Автобус с близо 50 пътници се запали и изгоря на магистрала "Тракия" край Бургас (снимки)

Движението в посока София ще бъде само в скоростната лента, докато не бъде приключен огледът

Обратно в новината

Коментари - Автобус с близо 50 пътници се запали и изгоря на магистрала "Тракия" край Бургас (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми като прочетеш, че няма жертви, няма да го отвориш. :) Важното е да кликнеш, няма значение дали е реклама, или е заглавие. За стресът ш ходим на зъболекар. :) Никой не си е "виновен", че се стряскаме,каза психиатърът, и в съдът така ш ни кажат, тфа щото те нали сет са хума :) нитарни.. :) :) :) ...axaxaxaaaxa.. Аз много се забавлявам с тях. :) :) :)

Как няма да се запали,тия автобуси карат като луди.Редовно пътувам по Тракия и автобуси ме изпреварват като спрял,особено Юнион Ивкони,а не карам хич бавно.

Е, ако е вярно, значи караш с 80, което за теб е не бавно, но за мен например си е пълзене по магистралата.

3:00 сутринта, на околовръсното в Русе. Карам със 110 в лявата лента и в дясната ме задминава автобус с чувствителна разлика.. Ти ми обясни..

Дир,Блиц редовно пишат сензационни заглавия!!!Мисля че е време превозвачи да се проверяват обстойно и да си сменят техниката с чисто нова на10 год не нова втора употреба

Много ли е трудно да напишете: "Изгоря автобус, 50те пътници са спасени". По идиотското ви заглавие излиза, че пътниците са изгорели заедно с автобуса. КРЕТЕНИ!

Родната журналистика упорито повтаря, че това е станало на магистрала Тракия, което не е вярно. Дори и да не познават мястото, на никой 'журналист' не му направи впечатление, че автобуса е изгорял на автобусна спирка.

Разбрах по заглавието, че и пътниците са изгорели. Като муха на л..о се привлякох да разбера сензацията как са изгорели толкова хора. И с облекчение разбрах, че е поредния кьорфишек и пътниците нищо им няма. Абе постигат си своето журналистите

НЕ СИ ОПРАВИХТЕ ЗАГЛАВИЕТО

да не са го внесли от македония

Крайно време е автобусите да се забранят за дълги разстояния. Тия самоходни факли с пияни, отегчени или недоспали шафьори. Само електрически влакове от негорими материали.

Добре, и каква точно е заслугата на шофьора в този случай ? Обясни ми, че хич не мога да вдена ? Заслугата му е, че е спрял на секундата и осигурил слизането на пътниците. Той определено е усетил, че двигателят изгасна, и директно е спрял, поне преди да изгуби хидравлика за управление и въздух за спирачки. А ако желаеш да ти кажа и защо автобусът пламва в двигателният отсек а не в предната броня, веднага ще ти кажа и това. Защото собствениците са престъпни алчници, скъпи на поддръжка, на ремонти, на части, на професионални механици. Те плащат за прегледи под масата, наемат филянкишии за механици и накрая гръмна маркуча за горивото и двигателят пламна кат факла. Ти зашо мислиш, че отсекът изгаря като барут за минути ? Защото е от късо съединеие ? Не, при късо съединение отнема време, някои неща отказват, някои червени лампи светват и шофьорът вече е нащрек.

А защо реши, че всички описани фактори и причини вървят винаги в пакет бе, пичка ти лелина неадекватна? То се иска елементарна грамотност и логика да се сетиш бе, говедо некадърно. Палят се, обръщат се, къде сами, къде по вина на шофьор, къде по вина на друг шофьор, на времето, на маркировката и пр. бе малоумник, очевидно е. Ебахти идиотите сте по тия форуми.

Обясни този случай, бе умен пич. Недей навръзвай всички случаи на една една дробна черта. Обясни този случай ? А това, че имаш хубави епитети за обръщение го разбрахме. Не е нужно да го натякваш . И още едно нещо ……. ти се возиш на тези автобуси, не аз.

Добре че Няма сакатлъци ! —- Автобусът - На 30 лазарника ? ..ил 40 ? …а Технически “преглед” - Вчера, нали ?

Магистралата свършва преди кръстовщето за Айтос (съответно от Бургас започва след него). Ако пътуваш от Бургас за Айтос изобщо не се качваш на магистралата, освен ако по някаква причина не трябва да минеш през Българово.

Ами търсете ги в "редовните проверки" на ДАИ.. И "строгите" ГТП- та.. За пълната порнография на УЖ работа на ДАИ си намерете и прочетете мотивите към закона за закриване на ДАИ от 1969-та година.. Още от тогава е писан и за сегашната действителност.

Крайно време е да започнат да им проверяват маркучите за обратната нафта на автобусите, или чакат някой да изгори за да се разследва!? За 5 литра нафта рискуват живота на 50 човека...

Според КАТ БУРГАС това не е магистрала Тракия това е град Бургас. Там се крият с камери и ако превишиш скоростта над 50 км и караш със скорост позволена за магистрала ти вземат книжката за 3 месеца и поне 1000 лв глоба. Просто капан правилна. Иначе слава богу че няма пострадали хвала на шофьора.

Еми там още не е започнала магистрала бе, "шоферче". Затова там ограничението 90 км/ч, а знака за начало на магистрала е малко след отбивката за кв. Ветрен.

Маймуни с трици ловят.важна е печалбата,другото НЕ! Стара техника,пренебрегване на безопастност ,нехайство и още много.Това българите сме търсачи на силни усещания!

Днес е успение Богородично. Турци ли сте, цигани ли сте, българи ли сте, комунисти или атеисти отидете и дайте дарение кой колкото обича на която и да е Църква (православна българска ). Господ ви е опазил. Слава на Бога че сте зиви. Нали си спомняте какво стана на магистрала струма?

Хубаво е да се дарява, но с тези крадливи попове няма шанс стотинка да дам....

Защо си затварят очите, не виждат ли какви гробници да в движение по пътищата?!?! За брак отпреди 20 години поне.

Цяла пролет протестират, нямат време да си оправят нещата.Само се чудя как още не са поискали държавата да им купува нови автобуси?

На снимката се вижда спирка на обществения транспорт. На автомагистрали такива спирки НЯМА! А местните и репортерите могата да наричат този път и летище, но това не значи, че е такова.

Пак ли пътят е виновен?!?!??! Слава Богу, че няма пострадали този път.. Всеки божи ден инциденти на пътя, какво се случва

Абе важно е,че няма жертви.Пътниците да почерпят,имат късмет.

Това "няма пострадали" се появява доста по-надолу в новината, вместо в заглавието. Браво на мисирките!

Марихуантааа!! Свалете му номерата за назидание на останалите наркомани!!!

Да припомням ли призивите да се закрива БДЖ, че било зле и всичко да мине на автобуси. Някой може ли да си представи колко жертви ще има през месец, ако пътническите влакове се заменят с автобуси?

В България изисквания за възраст и изправност на автобуси и таксита няма,не се спазват и цялата държава е една кочина пълна с търтеи и кърлежи

Да, а интересно, че за таксита има, а броя пътници е несъизмерим.

Стана ежедневия да има катастрофи.

То това вече е ежедневие... Тая автомагистрала е истинска гробница. Всеки оцелял трябва да си направи курбан... А да пътуваш с автобус си е истински сървайвър и късмет, ако пристигнеш и жив.

Кой го е*е за спукания горивопровод - монтьорите в гаража имат заповед да не се заяждат, че да може капиталиста да изкопчи максимума от автобуса, шофера не смее да се обади за увеличения разход на гориво докато не е станал брутален и почне да вади очите на шефчето, автобуса е застрахован понеже няма как да не е - изисквания, преебаните пътници да го .... ще си хванат друг автобус и да се благодарят че са живи

Браво, браво! Не пътувайте, за да няма проблеми. За два дни , два автобуса.

Може ли така манипулативно да пишете заглавието, все едно всички хора са изгорели?! Малоумници сте, не журналисти!

си, но не са чак такива малоумници, добре са си научили урока как се привлича внимание към кофти новини. Всички ние - коментиращи тук сме доказателството - владеят си професията. За правописа не говорим, важното е кликбайтовете да се сипят...

Щом и под такива теми започнаха да трият коментари,значи пропадането на сайта и необратимо....Но какво да очакваш от измекяри...

потвърждавам;)

Включете в заглавието,че няма жертви, че така звучи манипулативно.

Автобус с близо 50 пътници изгоря?

Ръсете шекер по джидето да спрът инциндентите

миндер-шекер ... к'в е тоа призрачен жълтакъв тир, м/у зелената площ извън автомагистралата и предпазната мантинела на платното посока -> Бypгac , видещ се у едн@ от снuмkuтe https://prikachi.net/image/LYlix3 https://prikachi.net/image/LYl8LG в текстова -некоментаторска част от матр'ла ... гачe е egнa комбинир. оформена от наслагванEgнa в\у друга на 2 снимки ... бургаския магазин. джъмбов клон https://prikachi.net/image/LYl9GQ на 1оо м преди отбивка -> K@мeно , съгласно законов регламент за хартиено\компютърно четимо проектиране и фактическо строителство изобщо допустимо ли е на по-маненк0т 2оо м да има какъвто и да е търговски обект ?! Изнеиделица некой пътуващ у автомобил пасажер може да си гледка тук из интернета аджеба има ли не'в търговски обект в непосредствена близост и да сака, чрез натискане на черв. копче над седалка с чов. фигурка вапцана в бело, от автомоб. водач да спре непредвидено щото да си пазари чувека - тъй & тъй си е платил от точка А до точка Б да бъде транспортиран, макар че тамо едва ли има спирка по разписание ... стига философия, добре че йок ранен или гътнал се човечец, живи + здрави

Не е ли втори случай с Бургас Бус?

ИНЦИДЕНТА НЕ СЕ Е СЛУЧИЛ НА МАГИСТРАЛА! Проумейте го най-после! Автобуса е изгорял, не се е спънал в дупка! То и да плюеш по форумите трябва все пак малко акъл да имаш и да го ползваш! Изберете наесен пак някой малоумник, като канадското, той ще ги построи 6 магистрали за 3 месеца, щото на 4-тия пак че ги изритат!

Как ще се спъне автобус, ти бавноразвиващ ли си

Човекът го казва на шега това, ама то трябва да се мисли преди да се коментира

Май си чел за друг автобус - този е на Магистрала Тракия .

Какъв е този навес за спирка на самата магистрала ?!?! Снимката и това показва ! Или това не е магистрала ?!

Баш не е на магистралата магазин Джъмбо където е станало или греша.... И какво общо има магистралата,за това че автобуса е в неизправност?!

До не започне войната няма да се оправим. Пускай бай Владо крилатите и да почне у 5:50 часа и да свърши към 6:00.

Бай ти владо щял само една крилата да пусне , право у в твая жопа та да се видиш в рахат :)

По пътищата на България ще се допуска да се движат всякакви кошници?!?

Колко хубаво беше при ковидчето, всички по къщите, на терасите дрънкат с тенджери, няма пътуващи, няма аварии. Я пак баба ти Радка бързо да затваря всичко, че от изтрещяли хора нещата са теагични. Ваксинирани шофьори, ваксинирани монтьори, до това води.

като Току-Що Излезе Новина, че за Септември - Ново Вдигане на Газа! от 30 на 300 лева, вече 10 пъти го вдигнаха и още искам само след 2 седмици!!

Бойко е Виновен !

При толкова малко кормилни часове кормуване на полигон и теория .

случаен превоз - с други думи не плащаме данъци!

Ииии въъъъъх

Спокойно - като стане петрола 300 долара и съответно бензина по 15 кинта за литър е ще се освободят пътищата от излишни превозни средства.

Какво му е случайното на този превоз? Тия въобще не ги проверяват!

Къв е тоя бе да не е електрически? Как така ще гори?

Морга, къф... Знаеш ли какви таралясници са - обгазяват повече от Нефтохим...

Това ми прилича на катастрофата с Децата от Сърбия - Фирмата не знае че в България е Забранено да се возят Деца с Автобус през Нощта ? Защо не се пробват в ЕС или Русия Фирми да возят без да познават Закона - ще арестуват Водача , а собственика на Фирмата ще се издирва с Червена Бюлетина за опит за Убийство на Деца . Случаен Превоз - тоест - Автобуса си върви по пътя и спира на стопаджии .

Там ограничението е 80километра и не е магистрала

На магистрала , колко е ограничението за автовуси ?

категория D на магистрала е 100 км/ч

До 110 няма санкция.

Накрая на дописката пише че пътниците са успели да...не изгорят.

За съжаление на журналята...