Коментари - Автобус се преобърна в Бургас, шофьорът е с леки наранявания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не споменава, но основен винок за ситуацията в Бургас, а и не само е "работа" на Пътна полиция. Това звено освен за личните си бизнеси и лизане на тела на "синджир" бизнесмени са тотално бездействащи. Крайно време е "другарските" отчети и ръкопляскане да спре и се погледне тъжната реалност.

Професионалисти сър!

Бургас бус редовно не спазват времето за шофиране

Не е имало пътници, не е имало пътници, не е имло и слава Богу!

боцнат ли е с т.н. 'ковид ваксина'?

Така да се каже... зимата пак изненада някои примати! Едва днес Бургас видя лед и един се сурна за да покаже идиотията си! Пропаднала нация!

Последните години в Бургас се напълни с "каруцари" с правоуправление Да те е страх да караш. Става по -лесно да отидеш и напуснеш града през Рудник, през Лъка, през Димчево, през Кара баир - но не и по "царските пътища. И карачите къде къде са ПО, ПО, НАЙ завиват наляво или спират на аварийни светлини. Спират на оживени улици диагонално. Тръгват от светофар с обилен в ръка и на ухо. Ако карат с 30 -не се тарикатей да изпревариш -може ама със 150 -160, и след това той минава пак пред тебе и пак кара с 30. Мигаа не ти дава основание да минеш наляво, надясно -нищо че ще пропуснеш местото за маневра посока движение. Един алък град във Факията

Когато си прав, прав си! Градът е заприличал на бунище населявано от примати.

Потретям, не е имало пътници, не е имало......

И кой са обходните маршрути; през Маринка -Димчево, или през Братово -Тръстиково -Константиново