Цветков според камерите се беше движил със 125-130км/ч а пред съда стана 99.Та и тука ще стане 99 въпреки,че е без значение защото виновният е починал.Чудя се с какъв акъл се кара в град на мокро с 200?

Автомобилите не убиват. Хората убиват

В Испания млад шофьор не може да кара кола над 110 коня. И освен това първите 3 години след като вземе книжка има само 6 точки в талона. Я е сбъркал 2 пъти да кара с над 30 кмч над ограничението, я са му взели книжката. Да не говорим че ако хванат някой свързан с полицията да прави умишлено тежко нарушение ще последва най-малко преместване в друго место. Обикновено го пращат в отпуска два месеца без заплата до изясняване на случая. Ама булгаристан май е страната на неограничените мафиоти с полицейска охрана. Интересно откъде има държавен служител такава скъпа кола. Жалко за младите.

светът се освободи от един потенциален (вече истински) убиец. убил е спътничката до него и още двама берат душа.

Ти явно си се пръкнал от любов между двама мъже

Там има полиция на 150-200 метра. Може даже да са чули удара.

Скоро идвам и аз: брат)))) преебах ги у съдо :) ха ха заедно със Симона къде ми въртеше сврчоци Липсват ми амфетите:) ха ха:)))

Всички знакови катастрофи в последните години са подобни. Например катастрофата, в която загина семейство френски граждани - тогава пулюцаи бяха взели подкуп да охраняват фучащия с возилото, пак с десетки глоби и фишове, а след катастрофата избягаха. Тогава се намеси френския посланик и може и да го осъдят. С Милен Цветков - същата работа - синчето - друсан до козирката, пак десетки нарушения, пак Мама прикрива, полицаите се правят на разсеяни. Едвам го осъдиха, съвсем скоро ще излезе, щото Мамето е пачка и ръси яко. После с двойния убиец Семерджиев - Над 200 пътни нарушения!!!! Плащал на пулюцаи за охрана и информация. Пулюцяаи му помогнаха да се укрие. Носиха му стълба да се прибере през терасата!!!! Стоп палка имаше в жипката, полицейска радиостанция!!! ХХващам бас, че сега ВКС ще открие някакви нередности и ще върне за ново разглеждане, за да могат после да досмачкат делото. Или поне да хване някоя давност и да се измъкне с домашните арести. А

с какъв акъл се е движил, ами с никакъв. То ако е имал акъл е нямало да стигне до това. Жалко за момичето, дето е утрепал и за останалите осакатени. Но, според мен, е имал и куража да се вихри, щото мама е в КАТ, ако нещо има ше го покрие, нали.

Аман от такива "експерти", условията и гумите му били виновни.... има правила и те са за всички, щото законите на физиката важат и за тия псевдоексперти. Щом е нарушил правилата, виновно е причинил катастрофата и е убил/осакатил други хора.

Главната причина за високата смътност у нас е корупцията в МВР и това, че всеки нагъл джигит с малко повече връзки и кеш може да наглее по пътищата докато не се стигне до инциденти като този. Без значение какви "законодателни мерки" ще се вземат след поредния случай или колко показни акции на МВР ще се проведат, тероризирайки примерните шофьори, докато не вкарат в затвора и един корумпиран полицай нищо няма да се промени и ще си я караме все така. Нищо чудно тези нищоправци да са били дрогирани, пияни и за капак ескортирани от колеги на мама преди да се стигне до фаталния инцидент. Обърнете внимание какво се случи на полицаите, ескортирали мутрата, която уби французина в София с поршето си - нищо. Нищо няма да се случи и на кифлата със стълбата на Семерджиев. Нищо не се е случило и с останалите доказани случаи на корупмпирани полицаи, които даже не са ни известни.

Истината не е приятна, да. Не ви харесват фактите на тъпоглавите. А фактите са, че рядко има някоя свестна. А рядко има някоя свестна, защото жените попиват от майките си и от медиите. А за фалшивото ти съчувствие - милостта към негодниците е жестокост към техните жертви. Брадатото говедо е пукнало като настъпен червей, но ония от задната седалка ги чакат 60 години сакат живот. Да тежат на съвестта на овцата от КАТ - да, българсата майка отгледала съвършен негодник.

Коментари - 21-годишният Кристиян, предизвикал тежката катастрофа в Пловдив, е шофирал с над 150 км в час | Днес.dir.bg

21-годишният Кристиян, предизвикал тежката катастрофа в Пловдив, е шофирал с над 150 км в час

При инцидента загинаха момче и момиче. Борбата за живота на двамата пострадали продължава

Обратно в новината

Коментари - 21-годишният Кристиян, предизвикал тежката катастрофа в Пловдив, е шофирал с над 150 км в час | Днес.dir.bg

Коментари

Приблизителната скорост е ясна. Мерките това да се ограничи в бъдеще са неясни. Ама с такива политици - толкова!

Да го погледнем от добрата страна - загинаха три дървета и никой семейство не бе почернено..което рано или късно щеше да се случи.

С едномесечен курс,шофьор не се става.Най малко 4 месеца са необходими за да се придобият някакви умения.

Безотговорни, невъзпитани млади хора, които са си мислели, че всичко им е позволено. Късмет е, че не са убили и други освен себе си.

Всъщност автомобилът нищо не е причинил, той също е жертва, както и дърветата.

Моля обърнете внимание на възпитанието на децата си още от малки. Такава гаменска, безмозъчна, тежкарска среда не бива да се допуска, ако България ви е скъпа.

Това момиче на двайсе години какво е видяло от живота , нека Бог да ги прости.

Определена вина носи и майката служителка в КАТ на загиналия младеж ,защото при тези негови пътни нарушения в рамките на 3 гидини ,той е останал с шофьорската си книжка и не е съден.Заслугата за смърта на сина и ,момичето и тежко ранените е и нейна. Когато законите в България работят избирателно и парите и връзките са водещи реазултатите са трагични .

Мерките са елементарни - камери, глоби, отнемане на книжки и коли, затвор. С добро няма да стане!

Законите на физиката важат (даже ) и за Ганьо ... Ама като не вярва , наказанието е от естествения подбор ... и е безмилостно.

Видяла е, видяла е. Добре си е живяла като й гледам снимката

Би трябвало да има акъл над раменете, нали? Да беше направила забележка за безразсъдната скорост, да се бе скарала, ако трябва, с шофьора. Да вдигне скандал, да иска слезе от колата!!! Предпочела е да се подмокри от удоволствие, какъв мъжаха има само до себе си и как кара като луд! Нали знаеш - който каквото сам си направи...

Да, бе ... това момиче на предната седалка не е давало газ. До колкото знаем може и да му е крещяла да спре. Но може и да го е подтиквала да кара по-бързо. Ние не знам. Много трябва да се внимава при какви хора се качват децата ни.

Бас държа, че е някъв много важен човек и няма да го пипнат с лайняна пръчка!

"Автомобилът, причинил тежката катастрофа..." е като да напишеш "Пистолетът застрелял еди-кой си...." . Докато не започнат да се наричат нещата и хората с истинските им имена нищо няма да се промени... И сега ще последва и "решението" на проблема. Ще сложат знак ограничаващ скоростта до 30 км/ч, с който дежурните да си изпълняват квотата от актове. Като че ли това ще реши проблема...

Той умрял шАфьорът, ко да го пипат!

Единственото позитивно от случилото се, е, че не са затрили други хора. Мощна кола с глупав водач завършва обикновено лошо.

Баш.

Не може, това е домашно насилие. Вие сте бял, хетеросексуален, мъж?

Каква работа имат 20 годишни момичета в 3 сутринта да играят карти в някакво място? Някакъв свян, някакъв срам остана ли в българската жена? А за четиримата общо - работа нямат ли в понеделник, какво правят, от какво се изхранват, какви са тези карти в неделя срещу понеделник цяла нощ? Лошите навици затриват хората. Карти, алкохол, хазарт, секс извън семейство, високи скорости, безделие, презадоволеност, суета, арогантност, лекомислие, безсрамно обличане, безумно смеене, гротескна музика, наркотици. Хора, да си пазим децата, да ги възпитаваме, да ги приучаваме на добри навици от малки, да създаваме бариери срещу тези стихии. От малки да знаят семейство, дом, любов, грижа, закрила, тишина, скромност. Не си заслужава да заминете за чужбина и да си оставите децата тук на самотек. За какво са ви пари, ако загубите децата си - емоционално или дори физически. По-добре беден живот с възпитани и научени на чистота и на труд деца, отколкото някоя и друга миризлива пара и съсипани и изтървани деца.

Може ли да връчват глоби посмъртно? Все пак закона си е закон и е нарушен, а момчето има роднини които могат да наследят задължението му.

Една жена по телевизиите каза, че полицията с включени сирени и буркани цъфнали на мига. Демек камерите трябва да покажат и гонка с полицията за която на вътрепния министър не било докладвано.

Ако се опитала да се скара на " Пилота" мога да Ви кажа и репликата която е последвала " Трай Ма"

Как се прикриват 20 глоби? Защо никой не му е свалил номерата? Да не би алфа мъжкара да е казвал с угодническа усмивка - майка ми работи в КАТ и ще се обади на приятелите си там, а тате от англия ще даде пари да намажем джоба?

Уникален коментар, поздравявам Ви! В кратък текст по блестящ начин е описана квинтесенцията на нашето общество.

БОГ да ги прости загиналите.Дано се оправят другите две деца. Съболезнования на близките.

Играели карти, а после тръгнали за библиотеката. Абе друго си е мама и тате да са по-така. Единия ще дава парички за курви, бело и джипки, пък другия ще къса фишовете и пей сърце по булеварда.

За съжаление българските жени са завършети курви. Бабите им се шибаха с моряци и араби за някоя торбичка от кореком или чорапогашник, майките им с мутри, от които се пръкна тъпоглавота поколение, а те сега - с отрепки, защото има тръпка

Някога преди много години ,преди да ни налази неолибералният глобализъм ,в една латиноамериканка държава става военен преврат.Там шофьори ,като българските фукльовци били много недисциплинирани , и правилата и знаците за движение по пътищата не ги зачитали. Имало случаи като следният .Един военен пост вдига палка за спирана на приближаваща кола ,но шофьора не ги зачита за нищо. Дава газ и изчезва,военните се обаждат по радио-мрежа , колата с висока скорост наближава следващият пост, но там войниците просто от 100-150 метра без предупреждение откриват огън с автоматите и край на пътешествието и пътуването. Харесва ми.

бе не е баш така.. я си помисли дали ще вземеш книжка ако каращ с 200 в града. Просто когато трябва тези хора минават изпита а после правят каквото си искат. От там идва всичко.. засилки, гонки...нали разбираш, че това няма как да мине на изпита пред кат.. после е голямата тъпотия и селяния

Ти да не си мислиш, че всеки път когато патрулка си включи бурканите и някой звъни на министъра да му докладва?

Браво! Написали сте го по-добре отколкото аз бих могла! За жалост вашият коментар/размисъл няма да бъде разбран от 90% от читателите... Там е днешния проблем в несретната ни чудна страна!

Играли са карти, прекалили са малко с кефетата и са окъсняли, после са бързали за работническия автобус, че са първа смяна, обаче слънцето е заслепило водача и е поднесъл по-силно обледеното платно. Отделно е имало и гъста мъгла в участък от улицата.

Хубавото е ,че ти си българин от непорочно зачатие.С тая злоба и черногледство вървим по пътя на украинците и ни чака тяхната съдба.И още нещо свестните жени избягват смрадливите боклуци ,затова ти никога не си срещал такива.Ама чудно защо не ми е жал за теб.А за двата млади погубени живота ми е много жал. БОГ да ги прости

Разбрали, че младежите са играли до зори карти?

Дедо засрами се. Досега коментарите ти да били човешки. Деградираш.Ти си мислиш, че си застрахован щото дъщеря ти е голяма. Помисли за внуците. Дано децата се оправят .Съболезнования на близките.

Сутеньора е разкарвал пачите на адрес Пачат оот Трън е изтеглила късата клечка

Играели карти....още малко и интелигентни шахматисти ще ги изкарате...

Stanko

Е по камерите с маркера за време може да се сметне скороста.и то доста точно.Само,че оня дето уби Милен Цветков според камерите се беше движил със 125-130км/ч а пред съда стана 99.Та и тука ще стане 99 въпреки,че е без значение защото виновният е починал.Чудя се с какъв акъл се кара в град на мокро с 200?

Автомобилите не убиват. Хората убиват

В Испания млад шофьор не може да кара кола над 110 коня. И освен това първите 3 години след като вземе книжка има само 6 точки в талона. Я е сбъркал 2 пъти да кара с над 30 кмч над ограничението, я са му взели книжката. Да не говорим че ако хванат някой свързан с полицията да прави умишлено тежко нарушение ще последва най-малко преместване в друго место. Обикновено го пращат в отпуска два месеца без заплата до изясняване на случая. Ама булгаристан май е страната на неограничените мафиоти с полицейска охрана. Интересно откъде има държавен служител такава скъпа кола. Жалко за младите.

светът се освободи от един потенциален (вече истински) убиец. убил е спътничката до него и още двама берат душа.

Ти явно си се пръкнал от любов между двама мъже

Там има полиция на 150-200 метра. Може даже да са чули удара.

Скоро идвам и аз: брат)))) преебах ги у съдо :) ха ха заедно със Симона къде ми въртеше сврчоци Липсват ми амфетите:) ха ха:)))

Всички знакови катастрофи в последните години са подобни. Например катастрофата, в която загина семейство френски граждани - тогава пулюцаи бяха взели подкуп да охраняват фучащия с возилото, пак с десетки глоби и фишове, а след катастрофата избягаха. Тогава се намеси френския посланик и може и да го осъдят. С Милен Цветков - същата работа - синчето - друсан до козирката, пак десетки нарушения, пак Мама прикрива, полицаите се правят на разсеяни. Едвам го осъдиха, съвсем скоро ще излезе, щото Мамето е пачка и ръси яко. После с двойния убиец Семерджиев - Над 200 пътни нарушения!!!! Плащал на пулюцаи за охрана и информация. Пулюцяаи му помогнаха да се укрие. Носиха му стълба да се прибере през терасата!!!! Стоп палка имаше в жипката, полицейска радиостанция!!! ХХващам бас, че сега ВКС ще открие някакви нередности и ще върне за ново разглеждане, за да могат после да досмачкат делото. Или поне да хване някоя давност и да се измъкне с домашните арести. А

с какъв акъл се е движил, ами с никакъв. То ако е имал акъл е нямало да стигне до това. Жалко за момичето, дето е утрепал и за останалите осакатени. Но, според мен, е имал и куража да се вихри, щото мама е в КАТ, ако нещо има ше го покрие, нали.

Аман от такива "експерти", условията и гумите му били виновни.... има правила и те са за всички, щото законите на физиката важат и за тия псевдоексперти. Щом е нарушил правилата, виновно е причинил катастрофата и е убил/осакатил други хора.

Главната причина за високата смътност у нас е корупцията в МВР и това, че всеки нагъл джигит с малко повече връзки и кеш може да наглее по пътищата докато не се стигне до инциденти като този. Без значение какви "законодателни мерки" ще се вземат след поредния случай или колко показни акции на МВР ще се проведат, тероризирайки примерните шофьори, докато не вкарат в затвора и един корумпиран полицай нищо няма да се промени и ще си я караме все така. Нищо чудно тези нищоправци да са били дрогирани, пияни и за капак ескортирани от колеги на мама преди да се стигне до фаталния инцидент. Обърнете внимание какво се случи на полицаите, ескортирали мутрата, която уби французина в София с поршето си - нищо. Нищо няма да се случи и на кифлата със стълбата на Семерджиев. Нищо не се е случило и с останалите доказани случаи на корупмпирани полицаи, които даже не са ни известни.

Истината не е приятна, да. Не ви харесват фактите на тъпоглавите. А фактите са, че рядко има някоя свестна. А рядко има някоя свестна, защото жените попиват от майките си и от медиите. А за фалшивото ти съчувствие - милостта към негодниците е жестокост към техните жертви. Брадатото говедо е пукнало като настъпен червей, но ония от задната седалка ги чакат 60 години сакат живот. Да тежат на съвестта на овцата от КАТ - да, българсата майка отгледала съвършен негодник.