Коментари - Украйна въведе режим за преминаване на руски самолети | dnes.dir.bg
назад

Украйна въведе режим за преминаване на руски самолети

Държавната авиационна служба на Украйна въведе снощи специален режим на транзитни полети през въздушното пространство на страната за руски авиокомпании.

Обратно в новината

Коментари - Украйна въведе режим за преминаване на руски самолети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не палете огън,който не може да загасите!!!!

КОГАТО ОТИВАШ В МАГАЗИАИ СИ КУПУВАШ СЕМКИ КОИ ПЕЧЕЛИ ?ПРОДАВАЧА ИЛИ КЛИЕНТА !!! ПРОСТОТИЯ

А КЛИЕНТЪТ ОСТАВА ГЛАДЕН, ХАХАХА

ДО ТЪПИТЕ ХАМЕРСКИ БОКЛУЦИ !!! НА ШИПКА ПУТИН КАЗА ГЕНА СИ Е ГЕН !!! КРЪВТА НА ВОДА НЕ СТАВА !!! ЩЕ МИНЕ ВРЕМЕ И !!!МАКАР ЧЕ Б-Я ИЗПРАТИ ОРЪЖИЕ И ХОРА ПРОТИВ РУСНАЦИТЕ(ОТ КОЕТО ГУБИ САМО Б-Я -КОЛКО УБИТИ БЪЛГАРИ ОТ ГРУЗИЯ ДОНЕСА ТАКА НЕ КАЗАХА)РУСИЯ НИ ДАДЕ ОЩЕ ЕДИН ШАНС !!! ГАЗ !!! И НА ТИ НВО 25 ХАМЕРИТЕ НЕ ДАВАТ !!!ИДИОТИ

НА ЖУЖЕТО ГЕНЪТ Е КАГЕБЕЙСКИ, ХАХАХА

А твоят - идиотски....

Руснаците не транзитират още преди свалянето на МН17. Украинците не знаят какво да правят, а и няма кой да им каже, О'Бама е в отпуск, а и малко по малко започна да охладнява към тази източна авантюра, никой не иска да плаща сметката, а тя много набъбна.

Мнозинството си обичат Путин и после се чудят, защо сме най - тъпата нация в света и никакви европейски и атлантически ценности не виреят тук.:)))

искаш да кажеш евроГЕЙските и ПЕДЕРОатлантическите ценности.

Защото за разлика от руските и българските, посочените "ценности" с апросто медийна химера. Никой никъде не ги е видял на живо (освен в самите САЩ, разбира се). Навсякъде сругаде тези ценности са смърт, глад, мизерия и нещастия.

ТОЯ ПЪК ЗА КАВО СИ МИСЛИ !!! АМЕРИКА И КУЛТУРА!!! ДА НЕ БЪРКАШ С АГРЕСОРА!!!

КАКВО МНОЗИНСТВО, НЯКОЛКО РУБЛАДЖИИ ПИШАТ ТУКА ПОД РАЗЛИЧНИ НИКОВЕ.

То и за доларджиите важи същото.

"Европейски и атлантически ценности"? Да бе...те са като извънземните - всички вярват в тях, ама никой не ги е виждал. Още по-малко пък да знае какво означава това. Ти можеш ли да ни просветлиш?

ЗА ПЛАТЕНАТА ПАПЛАЧ !!! СУВОРОВ ДАДЕ НА НЯКОЛКО ЕВРОПЕИСКИ СТРАНИ ДА СЪЩЕСВУВАТ И ДО ДНЕС !!!ГЪРЦИЯ Е ЕДИН ОТ ПРИМЕРИТЕ !!! И СЪЩО ЗА ТАЗИ ПАПЛАЧ ЗАЩО СМЕ Зти СОРТ В ЕС ??? ТОЧНО ЗА ТАКИВА КАТО ВАС

много дашни бе толкова дашни, че 1/8 от света е окупирана от тях.... но и това не им стигна, че се наложи да откраднат и крим

Т'ва дето си го "изходил" за 1/8 се отнася за САЩ.... Я, хОди си стискай пъпките пред огледалото!

Суворови произхождат от древна шведска благородническа фамилия. Един от предците им, Сувор, както твърди самият Суворов в автобиографията си, пристига в Русия през 1622 г.

Ivan Nenov

НИЕ ЗНАЕМ ВАШАТА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ !!!КОГАТО СЕ НАУЧИШ ДА РАЗБИРАШ ТОВА КОЕТО ПИШЕШ ТОГАВА И ЩЕ ГОВОРИМ

Е, и?! Каква ти е "тезата"... Или просто се отваряш излишно?!

Както винаги, елитът на българското мислене и отговорните по глобалните проблеми са се събрали тук. Докато чета коментарите разбирам, че вие май много си обичате Русия и ви липсва онзи строй, в който карахте Москвичи и всичко до което се докопахте беше Сделано в СССР. Преди да оплювате Украйна и да давате крайно безумни определения, че даже и насоки, помислете, ако има с какво разбира се, какво правите за България, как виждате някакво бъдеще и ако ще се закачаме някъде, дали не е по-добре това да е към САЩ?

Не не е по-добре да е към САЩ. Чисто икономически няма логика да се закачаш към някой дето е на другия край на света. Няма статистика на света, която да посочи, че е по-добре.

Ти нали прави разлика между Русия днес и СССР тогава. Или си замръзнал някъде във времето.

и каква е разликата? аа, да преди имаше КПСС, сега има цар путлер. Преди предприятията бяха държавни а сега са на путлер.... голяма разлика, няма що. но руските тролчета си обичат онзи строй. тогава нямаше тоалетна хартия и всички си миришеха еднакво. а сега някой не миришат и това ги комплексира!!!

РАЗЛИКАТА Е, ЧЕ РУСИЯ Е НЕСРАВНИМО ПО-СЛАБА ОТ СССР.

Разлика ли, да определено правя, но явно при теб нещо се губи връзката. Дръж си приятните спомени, ама не вкарвай и други в тях. П.С. Как е Москвича или си от елита с Лада?

Всички караха москвичи... ВСИЧКИ. Правиш ли разлика между "всички" и "някои хора"? Има ли статистика, която да прочетеш колко от хората са като теб (с БМВ примерно) и колко са срещу тази цифра ровещите за залък хляб в контейнерите? Бъди поне донякъде обективен.

За да ти е по-близо, можеш да "се закачиш" и за Луната, стига да престанеш да цапаш ефира, американска подлого недоклатена!!! С това фалшиво самочувствие и псевдо интелект, можеш спокойно да получиш работа, като метач в американското посолство!

решението на порошенко е правилно,защото екатерина велика,адм.нахимов и генералисимус суворов са украинци и порощенко е техен наследник!!!

забравяш хрушчов и брежнев

КАК Е ВЪЗМОЖНО ОТ РУСНАЦИ ДА СЕ ПОЯВЪТ ЕВРЕИ

И слава богу. Кой ненормалник би искал да лети над уркайна за да може някой киевски изтребител да го свали. Това ми звучи като решение взето от Москва. Пък уж уркайнският парламент го взел.

ПУТИНОИДНИТЕ ИЗВЕРГИ НЕ СА СЕ ПОКОЛЕБАЛИ ДА ОПИТАТ ДА СВАЛЯТ РУСКИ САМОЛЕТ НА АЕРОФЛОТ, НО ГО СБЪРКАЛИ И СВАЛИЛИ МАЛАЙЗИЙСКИЯ. ИСКАЛИ СА ДА ПРЕДИЗВИКАТ НАХЛУВАНЕ НА РУСИЯ. МАЛАЙЗИЙСКИЯТ Е ПРИЛИЧАЛ МНОГО НА АЕРОФЛОТОВСКИЯ.

Личи си закалката на демонократическата пропагандна школа. А, така... нещо доказателства, нещо официално изявление на разследващите!?

Това е версия, но не би ме учудило ако излезе вярна, напълно се вписва в кагебистките методи на действие.

Или викаш кво ти трябват доказателства. Важното е да се пише с големи букви и да се повтаря често.

ЧИСТА ЕВЕЙСКА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ

Ало, Киев, следете курса на европейските лидери. не виждате ли, че вече се извършва сложна маневра към завой? Всичко е във вреда на Украйна преди всичко.

Защо говориш глупости бе смешмик :)

Спират ни туризма и газта и наказват Русия- колко просто било! Е стига сме лапали милиарди от ЕС- малко жертви накрая...

СЕПАРАТИСТИТЕ СА СВАЛИЛИ САМОЛЕТА МИСЛЕЙКИ ГО ЗА РУСКИ АЕРОФЛОТОВСКИ, ЗА ДА ПРЕДИЗВИКАТ ИНВАЗИЯ ОТ СТРАНА НА МОСКВА. ТОВА ПИШЕ В ЦИТИРАНИТЕ ОТ ПУТИНОИДИТЕ САЙТОВЕ.

Нищо от страна на Путин и путинките не би ме учудило.

Искате да кажете, че шепа ''фашисти'' превзе Украйна и я откъсна от Русия , след което я подари на САЩ? ДРАГИ ТРОЛОВЕ, ПО БЕЗУМНО НЕЩО НЕ СЪМ ОЧАКВАЛ ДА ТВЪРДИТЕ, ХАХАХА.ИЗЛАГАТЕ СЕ.

ТЪПИ СА ПУТИНОИДИТЕ, САМО ТЕ МОГАТ ДА СИ ВЯРВАТ НА ГЛУПОСТИТЕ.

украйна има право да защитава интересите си! Така както Путлер защитава нарцистичните си напъни да зазвладее света!

sawo

Украйна дори няма думата - вече САЩ отговарят вместо нея. Те отказаха руската хуманитарна помощ, малко след това САЩ казаха, че я приемат. Това какво е според теб?

Да обясня: Урайна отказа руската помощ, но след посредничеството на САЩ я прие при определени условия. Понял!!!

Както писах и вчера, Украйна за пореден път предприема действия, които реално или потенциално засягат интересите на страни от ЕС - в случая България и Гърция. В същото време ЕС подписа споразумение за асоцииране с ЕС, в резултат на което тази страна получи доста незаслужени отстъпки и привилегии. Затова би трябвало нашето правителство да настоява ЕК да постегне малко укрите и да защити националните ни интереси - нещо като приятелско предупреждение преди да предприемат следващата си простотия. Само че проблемът ни е в това, че нашите управници нямат никакво намерение да го правят, а безропотно изпълняват само нарежданията от Брюксел и Вашингтон.

...Украйна подписа...

Украинците по простотия ще надминат и българите.:) 25г след падането на комунизма тези още не са влезли в семейството на европейските държави и се стрелят помежду си. О комунизъм, на никого не прощаваш!

Какви "украинци" какъв "Киев" каква "Украйна". Една шепа юдеохазари, както и у нас си правят каквото им наредят от американското посолство.

Нещо против американците ли имаш? Ако не бяха САЩ и до сега щеше да ходиш да береш домати всяка есен и след 20г да си купиш москвич.

Харесвах украинците ,но взеха да ми идват в повече!

Оказа се, че хохолите са по-тъпи и от нас българите.

Това си е повод за национална гордост :)

КОИ ГУБИ

ПУТИН ВЕЧЕ СЕ ХАПЕ ОТЗАД, АМА Е КЪСНО, ХАХАХА

До ХАХАХаА - на тебе някой ти е хапнал простия мозък, или са ти го хакнали отзад така че не можеш нищо умно да напишеш !

Държава Украйна от няколко месеца няма. Администрацията на територията Украйна е фалирала. Търси пътища и начини чрез рекет да проси помощи, кредити и дарения от другите държави. Пример на национална администрация - рекетьор!

Забраната няма да важи за руски военни самолети. Примерно един стратегически бомбардировач Ту-160 с пълен товар на борда, пък да видим дали ще е закрито въздушното пространство там или ще е широко открито.

комуноиди са онези,дето просташки засичат всяко мнение,без дори да се усетят,че то кореспондира на тяхното.по навик от откритите партийни събрания!само да мразят и злепоставят другия,че те да "блеснат".

БРАВООО, А ТАКА, ХАХАХА

Междувпрочем.... стана ли ясно как и от кой точно е свален малайзийския самолет в украинско небе? Ако гледаме темата, дали няма причинно - следствена връзка между двете събития?

СЕПАРАТИСТИТЕ ТЕРОРИСТИ ПОДКРЕПЯНИ ОТ ПУТИН ГО СВАЛИХА. УБИЙЦИ.

За разлика от предния пост, който лее пропаганда, без да се опитва да стъпва на факти, аз мога да ти кажа някои: Орк фашист е надупчил кабината с картечница, щото не му е било достатъчно че е изстрелял ракета въздух-въздух. Има ясни следи по корпуса на самолета от вх/изх отвори на 35 мм бордово оръдие. Виж тубата и интернет за писанията на експертите. Голяма издънка, а и самият оркски Су-25 бе засечен от сума ти радари. Виж пресконференцията на руското ВВС по темата.

Ха! Значи Путин е имал за цел украинците да си затворят въздушното пространство за руски самолети.

Два украински изтребителя СУ24 са свалили малазийския самолет. 100% доказано. Четете на globarresearch . ca, а и на много други западни сайтове. Има снимки как е стреляно с картечница по корпуса и тн.

ТОВА СА РУСКИ САЙТОВЕ ПЪЛНИ С ФАЛШИФИКАЦИИ.

Значи така... Украинците са свалили малайзииците за да затворят въздушното си пространство за руските самолети.

ЗАЩО ЛЪЖЕШ, ГАДИНО, ТАМ ПИШЕ, ЧЕ СЕПАРАТИСТИТЕ СА ГО СВАЛИЛИ, КАТО ГО МИСЛИЛИ ЗА РУСКИ АЕРОФЛОТОВСКИ САМОЛЕТ. ИСКАЛИ СА ДА ПРЕДИЗВИКАТ ИНВАЗИЯ ОТ СТРАНА НА РУСИЯ.

Украински граничари преминаха границата с Русия и започнаха да инспектират руските камиони с хуманитарна помощ ХАХАХА

Преди да се изказваш неподготвен си помисли малко.Полет SU2060 на Аерофлот от Москва за София преминава на 60 км от Киев.Утре летя и не ми е много спокойно........... Хохолите са тъпо племе...

Руските самолети летят през Ростов на Дон от/за Москва заобикалят Украйна отдалеч, може да погледнеш на www .flightradar24 .com

Спокойно - и този полет със сигурност заобикаля Украйна - можеш да провериш - минава през Румъния, Унгария, Словакия, Полша, Беларус и Русия: www .flightradar24 .com/data/flights/SU2060#40acd5a

Отдавна вече никой не лети над Украйна, та това е бошлав работа. Газът, обаче ще го спрат, колкото и да не им се вярва на седерастите и ще ревем с цяло гърло за Южен поток. Причината е проста. Видя се вече, че Украйна фалира и нищо няма да може да плати, почти 100% ще остане без газ зимата. Защо тогава и цяла Европа да не остане без газ? Нали сме солидарни с тях - нека мръзнем заедно!

ПРЕСТАНИ ДА РЕВЕШ, КОМУНОИДЕ, ХАХАХА

Не рева бе хахо, предупреждавам ви. Но ако лошият материал отново си изберете Тиква да ви управлява, обещавам, че спирам да ми пука за тая държава. Гадно ми беше като горяха живи хора, но кой каквото сам си направи...

Украйна още от сега има режим на тока, заради неработещите ТЕЦове - няма кой да копае въглища. Газ няма, може малко да откраднат, но реверс на газ няма да могат да плащат на европейски цени ил да предплащат на Русия... ООН са на път да признаят гражданска война там, щом позволиха хуманитарен конвой, следващата стъпка е отказ на заеми от МВФ и всички банки... Ще се топлят укрите май на дърва и ще стоят на тъмно и студено цяла зима... Няма да могат и зърно да изнасят, защото Русия вече е сключила договори за износ на зърно и внос на зеленчуци например с Турция, селското стопанство в Европа е на субсидии и зелскостопански продукти там не могат да се внасят... Украйна ще бъде разделена на поне 3 части и колкото по-скоро толкова по-добре. Дано Новорусия успее скоро да се определи като независима и получи газ и заеми за възстановяване от Русия, а и да има нормален стокообмен с Русия... това е въпрос на живот и смърт за тях...

МНОГО СЪЛЗИ, РЕВ И СОПОЛИ ТУКА ОТ ПУТИНОИДИТЕ, ХАХАХА

Натиснал си грешен бутон.Не е необходимо да доказваш,че си простак с главни букви.

ги е да не свалят руски самолет погрешка, че тогава жална им майка

Входно изходната точка над Симферопол свързваща трасетата с Румъния и България е затворена от ICAO, в момента който свалиха малайзийския самолет, така че всички напъни от която и да е държава или авиокомпания са безполезни на този етап.

За нормалните хора,запознати с историческата фактология около Русия и Украйна, е някак прекалено гротескна и нелепа до абсурд сегашната ситуция и война в техните официални! взаимоотношения.Та самата Русия води началото си под името Киевска Рус.Населенито в сегашна Източна Украйна си е коренно руско от векове,а Крим е руски от времето на Екатерина Велика,когато за никаква Украйна не е ставало дума.Украйна е изкуствено творение в състава на СССР от чисто руски земи и население и придобивки по западно направление в резултат на успешни руски и съветски войни.Сегашната война е резултат от хищническия апетит на прозападните олигарси и слуги, които поверявайки населението и територията на западните колонизатори,очакват да закрепят трайно властта и богатството си за сметка на братоубийственото избиване на простолюдието и услугата към САЩ да дупчи земята за шистов газ и да инсталира войските си до границата с Русия.ИМА БОГ и това НЯМА да стане!!!

МНОГО КОМУНОИДНО ИЗДЪРЖАНО, ХАХАХА

А БРАТСКИЯ УКРАИНСКИ НАРОД НА ПУТИН?

за мен,без да съм историк, сйотношението русия - украина наподобява това на българия - македония. а украина поне от основаването на "оон"-то е пълноправен член ...наред с "сесерето" така че - не всяваjте заблуждения за статута на украина.

И без тази забрана никоя уважаваща себе си авиокомпания вече не лети над небето на фашистка Украйна, като има предвид свалените от ВВС на глупавите хохоли пътнически самолети през 2001 и 2014 гг.

Не само руските авиокомпании трябва да избягват украинското пространство, ами и малазийските и всички останали - по дяволите Украйнски изтребители свалиха самолет с невинни граждани там. Какво повече трябва да направят?

Споко там летят само украински и какво разнасят само те си знаят.

ПУТИН Е ПРЕДАТЕЛ - НАРИЧА ХОХЛИТЕ УКРИ БРАТСКИ УКРАИНСКИ НАРОД.

Истината е, че ако някои български и други производители имат акъл, веднага ще преместят производството в Русия. Все пак износът от РФ не е забранен, а Русия сега е много по-добро място за правене на бизнес. Руснаците избиха рибата с точно тези санкции, никой не очакваше такова нещо, а секторът земеделие е един от най-болезнените за ес. А на пазара празно няма. Ако някой ден паднат руските санкции, то Европа ще бъде заляна от евтина и качествена стока произведена в Русия.

Празни приказки. Вижда се че не си правил бизнес нито в БГ нито в чужбина!

За мен не се тревожи, ами я кажи какво да правим, че да не фалират 50% от нашите производители, по прогнозни данни?

Никак не са празни. Вече усилено се говори за отваряне на производственни мощности от западни фирми в РФ. Празно няма, мой човек и помни, че интереса клати феса. Бизнесът иска да прави мъни, а не политика.

РУСКИ КОМПАНИИ СЕ ИЗНАСЯТ НА ЗАПАД, ГЛУПОСТИ ГОВОРИШ.

И ти говориш глупости. Няма руски компании които се изнасят на запад.

ами изнасяй се! ох, да ти няма какво да изнасяш.... ама то е така, щото руските тролчета само скъсаните гащи си имат.....

Абе то това - хубаво , ама струва ми се - далеч по-полезно би било ,ако бяха въвели такъв режим не за Руски , а за МАЛААЗИЙСКИ САМОЛЕТИ !

Ако Русия им забрани полети през нейна територия (включително Крим), ще го закъсат яко украинците.

те повече от седмица са забранени. ама май не са ви го подали като опорни точки на русофилистичните безродници.

Тя Русия лесно ще заобиколи Украйна, ама на Украйна ще й е доста трудно да забикаля Русия.

сигурно ще е трудно особено ако трябва да се лети за тундрата и сибир...... все едни такива силно развити и посещавани от цял свят места!

... Русия като въведе санкции на украинските самолети до, кой ще спечели от тази простотия!?

На моменти се чудя има ли пилот в самолета на украинското правителство? Тия съвсем се побъркаха. Просто не знам какво се надяват да постигнат с тези безумни мерки и решения от сорта на това да могат да врътнат кранчето на транзитната тръба във всеки един момент, да ограничат въздушното пространство за гражданска авиация и пр. Абсолютно безмозъчни.

ИМА , САМО ЧЕ ПИЛОТА Е НА ЛЯТНА ПОЧИВКА ВЪВ МАРТА СТЮЪРД УАЙН-ЯРД ... И ВЧЕРА ДАЖЕ КЛИНТИТЪНКАТА И КЛИНТЪН СЕ ОТБИЛИ НА БАРБЕКЮ :)

Руските самолети отдавна не минават през Украйна. Останалите минават само през западна Украйна. По скоро украинците искат да накарат някой да се престраши да лети над източна Украйна като му гарантират с този специален режим уж някаква сигурност, ама едва ли някой ще им се върже близките 10г.

Ало авиадиспечера кой ти каза че руски самолети не летят през Украина. Смъкни си някоя проглама за следене на полети и провери!

Няма нужда да свалям програма, виждат се от браузър. Да не би да бъркаш някои бивши руски републики със самата Русия?

Укрите съвсем се осраха играейки по гайдата на чичо Сам...

Укри или братски украински народ?

Абе не разбрахте ли че няма братски народи? Няма украинци, няма руснаци, няма европейци. Всеки си е за себе си!

Тъпа хохолска политика. След време ще си хапят задните части, но ще бъде късно.

Жалко и срамно за една нация като нашата, дала 30 000 убити млади хора в борбата против нацизма, днес, в ХХІ век, да надминават по мръсотия любимият им райх. Кратуните им раждат такива мръсотии, такива клозетни мъдрости, че човек потръпва от отвращение. Не им стига доблестта да си кажат имената, защото от юридическа гледва точка това, което дращят, е нацистка пропаганда, забранена още в 1945 година от Международния съд на нациите в Нюрнберг. И понеже полицията тълкува странно демокрацията, в нея има случайни хора, има корупция и леност, тарикатлъците на крайната десница още минават.

Моят дядо е воювал в тая война доброволец :D Имал е шест дупки :D И ти ме наричаш нацист, фашист :D А твоят? Седял си е на топло, правил е партийни заседания? Чудел се е как да прибере частната собственост от "кулаците" и планирал "народен съд" за неудобните, нали, джудже партийно?

Само партизани бяха доброволците в тая война , всички останали бяха мобилизирани-)

Жалко за дядо ти. Жертвата му е била напразна. Не е знаел че внука му ще се продаде за малко по-висок жизнен стандарт, който ще му осигурят новите господари. Още по-жалкото е че този стандарт ще е за сметка на другите ти сънародници от които ще се вземе за да ти се плати на теб.

....предателю на сбственния си Народ...закъсняваш за спявка в любимото ти посолство....

Според пропагандата за която е воювал дядо ти и той и ти сте недочеловечи, втори сорт хора. ГОРДЕЕШ ЛИ СЕ С ТОВА! Или си ариец ама много хубаво говорещ на български език!

РОБА НЕ МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ БЕЗ ГОСПОДАР ... ТОВА Е КАТО ХЕЛЗИНСКИЯ СИНДРОМ МЕЖДУ ОТВЛЕЧЕНИ И ТЕРОРИСТИ .... А 500-ТЕ ГОДИНИ РОБСТВО ПРЕЧУПИХА МНОГО ХОРА :)

Синдромът е Стокхолмски. Малка подробност.

А да и забрави да кажеш, че "царските" офицери (не тия партийните - щот все пак компетентни военни е трябвало да водят доброволците и наборниците) на връщане директно от фронта са ги вкарвали в "Народния съд"!!!

И що пропускаш че офицерите са съдени по списък представен от английските представители в Съюзната контролна комисия и според тях това са офицери извършили военни престъпления в окупираните Гърция и Сърбия?

"Народния съд" казваш...чети, чети какво е това че те чака и тебе...

поредна глупост

Украинските евреи, налагат санкции на руските евреи. Или казано по друг начин. Войната е между руски и украински милиардери. Само русофилите изглеждат глупаво, те живеят още с времто на СССР.

русоФОБИТЕ исках да напиша...

САМО НЕ МОЖАХ ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ЗАПАДНИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ВИТАМИНИ, КАТО БАЙЕР (СЪС СУПРАДИН И ПРОЧИЕЍ) , СПИРАТ ТЕХНИЯ ВНОС В РУСИЯ ??? .... ЩЕ РАЗБОЛЯВАТ РУСНАЦИТЕ ЛИ , ЩО ЛИ ? :)))

Щото си направиха заводи в РФ. И сега ги боли оная работа. А ние в Европа шъ духаме супата.

В Албена най-много били германците 23%! :D Руснаците 21-22% :D Та къде са, дрогари, тия орди руски туристи, дет без тях България нямало да е страна :D Пак се оказа, че за пореден път германиците дават на България повече отколкото москалите!

Абе мани ти тая работа явно не си ходил по морето скоро, отвсякъде се чува руска реч...

То аз навсякъде чувам и циганска реч :D

Да ама на летище Варна кацат предимно Руски самолети и бившите републики. Албена не е единствения курорт около Варна.

ЕЙ ХОХОЛ върви си в Хохландията и служи на жидовската Хунта ! Тук няма място за хохоли вие не сте нация вие сте збиротак от жидове! Ние тук ще се оправим с нашите туристи !

Под Киев следва да се разбира киевските фашисти-бендеровци.

Абсолютно точно...наивно е хунтата да си мислят, че ще им се размине...