Българин кара с 233 км/ч в Австрия, гонят го 80 км

"Бърз и яростен" българин бе задържан в Австрия, след като си организира гонка със сърбин, карайки с 233 км/час.

Обратно в новината

Коментари - Българин кара с 233 км/ч в Австрия, гонят го 80 км | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега като дойде времезаплащане на глобата почват едни кълнения че скъпо, ама защо двамата и.......... балканци прости купили по една кола,а нямат пари да отидат да си платят една писта и да си мерят пишлетата.

a kak da gi karat teq koli? grehota e da gi muchish bavno bavno

Четеш, четеш и "става безпощадно ясно", бай Ганьо е жив, той е вечен, при него няма развитие, а ако има, е непременно надолу...

Свикнали сме с новини че българи крадат и българи проституират. Бравос - една новина за българи които имат пари и нарушават закона като тузари.

това,че караш с такава скорост не е тузарстина,а простастина.да,лаино в кола.

скоростта се определя от знака, после от състоянието на пътя. Тъпак!

Не виждам смисъл да се прави заключение за всички балкански народи от тази случка. Не знам защо винаги когато стане нещо лошо, в което е замесен българин веднага трябва да се оплюе всичко българско и да се правят изводи, че сме най-тъпите, най-комплексираните и т.н. в Европа. Нима чужденците не нарушават законите когато знаят, че няма да ги накажат!? Всяко лято по морето ги гледам как до един си приличат - всичките са простаци.

И ти си прав, но трябва да вземеш предвед някколко неща: 1. Чужденците, които идват у нас са най-долната прослойка в техните страни. 2. Те се държат така тук, защото в България никой не следи за спазването на законите, за разлика от техните страни, и могат да правят каквото си искат, защото виждат, че няма да има последствия и всички го правят. Иди да видиж дали в родината си се държат така. Дали ще хвърлят боклук на земята-не, защото ще отнесат 150 евро глоба.

Щом са имали пари за такива "играчки" ще имат и за глобите. Добре, че не са били в щатите, защото щяха да ги заключат и то с право - тия са по-опасни от луд с пищов.

за това в бг омират толкова много хора по патищата!!!в дк даня максималната допостима скорост е 110км ако те хванат да караш барзо отнемат ти книшката+много големи глоби колкото заплатата на един балгарин за 3 години а и повече!!в европа има ред за разлика от бг *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

супер! браво на момчетата. така се кара. това са коли ИЗЧИСЛЕНИ за такива скорости. единствената им грешка е че не са карали в Германия. Опасно било... като е опасно защо в Германия няма ограничение в най-лявата лента, германците да не са прости. Опасно е защото на магистралата излиза и селянина със шкодата и кара с 60, което вече е опасно. и на който му е опасно да си стои в къщи.

аз ако дигна 100 с мойто жигули и ламарините ще хвръкнат

хахахахахахах хохохо няма такъв смях! "етнически българин в никакъв случай!" ти в кой свят живееш бе? По-тъпо, нагло и комплексирано същество от българите няма! Всичките престъпници с български паспорт са турци и цигани нали? Тоя тъпанар сигурно се е натряскал както правят повечето българи преди да тръгнат на път и после се чудят що мрат. Щот на българина пиене му дай, друго не му трябва, все едно алкохол му тече във вените, жалка работа! Тоя идиот искал да покаже колко бързо може да кара, все едно е голяма постижение...не се учудвам, то на 90 % само такива неща са им в главата и си мислят, че като нарушат законите са големи гъзари. Е не сте! Затова никога няма да се оправи тази държава...заради манталитета! Българинът бил културен човек хахахаха! по-голяма шега скоро не бях чувал

Ти пък не стопляш ли, че човекът се майтапи.

210 е макса който съм вдигал по нашата магистрала - много кофти качество е тъпата магистрала и ме е шубе да пробвам с повече, но некой път ще скокна до Германия и ще се надзвера като хората .......

ей, смешник, стига си лъгал. я си дай номера да ти пратим една глобичка. Ха-ха-ха. Вдигал бил той - смехоран!

за пореден път доказват защо не ни искат в европа и все ни отделят. Пак са показали балканската простотия и комплексарщина! Толкова комплексирани като тука на балканите никъде няма! Глобата да е цената на колата по 10!!! поне

Тук, в съседство има 5-6 нови ламборджинита. Карат ги с около 10км/ч, но пък са яки и орат няколко хектара.

абе гледам коментарите и се убеждавам, че е пълно с комплексарчета, напълно лъсва истината за катастрофите по пътищата, основната причина е тояно комплексарчетата писли по-долу

катастрофите стават заради такива мърди, които карат на магистралата с 60-80 и първо тръгват да изпреварват и след това се сещат да погледнат в огледалото. на такива препоръчвам второстепенните пътища. Самолетите летят с 800 км/ч, но затова че има катастрофи със самолети означава ли че трябва да им намалят скоростта. Смешници.

Не е чудно че Ауди е намесено в историята. Най-нещастните и комплексирани са шофьорчетата на "кръгчетата". Гадно е да си си купил фолцваген за двойно повече пари. Разбирам ги.:))

МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО

Умнико, а какво ще кажеш за собственика за ламбото - той още по-зле - купил си фолксфаген на двайсеторна цена. И ауди и ламбогрини са собственост на фолксваген. Ауди 5 RS и ламборгини са един клас като мощност и бързина, само дето ламбото е сигурно 5 пъти по скъпо.

Ще кажа че напълно си обяснявам вече защо Ламбо-то не е интересен автомобил за потребителите на този клас автомобили...

един разбирач поне няма ли да напише правилно народната кола - ФОЛКСВАГЕН !?

Като чета коментарите тук установявам, че българина изобщо не е европеец. Вместо да се възмощавате, че пак сме се изложили с простотията и изхвърлянето си, вие му се възхищавате на тоя прост наглец! Да не говорим, че кой зне с какво се занимава, че да си позволи подобна кола (щом е от БГ на дали е легално).

Удри сърбино по тъпата глава!

В случая сърбина е ударил българино по тъпата глава.

Е преди месец арестуваха швед в Швеицария да кара с 280 км)ч. 1 милион франка му е глобата. Дано австрийците да не са толкова строги!

ами много ясно,българина няма да се дава на сърбина,я!поне са се позабавлявали хората, а стом са си го позволили и глобите ще си платят ,какво толкова:-)

Божеее, мила родна картинка... Горките австрийци какво им дойде до гъза... Мръсни, черни и гнусни балканци. Пфу

Много интересно, във вчерашният Труд беше описана случката обратно. Нашенеца карал Ламборгинито с немска регистрация с 274, а сърбина ядосано го гонил с Аудито само с 233. Ама няма значение, могат, правят го. Дай боже всеки му. Що не става в БГ-то, щото на 10-тия метър ще ги метне някоя бабуна или дупка и ще са в един по-добър свят.

Поне да бяха изчакали да влезнат в Германия и там вече без ограничение да си се състезават, баси тъпаците хахаха

Хаха, верно. Тъпаци

И аз да съм седнал в такава кола и да карам на такъв път щях да вдигна колкото може колата и ми позволява пътя.

Точно затова "на бодлива крава, Господ рога НЕ ДАВА"

Xa-xa! :)

Само мога да им кажа БРАВО. Като имаш такава кола в ръцете, неможе да не я настъпиш поне веднъж, да видиш какво може. Ако е искал да кара бавно и да не плаща глоби щеше да си купи 60 к.с. Шкода. Така ,че човека си е направил сметката, ще си плати глобата и пак ще си кара така. Не е само той, вижте в youtube кво става и колко са хората каращи с толкова, не е чак такава новина.

ъхъм..."браво"...то заради тикви, като теб и споменатите в статията, по българските пътища мре толкова народ. Жалко, че не си се трепете сами...кухи адреналинови бомби.

Казвам браво на човека, мисля ,че е имал малко мозък в главата и е карал с толкова по хубав, прав участък, със ясното съзнание ,че няма опастност. А за такива мишки като теб, дето само плюят, мога да ти кажа, че и ти ако се качиш на такава кола, няма да си по-назад и ще я подкараш бързо, ама с москвича неможе ... нали ?

Тиквата се замислила за "глобата"!Или си на 14 год., или умственото ти развитие е спряло някъде на тази възраст. Точно затова, прошляци като теб, като си купите някое БМВ или Мерц (на старо) правите поразии по пътищата (за съжаление - не само на себе си, а затривате и невинни хора).

е, да - ще си плати глобата човека. Интересно ми е обаче каква ли ще бъде тя, предвид че гонката е била в цивилизована държава все пак. Дали ще бъде "бълха го ухапала" и дали ще го накара да се замисли следващия път като реши да се състезава по магистралата? Дано.

би, би... се преби

живо се интересувам коj победи в гонката.

как кои победиха в гонката ... австрииската полиця е победила и сега загубилите ще плащат като шеихове а глобата за превишена скорост над ограничението не е малка

я с моита лада сипах 98 и повече от 150 не ще а и много дупки по пьтя

А питаш ли ме мене с 408-ка. По нанадолнището стигнах 135. Ама много ми бучеше в ушите.

пукай си ушите и да не ти пука, надувай 408ка, с него няма да нарушиш закона , дет се вика....

боклукът си е боклук.....

Чета коментарите и се смея с глас. оня бил такъв другия пък онакъв. ако имате такава кола в ръцете си и видите хубав път и до вас също толкова бърза кола дали няма да я настъпите колкото можете? Помислете пак! Аз лично бих!

ей, смешник, стига си лъгал. я си дай номера да ти пратим една глобичка. Ха-ха-ха. Вдигал бил той - смехоран!

А ти, незнам защо си мислиш, че с твоята счупена Honda, можеш да говориш за 230-270 км/ч

А нужно ли е да говориш за 230-270? Смешен си...

Гонили го 80 км?!? Глупости. Човечеца е натиснал спирачките навреме, просто спирачния път на колата е 80 км.

аххахахахахаха спирачният път най-много да е около макс 200-та метра при такава скорост съмняваме да е повече :)

гут то ноу, бро...

по тези форуми няма много хора, които да разбират иронията явно...

Това никога не може да се случи с тойота - те са в сервизите, за да им подменят дефектните компоненти, защото са съвършенни ха ха ...

Кеф цена няма. Хубавите неща в живота или са забранени, или са вредни, или от тях се пълнее.

Адреналинът е най-скъпия наркотик - какво ли не правят хората за него!

... от липса на съдържание от раменете нагоре :-)

какво мрънкате бе, в Европа понеже не карат като бесни и е пълно с луди тинейджъри

затова ли при нас гробищата са пълни с тинейджъри и млади хора :((

Щом карат такива коли значи имат пари да си платът глобите и после пак да си дават газ !!!

274 - което показва и реалните възможности на тия прехвалени боклуци , дето на км пише 320. ЗА да дигне това 320 се сипва специален бензин и масло и гумите се помпат на определено налягане. Аудито се е представило добре с 233 км/ч за този двигател.

Абе те са го снимали с толкова. Не значи че това му е тавана.

поне дабяха счупили рекорда за скорост:)

Начешали са си кефа момчетата! Па че си го платат,какво от това. Кефче лефче Да са живи и здрави! Те това са копелета с хъс, а не путьовци!

Да отидат на писта,ако им държи.От такива джигити 1000 човека годишно гушват букета.Комплексари.

тази мажаги да те газят дано тогава! Смешничка!

евала , щом им се е отдавало лосо нема ! :-) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

мммм-дааа, много велико да се изложиш като селянин. едва ли имат пари да си платят глобите, коли тръгнали да карат. селчовци.

Хахаха баси комплексарите. Това доказва, че комплексираният българин където и да отиде, каквито и дрехи да си купи и каквато и кола да кара - все същото лайно ще е. Същото важи и за сърбите/

полицаите как са поддържали дистанция 80 км при скорост 274 км/ч, те да не са били с Кьонигсег?

Колегите от запада и в Америката имат хубави автомобили. Не изглеждат като ламборджинита, ама вдигат 200. Не са като нашите астрички да пърпорят едва-едва с 150

човек без пари е лайно , човек с пари е личност . а сега помисли кой е лайното .

Човек с пари без акъл, е бележито лайно.

това показва, че можеш да минеш тънко... вместо Ламборгини-Ауди А5. браво на балканците...