Австралия отказа да номинира експремиера си Кевин Ръд за ООН

Австралийското правителство отхвърли искането на бившия премиер Кевин Ръд да подкрепи кандидатурата му за генерален секретар на ООН, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Австралия отказа да номинира експремиера си Кевин Ръд за ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След позорното трето място, Бокова би трябвало незабавно да си подаде оставката от ЮНЕСКО.

ООН е организация, която се управлява още от създаването си от световния комунистически интернационал, а пък този интернационал се управлява от евреите, които по начало управляват всичко и всички в този свят. За шеф на ООН не може да се кандидатира човек, който по някакъв начин да не е свързан с интернационала. И.Б. е свързана партийно и потомствено с него. Като комунист тя е отговорна за делата на БКП / БСП и всички партии в България създадени от бивши комунисти или техни наследници включително и ГЕРБ/, За повече от сто години дейност БКП нанесе най-голения удар срещу българския народ като го превърна в народ от неверници, атеисти, отне му земята, средствата за производство и му ликвидира пословичното трудолюбие и предприемчивост. Има ли български политик след 9-и септ. 1944г. който да е работил за България и за българския народ и да не е бил слуга на интернационала?

Тази статия е за да ни покажете, че не само ние, българите сме подлеци, нали така? Що не пишете за "великия" Михайлов и неговата изцепка? Това не е обективна журналистика, другари от дирника

А защо не пишете за изцепката на михайлов, ами се занимавате с австралийците!?

Австралия, Куинсланд, Гоулд Коуст. Избегнат е сблъсък във въздуха на два пътнически самолета. Airbus A330 на AirAsia и Airbus A320 на Jetstar.

Ха, ха, австралийците си имат Евгений Михайлов.

Като постигне визията на Ирина Бокова да се кандидатира пак. Ама няма как.

Потомствената комунистка ,агент на Москва - Боковица , беше натрапена и тези които НИ я натресоха ни убеждават колко антибългарско било да не подкрепим българка, която всъщност не е живяла в България толкова, колкото ПО СВЕТА. АЗ ЖЕЛАЯ ПЪЛЕН ПОЛИТИЧЕСКИ КРАХ НА РУСКАТА ПОДЛОГА БОКОВА.

Или си опраскан идиот или, най-вероятно, анти български чуждестранен агент. Какво те интересува теб, че тя е потомък на комунист, след като е на ТРЕТО място в световната листа на кандидати за шеф на такава организацтя? Мислиш ли, че тези, които я избират, не знаят за потеклото и?! Тя самата няма никакви антибългарски и криминални прояви. И с високата си култура и опит ще представи прекрасно България пред света. А такива като теб оплюват всичко българсво, което се е вдигнало над общата гнила маса. Жалко, че не мога да се докопам до личните ти данни да разровя миналото и потеклото ти и да видим на какво ще завони. Но ако не аз то някой сигурно ще се поинтересува и ще изнесе данни. Само почакпй.

Важното е ,че България предложи червен парцал за тази позиция!Браво на Евгени Михайлов за откритото писмо до ООН ,в което описва "достойнствата" на кандидатката!

Чета биографията на Е.М.. Покрива всички изисквания за правото да бъде наречен "червен парцал".

Като му чета биографията е минал от червен към син през жълт и сега е гербав. И тоя се прави на политически обективен???!!!

Желая успех на Ирина Бокова !

се случват такива работи по света. Ако беше в България, веднага щяхме да се самоубедим, че само ние можем да свършим такова нещо, защото до казана в ада и прочие от този сорт.

Данило Турчина не трябва да бъде избран!!!