Австрия се обяви против влизането ни в Шенген

"Сега, когато системата на външните граници не работи, не е подходящ момент да се гласува разширяване", заявява вътрешният министър Герхард Карнер

Обратно в новината

Коментари - Австрия се обяви против влизането ни в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да им спрем газта тогава.

Тези умнокрасиви хорица , които се имат за избрани да управляват България, не са нито умни , нито красиви и отпадат . Жителите на австрия не са нещо повече от българите , че да определят съдбата на България. Тези които временно управляват континента Европа , не са абонирани за вечен живот. Марионетки. Който им служи , си навлича неприятности.

Къв Шенген ? Ние ще излизаме от ЕС , те бълнуват некви шенгени

Супер,ако ни изгонят и от еврогейския съюз и шанонато ще ги черпя едня ракия

токова са смотани, че и ракия не пият еко-вегани-зелени джендъри-идиоти

Австрийците на пасат трева. Докато на ББ аверите контролират митници и граници къв Шенген кви 5лв. Таки маки ала бала. Шенген на муки

баси ритника забунарския гурбетдобитък.. ббаахаха

То се видя що за стока е ЕС . Не шенген , а незабавно излизане от ЕС трябва.

Хайде някой да обясни - за какво точно ни е притрябвал този Шенген ?

За да не висиш по 3 часа на Кулата или на Дунав мост бе цървул скъсан

умно-красив , нали ?

Сега ако се обяви и против еврото , услугата ще е двойна

Държава, допуснала случилото се с Йозеф Фрицъл, няма моралното право да говори за Шенген.

Щом не ставаме, да им пусне бежанците да си се оправят с тях., какво се мъчим? А пък тези, дето си изнасилват и заплождат дъщерите в мазетата на какви се правят? Знаем как се подлагат и те на Изтока....

Еми гъзодавците от НС вместо да бяха вдигали ветото за Западна България за преговори с ЕС по Макронското предложение, да бяха казали пускаме ги, когато България влезе в Шенген. Пример Македония заради Гърция си смениха името за да влезат в НАТО.

Когато нее винтерес на ес не зачитат българите за хора До кога ще бъдем робите на фалшиви ес

Ами прави са хората да не ни искат. Мързеливо и крадливо племе сме. За какво сме им?

Напълно удобрявам решението на "австрияките", кракът на тези татаро-печенези въобще да не стъпва в ШЕНГЕН и ЕВРОЗОНАТА !!!

Точно пък тия!??Дето всичките им политици,са замесени в сделки със руски олигарси!??

"В Шенгенско пространство, което обединява 26 страни, до голяма степен няма гранични проверки и това позволява на хората да пътуват, работят и живеят в друга държава без визи или разрешителни." Алооо, аз работя в Италия вече 2 години, а преди това в Белгия 3 години без виза и разрешитело, защото съм гражданинн на страна-член на ЕС! И като мен работят поне 1 милион българи, които пращат няколко милиарда евро годишно да ги папкат нашите корумпирани политици! Разликата за нас ще е: минаваш с колата си от Кулата до Промахон с 40 км/ч. Разликата ще е и за онези чужденци на които са нужни визи за България, ако влезем в Шенген: след като получат българска виза могат да обикалят всички страни от Шенген.

Ако имахме силни политици щяхме да блокираме решения на ЕС, така както те постоянно ни мачкат, а не да сме едни колониални (й)ЕС-мени.

Да. Трябваше да не пускаме Швеция и Финландия в НАТО докато не гласуват в парламентите си подкрепа за България за Шенген. Ама... каквито ни политиците, такова ни е и дереджето...

Шенген? Хм, за пътуване без граници, да, добре . Но не е болка за умиране, че не ни щат. Много от българите и хабер си нямат колко по свободно се живее у нас. Със всичките и кусури, простотии и откровени абсурди, България е несравнимо по-доброто място от която и да е богата западна държава. Но ми трябваше малко повечко време да го разбера...

150000+++

Тояпа.! Пий си хапчетата и си стой в кочината!

Да ни приемат за да довършим съюза баш от вътре. Където и да сме членували в миналото, винаги сме били от грешната страна. Имаме нюх, железни сме.

Това е резултатът от управлението на герб. Тоталитарно управление, чийто лидер се опитваше да копира ТЖ и Ердоган. Докато вярваме на хора като бб, никой няма да ни иска в Европа.

Какви лицемери! Ние трябва да изпълняваме всичко до дупка, а като стане дума за приемане на корумпирана и разрушена Украйна в ЕС всички клапат.

Политиците в Украйна имат топки. Тука жените в политиката имат топки, а мъжете - хайде да не казвам, но можете да се сетите.

Браво на Австрия,България вън от фашистка европа

Марш към Северна Корея, щом не ти харесва в Европа. Абе много бързо забравяте времената с визи, опашки пред посолства, и гледането на Европа през крив макарон, когато мутрите ви шибаха буквално на улицата...

И сега на какви опашки висиш бе тъпано ?

Всъщност все е ми е едно дали сме в шенген или не. Нормалните хора като решим да пътуваме нямаме приблем, нормалния бизнес също, да, някои процедури ще отпаднат. Но това за пореден път дсва лоши сигнали за ес и двойните му стандарти, винаги когато но е в техен интерес, сме задължени да го примем на момента. Когато нещо е в наш интерес спънка, пречки, откази. Така не се гради приятелство, доверие, партньорство.

Да,когато направите пенсиите ни европейски тогава ше ни приемат.Е мас строителите на това което имаме в момента няма да ни има разбира се.

От както Бойко Мадуров спечели изборите Европа дръпна ръчната.

Предпочитам африкански имигранти, отколкото българските банди

Ами, естествено, че ще са против. Не стига, че страната им се тресе от руски шпиони и екзекутори, а сега да не са луди да се съгласят в страната им да влязат от десет хиляди български руснаци извършващи същите тези дейности.

Видяхме как си третираха собствените граждани за “ваксината”! Не искам да живея там- фашистко правителство ! Избирам беден , но свободен пред робство в страх! Комунизма пак е тук! Привлякоха го нечестивците.

Браво! А сега да се обяви и против приемането ни на Еврото и ще почерпя...

Вместо да разширяват Шенген трябва директно да изчезне поне за няколко години и по всяка граница да стрелят на месо ако видят нелегално преминаващи, както и да връщат всичките кафяви откъдето са дошли. Нямаме нужда от ново преселение на народите, има предостатъчно хора в Европа.

Че не пазим границата - не я пазим. Но целият този тон за пропускане на бежанци и неупотреба на оръжие от граничарите ни го зададоха западняците. Сега е лицемерно да ни обвиняват точно за бежанците.

Австрийците ги е страх от мигранти. Ами нали са за правата на човека, за мулти-култито и куп други различия от сорта. Като не сме в Шенген, какъв ни е проблемът тогава да им стоварим мигрантите на тяхната граница, а не да загиват наши полицаи докато спират и преследват мигранти именно за да не стигат до австрийската граница. Пускайте ги всички да минават, а тъпаците от австрия, холандия и други "богопомазани" да се оправят както могат после.

Отново ви го начукаха с европейската солидарност и равнопоставеност Хахахаха Какъв е този съюз, който не спазва договорите си към страните членки ? Хахахаха

Лесно решение. Австрия да излезе от шенген и повече няма да има проблеми. Даже може и от EС.

Утре Австрия, Нидерландия и Швеция ще имат нужда от нашия глас в рамките на ЕС. Обаче ще получат един дебел балкански кур. На много велики се мислят, а са тъпаци.

Каквото поискат , това получават, а балканския .ур остава за нас.

Заради такива като теб, прост и неден гане, няма шенген. И по-добре, на никой не му трябват такива дебили като теб.

Да бе, баш канадския измекяр ПростоКирчо ще се опъне и няма да даде гласа ни винаги, когато му го поискат! Наивниците да продължават да избират чуждопоклонници и предатели в парламента и всеки ще ни оправя както си иска. А политиците ни ще викат "Браво" и "Искаме още".

...аз съм австриец...да...да...

Естествено! Белите държави са напълно наясно колко русофилска измет има в България! Никой нормален не желае в подредената си къщичка източен БОКЛУК! А тия дето пищят тука са точно боклуците които , най малко желаят европейско бъдеще за България!

Не! Преброили са соросоидната измет и това е надделяло

Ми да ти кажа честно какви олигофрени ,ни нареждат какво да правим се замислям че е по добре да вдигаме гълъбите от шибаният съюз..

Незабавно пускане на ордите от Турция към тях без никъв контрол по нашите граници . Стига сме прилагали шенгенските правила по наще граници !! По лек режим към бежанците и оропускане към Австрия и Холандия !!

Ами, то Райфайзен си продаде бизнеса. Остават още някои - ОМВ, Щрабаг... и да ги няма! Да си работят в Австрия и да не се мяркат повече тука.

Пропускаш ЕРТ-та - EVN и Energy Pro . Добре ще е и те да се изметат от България, и електро-разпределителната мрежа на страната ни отново да бъде изцяло държавна! Това е и въпрос на национална сигурност! Не искаме повече чужда зависимост (австрийска, чешка или каквато и да била друга) на енергийната ни мрежа!

Какъв Шенген, какви пет лева за тоя тъп народ, който подкрепя разни пепета и всякакви други ментета

За това говорехме, България е само една буферна зона за тях, на тях им трябва повече такива селяндури и подкупни депутати който да им подсигурява спокойствието и лукса.

А може ли да не ни искат и " в еврото" ? Ех !

Отваряй границите! Не сме длъжни да им пазим насраните евщоджендърски гъзове за наша сметка!

Никакъв шенген, заради такива кремълски маргинали като теб.

ОТЛИЧНА НОВИНА!!!! НЕ НИ ТРЯБВА И ЕВРОТО!!! СУПЕР!:))))

.....НО ПРЕДИ ТОВА ВЪН ОТ НАТО!!!..........НЕ СМЕ ПОДГОТВЕНИ ЗА ВЕЛИКИЯ И МИРОЛЮБИВ СЪЮЗ!:)))))))))))))))))))))))

Български прасенца нямате работа в Шенген.Вие невъзпитани и прости . .ядете кифтета и пиете ракия....наркомани такива...блъскате се с колите и псувате кат сигани .....Ще ни съсипете...стойте си там и мирувайте

Геее ойдааа

Те ти булка Спасов ден! Оказва се, че сме имали и други "приятели" освен построилите пракрасната си държавица на търговия с роби холандци. Родината на А Хит-лер също била сред тях!

Те и много ни натиска ха да махнем северомакакското вето същите.

Da не са луди западняците да ни приемат? Нали те трябва да си живеят спокойно в подредените държави, а ние да изпълняваме ролята на страж на границата на ЕС и да поемаме всички атаки на "бежанците". За това са ни "наели" в ЕС. За обслубващ персонал, за консуматор на боклужите им, които те няма да употребяват. Никой да не си мечтае, че заплатата в България ще се изравни на тази в Германия!

К’во ревете ве? Докато нелегално миналите граница орки се разхождат с рейсове из България, като че ли са на екскурзионно…никакъв шенген за нас. Ония дебили в парламента се джафкат като улични псета, а държава върви по инерция на където духне вятъра… Не се плюнчето по тях…огледайте се къде се намирате. Проблемът е тук и в нас, не в тях!

Искаме да влезем в едно село, и не ни позволяват. Ужас, шок.